LG ima najtanji OLED TV

poruka: 24
|
čitano: 4.612
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "LG ima najtanji OLED TV".
15 godina
LG ima najtanji OLED TV

Bravo LG! 

Origin/Battlelog: Sapko ///// Steam: Sapko111 ///// Xf: shapina
Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG ima najtanji OLED TV

to je tooo......samo me zanima cijena kolika je

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
LG ima najtanji OLED TV

Na ovome ću ja za jedno 8-9 godina gledati utrke F1 :)

Nego, mislim da je vrijema da Samsung prepusti tron u TV-ima LG-u.

Sad je vrijeme velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš nego 7 dana u bijedi! - Bob Rock

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: LG ima najtanji OLED TV
speedy56 kaže...

Ne bih baš rekao, ovom prošlogodišnjom serijom je dizajnom i tehnologijom samsung prešao sve, ove godine LG ima identičan dizajn i slovo više. Kako god bilo, kvaliteta (i dugotrajnost) panela će uvijek biti na Samsungovoj strani.

14 godina
logik kaže...
speedy56 kaže...

Ne bih baš rekao, ovom prošlogodišnjom serijom je dizajnom i tehnologijom samsung prešao sve, ove godine LG ima identičan dizajn i slovo više. Kako god bilo, kvaliteta (i dugotrajnost) panela će uvijek biti na Samsungovoj strani.

A tko zna, možda se Samsung fkusira prvenstveno na smartphone, što me ne bi baš i iznenadilo.

Prodaja smartphonova svakodnevno raste (bilo bi super da netko stavi kako se kreče prodaja televizora), a sad imaju najjači.

A okusili su se i u laptopima.

BTW: Ovo boldano: Pa na ovome OLED-u dizaj i ne postoji, ima 1mm rub! :)

Sad je vrijeme velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš nego 7 dana u bijedi! - Bob Rock
13 godina
neaktivan

Kak su neki mogli skužit je sam mnogo proučavao Samsung pa znam i ovo - prošle godine taj dizajn je napravio (gotovo isti) i nazvan je One Design, i da bio je na "običnom" LED-u. A u laptopima se nisu okušali već imaju najtanji laptop koji ove godine na CES-u ima novu verzijuSERIJA 9 NOVA

A i Samsung bi trebao predstvaiti (ako već i nije) svoje OLED televizore (Super OLED) koji navodno su svi tanki 7 milimetara: SUPER OLED

Oprostite na offtopicu. Bravo za LG!

14 godina
logik kaže...

Kak su neki mogli skužit je sam mnogo proučavao Samsung pa znam i ovo - prošle godine taj dizajn je napravio (gotovo isti) i nazvan je One Design, i da bio je na "običnom" LED-u. A u laptopima se nisu okušali već imaju najtanji laptop koji ove godine na CES-u ima novu verzijuSERIJA 9 NOVA

A i Samsung bi trebao predstvaiti (ako već i nije) svoje OLED televizore (Super OLED) koji navodno su svi tanki 7 milimetara: SUPER OLED

Pa da, to sam i rekao :)

Laptope ne proučavam pa nemam pojma o ovome što si napisao.

A ovo za OLED nisam znao, jer samo čitam BUG što se tehnikalija tiće, i mob.hr, ali to je samo za mobitele.

LG je ove godine, što se tiće smartphone-a (to najviše pratim), a i još malo toga lagano šepao, pa je ovo super, digli su se na noge najednom, super za njih.!

A sad sam se sjetio za dizajn, vidio sam taj jedan tv u tehnomarketu (ako smo na istoj valnoj duljini) i to mi je najbolji tv koji sam vidio u životu.

Debljina? Ma nema je, brate! Rub? Ima ga ako imaš povečalo.

13 godina
neaktivan
speedy56 kaže...
logik kaže...

Pa da, to sam i rekao :)

Laptope ne proučavam pa nemam pojma o ovome što si napisao.

A ovo za OLED nisam znao, jer samo čitam BUG što se tehnikalija tiće, i mob.hr, ali to je samo za mobitele.

LG je ove godine, što se tiće smartphone-a (to najviše pratim), a i još malo toga lagano šepao, pa je ovo super, digli su se na noge najednom, super za njih.!

A sad sam se sjetio za dizajn, vidio sam taj jedan tv u tehnomarketu (ako smo na istoj valnoj duljini) i to mi je najbolji tv koji sam vidio u životu.

Debljina? Ma nema je, brate! Rub? Ima ga ako imaš povečalo.

Mislim da sad dolazimo na sličnu valnu duljinu govora. Koji TV (Samsung ili LG)?

Preporučam ti čitanje Engadgeta i CNET-a.

14 godina
LG ima najtanji OLED TV

Oni dva su kao Kia i Hyundai, smo što nisu udruženi.

Ali Samsung je još uvijek ispred.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
speedy56 kaže...

Recimo, ali Kia je još uvijek malo ispred. Mnogi govore - koreja je sad japan 80-90.

14 godina
logik kaže...
speedy56 kaže...

Recimo, ali Kia je još uvijek malo ispred. Mnogi govore - koreja je sad japan 80-90.

Misliš Hyundai je ispred, jer je Hyundai kupio Kia-u.

14 godina
LG ima najtanji OLED TV

Samo 28mm "debljina" i 1mm rub?
Omg, omg, omg, omg i omg.

Nemam stvarno što pametno reći osim da će vjerojatno biti paprena i cijena i da želim ovo kao i svi {#}
Bravo za LG - potvrđuju se kao dominantni i najbolji proizvođač TV-a 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
LG ima najtanji OLED TV

fenomenalno mi izgledaju ekrani od ruba do ruba. kad sam vidio samsung d8000 ostao sam zapanjen. bilo bi odlično kad bi i mobiteli imali nešto takvo

svaka čast lg-u. em izgleda fenomenalno, em je oled koji je budućnost kaj se tiče kvalitete slike

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LG ima najtanji OLED TV

Sad je fora kad imate najtanjeg

Potpisao.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
deus-ex resolution kaže...

to je tooo......samo me zanima cijena kolika je

oko 60 000 kn

14 godina
LG ima najtanji OLED TV

koja crna boja...wow

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
LG ima najtanji OLED TV

Meni tankoća je niži prioritet od dijagonale i no bordera ekrana...

Onaj najveći prioritet je dakako cijena {#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.

5 0 hvala 0
17 godina
zuper kaže...

koja crna boja...wow

Ti crnu boju mozes procijenit na ovom televizoru dok ga gledas na LCD ekranu, ili koristis Galaxy i SAMOLED, iako je pitanje s kolko dobrom kamerom je ovo snimano da tu crninu uhvati? {#}

15 godina
LG ima najtanji OLED TV

Kad sam pročitao na m.fb mislio sam da reklamiraju nesto prljavo :D rofl :D

Kopiraj link i zasnaj dosta F2P igara: http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/koji-f2p-fpstps-zaigrati/131423.aspx
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
speedy56 kaže...

LG je tek sad krenuo na LED.

Samsung će još na tronu barem LEDa dugo ostat.

Sa LCD-ima je klimavo.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
Dijagonala

Jeste primijetili da novi TV-ovi sa većom brojkom dijagonale imaju MANJI ekran? Kako je to moguće!?

Lako. Omjer stranica. Što je ekran izduženiji, vi sa manjom površinom ekrana (sirina x visina) imate veću dijagonalu.

Ekstrem bi bio 90-incni ekran cija sirina je 90 inca a visina debljina konca. Povrsina mu je praktički nula, ali ima dijagonalu 90 inca ! :)

0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Samo 28mm "debljina" i 1mm rub?
Omg, omg, omg, omg i omg.

Nemam stvarno što pametno reći osim da će vjerojatno biti paprena i cijena i da želim ovo kao i svi {#}
Bravo za LG - potvrđuju se kao dominantni i najbolji proizvođač TV-a 

Pa što nije d8000 i Samsung?!

14 godina
logik kaže...

Slabo pratim TV tehnologije, ali kao što si rekao,D8000 je isto dobar.
Ne bih se bunio niti za jedan od ovih.

Ogroamn zaslon, minimalna širina obruba, tanak, vrlo vjerojatno savršen prikaz slike = cijena.

Jasno, Samsung je isto na samom vrhu (u 3 najbolja).

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
13 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
logik kaže...

Slabo pratim TV tehnologije, ali kao što si rekao,D8000 je isto dobar.
Ne bih se bunio niti za jedan od ovih.

Ogroamn zaslon, minimalna širina obruba, tanak, vrlo vjerojatno savršen prikaz slike = cijena.

Jasno, Samsung je isto na samom vrhu (u 3 najbolja).

Evo : SAMSUNG OF 2012

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice