Messenger do 15. ožujka

poruka: 36
|
čitano: 10.217
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Messenger do 15. ožujka".
15 godina
neaktivan
Re: Messenger do 15. ožujka
Fake_Alert kaže...
zlajutin kaže...
DragonShit kaže...

Ovaj Skype je katastrofa, nije nikakva zamjena Messengeru! Otkrio sam da čak ni ne podržava offline poruke! Da bi poruka bila dostavljena morate oboje biti online u isto vrijeme! Ako vi ili vaš sugovornik ne držite cijelo vrijeme Skype upaljen onda je potpuno beskoristan... Pa šta je tom Microsoftu? {#}

Ej a dodaj na to i na ono sto sam prethodno napisao,da mu treba jedno 10 sec da ga jednostavno ugasis,kad ides desni click pa quit dole na startnoj traci,a i kad nisi ulogovan kad kliknes na quit obavezno te mora pitati(poslije 10 sec ponovno xD), jesili siguran da zelis izaci ejjjjj,i to ne mozes iskljuciti,pa ovaj program kao da je pisan 98-e toliko je ogranicen i ne funkcionalan na nekim poljima,ali eto WLM ne valja,los je,treba ga je trebalo srozati sa zadnjim verzijama,pa onda ugasiti i pripremiti za nesto mnogo bolje funkcionalnije bla bla,hejjj pa sve u jednom,tj skype).ebes 320 miliona korisnika ko su oni itd itd...dabogda im onih 8.5 milijardi propalo kao grcka ;)

Pa dobro, normalno je da te pita i to pita te jednom i stisnes da ili ne, koji je to problem? To te pita samo ako nisi ulogirat a ako jesi onda bez problema u roku od sekunde izade.

Kakve ti probleme trazis. Meni je bedastije kada vidim onoliki prozor na WLM-u kada me netko spamma i 100 puta posalje poruku nego na skype-u.

Cuj normalno da te pita svaki put kada ides na quit da li stvarno zelis izaci wtf to neko debil,i normalno to da ne mozes oznaciti recimo da zapamti tvoj izbor da ako ides na quit da zatvori program uvijek kao kod 99% programa a ne da odes na quit,pa podignes neki prozzor pocnes radit pa ti tek onda izleti nakod nekog vremena hej jesi siguran hoces izac,haha de mozda se predomislis,a napisao sam vec iznad da je to slucaj kad nisi logovan.Probleme ne trazim,sami su nametnuti nema ih potrebe traziti.Nezz ko te to toliko spama i 100 puta ti salje te poruke,spammera ima svugdje,nemoj misliti da te i na skypu nece niko spammat nekad,za sve to postoji block i delete fino,postoje i programi za WLM(odavno) kojim mozes zabraniti da ti previse poruka dolazi odjednom (Message flooding),mozes cak ako ti smeta i sprijeciti da ti neko salje nudge,one emocija,smajlije i te zezancije,sve mozes customizirati,dok bogami ovamo s druge strane tesko ces bgmi a i kao sto vidim mnogo mnogo korisnika ima isto misljenje.Ne kazem da je skype u globalu toliko los,video i audio razgovori su mu prilicno dobro izvedeni,i koristim ponekad ali to je to,bukvalno,ima bugova toliko,toliko manje mogucnositi sto se tice IM-a ne samo naspram WLM-a daleko bilo,osjetno je sporiji,i sto je najgore veoma sporo ispravljaju te bugove na koje se korisnici stalno zale te se novi pojavljuju.

17 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...
DragonShit kaže...

Ovaj Skype je katastrofa, nije nikakva zamjena Messengeru! Otkrio sam da čak ni ne podržava offline poruke! Da bi poruka bila dostavljena morate oboje biti online u isto vrijeme! Ako vi ili vaš sugovornik ne držite cijelo vrijeme Skype upaljen onda je potpuno beskoristan... Pa šta je tom Microsoftu? {#}

Meni to radi. Osim ako nisu nesto promjenili.

Pa na onom službenom linku što sam napisao piše da ne radi. Meni sa Skype accountom nije radilo. Tebi radi kad se logiraš sa Microsoft accountom ili Skype accountom? Kome možeš slati offline poruke, samo onima koji koriste Microsoft account ili i Skype account? Postoje razne kombinacije. Tko kome može/ne može slati offline poruke?

Microsoft -> Microsoft..........DA?

Skype  -> Skype..................NE

Skype -> Microsoft...............?

Microsoft -> Skype...............?

Is it weird that this gave me an orgasm?
15 godina
neaktivan
Messenger do 15. ožujka

Ne moze ni Microsoft-Skype;Skype-Microsoft ulogojem se uvijek sa hotmail accountom koji je povezan sa skype accauntom(navodno),i neki dan dobio poruku dok sam bio offline od Skype kontakta,poruka mi je dosla tek kad se on pojavio online,i to dosla je kao da je poslata bas u to vrijeme kad se pojavio online ne kada je poslao to dan prije,znaci stoji trenutno vrijeme :D(sto nas opet dovodi do jos jednog eto problema ili ti buga) i sad bilo je bukvalno wtf sto mi ovo sad saljes nisam te nista ni pitao hahah, ne povezano totalno,jer stiglo mi je naravno ono o cemu smo razgovarali jucer i zadnje sto je napisao u trenutku kad sam ja izasao,i onda je bilo s njegove strane,o cemu ti, nisam ti nista sad napisao tek sam se ulogovao,i onda sjedne covjek i konta...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Messenger do 15. ožujka

Cek, kako da sada "mergam" Skype i MSN acc (ista je mail adresa), MSN acc mi treba biti glavni ili sto, kako to napraviti uopce?

Uf gadi mi se ovo, previse je kontakata u igri da bih samo tako odustao od jednog..... i ugl bez offline poruka ne mogu jednostavno, malo tko gleda svaki mail danas, a ako i gledaju onda ga inace vide prekasno.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
DragonShit kaže...
Fake_Alert kaže...
DragonShit kaže...

Pa na onom službenom linku što sam napisao piše da ne radi. Meni sa Skype accountom nije radilo. Tebi radi kad se logiraš sa Microsoft accountom ili Skype accountom? Kome možeš slati offline poruke, samo onima koji koriste Microsoft account ili i Skype account? Postoje razne kombinacije. Tko kome može/ne može slati offline poruke?

Skype Skype meni radi. Pricaj sta hoces, ali meni sljaka.

17 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...
DragonShit kaže...
Fake_Alert kaže...
DragonShit kaže...

Skype Skype meni radi. Pricaj sta hoces, ali meni sljaka.

Šljaka ti možda ako se ta osoba skriva, piše ti da je offline ali ste oboje online. To mi je jedino logično objašnjenje. Ili si ti mislio da je poslana jer ta poruka ostane napisana na tvom kompjuteru i čeka da se oboje spojite u isto vrijeme. Meni ne radi i na web stranici Skypea piše da ne radi. To je službeni odgovor, zašto bi i oni lagali? Već sam stavio link.

Will my instant message be delivered if the recipient is not signed in to Skype?

If a contact is offline, then your instant message won’t be delivered to them immediately. The message is saved locally (on your device) and will be delivered as soon as both you and the recipient of your message are online at the same time.

Is it weird that this gave me an orgasm?
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice