MacBookovi s touchsreenom?

poruka: 34
|
čitano: 5.101
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "MacBookovi s touchsreenom?".
16 godina
protjeran
RE: MacBookovi s touchsreenom?

upravo to, apple iPhone na ebayu se moze nac za maltene upola manju cijenu nego u hrvatskoj, i jos otkljucan. nasi nabijaju marze. ista stvar je i npr. sa dell.ovim lcd monitorom 24'' koji je kod nas skuplji 40ak %. zato cu ja uzeti HP-a...ja npr. ne zelim iz principa nekome puniti dzepove kada znam da nabija ogromnu marzu ali to ne znaci da cu popljuvati tu marku i proizvod. i ovo sto si rekao oko softwarea isto stoji, netko radi u final cut pro, a koliko znam ili ga nema na pcu ili kaska u verzijama za mac verzijom ako ga i ima, dakle neki ljudi jednostavno traze mac u svom poslu.

al da se vratim na pocetak i ovu temu, meni se osobno jako svidja touchscreen umjesto touchpada ili kao dodatak njemu. samo nisam siguran da je ekran izmedju 9.7 '' i 10 '' (lol) prava velicina za toucscreen, osim ako se ne koristi olovka, sve je sitno.

17 godina
neaktivan

pa kod nas je iPhone nikad nije bio jeftiniji. dobiješ ga za 400Kn u i300 preplati. sitniš

http://www.metacafe.com/watch/1972097/how_to_behave_on_a_forum/

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Vidi stvarno! Smanjili su cijene u tarifama...

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.3.2009 20:11 (vjeko).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

premali je ovo touchpad za mac Smijeh

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice