Kupi Bug i osvoji zvijer od 23.000 kn!

poruka: 131
|
čitano: 14.191
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Kupi Bug i osvoji zvijer od 23.000 kn!".
16 godina

Čini mi se da je PC sastavljen od komponenti koje nitko ne kupuje - ultraubersnajper matična, grafička koja ima problema s microstutteringom, daleko preskupi ram, ricer kučište i najvjerovatnije OCZ SSD-ovi.

A da ne spominjem ovo: "metalnu mehaničku tipkovnicu Mech Blue - po nekima najbolju mehaničku tipkovnicu koju novac trenutno može kupiti"

Ozbiljno?

Sposral bum ti se na gelender i vkral kobasice. Gotovo je konju zmuzgani. // Silujem ljude koj kažu da je nekaj gamersko \\سمَـَّوُوُحخ ̷̴̐خ ̷̴̐خ ̷̴̐خ امارتيخ ̷̴̐خ
Moj PC  
3 4 hvala 0
17 godina

Konfiguracija je sprdačina, kao i sve prijašnje koje je slagao Links. Odnos uloženo-dobiveno ovdje ne postoji, komponente ubačene samo da se nabije cijena. Za tu lovu se može složiti 3x bolji komp, bilo za igranje ili za rad, ali najbitnije je da košta 23.000 kn. Ostalo je sve sporedno.

Mislim, svaka čast Bugu na ovakvoj nagradnoj igri, ali Links + njihove konfiguracije = {#}.

It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society
Moj PC  
5 5 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Kupi Bug i osvoji zvijer od 23.000 kn!
Budokai kaže...
BlueMax kaže...
Da, ima smisla. 10tak igara koje cesto igras drzis na SSD-u a za ostalo uvijek mozes dodati mehanicki hard.

Ako desetak igara igraš "često" onda ih i brzo završiš odn. odigraš, i opet ti je SSD prazan. {#}

Uglavnom igram igre koje se ne mogu zavsiti.

14 godina
odjavljen
8ax kaže...

najvjerovatnije OCZ SSD-ovi.

Slijep si ili što?

http://www.bug.hr/links/pravila/

Ajde pogledaj koji SSD.

15 godina
neaktivan
BlueMax kaže...
Budokai kaže...
BlueMax kaže...
Da, ima smisla. 10tak igara koje cesto igras drzis na SSD-u a za ostalo uvijek mozes dodati mehanicki hard.

Ako desetak igara igraš "često" onda ih i brzo završiš odn. odigraš, i opet ti je SSD prazan. {#}

Uglavnom igram igre koje se ne mogu zavsiti.

Kako nađeš vremena za njih?Ako si izumio "25" sat daj mi reci kako to uspijevaš :P

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
14 godina
neaktivan
g12356 kaže...

Kako nađeš vremena za njih?Ako si izumio "25" sat daj mi reci kako to uspijevaš :P

Offtopic ali reči ću ti. Igram najčesće od 23-24h pa do 1-2h ujutro kad žena i mali spavaju i to ne svaki dan. Vikendom nekad uspijem malo duže ako odvedem ženu i maloga kod njenih roditelja. Ono "igre koje često igram" u mom postu nije značilo da ih stvarno često igram nego da ih igram česće od ostalih.

16 godina
neaktivan
cinco44 kaže...

Konfiguracija je sprdačina, kao i sve prijašnje koje je slagao Links. Odnos uloženo-dobiveno ovdje ne postoji, komponente ubačene samo da se nabije cijena. Za tu lovu se može složiti 3x bolji komp, bilo za igranje ili za rad, ali najbitnije je da košta 23.000 kn. Ostalo je sve sporedno.

Mislim, svaka čast Bugu na ovakvoj nagradnoj igri, ali Links + njihove konfiguracije = {#}.

Odnos uloženo-dobiveno zapravo iznosi 35 / 23000

14 godina
neaktivan
cinco44 kaže...

Kako ne postoji? Uložiš 35 kuna u Bug časopis a dobiješ računalo od brdo love. {#}

evo ima i brzih od mene

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.12.2013 14:50 (BlueMax).
16 godina
neaktivan
BlueMax kaže...
g12356 kaže...

Offtopic ali reči ću ti. Igram najčesće od 23-24h pa do 1-2h ujutro kad žena i mali spavaju i to ne svaki dan. Vikendom nekad uspijem malo duže ako odvedem ženu i maloga kod njenih roditelja. Ono "igre koje često igram" u mom postu nije značilo da ih stvarno često igram nego da ih igram česće od ostalih.

kod mene slično

12 godina

ajde razlaz, ovo je moje i nemate više što slinit...doviđenje i dođite nam opet

Moj PC  
1 2 hvala 0
17 godina
neaktivan

Neki ljudi mi nikad neće biti jasni. Pa da je nagrada 3 zlatne poluge, neki ljudi bi prigovarali jer eto nisu 3 poluge od platine, jer ovo, jer ono. Za 35 kn možeš dobiti komp kojeg bi u trgovinama platio preko 20k kuna. Može cijena biti prenapuhana, ali poklonjenom konju se ne gleda u zube. Osobno, nikad ne bih toliko novaca dao za računalo jer nemam novaca da ih trošim na ono što smatram da je pretjerano, kad ima puno bitnijih stvari od trećeg ssd-a u kompu. Ali da mi netko takvo računalo pokloni, naravno da bih ga uzeo. Kome smeta nagrada, neka lijepo stavi svoj kod u poruku (kao kolega gore) i možda se netko drugi usreći sa nagradom. 

Why so serious?

9 3 hvala 1
13 godina
neaktivan

Ja sam nedavno (dakle prije pola godne) kupio cijelu novu kantu, bez periferija i u nekim stvarima mi moja konfiguracija djeluje bolje. Pa onda kad dobim ovu nagradu (pozitivno mišljenje, itd. itd.) ja bih maknuo memoriju, stavio svojih 16 Gb; dodao bih svoj 3TB-tni disk i ako bi mi vodeno hlađenje predstavljalo previše problema - nisam neki jaki h4ck0rz, pa me boli briga za svaki zadnji Hz, ak bi bilo prebučno, il previše petljavo, zamijenio bih ga svojim AC Freezerom. Al da ću prigovarati radi skupe konfiguracije iz nagradne igre - nema šanse, bez obzira na promjene ni jedna komponenta se ne bi bacila.

You are in a dark musty temple. The shadows seem to play tricks with your eyes and you can hear the faint sound of movement.

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
mr1black kaže...

Ja sam nedavno (dakle prije pola godne) kupio cijelu novu kantu, bez periferija i u nekim stvarima mi moja konfiguracija djeluje bolje. Pa onda kad dobim ovu nagradu (pozitivno mišljenje, itd. itd.) ja bih maknuo memoriju, stavio svojih 16 Gb; dodao bih svoj 3TB-tni disk i ako bi mi vodeno hlađenje predstavljalo previše problema - nisam neki jaki h4ck0rz, pa me boli briga za svaki zadnji Hz, ak bi bilo prebučno, il previše petljavo, zamijenio bih ga svojim AC Freezerom. Al da ću prigovarati radi skupe konfiguracije iz nagradne igre - nema šanse, bez obzira na promjene ni jedna komponenta se ne bi bacila.

Zašto bi maknuo tu memoriju? Samo nadodaš svoju (ako imaš 2x8GB) ili jednostavno prodaš i svoju i tu koja se dobi i kupiš 4x8GB.

Vodeno hlađenje je tiše od zraka (naravno, ovisno o pumpi) zato jer se ventovi trebaju sporije vrtjeti od hladnjaka na zraku pa je odmah tiše, ali ako je pumpa glasna onda to sve odlazi u zrak.

Jedno pitanje, po kojim stvarima je tvoja konfa bolja (osim po količini RAM...)? Nemaš Moj PC pa pitam xD {#}

12 godina

Svi se nešto žalite i nije vam dobro koje su komponente unutra... meni je ovo *__* zasšto?

Ne kužim se dobro u sastavljenje kompa itd.. da bar ovo dobijem..

Ja imam doma bankovno racunalo.hahah

pentium 4 3 ghz

2gb rama

120gb hdd

integriranu graf.

i zadovoljan sam time..ne igram neke igrice jer nisam zainteresiran..najvise skidam filmove itd.

tako da :D

zviznemte
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
odjavljen
zviznemte kaže...

Svi se nešto žalite i nije vam dobro koje su komponente unutra... meni je ovo *__* zasšto?

Ne kužim se dobro u sastavljenje kompa itd.. da bar ovo dobijem..

Ja imam doma bankovno racunalo.hahah

pentium 4 3 ghz

2gb rama

120gb hdd

integriranu graf.

i zadovoljan sam time..ne igram neke igrice jer nisam zainteresiran..najvise skidam filmove itd.

tako da :D

Pa svima je to *__* samo što je nedelja i nemaju što raditi pa dođu srat tu.

12 godina

Nije lose ulozit 35 kn. Evo decki ja ako dobijem na nagradnoj prodajem svoj komp za 3k kn ...SVE :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: Čitam i ne vjerujem!
Friday kaže...
AntonioTech kaže...

Reakcija ljudi na ovu nagradnu igru samo dokazuje, nažalost, kakvi smo ljudi. {#} Netko nam POKLANJA nešto vrijedno i skupo, a mi se "koljemo" oko toga koja je kartica, pazite sad, MORALA BITI (?!) u konfoguraciji, pa je li cijena stvarna, napumpana, ispumpana, je li LINKS ima ovakve ili onakve cijene... Netko ocjenjuje svoju robu manje, a drugi više. Svako može kupovati gdje god mu odgovara, zar ne?

Ne znam kako drugačije to reći nego ovako: netko poklanja veliku vrijednost robe i stoga treba biti zahvalan šta se igra održava. Daj Bože da dođe nekome kome stvarno treba.

Sretno svima! {#}

Ovo je informatički forum i naravno da će ljudi dati svoje mišljenje u svezi sa konfiguracijom. A onaj tko misli da uz dovoljno velik SSD (240 giga) treba i jedan manji od 120 je glup. Evo, molim karton odmah ako nije istina...

Slažem se s tobom da je informatički forum i da svako ima pravo reći što misli, ali "poklonjenom konju se ne gleda u zube" {#}

Možda bi uredništvo BUG-a trebalo staviti anketu i pitati nas što želimo za poklon?

12 godina
unimatrix001 kaže...

Ok , nagrada je nagrada , kakva god je dobra je. Ali cemu jedna od 23k kad se moglo bar 5 po 4k...i jos koja utjesna . Ovako ce dobiti jedan i vrlo je vjerovatno da ce ga raskupusiti i prodati . 

U svakom slucaju , tko god dobije , sretnik je pa makar ga i utopio u pola cijene {#}

E, to je već odličan prijedlog kojeg bi uredništvo trebalo razmotriti za slijedeću godinu! {#}

16 godina
neaktivan

Svakako bih pohvalio Bug što su organizirali ovu nagradnu igru, a i plus za Links što ovako surađuju sa Bugom.

Iako, u ovoj temi se već bezbroj puta ponovilo "poklonjenom konju se ne gleda u zube", ja se slažem sa time.

Za 25.000kn može se složiti puno bolja konfiguracija, što su neki već i napisali. Sumnjam da će ovih 8GB RAM-a biti dovoljno za igre u 2015.oj - a ako stroj košta 25k kn, a za dvije godine ga moraš upgrade-at, čak i ako si osvojio za 35kn koliko si platio časopis, pomalo suludo zvuči.

Mislim da bi puno bolja solucija nagradnu igra bila npr 20kom SSD-ova (npr EVO 256GB), tako bi krug dobitnika bio veći, a i same nagrade bi se "bolje" iskoristile. Ne mora biti baš SSD, možda kupon u vrijednosti 1000kn x 25kom, ili tako nešto, shvaćate što želim reći.

Moj PC  
11 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

sutra kupujem svoj primjerak buga!sretno svima!

4 0 hvala 2
16 godina
Tyberius_Prime kaže...
BlackMoon kaže...

Bezvezna konfa s puno nepotrebnih stvari, samo da se nabije cijena. Npr. čemu drugi SSD?

Poklonjenom konju se ne gleda u zube.

Meni je bezveznije to sto si ti na svoj komp nakacio hrpu hardova bez ikakvog smisla i reda. 

I jos nakeljio 750 W napajanje bez ikakve potrebe kad to sve skupa jedno napajanje od 450-500 W gura bez imalo problema.

I jos povrh svega CM 690 II kuciste, to je valjda ono, kad je ispod haube propuh nek bar izvana izgleda kao da nesto moze.

Imaš ti još koji od 500gb prodati povoljno? Treba mi još jedan!

http://pljusak.com/sibenik_krvavice/wx.htm
15 godina
Friday kaže...
unimatrix001 kaže...

Ok , nagrada je nagrada , kakva god je dobra je. Ali cemu jedna od 23k kad se moglo bar 5 po 4k...i jos koja utjesna . Ovako ce dobiti jedan i vrlo je vjerovatno da ce ga raskupusiti i prodati . 

U svakom slucaju , tko god dobije , sretnik je pa makar ga i utopio u pola cijene {#}

Good point!

Sve o sada osvojene konfe ovdje su odmah završile na PCE i njuškalu. Da su podjelili 10-ak grafi to nitko ne bi prodavao...

Moja nije.

Kihnuo SSD pa ga zamjenio sa novim i dodao komponente sa starog PC ( pri tome mislim na HDD-ove ).

I nikada ga neću prodati i nakon što ovo računalo ne bude u funkciji neću ga prodavati i bacati jer sreča je dobiti nešto na nagradnoj igri, a sreća se ne prodaje.

My SSD Rocks
13 godina

Isuse koji komentari.

Bolje da je ovo bolje da je ono,poklonio coolermaster poklonio ovaj !

Pa ljudi moji to je nesvagdašnja konfiguracija koja ide na poklon najsretnijem BUG-ovom čitatelju....hallo !

.ebo Vas hard disk. Lako je ubaciti hard disk kad imaš ovaku konfu.....Dakle sretno forumaši {#}

Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
4mal kaže...

posto vec imam hig end konfu dajem svoj kod pa mozda nekog i userci P4P1BB88P8 sretno ljudi {#}

Respect 4mal

Svaka čast.

16 godina
neaktivan

Zaboravili su napisati da ti se ne isplati ako nisi iz Zagreba. {#}

GL&HF
14 godina
odjavljen
AmD kaže...

Zaboravili su napisati da ti se ne isplati ako nisi iz Zagreba. {#}

Jeftinije ce te kostati benzin nego da ides kupovati taj komp.

14 godina
neaktivan
BlueMax kaže...
cinco44 kaže...

Kako ne postoji? Uložiš 35 kuna u Bug časopis a dobiješ računalo od brdo love. {#}

evo ima i brzih od mene

ili ulozis 35 kn i dobijes figu? {#}

xfact
14 godina
neaktivan

Dobijes novi broj Buga. 

5 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Je li legalno ako kupim 100 brojeva i pošaljem kodove na isto ime i prezime? Nema da ne dobijem :) Mislim, dobro svima, veće mi šanse, časopis se prodaje....:)

Moj PC  
1 2 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ne piše nigdje da ne smiješ... A sad ako ti imaš 3500kn viška za to, svaka čast {#}

Iako, za 3500kn već možeš kupiti 4670k + 7870ghz + 8gb Corsair Vengeance 1600. I već imaš pilu {#} (koja ima istu količinu RAM-a kao i ovaj za 23.000kn {#} ). Cijene sam uzeo iz Uzi-a.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.12.2013 15:59 (DarioGTI).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice