Lumia 710 i Lumia 800 u T-Mobileovoj ponudi

poruka: 39
|
čitano: 6.532
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Lumia 710 i Lumia 800 u T-Mobileovoj ponudi".
16 godina
neaktivan

Ovih dana se malo igrao s njim, frend kupio (model 800)

Mobitel, savršen, izgled pomno biran i rađen, maska perfektno stoji na njemu, niti ne primjeti se da postoji na mobitelu.

Os, radi savršeno i tako fluidno, niti ja jednom mobu nisam vidio takvu brzinu.

BTW, frend je prodao SGII, da kupi ovo čudo.

Big like za mobitel 

http://www.demonoid.me/users/franjo15
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.4.2012 9:41 (Franjo15).
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jel su zaključani?
Tko pod drugim jamu, ja mu mamu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo... Danas bio u T-Mobile... Ljubaznošću jedne djelatnice isprobao sam Tele2 SIM karticu u Lumiji 710 i radi - dakle Lumije dolaze otključane

Niš.. moja majka na nagovor sina prelazi iz Tele2 prepaida u T-Mobile total L tarifu tako da me mobitel došao 500 kn uz pretplatu od 125 kn - mislim da se radi o definitivnom best buyu.

U istoj tarifi bi Lumia 800 došla 1900 kn, a mislim da AMOLED i ljepše tijelo i nešto veća baterija (iako kažu po testovima na netu da sa zadnjim updateom tu negdje trajanje) ne vrijedi 1400 kn :)

e da... i 710 koristi micro sim :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.4.2012 13:07 (Gerontius).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Lumia 710 i Lumia 800 u T-Mobileovoj ponudi
Tonči kaže...

Ako nemate za Lumiju, možete uzeti stariju Omniu 7 koja ima odličan AMOLED ekran (najbolja stvar kod Lumie) i leti jednako brzo. Omniju je vidio i Domagoj u mene pa je bio oduševljen :-).

Takodjer, Za Omniu 7 ne moze biti vece preporuke da ju koristi Il Grande Tonči Jukić te moja malenkost!

Intel i5 2550K;Asus Maximus IV Gene-Z/Gen3; GSkill 2X4 Gb 1600 Mhz;Sapphire ATI Radeon 5850 1 Gb;Hdd Samsung F3 1 Tb X 2
13 godina

-

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.6.2012 21:00 (royalhero).
17 godina
neaktivan

Ono što me smetalo i kod Omnie 7 i kod mog SGS I9000 je čitljivost na suncu... Iako je bolje od običnog AMOLED, još uvijek ta čitljivost nije najbajnija... Na Lumiji 800 sve stvarno super izgleda (kao i na N9)

I IMHO još jedan bonus za Lumije su nokijine aplikacije... Već ti puno znači kaj dobiješ sa mobitelom besplatnu turn by turn navigaciju, offline karte i sl.

A mislim da je MS / Nokia partnership odlična stvar za platformu... Otkad su se Lumie pojavile hrpa aplikacija je izašla za WP7 ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Gerontius kaže...

Ono što me smetalo i kod Omnie 7 i kod mog SGS I9000 je čitljivost na suncu... Iako je bolje od običnog AMOLED, još uvijek ta čitljivost nije najbajnija... Na Lumiji 800 sve stvarno super izgleda (kao i na N9)

I IMHO još jedan bonus za Lumije su nokijine aplikacije... Već ti puno znači kaj dobiješ sa mobitelom besplatnu turn by turn navigaciju, offline karte i sl.

A mislim da je MS / Nokia partnership odlična stvar za platformu... Otkad su se Lumie pojavile hrpa aplikacija je izašla za WP7 ;)

Hmmm koristim godinu i pol WP7 i nešto nisam primijetio da je Nokia zaslužna za nove app ?!? Osim, naravno, njihove navigacije. A i svi ostali proizvođači su napravili za WP7 svoj market sa katastrofalno lošim app-ovima, tipa HTC-a ili LG-a.

Einsteine, da ti olakšam teoriju: samo za svemir postoji vjerojatnost da nije bezgraničan
15 godina
neaktivan

Sad je htc napokon skuzio i ubacili su svoju navigaciju,tak da konkuriraju nokiji.

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.4.2012 14:25 (kach).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ima moja draga HTC 7 Trophy i dugo je bila suša sa appovima... Ali otkad je Nokia krenula sa marketinškom kampanjom; hrpa toga se izdogađalo - Dolazi Viber, Whatsapp je enormno napredovao sa mogućnostima taman kako su se Lumije počele prodavati u USA (dakle... od prosinca ništa sa featureima, i sad u zadnja 2-3 tjedna hrpa novih mogućnosti sa kojima je konačno jednako dobar kao WhatsApp na Androidu ili iPhoneu)

Što se tiče navigacije, HTC Locations unazad 2 tjedna ima besplatne offline mape (kao Nokia Maps) ali turn-by-turn navigacija se plaća :(

Nemojte me ljudi krivo shvatiti... Mislim da HTC ili Samsung WP7 mobiteli ne zaostaju ništa za Nokiom... Ali HTC i Samsung nisu uložili NIŠTA u reklamiranje svojih WP7 mobitela... Kada ste vidjeli reklamu za HTC Titan ili Samsung Omnia 7? Dok nas sa svih strana bombardiraju sa reklamama za Galaxy SII i HTC Sensation i One X

Nokia je krenula agresivno u reklamiranje Lumia mobitela (uz izdašnu financijsku pomoć Microsofta) i uz onu "smoked by WP" kampanju su digli puno prašine... Zato je npr. Lumia 900 najprodavaniji mobitel na Amazonu otkad je izašao

Ima još jedan razlog naglog rasta WP7... Nisu toliko opterećni patentima kao Android... Ispada da za svaki prodani Android mobitel, HTC ili Samsung moraju platiti određenu cifru microsoftu i još nekim drugim firmama (mislim da i motorola tu bere dio vrhnja) tako da "besplatni" android na kraju nije baš besplatan... em moraš platiti programere da naprave Touchwiz/Sense/Timescape (IMHO bacanje novaca jer je stock ICS naj bolji :) em moraš platiti microsoftu i ostalima... Na kraju te isto dođe da si kupiš licencu WP7 i siguran si od tužbi zahvaljujući pravnoj zaštiti microsofta :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice