LG G4, smartphone s 4 GB RAM-a

poruka: 37
|
čitano: 5.999
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "LG G4, smartphone s 4 GB RAM-a".
16 godina

Meni apsolutno nije vazna kolicina RAMa u mobitelu.

Bitno mi je da za svoju flagahip cijenu bude flagship. Da radi kako spada i da ima veliku prednost u necemu pred ostalim uredajima.

E sad jedino ako zbog toga da bi usao u okvir flagship cijene (700$) moraju srezati na bateriji onda mi se to ne svida.

A ako bude kao na specifikacijama i ako bude radio kao G2 i G3 koji su po meni svojevremeno ponajbolji telefoni u svojoj "sezoni", onda sam ja vise nego zadovoljan.

No, moramo trpiti ovo sve dok ne izade PuzzlePhone ili Ara. Onda ce stvari doci na novu razinu.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hrhttp://500px.com/mihovilm

2 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: LG G4, smartphone s 4 GB RAM-a
volegradele kaže...

Ubiti drugim riječima,ljudi kojima je prijeko potreban mobitel za posao i koji ga non-stop koriste (mail,web,pozivi,poruke,office..) ne treba više od 1-2 GB RAMa,dok djeci koji iz dosade peglaju igricu na 5 inčnom zaslonu treba 4 GB i više RAMa!

.. za razliku od "odraslih"  koji na desktopu sa 32Gb RAM-a danima i noćima napucavaju jedni druge i broje frameove u sekundi? 

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.12.2014 18:36 (darko_sam).
16 godina
odjavljen
Hranitelj kaže...
Uvik ista prica,stavi lančer ovi,mod oni,rom.......pre smisno

Pa da, zašto bi vrtio stari fw kad je netko prilagodio noviji...

Jedino ovčice to ne kuže, prekomplicirano im je.

My name is Legion... For we are many!
10 godina
neaktivan
Ja cu to onako seljacki a ne doktorski :D...znaci ovako meni je telefon sve vise nemam komp i najveci problem mi je multi tasking treba mi rama i to je to i pozdravljam sto vise rama a android kao android mi je najdrazi od svih os-a ali to da zastajkuje zastajkuje...promijenio sam dosta telefona i sad koristim wp sa 512mb rama i radi bolje neg neki android na 1ipol 2...zasto???mozda optimizacija...ok custom rom pomaze na androidu ali ako dam odredjene pare za taj neki telefon ne pada mi na pamet radit takve stvari ;)
13 godina
neaktivan
Envy kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

I upravo u tome je problem. Kao što sam rekao, sve ispod 4.1 je sporo i nikakvo. JB i KitKat su odlični. Cura ima HTC Wildfire S sa JBom (custom ROM i kernel). Mob u odnosu na stock 2.3 ili 4.0 doslovce leti sa nevjerovatnih 512MB RAMa i 600 mhz procesorom. Dakle, taj tvoj tablet bi radio puno, puno, puno bolje.

Tebi hvala do neba i odmah poslije nove godine idem da kupim SD karticu ili koju već da nadogradim na 4.1 ili ako može na 4.2 (već ima Update od 170 MB ali mora se pokrenuti sa SD kartice, neće čak ni sa USB-a), pa onda javim dojmove.. ali ne mogu se oteti dojmu da...

U pitanju je sigurno custom ROM (s XDA developers?), ne službene nadogradnje.

Sa službenim Prestigiovim nadogradnjama mogao bi se još više usporiti, pa pripazi.

Micro SD kartica treba samo kako bi na nju skinuo update i s nje instalirao.

Mozes ju i posuditi od nekoga za tu priliku, pa izbrisati taj fajl koji bude smjesten na njoj.

14 godina

Žao mi je vidjeti da RAM napreduje sa vec odlicnih 2gb preko preodlicnih i sasvim dovoljnih 3gb rama ,a baterija ostaje ista ili losija.žalosno da ne mogu posvetiti 3mjeseca u razvitak baterija.Sve se razvilo soc cpu gpu lcd cak i baterija (g2) samo kao da je tu stalo (govorim o nadprodjecnim baterijama tamo di je g2 stao)

Moj PC  
2 2 hvala 0
16 godina
Droid RAZR MAXX kojeg imam u ladici je imao daleko nenad.jebivu bateriju.

Na 4.1.2 ima 3 d standby i 7h SOT....dan danas...
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hrhttp://500px.com/mihovilm
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice