Žao mi je,ali ja kad vidim poslovnjaka sa Macbookom ja mislim na jednu od ove dvije stvari:
Opcija a:Čovjek nosi sivo odijelo-menadžer koji se želi pravit važan a u stvarnosti ima 0 tehničkog znanja,preodjeveni hipster-IZBJEGAVAJ.
Opcija b:Čovjek nosi modne krpice-dizajnerčić koji si umišlja da je važan,također preodjeveni hipster-IZBJEGAVAJ
A bilo je i slučaja kada sam viđao poslovnjake sa Alienwareom i drugim ultra high class lapropima(prije su to bili dellovi xps,a bilo ih je i drugih) i mislio sam:
-ovaj čovjek je na vrhu svoje industrije,bivši pripadnik 1337 kulture kojeg je apsorbirao kapitalizam,božanstvo-DRUŽI SE.
Jel ovo neki sarkazam?
Da mi neki poslovnjak u finom odijelu s Alienware laptopom pozvoni na vrata ne bi mu otvorio. Nesto tu ne stima.
Jasno da u 99% slucajeva poslovni ljudi i nisu neki informaticari ali zbog nekog dojma "ima se - moze se", stvarna ili prividna uspjesnost, furaju razne ultrabookove, iPhone, SGS-ove (iako sa stare Nokije zna poslat poruku pa nju nosi u djepu na "mute").
To je tako i to prihvatis. Stvari se kupuju ko sta hoce i ko sta moze, bez pretjerane pameti. Kad vidis nekoga u novom M3 to znaci da ima love a ne da je dobar vozac.