Loš kvartal za HG Spot

poruka: 386
|
čitano: 82.802
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Loš kvartal za HG Spot".
17 godina
neaktivan
RE: Loš kvartal za HG Spot
Co7 kaže...

Ako je moguce da netko od moderatora napravi anketu o vodenom hladjenju, pa da se vidi stvarna potreba za tim. Mislim da tu nije problem skuplji proizvod kada ce vjerovatno biti jeftiniji ili iste cijene kao i onaj van granica+ postarina! A ima ce neosporivu prednost u tome sto je odmah dobavljiv, izostanak komplikacija oko narucivanja i placanja robe itd...

Pa eto, zamolba moderatorima za anketu o vodenom hladjenju.

Hvala

mislim iskreno da nije isplativo, iako sam jedan od onih koji bi ga kupili, premalo nas je :D

ali bi i ja volio vidjet anketu

potpis :D
16 godina
neaktivan
Loš kvartal za HG Spot

Ja bi več odavno na vodeno,samo da se tu kod nas nešto poštenoga nudi,a neda mi se zahebavat sa kupovinom zasebnih dijelova i onda ktome još slagat.

I'll be back
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Loš kvartal za HG Spot

Prijašnjih sam godina gotovo sve kupovao u HGSpotu i to preko webshopa. Prije mjesec dana kada mi je nesto zatrebalo pogledao sam u njihov webshop i nakon minutu 'pobjegao' s te stranice. Toliku nepreglednost teško je opisati. Normalno da sam traženo pronašao na 'normalnom' webshopu i kupio.

Abit AB9 Pro|Chipset P965|Intel Core 2 Duo, E6700, 2733 MHz|Kingmax 4x1024MB|NVIDIA GeForce 8800 GTS, 320 MB|WD Raptor 150 GB + Seagate 400GB + Maxtor 300GB + Maxtor 120GB + Seagate 300GB|Coolermaster
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
MrBlc kaže...

Poslao sam mail u Splitsku poslovnicu u vezi ovog WiFi adaptora: http://www.hgspot.hr/45153/mrezna-kartica-wireless

U Splitu ga trenutno nema i pitao sam ih hoće li ih dobijati i kad ili ih treba izričito naručiti. Još se nitko nije udostojio odgovoriti.

Evo, došlo i Split i kupio. U dučanu sam dobio objašnjenje da su imali tehničkih problema s anti-spam filterima pa su izgubili neke mailove. Do sad su iskustva kupovine (osim tog problemčića s mailom) ugodna. Kupovao sam u Splitu i Šibeniku.

Što se neta tiće, grozan je, ali pomalo se navikavam. Jedna stvar koja je na prijedlog nekog s BOL foruma implementirana na stare stranice, a na novim nedostaje je okvirna količina proizvoda po poslovnicama. Recimo, u Šibeniku sam kupovao 2 uređaja, a na stranicama sam imao informaciju samo da ima. Mogao je biti samo jedan.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.
16 godina
neaktivan
Loš kvartal za HG Spot

Kako to da taj guru,Prpic,ne pronade rijesenje za vec etabliranu tvrtku. Pa zar on nije neki Nostradamus koji prepoznaje fenomenalne ideje pa u njih ulaze i stvara visokoprofitne poslove. Pa zaista.....

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Loš kvartal za HG Spot

Ja sam jučer bio u HG Spotu (Dubrava) po jednu vulgaris pržilicu. Ono rekoh, adje da im napravim malo prometa, a za 200kn neću propast. Dođem tam i pitam za pržilicu. Dečki meni kažu, nema, sorry dečko.

Eto... To možemo usporediti kao odlaskom na kiosk, a da tamo nemaju kutiju cigareta ili 24 sata.

Tako se može reči da popularno zvan Šrot ne propada zbog prastarog "Nadimka", nego se ne drže neke osnovne stvari.

6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Loš kvartal za HG Spot

Pozdrav

Naručio sam preko HG spot web shopa Logitech Rumblepad 2 joystick.

Jel netko imao problema s kvalitetom proizvoda dostavljenih iako ih HG spot ne pakira?

Jel dostava poštom il City Ex ?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Loš kvartal za HG Spot

Ta firma je u propasti zbog politike, a ne ljudi koji je vode...

neznam kako vec nisu propali zajedno sa vemilom jer imaju uzasnu ponudu i uzasno neinformirane trgovce, a da ne kazem da ne prate dogadaje u svijetu po pitanju ITa...

one, kao, tecajeve za prodavace ocito nisu uspjeli prvest do kraja jer je ovo opca katastrofa... ali tako je to...

kriza je donijela i nesto dobro, firme koje su profesionalno i planski vodene i u kojem rade vecinom profesionalni i nacitani ljudi

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...

Ta firma je u propasti zbog politike, a ne ljudi koji je vode...

neznam kako vec nisu propali zajedno sa vemilom jer imaju uzasnu ponudu i uzasno neinformirane trgovce, a da ne kazem da ne prate dogadaje u svijetu po pitanju ITa...

one, kao, tecajeve za prodavace ocito nisu uspjeli prvest do kraja jer je ovo opca katastrofa... ali tako je to...

kriza je donijela i nesto dobro, firme koje su profesionalno i planski vodene i u kojem rade vecinom profesionalni i nacitani ljudi

Ne znam od kuda Vam ta informacija jer u zadnjem VIDI-u tajni kupac VIDI-a napravio je kompletnu analizu HGspota i apsolutnu najveću ocjenu HGspot je dobio upravo u znanju prodavača. Ako pročitate članak detaljno vidjet ćete da se i sam kupac iznenadio znanjem HGspot prodavača.

lp

Ana Matić

Ana Matić
15 godina
neaktivan
krunach91 kaže...

Pozdrav

Jel netko imao problema s kvalitetom proizvoda dostavljenih iako ih HG spot ne pakira?

Pozdrav,

naručene proizvode šaljemo Overseasom i ako postoji neko oštećenje na paketu odmah to prijavite vozaču i dobit će te novi proizvod.

lp

Ana Matić

Ana Matić
16 godina
neaktivan
Loš kvartal za HG Spot

Da li je dostava još uvijek besplatna i da li je tako i kod plaćanja pouzećem? Hvala

Puno stvari u životu nije sigurno, ali tvrda stolica uvijek je sranje.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Loš kvartal za HG Spot

Ana bez uvrede, ali nauči editirati postove.

Μολὼν λαβέ! "Daj mi dim da ugasim svijetlo dana, daj mi jedan dim."

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Man kaže...

Da li je dostava još uvijek besplatna i da li je tako i kod plaćanja pouzećem? Hvala

Dostava je besplatna i kod plaćanja pouzećem

Ana

Ana Matić
17 godina
neaktivan
Ana.Matic kaže...
krunach91 kaže...

Pozdrav

Pozdrav,

naručene proizvode šaljemo Overseasom i ako postoji neko oštećenje na paketu odmah to prijavite vozaču i dobit će te novi proizvod.

lp

Ana Matić

ma dajte... nemojmo bit politikanski...

recimo iskreno...

Naime, ako prijavite ostecenje vozacu Overseasa, napravi se zapisnik, a onda vas HG Spot  u mozak da oni to nisu ostetili, da se moraju konzultirat sa Overseasom, onda nazovete Overseas i oni kazu da oni kvalitetno i pazljivo pakete slazu u osigurana mjesta u svom prijevoznom vozilu...

Onda iz Srota javljaju: "molim Vas pricekajte da rjesimo sa Overseasom"....

"zar nemozete meni poslati ONO STA SAM PLATIO, CITAVU I U POGONU a onda sa Overseasom rjesite ovaj koji je ostecen, ionako ostaje vama a ja ga necu"...

"znate, nismo u mogucnosti poslati vam novi jer u evidenciji pise da smo vec poslali vasu posiljku"

onda ja poludim i vischem:

" dobro jeste vi ...... ili sta, zar nevidite i necujete da je ostecen, imate zapisnik vozaca kao i izjavu da nisam preuzeo paket, znaci paket nije kod mene"

"znate gospodine, nismo mi krivi sto se posiljka osteti, mi cemo vam pokusati pomoci " (ali ne tako da budete zadovoljni... tj da vam posaljemo sta ste platili nego cemo vas malo ......)

"u redu, mogu li dobiti povrat svoga novca...?"

"nazalost, nismo u mogucnosti, mozemo vam ponuditi novi proizvod po slicnoj cijeni uz nadoplatu"

"pa da mi se i taj donese ostecen"?

"hihihih"

nakon 2 mjeseca natezanja, dobijete svoju tipkovnicu vrijednu 1000 kuna...      

a onda nam dode NN i prica nam bajke i bude ljubazan/na...

Bilo bi vrijeme da sami sebi (mozda pocetak na bolje)  i nama (mi ionako kupujemo u linksu i ADMu)  priznate da imate neinformirane zaposlenike (vecina, cast izuzecima) koji neznaju sto je USB HUB, tvrde da 5970 izlazi tek krajem godine iako je vec 2 mjeseca u Hrvatskoj, prica kako monitor ima onu rezoluciju koju nema, za laptop tvrde da ima 8 GB a ima 4 (i jos drze brosuru u rukama)...   a onda jos priznate da su uzasno bezobrazni kad im ukazete na njihovo neznanje i pokusate objasnit ono sta neznaju...

Hvala,

DP

15 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...

mi ionako kupujemo u linksu i ADMu

Pa onda kaj radis u ovom threadu? Trolas?

17 godina
neaktivan
facewithascar kaže...
Hacker-ri kaže...

mi ionako kupujemo u linksu i ADMu

Pa onda kaj radis u ovom threadu? Trolas?

ne... kupovao sam u HG spotu, kao sta se vidi iz prilozenog.

Ovo je slobodna drzava i za nju su se ljudi borili, a koliko cujem i ovo je slobodan forum...

ali od tog iskustva, iako ih imam pregrst losih sam odlucio odmorit od Hg spota...

ali mi digne zivac kad netko pokusa med i mlijeko umjesto malo samokritike

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.6.2010 7:08 (Hacker-ri).
17 godina
Hacker-ri kaže...
Ana.Matic kaže...
krunach91 kaže...

Pozdrav

Pozdrav,

lp

Ana Matić

ma dajte... nemojmo bit politikanski...

recimo iskreno...

Naime, ako prijavite ostecenje vozacu Overseasa, napravi se zapisnik, a onda vas HG Spot  u mozak da oni to nisu ostetili, da se moraju konzultirat sa Overseasom, onda nazovete Overseas i oni kazu da oni kvalitetno i pazljivo pakete slazu u osigurana mjesta u svom prijevoznom vozilu...

Onda iz Srota javljaju: "molim Vas pricekajte da rjesimo sa Overseasom"....

"zar nemozete meni poslati ONO STA SAM PLATIO, CITAVU I U POGONU a onda sa Overseasom rjesite ovaj koji je ostecen, ionako ostaje vama a ja ga necu"...

"znate, nismo u mogucnosti poslati vam novi jer u evidenciji pise da smo vec poslali vasu posiljku"

onda ja poludim i vischem:

" dobro jeste vi ...... ili sta, zar nevidite i necujete da je ostecen, imate zapisnik vozaca kao i izjavu da nisam preuzeo paket, znaci paket nije kod mene"

"znate gospodine, nismo mi krivi sto se posiljka osteti, mi cemo vam pokusati pomoci " (ali ne tako da budete zadovoljni... tj da vam posaljemo sta ste platili nego cemo vas malo ......)

"u redu, mogu li dobiti povrat svoga novca...?"

"nazalost, nismo u mogucnosti, mozemo vam ponuditi novi proizvod po slicnoj cijeni uz nadoplatu"

"pa da mi se i taj donese ostecen"?

"hihihih"

nakon 2 mjeseca natezanja, dobijete svoju tipkovnicu vrijednu 1000 kuna...      

a onda nam dode NN i prica nam bajke i bude ljubazan/na...

Bilo bi vrijeme da sami sebi (mozda pocetak na bolje)  i nama (mi ionako kupujemo u linksu i ADMu)  priznate da imate neinformirane zaposlenike (vecina, cast izuzecima) koji neznaju sto je USB HUB, tvrde da 5970 izlazi tek krajem godine iako je vec 2 mjeseca u Hrvatskoj, prica kako monitor ima onu rezoluciju koju nema, za laptop tvrde da ima 8 GB a ima 4 (i jos drze brosuru u rukama)...   a onda jos priznate da su uzasno bezobrazni kad im ukazete na njihovo neznanje i pokusate objasnit ono sta neznaju...

Hvala,

DP

Ako osiguravaju posiljke (a vjerovatno da) u cemu je onda problem? Ukoliko se nesto osteti to ocito nije do njih, vec do kurirske sluzbe. 

I'm going woo woo
17 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Ako osiguravaju posiljke (a vjerovatno da) u cemu je onda problem? Ukoliko se nesto osteti to ocito nije do njih, vec do kurirske sluzbe. 

u tome da ja platim a dobijem za 2 mj+brdo igubljenih zivaca-druga tipkovnica koj sam kupio jer mi je trebala-jako losa profesionalnost= ne hg spotu

17 godina
Hacker-ri kaže...
tnakir kaže...

u tome da ja platim a dobijem za 2 mj+brdo igubljenih zivaca-druga tipkovnica koj sam kupio jer mi je trebala-jako losa profesionalnost= ne hg spotu

E to je druga stvar... ako treba 2 mjeseca da se rijesi onda je to tragicno. Ok, dan dva tri... ali 2 mjeseca... to je stvarno previse...

I'm going woo woo
17 godina
neaktivan

Žao mi što je Vemil propao, a kako stvari stoje mogao bi i HGspot.

To nikako nije dobro za nas iz Osijeka jer je sve manje konkurencije.

A najviše mi žao ljudi koji rade u tim trgovinama za malu plaću i nemaju nikakvu sigurnost.

Vemilovci su popušili ni za što krivi. Obnovili prostor, solidno poslovali, al sve je uzalud kad je pohlepa gazda u pitanju.

17 godina
Loš kvartal za HG Spot

Ma bolje manje kvalitetnih trgovina (tipa ADM, Links) nego vise srot trgovina...

I'm going woo woo

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CUNO kaže...

Žao mi što je Vemil propao, a kako stvari stoje mogao bi i HGspot.

To nikako nije dobro za nas iz Osijeka jer je sve manje konkurencije.

A najviše mi žao ljudi koji rade u tim trgovinama za malu plaću i nemaju nikakvu sigurnost.

Vemilovci su popušili ni za što krivi. Obnovili prostor, solidno poslovali, al sve je uzalud kad je pohlepa gazda u pitanju.

Ovaj jedan Unus u Zagrebu je čisto ok,što po ostvarenom prometu,što po popunjenosti polica. Očito smatraju da još nije vrijeme da se ponovo prošire na nekoliko gradova.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.6.2010 8:34 (thedream).
17 godina
neaktivan
Loš kvartal za HG Spot

zemlje su izasle iz krize jako jednostavno:

-planom razvoja i "sto sutra"

- obrazovanim ljudima koji imaju 0-24 zasucene rukave

kriza je samo pokazala kako si zivimo svaki dan na rubu, nama je kriza i bila svaki dan, a sad je poslodavcima to isprika za masovne otkaze...

kako sam u krugovima inkubacije firmi, znam da brdo njih ima povecane prihode jer:

- smanjili su cijene svojih usluga

- povecali radno vrijeme i dostupnost korisnicima

- zadrzali nivo placa

- omogucili daljnje obrazovanje zaposlenika

- ima li su plan razvoja

Kod nas se ne potice obrazovanje, ako ga se i potice onda ga se potice krivo, ili nakon tog obrazovanja drzite isto radno mjesto, nema povisice i nema nikakvih "olaksica"

Sta se tice informatike i nasih firmi ovdje:

u sitnicama je problem:

- VEMIL- zaposlenik pred kupcem prica kako su place jadne, kako onaj tamo stalno nesto....

- radnik ispred 5 ljudi koji cekaju uslugu slaze police i mice laptopove za 2 cm... tj neda mu se radit

- servis radi do 14 a radno vrijeme ducana je do 20 sati ????   ako radi do 14h to znaci samo 2 stvari- nema pojma o poslu/ posla nema... ali se i dalje servis (ne pricam reklamacija i zamjena uredaja) ceka po 3,4 tjedna... kako je to moguce? - serviser od 8-14 radi a dolazi na posao u 11-14...

HG SPOT

njihov servis nikad nisam koristio

ali gore navedeni problemi su dovoljni za bilo sta

- zaposlenik se svada samnom i pokusava mi objasnit da je on u pravu kad kazem da je uredaj vec na trzistu 2 mjeseca a on govori da ce tek izaci za 5 mjeseci

- neznaju sta je USB splitter, USB HUB (i to ne zaposlenik koji je pred 2 tjedna dosao radit)...

- u Merkatoru u Rijeci.. njih dva sjede za pultom, jedan na facebooku drugi igra karte a ja cekam da mi jedan od njih pokaze laptopove (naravno, bili su priupitani) na sta mi je jedna odgovori... pricekajte.... da je ista radio bi pricekao naravno, ali on je dovrsavao igranje karata... onaj na facebooku nije ni shvatio da je netko u ducanu, tj iskljucen potpuno

LINKS

- kad god si dosao brdo ljudi ceka, rjesevaju jednog po jednog

- trude se sto prije rjesit problem i sto kvalitetnije, pa nije im strano ni zvanje okolne trgovine dali je dostupno nesto ili dali se moze..

- javljaju se na telefon kad stignu, ali kad telefon zvoni ne ponasaju se kao medicinski info pult

- moram rec da mi se ni njihova politika "sve u zagreb" ne svida...

u Rijeci nema servisa, nego sve salju u zagreb, sta je vec 2 dana izgubljena, a u danasnje vrijeme tehnologija 2 sata je previse bez racunala

Ventex

- ekipa se trudi ali mi se cini da je to jalovo

- nemaju prostor blize centru grada (na mala trgovinica nema nista u njoj a web im je neazuriran sa stanjem na skladistu)

- pokusavaju sa obrazovanjem i prezentacijama

- ponekad se pitam dali oni uopce imaju telefon i skype

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Loš kvartal za HG Spot

Čekajte da se javi MB. Ona će sve razjasnit:)

World championships: 7, GP started: 257, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,403

0 0 hvala 0
17 godina
F1-IVO kaže...

Mijenjaju ih ko carape :(

I'm going woo woo
17 godina
F1-IVO kaže...

Zašto da ćekamo, već sve znamo :D

15 godina
Hacker-ri kaže...

Ventex

- nemaju prostor blize centru grada (na mala trgovinica nema nista u njoj a web im je neazuriran sa stanjem na skladistu)

to neki novi dućan? prvi put čujem

15 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...

zemlje su izasle iz krize jako jednostavno:

-planom razvoja i "sto sutra"

- obrazovanim ljudima koji imaju 0-24 zasucene rukave

kriza je samo pokazala kako si zivimo svaki dan na rubu, nama je kriza i bila svaki dan, a sad je poslodavcima to isprika za masovne otkaze...

kako sam u krugovima inkubacije firmi, znam da brdo njih ima povecane prihode jer:

- zadrzali nivo placa

- ima li su plan razvoja

Kod nas se ne potice obrazovanje, ako ga se i potice onda ga se potice krivo, ili nakon tog obrazovanja drzite isto radno mjesto, nema povisice i nema nikakvih "olaksica"

Sta se tice informatike i nasih firmi ovdje:

u sitnicama je problem:

- VEMIL- zaposlenik pred kupcem prica kako su place jadne, kako onaj tamo stalno nesto....

- radnik ispred 5 ljudi koji cekaju uslugu slaze police i mice laptopove za 2 cm... tj neda mu se radit

- servis radi do 14 a radno vrijeme ducana je do 20 sati ????   ako radi do 14h to znaci samo 2 stvari- nema pojma o poslu/ posla nema... ali se i dalje servis (ne pricam reklamacija i zamjena uredaja) ceka po 3,4 tjedna... kako je to moguce? - serviser od 8-14 radi a dolazi na posao u 11-14...

HG SPOT

njihov servis nikad nisam koristio

ali gore navedeni problemi su dovoljni za bilo sta

- zaposlenik se svada samnom i pokusava mi objasnit da je on u pravu kad kazem da je uredaj vec na trzistu 2 mjeseca a on govori da ce tek izaci za 5 mjeseci

- neznaju sta je USB splitter, USB HUB (i to ne zaposlenik koji je pred 2 tjedna dosao radit)...

- u Merkatoru u Rijeci.. njih dva sjede za pultom, jedan na facebooku drugi igra karte a ja cekam da mi jedan od njih pokaze laptopove (naravno, bili su priupitani) na sta mi je jedna odgovori... pricekajte.... da je ista radio bi pricekao naravno, ali on je dovrsavao igranje karata... onaj na facebooku nije ni shvatio da je netko u ducanu, tj iskljucen potpuno

LINKS

- kad god si dosao brdo ljudi ceka, rjesevaju jednog po jednog

- trude se sto prije rjesit problem i sto kvalitetnije, pa nije im strano ni zvanje okolne trgovine dali je dostupno nesto ili dali se moze..

- javljaju se na telefon kad stignu, ali kad telefon zvoni ne ponasaju se kao medicinski info pult

- moram rec da mi se ni njihova politika "sve u zagreb" ne svida...

u Rijeci nema servisa, nego sve salju u zagreb, sta je vec 2 dana izgubljena, a u danasnje vrijeme tehnologija 2 sata je previse bez racunala

Ventex

A jel' ga ti kenjas. Pa daj kupuj u Italiji i ostavi jadne ljude na miru. Nista ti ne valja, tu se ceka, tam' se nitko ne javlja, ovo je daleko, ovo preblizu. Prizivas krizu i sav si ushicen sto je kriza, kaj je tebi? Vodis neku sektu, pa si sav ushicen jer stize 2012.? Jedino sto ne primjecujem da popljujes ADM, njega ubacujes kad hvalis, a ne ubacujes kad pljujes. Imas neke dionice tamo?

Daj si malo procitaj svoje rijeci:

- zadrzali nivo placa

- ima li su plan razvoja

Da, fakat se slazem s tobom. Kriza je idealno vrijeme za pocetak poslovanja jer je tada stvarno svima bajno. Mozda svima drugima i nije, ali rijeckom hackeru je super.

Na ovom forumu se rasprava razvije samo kad se pojave ljudi koji nesto mrze, bio to HGspot ili Apple.

17 godina
neaktivan
facewithascar kaže...

A jel' ga ti kenjas. Pa daj kupuj u Italiji i ostavi jadne ljude na miru. Nista ti ne valja, tu se ceka, tam' se nitko ne javlja, ovo je daleko, ovo preblizu. Prizivas krizu i sav si ushicen sto je kriza, kaj je tebi? Vodis neku sektu, pa si sav ushicen jer stize 2012.? Jedino sto ne primjecujem da popljujes ADM, njega ubacujes kad hvalis, a ne ubacujes kad pljujes. Imas neke dionice tamo?

Da, fakat se slazem s tobom. Kriza je idealno vrijeme za pocetak poslovanja jer je tada stvarno svima bajno. Mozda svima drugima i nije, ali rijeckom hackeru je super.

zasto pljuvat po ADMu? nemam dionice tamo, ali cemu pljuvat po necem sta valja i s cime nemam losa iskustva?

Zasto je to "pljuvanje" a ne javna kritika? to je problem nas hrvata, sta nam je svaka kritika - pljuvanje, nevoli nas, ne zeli nas, ima bolje... to je kritika, koja da se prihvatila na vrijeme od tisucu korisnika nebi zavrsila ovako, propasti.

2012 je smak svijeta samo ako HRV ude u EU... inace nisam u sekti...

nitko ne priziva krizu, samo pricam da su je ljudi iskoristili na nacin kako ju je iskoristio svijet- svako zlo za neko dobro...

Kome to kriza nije bajna? ljudima koji su u radnom vremenu na kavama po kaficima? ili onima kojima biro vise nedaje 100% place vec je smanjeno na 70%? ne razumijem te...

odgajan sam da cijenim svoj rad i tudi, a kako sam radio u nekoliko zemalja svijeta shvatio sam koliko bi rad trebao biti cijenjen, zato kod mene nema krize ali je nitko ne priziva, ona je tu...

15 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...

Kome to kriza nije bajna? ljudima koji su u radnom vremenu na kavama po kaficima? ili onima kojima biro vise nedaje 100% place vec je smanjeno na 70%? ne razumijem te...

Znaci cijela Hrvatska je lijena, svi samo sjede po kaficima, nigdje nitko nista ne radi i svi su na burzi, ha? Ima li neka drzava iz tvog bogatog internacionalnog iskustva vrijedne građane ili su svi isto tako lijeni i neka im krize jer bolje nisu ni zasluzili?

Btw, jesi li i ti Hrvat? Sjednes li i ti na kavu ponekad?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice