Microsoft otpušta – stvarno

poruka: 6
|
čitano: 2.851
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Microsoft otpušta – stvarno".
17 godina
neaktivan

Posteno!Nek se ZG holding ugleda na MS kako se sprovodi preslagivanje svakih 12 mjeseci!

dasHHa
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Microsoft otpušta – stvarno
dasHHa kaže...

Posteno!Nek se ZG holding ugleda na MS kako se sprovodi preslagivanje svakih 12 mjeseci!

zasto bi?

ZG Holding, za razliku od MS-a koji mora prodati dovoljan broj proizvoda, ima neogranicene resurse, tj. koliko god gradjani imaju u dzepu (a oni ce vec naci nacin kako to izvuci). Smijeh

Freedom, morality, and the human dignity of the individual consists precisely in this; that he does good not because he is forced to do so, but because he freely conceives it, wants it and loves it.
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.7.2010 15:04 (Littlemanbeingerased).
17 godina
neaktivan
Littlemanbeingerased kaže...
dasHHa kaže...

zasto bi?

ZG Holding, za razliku od MS-a koji mora prodati dovoljan broj proizvoda, ima neogranicene resurse, tj. koliko god gradjani imaju u dzepu (a oni ce vec naci nacin kako to izvuci). Smijeh

Zato da tebi i meni ostane kuna vise za kupovinu BUG-a.

p.s. Poslije 6 god.prestao sam kupovati bug jer mi je placa skresana za 40% :(

dasHHa
17 godina
neaktivan

Neka uvedu zakon da svatko tko ima priključak za struju mora plaćati ne samo TV pretplatu, nego i Windowse, pa Microsoft neće morati otpuštati, kao ni HRT.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.7.2010 21:12 (klimama).

3 1 hvala 0
16 godina
dasHHa kaže...

to nam treba na nivou cijele države ne samo ZG holdinga.

Don't pray in my school, and I won't think in your church
15 godina
neaktivan
klimama kaže...

Neka uvedu zakon da svatko tko ima priključak za struju mora plaćati ne samo TV pretplatu, nego i Windowse, pa Microsoft neće morati otpuštati, kao ni HRT.

lol u krivu ste, microsoft ne otpušta zato jer nema love, nego zato jer ne treba radnike, to je kapitalizam u pravom smislu riječi, i nema ničeg lošeg u tome...

kad bi naša državna uprava na taj način otpustila sve radnike koji ne trebaju ne bi sad država bila u ovakvim govnima i stavljala takve poreze da odmah sje*e i privatni sektor. U kapitalizmu tvrtka treba razmišljati o profitu i kad sve dublje pogledate to je ok :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice