Milijarda dolara za Windows Phone 7

poruka: 62
|
čitano: 5.985
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Milijarda dolara za Windows Phone 7".
17 godina
neaktivan

Quote: Izgleda da si Microsoft ne može priuštiti neuspjeh Windows Phonea 7

ma dajte kakve gluposti... mogu si oni priustiti i puno više... samo ne žele... što je potpuno razumljivo...

In Control
Moj PC  
8 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Dzaba im i 100 miliona

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
0 10 hvala 1
17 godina
neaktivan
RE: Milijarda dolara za Windows Phone 7
stevan94 kaže...

Dzaba im i 100 miliona

Ovo je samo za LOL komentar...

In Control
15 godina
neaktivan
EnlightenedPhoenix kaže...
stevan94 kaže...

Dzaba im i 100 miliona

Ovo je samo za LOL komentar...

Izgleda da me nisu dobro ucili u skoli, kad je je 100 miliona vece od 1 milijarde...

A tolike godine sam bacio uceci matematiku...

To dokazuje kakvo je stanje u srpskom skolstvu...

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.8.2010 23:08 (boora91).
15 godina
neaktivan

ma dajte kakve gluposti... mogu si oni priustiti i puno više... samo ne žele... što je potpuno razumljivo...

Nisam skuzio ovaj post. Ne zele sta? Ne zele postojati u buducnosti? Imaju namjeru zatvoriti firmu za 10-15 godina?

17 godina
neaktivan
facewithascar kaže...

Nisam skuzio ovaj post. Ne zele sta? Ne zele postojati u buducnosti? Imaju namjeru zatvoriti firmu za 10-15 godina?

Ocito da nisi... prvo microsoft si moze priustiti neuspjeh WP7, ali kao i svaka firma to ne zeli pa zbog toga ulaze...

Ja sam samo komentirao NE MOŽE... jer može... a ima toliko novaca da bi bez problema mogla raditi sljedecih 30 godina...

In Control
15 godina
neaktivan
facewithascar kaže...

Ocito da nisi... prvo microsoft si moze priustiti neuspjeh WP7, ali kao i svaka firma to ne zeli pa zbog toga ulaze...

Ja sam samo komentirao NE MOŽE... jer može... a ima toliko novaca da bi bez problema mogla raditi sljedecih 30 godina...

Tako sam i ja skontao... Microsoft moze priustiti neuspehe svih buducih proizvoda, jer imaju tolikoooo para da mogu da lade jaja do penzije, ali ne zele.

17 godina
neaktivan
boora91 kaže...

Tako sam i ja skontao... Microsoft moze priustiti neuspehe svih buducih proizvoda, jer imaju tolikoooo para da mogu da lade jaja do penzije, ali ne zele.

Pa normalno da ne zele... treba zaraditi jos vise novaca...

Jer novac je sve...

Novac daje moc u ovom kapitalistickom neoliberalizmu... ustvari... pa u svim ustrojima...

In Control
17 godina

Pa normalno da ne zele... treba zaraditi jos vise novaca...

Jer novac je sve...

Novac daje moc u ovom kapitalistickom neoliberalizmu... ustvari... pa u svim ustrojima...

Tako je, pogledaj samo Apple kako je dobar u tome!

Smith and Wesson - the original point and click interface | http://twitter.com/hhrvoje, http://www.hudosvibe.net
17 godina

Samo budale ulazu u unaprijed otpisane proizvode! Da uloze i 10 milijardi, nekak cist sumnjam u uspjeh!

17 godina
neaktivan

a koji je to otpisani proizvod?

Abort, Retry, Fail?
16 godina
neaktivan

Znaju stare kuke iz microsofta dobro gdje se sutra može dobro da zaradi.

Pa pokušavaju da sebi osiguraju što veći dio kolača.

Svi su se smijali visti . da smijali, ali lova čini čuda

čuda kažem ja, čuli su kritike i nije prošlo mnogo tu se je pojavila sedmica i sad

svi trče za sedmicom kao da je ona tu oduvijek. Tu je pokoji na linuxsu ili mac-u a ovi sa XP-om ili im lova fali

ili je comp loš za sedmicu ili su to stare kuke navikle na XP kroz dugi niz godina kao penzioneri na stare automobile, pa tvrde da ovo novo nevalja.

Ali Biliju i kompaniji nikada dosta, ipak su to stari igrači koji će natjerati radnike da naprave proizvod da ga publika prihvati, a iako ga ne želi prihvatiti, znaju oni i za druge metode, te će se taj OS sigurno bolje pozicionirati nego njegov predhodnik. Ta lova za marketing je samo za javnost, ima i rubrika za podmazivanje drugih kako bih sve išlo kao po loju. te će se proizvođači gurati da njihov uređaj bude sa mic. os-om

Jedino sa čime Microsoft ne zna da barata je konkurencija, pošto je na PC-u praktično nema, oni su i zaboravili kako je to kada je neko bolji i kako je vrlo bitno slušati korisnike te   prvi brzo implementirati sve što se implementirati da i da se okrenu developerima i uvide kako su oni jako bitni u cijeloj ovoj priči. ako developerima skroje veoma dobro okruženje te im olakšaju posao sigurno će se pojaviti aplikacija vagon za Windows Phone 7.

5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ČAP kaže...

Jedino sa čime Microsoft ne zna da barata je konkurencija, pošto je na PC-u praktično nema, oni su i zaboravili kako je to kada je neko bolji i kako je vrlo bitno slušati korisnike te   prvi brzo implementirati sve što se implementirati da i da se okrenu developerima i uvide kako su oni jako bitni u cijeloj ovoj priči. ako developerima skroje veoma dobro okruženje te im olakšaju posao sigurno će se pojaviti aplikacija vagon za Windows Phone 7.

A Sony, Nintendo.... im nisu konkurencija???....

17 godina
neaktivan
f1lt3r kaže...
ČAP kaže...

A Sony, Nintendo.... im nisu konkurencija???....

Govorio je o jos uvijek primarnom trzistu Microsofta, PC orjentiranim aplikacijama i OS-ovima...

In Control
15 godina
neaktivan
Ni Vista nije bila baš totalni neuspjeh. Primjerice,uspjeli su "uvaliti" cd sa Vistom svakom nastavniku u Hrvatskoj. Sve je išlo preko ministarstva obrazovanja koje je Microsoftu velikodušno platilo tih 20-tak tisuća licenci. Vjerovatno je i u drugim ministarstvima bilo slično. Znam da je ogromna večina nastavnika ostavila Vistu negdje sa strane da skuplja prašinu i nastavila se služiti svojim predinstaliranim XP-ima,98-icama,95-icama... :)
16 godina

Ma obozavam to sto ce vise uloziti u reklamu nego u razvoj. Jedva cekam da vidim reklame kada ce vec biti skuplje od samog proizvoda.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Moj slijedeći mobitel će vjerovatno biti WP7. Zato, jer je s Microsoftovog stacka i prati sve najnovije MS tehnologije.
.NET na mobitelu i Silverlight, te razvoj u poznatom razvojnom okruženju, za mene su dovoljan razlog zašto baš WP7.

Tako da san spreman platit uređaj i WP7 OS da kasnije s njim mogu raditi što hoću, a da prije toga ne moram učiti nove tehnologije koje zaostaju s funkcionalnostima za .NET-om i raditi u polu-profesionalnim razvojnim okruženjima. 

Jer vrijeme je novac. :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.8.2010 5:22 (imacek).

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
konjRR kaže...

Ma obozavam to sto ce vise uloziti u reklamu nego u razvoj. Jedva cekam da vidim reklame kada ce vec biti skuplje od samog proizvoda.

Pa pravi poduzetnici već desetljećima pucaju više u reklame nego u proizvod, Ne bi htio lagati ali mislim da je odnos 20-30% u proizvod, a 70-80% u marketing. Badava ti i odličan proizvod ako nitko ne zna za njega, a reklama čini čuda i od lošeg proizvoda

16 godina
neaktivan
Mislim da ce Microsoft vjerovatno napraviti dobar posao sa WP7... To sto trenutno jako malo ljudi koristi Windows Mobile je rezultat njegove relativne zastarjelosti, mada je WM 6.5 vjerovatno najotvorenija platforma za bilo koji mobitel - aplikacije se vecinom pisu u .NETu, moze ju napraviti bilo tko i postaviti bilo gdje (sa time da odnedavno postoji i Marketplace, na kojem se moze naci dosta dobrih igra i aplikacija, pogotovo od SPB-a), a sam OS ima koncepciju slicnu Windowsima - Program Files i Windows folder po kojima moze cackati svatko.
Iako se meni nekako ne napusta ovaj koncept koji meni (ali ocito ne i drugima) savrseno odgovara, isprobat cu Windows Phone 7 kada izade, i, ako lici na ono sto je na slikama (i ako se odjednom taj OS ne pretvori u nesto zatvoreno tipa iPhone, za sto ti treba deset aplikacija da promijenis ikonu mape, ako se to uopce i moze) vrlo rado cu ga nastavit koristit, a ako ne, Bug uvijek ima male oglase ^^
17 godina
neaktivan

Bit ce nesto od tog sustava ,bilo je na engadgetu video di su pokazali kako sustav radi i ispalo je da je puno bolje/brže reagira na dodir prsta od drugih aktualnih mobilnih sustava.

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kečko kaže...
konjRR kaže...

Pa pravi poduzetnici već desetljećima pucaju više u reklame nego u proizvod, Ne bi htio lagati ali mislim da je odnos 20-30% u proizvod, a 70-80% u marketing. Badava ti i odličan proizvod ako nitko ne zna za njega, a reklama čini čuda i od lošeg proizvoda

Apple marketing :)

viper kaže...

Bit ce nesto od tog sustava ,bilo je na engadgetu video di su pokazali kako sustav radi i ispalo je da je puno bolje/brže reagira na dodir prsta od drugih aktualnih mobilnih sustava.

mene se (trnutno) sviđa sučelje, nekak mi je malo pofalila ta neka jednostavnost i fluidnost...

kod mene normalno radi.....
15 godina
neaktivan

Kak je prije navedeno; bez obzira na silan marketing i podmazivanje koje ce imati veliki utjecaj, najbitnije je kako ce mase reagirati na uredaj, uz lakocu razvoja app u cemu je Microsoft u vecini slucajeva bio odlican. Po wikipedii (ako se nesto nije promijenilo u meduvremenu) WP7 ima poprilican broj ogranicenja i ne svida mi se doticni popis pretjerano. :( Drugim rijecima, prilikom izlaska, cini mi se da ce vecina usporedivih smartphone uredaja biti ispred WP7. Kao developeru i korisniku Microsoft mi je blizi od bilo koje druge platforme iako sam radio i radim na MacOSu i Linuxu i moru drugih. Svi OSovi danas za vulgaris korisnika nude prilicno ujednacenu funkcionalnost pa kad netko tvrdi u apsolutu da je jedan OS bolji od drugog znam da nema pojma o cemu prica.

Jedini razlog zasto do sada nisam uzeo iPhone (koristim besplatni primjerak od kolege i tlak mi se digne na +200 kad moram otvoriti iTunes kako bi prebacio mp3icu...  ) jer sam mislio da ce ova bagra iz Microsofta napraviti otvoreniji telefon, a po trenutnim ogranicenjima.... ne mirisi na dobro. :|

http://rabbitgfx.net

0 0 hvala 0
16 godina
Kečko kaže...
konjRR kaže...

Vjeruj mi dobro znam kako prozivodnja i prodaja funkcioniraju u kapitalizmu. Ali to ne znaci da to odobravam jer kada kupujem zelim platiti proizvod a ne reklame. Reklamu necu koristiti pa je ne zelim ni placati. Veliki problem microsoftu i jos nekima je da ne razumiju kako se danas promice prozivod te vrste. Ljudi su postali imuni na same reklame. Treba se nekako umiliti developerima ali i samim korisnicima direktno jer ako to uspijes uspjet ce i proizvod. Uzmi android kao primjer. "Svi" ga vole, proglasavaju necim naprednim i jako uspjesnim itd.. a mogao bi nabrajati par dana sto sve symbian, kojeg vec sad proglasavaju mrtvim i pokopanim, moze a android sam po sebi nemoze.

17 godina
stevan94 kaže...

Dzaba im i 100 miliona

Hahahahahahahahahahaa!

When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. Music is my religion.
15 godina
neaktivan
facewithascar kaže...

Ne moze stari moj, ne moze. Sta ti mislis da ih novac moze spasiti? Moze ih spasiti samo dobar proizvod koji nemaju. Kako je netko gore komentirao, uljuljuskali su se u monopolu, mislili da im nitko nista ne moze, a onda je dosao Firefox. Pa nakon Firefoxa Google, pa Sony, pa Nintendo, pa Palm, pa Apple i da ne nabrajam dalje. Da mi se da stavljati put opcije na toliko daleko vrijeme kupio bih ih da Microsoft za 20 godina nece postojati jer ga vode nesposobni ljudi, a trendovi su im toliko izmaknuli da se vise ne mogu vratiti.

imacek kaže...

Moj slijedeći mobitel će vjerovatno biti WP7. Zato, jer je s Microsoftovog stacka i prati sve najnovije MS tehnologije.
.NET na mobitelu i Silverlight, te razvoj u poznatom razvojnom okruženju, za mene su dovoljan razlog zašto baš WP7.

Tako da san spreman platit uređaj i WP7 OS da kasnije s njim mogu raditi što hoću, a da prije toga ne moram učiti nove tehnologije koje zaostaju s funkcionalnostima za .NET-om i raditi u polu-profesionalnim razvojnim okruženjima. 

Od te .NET tenologije mi se riga. Programeri koji su odgojeni na .NET tehnologiji ne znaju programirati niti razmisljati na logican nacin. Kod njih sve traje deseterostruko duze da nesto isprogramiraju, aplikacije su glomazne i spore, ali bitno je da imaju Microsoft certifikate koji vjesaju po zidu kao doktori.

17 godina

Od te .NET tenologije mi se riga. Programeri koji su odgojeni na .NET tehnologiji ne znaju programirati niti razmisljati na logican nacin. Kod njih sve traje deseterostruko duze da nesto isprogramiraju, aplikacije su glomazne i spore, ali bitno je da imaju Microsoft certifikate koji vjesaju po zidu kao doktori.

Uffff...

15 godina
neaktivan
imacek kaže...

Pitam se zašto onda "prave" profesionalne aplikacje nisu rađene u .Net-u , koliko znam velika većina ih je pisana u Javi i Visual C++-u  :) 

http://www.woodgamesfx.com
17 godina
woodgamesfx kaže...

Pitam se zašto onda "prave" profesionalne aplikacje nisu rađene u .Net-u , koliko znam velika većina ih je pisana u Javi i Visual C++-u  :) 

Jelte?

Java je opcenito sporija neg .Net. C++ je dosta brzi ali je razvoj dosta skuplji.

Sto se tice M$... ne puse oni na novcima koje ulazu, nego na dionicama koje padaju nakon faila.

I'm going woo woo
15 godina
neaktivan
tnakir kaže...
woodgamesfx kaže...

Jelte?

Java je opcenito sporija neg .Net. C++ je dosta brzi ali je razvoj dosta skuplji.

Sto se tice M$... ne puse oni na novcima koje ulazu, nego na dionicama koje padaju nakon faila.

Pa zašto onda banke koriste Javu :) 

Ovo za C++ se ne slažem , jel profesionalnu poslovnu aplikaciju ( ERP, CRM isl ) sigurno ne radi jedan ili dva programera s tečajem .NET-a  u vremenu od 2- max 3 mjeseca :) 

Ovo za MS si u pravu, malo ljudi kuži da koliko god velika firma bila ako je na burzi vrlo lako može propast. 

http://www.woodgamesfx.com
17 godina
woodgamesfx kaže...
tnakir kaže...
woodgamesfx kaže...

Jelte?

Pa zašto onda banke koriste Javu :) 

Ovo za C++ se ne slažem , jel profesionalnu poslovnu aplikaciju ( ERP, CRM isl ) sigurno ne radi jedan ili dva programera s tečajem .NET-a  u vremenu od 2- max 3 mjeseca :) 

Ovo za MS si u pravu, malo ljudi kuži da koliko god velika firma bila ako je na burzi vrlo lako može propast. 

Eto jadransko je npr kompletno na oracle-u i na njihovim formsima? Sta kazes na to?

I'm going woo woo
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice