I onda je nekom čudno šta BB propada?!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nehrđajući čelik... pa zar je cilj mobitela da bude što teži!? Ako je već tako ekskluzivna verzija onda su mogli staviti titan, platinu ili sl. Ili eto za ekskluzivu su mogli napraviti mobitel težine ravno 1 kg.
155g.. ništa teži, ništa lakši od ostalih..
Osobno, izgleda mi jako ružno...
Ja osobno nikad nisam koristio BlackBerry mobitele, ali za one koji jesu...Kako možete pisati na takvoj tipkovnici? Ja gledam slike tih uređaja, te tipke i nikako mi nije jasno kako netko može odjednom pritisnuti samo jednu, i to pravilnu tipku... Ne kažem da imam nešto protiv tih uređaja, samo mi nije jasno...
Uopće ne izgleda luksuzno, platim 2000 dolara i nemam poršeov natpis? WTF? tko tu koga?
Dođe li za ove pare i porsche uz mobitel?
Nimalo ljep mobitel.
Imaš natpis "Porsche Design" iznaš ekrana na vrhu slabo učljivo na slici. :P
Ja osobno nikad nisam koristio BlackBerry mobitele, ali za one koji jesu...Kako možete pisati na takvoj tipkovnici? Ja gledam slike tih uređaja, te tipke i nikako mi nije jasno kako netko može odjednom pritisnuti samo jednu, i to pravilnu tipku... Ne kažem da imam nešto protiv tih uređaja, samo mi nije jasno...
Isto pitanje mene proganja vezano za TS ekrane...
Nehrđajući čelik... pa zar je cilj mobitela da bude što teži!? Ako je već tako ekskluzivna verzija onda su mogli staviti titan, platinu ili sl. Ili eto za ekskluzivu su mogli napraviti mobitel težine ravno 1 kg.
Ako nešto imate svi protiv čelika, nehrđajućeg, evo vam samo jedan pokazatelj koliko vrijedi pravilno obrađen čelik u satnoj industriji, kod ure F.P.journe, a ura je "Sonnerie souveraine" sa cijenom od oko 3.700.000.00 ćuna rvackih. Posebnost je ta što se samo u čeličnom kućištu čuje kvalitetno otkucavanje na 15, 30, 45 minuta i na puni sat, pa sada recite da nehrđajući čeki nije u redu i da ne valja , he he he he he he!!
Ako sam pronašao slikicu, stavim ju u traku !
Ako nešto imate svi protiv čelika, nehrđajućeg, evo vam samo jedan pokazatelj koliko vrijedi pravilno obrađen čelik u satnoj industriji, kod ure F.P.journe, a ura je "Sonnerie souveraine" sa cijenom od oko 3.700.000.00 ćuna rvackih. Posebnost je ta što se samo u čeličnom kućištu čuje kvalitetno otkucavanje na 15, 30, 45 minuta i na puni sat, pa sada recite da nehrđajući čeki nije u redu i da ne valja , he he he he he he!!
za taj ruzni sat ne bih dao ni svoj stari plastični casio digitalac
baš je ružan taj blackberry. Da naprave Manchester United edition, možda bih ga uzeo..
Ja sam koristio BlackBerry telefon, od druga sam posudio par dana...i moram priznati da sam se pozitivno iznenadio...imao sam prije predrasude prema BB telefonima ali sad im skidam kapu, telefon je bio brz a kucanje poruka nakon dva sata privikavanja postala uzivancija...
Prodajna cijena 3.7 milijuna kuna.
Proizvodna cjiena ispod 1000 kn.
pa ti kupuj markiranu robu ...
Meni izgleda bas super.
a što se tiće ovoga mogu samo reći odvratno. ništa više. inače imaju jako dobar dizajn mobitela, barem meni, ali ovo je jako loše.
Nekako bi mi natpis Lada Design bolje pristajao uz ovaj uređaj.
Kvalitetni materijali, prosjecan izgled, odrlicna cvrstina, dosta jak uređaj, ali cijena prevelika.
Najgore od svega je što mi uređaj djeluje glomazan, a ekran premal za te dimenzije.
Mogli su bar malo bolje iskoristit prostor i šibnut veci ekran.
Da je ovako nekako kao na slici bilo bi bolje Dimenzije bi bile manje, a ekran veci.
Onaj obli prazni rub na dnu nekako zjapi prazan i neiskorišten..
ovo je stvarno precjenjeno. i kako pobogu tipkas po tome, tipke su 50% udubljene. Ima bateriju od samo 1000 mAh i Bluetooth 2.1(dok neki smartphone-i imaju 4.0)...Zar RIM bas zeli propast?
Volim Blackberry i njihove proizvode(i sam posjedujem Bold 9000), ali ovo izgleda kao cisti promasaj.
Pobogu i treba da bude precjenjeno, pa to je Porshe special edition. Sve što je special je precijenjeno, i to nije nešto što kupuje svatko.
I kakve to ima veze s propadanjem, što su izdali jednu dodatnu ediciju?
Btw, izgleda opako.
pa znam da izgleda opasno, ali tko to bude kupovao?
Tko ima para i tko ima za porschea, 2000$ (čini mi se da su dolari pisali) je ništa.