Mali oglasi dobili mogućnost komentiranja

poruka: 95
|
čitano: 20.277
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Mali oglasi dobili mogućnost komentiranja".
16 godina

Odlično. Baš sam se neki da pita kad će bug ovo uvesti. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

bolje nemojte dati link za uklanjanje oglasa nego umjesto toga limitirajte oglas da traje tjedan-dva a pred istek dajte vlasniku link sa mogućnošču produljenja... čisto da izbjednete gomilu mrtvih oglasa.

my 5c

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ovako očito mora biti zbog zakona!

A što se tiće uvođenja sustava komentiranja, TU, TD, i sličnog za prodavače - stvar je jasna ili kupuj u svom gradu gdje se možeš naći (i vidjeti i isprobati stvar) ili sa dostavom pa riskiraj!

P.S. Ne razumijem zašto oglasi nisu mogli ostati na forumu kao 'neformalni' oglasi. Ali ni ovako nije toliko loše jer se svejedno može dati oglas i komentirati ih!

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ovo mi sad djeluje puno ozbiljnije , svaka  čast vama i ovom zakonu . 

Moj PC  
2 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Mali oglasi dobili mogućnost komentiranja
Bubabug kaže...

Ovo mi sad djeluje puno ozbiljnije , svaka  čast vama i ovom zakonu . 

Slažem se u potpunosti.

Scameri su preuzeli forume u potpunosti. Nitko više nije nikome vjerovao , ajde ovaj forum je imao dobra/loša iskustva i to je ok radilo.

Ali ovako sa podatcima, e sada će mi tek ovo  biti nezaobilazno mjesto za oglase radje nego njuška.

Thumbs up za ideju Bug ovci.

17 godina
Miro kaže...
Znači dogovorim se sa svoja tri frenda na forumu da mi daju 5+, pa budem i ja njima - i tako si lijepo dignemo reputaciju!  {#} 

Ovo nije forum. Trebao si pitati "a kako to funkcionira na e-Bayu", pa bih ti objašnjavao dalje...

Na trenutak sam zaboravio da imamo lopovski mentalitet.

Miro kaže... 

Ovo nije forum. Trebao si pitati "a kako to funkcionira na e-Bayu", pa bih ti objašnjavao dalje...

Ne, mislio sam na forume koji imaju feedback. Ljudi su kulturni, ljubazni a na kupovinu se troši puno manje živaca. Naravno, opet sam zaboravio da kod nas nema tih karakternih osobina.

17 godina

Hehe, ja sam na njuškalu upisao OIB od jednog od vlasnika njuškala... baš to, tracking što sam prodao ili kupio.

Newsgrupe su bog i batina.

http://www.zvonimirbuzanic.com/ - http://www.doom.com.hr/ - http://www.weboteka.net/
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Odlična stvar, lijepo realizirano, funkcionira. {#}

Swedish latin super funk.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
kratos091 kaže...

Trebali bi nekako implementirati TU i TD za oglase, pogotovo ako prodavač onemogući komentiranje oglasa.

Definitivno ne treba TU/TD jer ekipa to zlorabi 200 na sat. Ja sam za 550 kn prodavao potpuno novu neotvorenu komponentu sa garancijom koju sam u trgovini platio 750 kn i u roku 24 sata sam dobio 22 TD. Ono WTF??? Gledam sličan oglas, isti novci, polovna komponenta - ni jedan TD. Daj nemoj me... Ima pun K ekipe koja kopa po tim oglasima i sve im je preskupo (vjerojatno iz razloga što imaju samo 10 kn u džepu što im je mama jutros dala za burek). Da staviš novi ajfon 5 za 300 kn netko bi udario TD...

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.1.2013 9:04 (Friday).
17 godina
neaktivan

Je*i ga, zakon moraju postivati.

Ali biti ce isto sranje kao i njuskalo. Tko bude zelio varati, varati ce i na ovom nacinu.

Jedina prednost je sto se moze i dalje na forumu voditi evidencija o postenim/nepostenim prodavacima i kupcima s Malih Oglasa.

Nedostajat ce mi forumski oglasi, jer su bili pregledniji i imao si vecu mogucnost editiranja "uljepsavanja" oglasa.

Na malim oglasima me nervira sto tekst moras napisati bez novog reda i sl.

Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Chaky kaže...

Je*i ga, zakon moraju postivati.

Ali biti ce isto sranje kao i njuskalo. Tko bude zelio varati, varati ce i na ovom nacinu.

potpisujem

tesko se slozi takav okvir da mi rvati ne bi mogli to zaobic i zlorabit.

a sto se tice rizicnih kupnji - uvjek treba imat malo soli u glavi pa odvagnut.

uostalom kad kupujes polovno novci su manji i ne mozes ocekivat da je to sto kupujes isto kao iz ducana.

vec samim tim sto kupujes polovno riskiras.

14 godina
Znaci oglasnik se miče s foruma? Ako oce kad bi to mogli očekivat. Jučer stavio oglas iz usluge pa da znam. Ovo s podacima mi se ne sviđa. Ja svoj OIB nedam. Ime i prezime da.
AMD u <3 Intel u C===3
16 godina
GeneralPag1997 kaže...
Znaci oglasnik se miče s foruma? Ako oce kad bi to mogli očekivat. Jučer stavio oglas iz usluge pa da znam. Ovo s podacima mi se ne sviđa. Ja svoj OIB nedam. Ime i prezime da.

Početak drugog tjedna.

سمندری ڈاکو
15 godina
GeneralPag1997 kaže...
Ja svoj OIB nedam. Ime i prezime da.

Zašto ne?

Ajde da si na nekoj noname stranici, ali ovog je Bug Online, zna se tko su i što su. Uostalom stvar nije javna.

14 godina
Ako sam ja dobro shvati prodavač više nije anoniman do početka pregovaranja?
AMD u <3 Intel u C===3
17 godina
GeneralPag1997 kaže...
Ako sam ja dobro shvati prodavač više nije anoniman do početka pregovaranja?

Krivo si shvatio, te podatke nitko ne vidi na oglasniku.

15 godina

Odlična promjena.{#}

Ovo će definitivno uvesti reda u oglase.

0 1 hvala 0
17 godina
GeneralPag1997 kaže...

Zašto? Svaki građanin RH pomoću tvog OIBa može verificirati samo ime i prezime, no ništa drugo.

Nije da osobna iskaznica više ništa ne vrijedi... :)

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
15 godina
Friday kaže...
kratos091 kaže...

Trebali bi nekako implementirati TU i TD za oglase, pogotovo ako prodavač onemogući komentiranje oglasa.

Definitivno ne treba TU/TD jer ekipa to zlorabi 200 na sat. Ja sam za 550 kn prodavao potpuno novu neotvorenu komponentu sa garancijom koju sam u trgovini platio 750 kn i u roku 24 sata sam dobio 22 TD. Ono WTF??? Gledam sličan oglas, isti novci, polovna komponenta - ni jedan TD. Daj nemoj me... Ima pun K ekipe koja kopa po tim oglasima i sve im je preskupo (vjerojatno iz razloga što imaju samo 10 kn u džepu što im je mama jutros dala za burek). Da staviš novi ajfon 5 za 300 kn netko bi udario TD...

Na zalost to je takav mentalitet koji prevladava na ovom forumu (da, na ovom) no veliki je razlog i taj sto takve stvari komentiraju vecinom balavurdija koja nista ne kupuje ili ne znaju pravu vrijednost nekih stvari i sve bi besplatno.

Imam i ja takvih primjera s tim TD, pogotovo sada kada je anonimno pa ti ljudi bez razloga udaraju TD (nije da me to nesto tangira, ali je jadno od ekipe).

Najjace je bilo dok sam prodavao GPU kojemu je cijena bila 4990 kn i onda mi cijenu komentira ekipa koja je tu grafu vidjela samo u izlogu trgovine (ako i to) i jos bi najradije da im je dam besplatno i dodem im kuci stavit je u komp.

Bilo je vrijeme da se u oglas dovede neki red, samo zanimljivo je kako na PCE forumu ima reda medu oglasima vec dugi niz godina i sve funkcionira bez problema, dok ovdje modovi cak brane ljude koji ti ruse cijenu i vrijedaju te u tvom vlastitom oglasu....e to je cudno i u neku ruku zalosno.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
16 godina
odjavljen

Novi TD/TU su najbolji trol alat od kad je svijeta. A cijela ta filozofija da postoje na oglasima je pogrešna s time da je čak i anonimno komentiranje i pljuvanje opet pogrešno.

:)
17 godina
odjavljen
BlueMax kaže...
M4X kaže...

Nabijem zakon,oib i sve kretene koji su to izmislili na q

Šta je falilo ovom načinu oglašavanja na forumu,postojala je tema za sigurne i nesigurne prodavače i bilo je sve ok.

Zato sto je na nesigurnima netko popusio. Zakoni su tu da stite kupca. Po tvome bi znaci trebalo forumasu dozvolit da 2-3 puta zajebe nekoga, pa onda zavrsi u temi pod "nesiguran prodavac" i kad vise nitko ne zeli kupovati od njega onda da otvori novi account i pod novim nickom nastavi zavaljivat ekipu? Ovi koji su ti dali TU ili nemaju grama mozga u glavi ili im se ovo kosi sa planovima varanja ljudi.

Ma nije to problem,onaj tko će te prevarit prevarit će te i na ovaj način samo još lakše.

Potrebno je nazvat,raspitat se,da ti pošalje koju sliku,razmijenite adrese i onda na kraju kupiš ako je riječ o nekome tko nije na listi sigurnih,vidiš i sam procjeniš jel čovjek ozbiljan ili ti priča gluposti

Zakon ne štiti kupca uopće,koliko znam ako vrijednost ne prelazi 1000kn i uspije te prevarit neće ti ni policija pomoć,a ni bug.

Dobra je star da neće bit ovih trolanja sa td i bit će manje gluposti.

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.1.2013 15:15 (M4X).
12 godina
neaktivan

Ovo mi se ne svidja iako mi je jasno da se zakon mora postovati ali ovo je lako zaobici. Mali primjer zaobilaznice.

Osobe koje kupuju recimo neku graficku karticu naprave temu tipa   HD 7970 polovna isplati li se kupnja?

Prodavaci mogu vrlo lagano toj osobi poslati privatnu poruku i sve ok bug ne krsi zakon, a ni mi jer nista ne oglasavamo samo privatno komuniciramo.

Ne volim davati osobne podatke nigdje online, u ovom slucaju ne zbog bug-a nego zbog onih koji te podatke mogu vrlo lagano dobiti na uvid.

Sorry zbog gramatike jer pisem sa live linux-a.

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.1.2013 19:02 (nikidr).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
nikidr kaže...
Ne volim davati osobne podatke nigdje online, u ovom slucaju ne zbog bug-a nego zbog onih koji te podatke mogu vrlo lagano dobiti na uvid.

Koliko sam shvatio i dalje ce biti vidljiv nick, a osobni podaci ce biti u BUG bazi i nece biti vidljivi?

Cypher: Ignorance is bliss.
17 godina

kupovat čim više u 4 oka i to je to nažalost

Ovako samo profitira poštar i lopov, a da kod nas ima lopova.. to da

Pa ja bi se čak usudio reči da u Zagrebu ima najviše muljatora.

Pogotovo u iphone branši (to sad zadnje nabavljam) na kraju ču u t-com završit i bok

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

vidim sad da uz svakog usera ima i broj malih oglasa,jel to i prije bilo pa nisam uopće primjetio ili je novo?

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
M4X kaže...

vidim sad da uz svakog usera ima i broj malih oglasa,jel to i prije bilo pa nisam uopće primjetio ili je novo?

Nije toga prije bilo,to je novo.

سمندری ڈاکو
15 godina

Možda bi bilo zgodno da se doda "pogledaj oglase"

Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Hmm, blio bi lijepo kad bi netko od moderatora objasnio kako Pc ekspert ima tržnicu kakva je bila na Bugu već dosta duže, i ništa nisu još maknuli niti su pričali o kakvom kršenju zakona s njim.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Meni osobno je bug.hr mali oglasnik bio 5x puta sigurniji nego njuškalo.Sad ste maknuli stvar koja je zaslužna za stotine novoregistriranih članova.

Hrvatska Republika Herceg-Bosna ! SINN FEIN !
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
explorer 4 kaže...

Hmm, blio bi lijepo kad bi netko od moderatora objasnio kako Pc ekspert ima tržnicu kakva je bila na Bugu već dosta duže, i ništa nisu još maknuli niti su pričali o kakvom kršenju zakona s njim.

Zašto bi se netko iz Buga trebao brinuti o tome što radi PC Ekspert?

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice