Korisnici iPhonea najzadovoljniji

poruka: 465
|
čitano: 51.791
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Korisnici iPhonea najzadovoljniji".
16 godina

nisam ja reko da je TS od iphona sranje.

super je, jer je osjetljiv, mozda cak i previse, al za pisanje ja sam se namucio,

jer sam radio greske..

sve pohvale ts-u najosjetljivi je s kojim sam sada radio.

jedino je glupo jer nemos nicim drugim nego prstima.

Linkin Park Rules!! xFire: Domeee2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Korisnici iPhonea najzadovoljniji

Imam X10 i tastatura je sigurno veca nego na iphoneu a imao sam i 5800 i odgovorno tvrdim da sam manje gresaka pravio na 5800 a kuckam isto brzo. Sto se tice olovke imas na ebayu olovcice i za kapacitivine i rezistivne ekrane.

15 godina
protjeran

X10 ima opce uvrijezeno debelo najlosiju tastaturu medju svim relevantnim smartphoneima, pa je svaka usporedba s iphonom na tom podrucju jedan veliki LOL!

(Kao uostalom i sve sta logic, psiho i grimmy pisu u ovoj temi, a moze se svest na laz, neznanje i frustraciju)

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.6.2010 19:48 (ansha).
Moj PC  
4 1 hvala 0
17 godina
ansha kaže...

X10 ima opce uvrijezeno debelo najlosiju tastaturu medju svim relevantnim smartphoneima, pa je svaka usporedba s iphonom na tom podrucju jedan veliki LOL!

(Kao uostalom i sve sta logic, psiho i grimmy pisu u ovoj temi, a moze se svest na laz, neznanje i frustraciju)

Rofl, kao da tvoje misljenje ikome ista znaci. xD

- Psiho246
16 godina
protjeran
ansha kaže...

no daj ovo potkrjepi argumentima, nisi sposoban ni da mi nick kako treba napises, a tu ces me optuzivati da sam lazljivac i da izmisljam? bravo

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
17 godina
neaktivan

Daj nemojte ga citirati jer mi je pod ignore a vidim njegove bisere kad ga citirate. Sto se zamarate njime. On samo zna napadati licno.

16 godina

Eh, ovo su mi najbolje usporedbe, svakog svog konja hvali a drugog nije probao. Onda i ja mogu se ubaciti i sad izjaviti kako je na desiru najbolja tipkovnica, mada mi je ovo prva virtualna tipkovnica koju sam uopće koristio(sarkazam)... mislim da trebamo nekog sa i jednim i drugim mobom i da poduže testira pa da svoj dojam. Ova fora gdje svako svog hvali se može odvijati u beskonačnost i nikad nećemo nećemo se pomaknuti korak naprijedNeodlučan

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Ovoj temi nema spasa
Zasto se teme o thompsonu brise a teme tipa "pc-mac" ne?
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sta imas testirati na virtuelnoj tastaturi? Ja sam pravio vise gresaka ne radi tastature vec razlictog tipa ekrana. Navikao sam da malo pritisnem (minimalno) ekran a na x10 kao i na iphone samo dodirnes. Stvar navike.

A to sto ansha luparda je samo u njegovoj glavi. danima sam surfao u vezi X10 i nigdje to nisam cuo nego od njega. A posto je on lik koji prica argumentovano post mu vrvi linkovima  ;). AL ako on to kaze onda mora da je medju najboljima ;)

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.6.2010 20:15 (logic).
16 godina
protjeran

najbolja virtualna tipkovnica je spb keyboard u full screen modu

druga po redu je resco, jer ima lijepi razmak medu tipkama

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.6.2010 20:22 (grimyHR).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Za android?

16 godina
protjeran
logic kaže...

Za android?

jbg, za wm, neznam dal se na androidu mogu dodavati virtualne tipkovnice

15 godina
protjeran

...iz reviewa X10 s nekoliko poznatih stranica:

"But we've got bad news – the on-screen keyboard is a disaster zone. Not only is it woefully, woefully inaccurate in portrait mode (and very little better in landscape) but it will also miss letters regularly."

"Keyboard input -- a pretty important topic, if you ask us -- was a surprisingly big problem on the X10."

"Unfortunately that isn’t the most frustrating issue we’ve encountered; while we can cope with data stutters, missed screen taps – especially when using the on-screen keyboard – are far more annoying."

"If you are hoping that the Xperia X10 will hold its own against the iPhone or the HTC Desire in terms of touch response, you'll sadly be disappointed. We found the X10 too sensitive in menus, often selecting when we were trying to scroll, and at other times dragging its heels, especially in the keyboard."

Pretpostavljam da su ovi review-i potplaceni od strane apple-a...

A evo i zakljucak iz jedne opsirne usporedbe iphone i android tipkovnica od strane jednog programera i UI dizajnera:

"A virtual keyboard lives and dies by the details. It’s not that there’s a single feature which makes the iPhone’s virtual keyboard better than Android’s; it’s death by a thousand cuts. A number of small differences end up making a huge difference. Apple obviously spent a lot of time getting every little detail just right (well, except for the ducking dictionary), while Google decided to go ahead with what they had – which is usable, but no match for what the iPhone offers. I have no doubt that Android’s virtual keyboard will be improved in the future, and I’m looking forward to what they will come up with."

Evo citav tekst pa preporucam ljudima da ga procitaju jer bi mogli nesto i naucit.

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.6.2010 20:30 (ansha).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
grimyHR kaže...
logic kaže...

Za android?

Mogu. Ima better keyboard i jos neke al ove ne nadjoh. Zato pitam. Navikao sma na defaultnu i kuckam kao na lapu skoro sto znaci vrlo brzo;)

15 godina
protjeran

Evo i zasto bez multitoucha nema brzog pisanja..

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
protjeran
logic kaže...
grimyHR kaže...
logic kaže...

Za android?

Mogu. Ima better keyboard i jos neke al ove ne nadjoh. Zato pitam. Navikao sma na defaultnu i kuckam kao na lapu skoro sto znaci vrlo brzo;)

nazalost spb keyboard postoji samo za wm, i jednostavno je super jer u fullscreen modu su tipke ogromne u usporedbi sa bilo kojom drugom virtualnom tipkovnicom i mojim palcevima je to jedina upotrebljiva virtualna tipkovnica

17 godina
neaktivan

Cita li ovog anshhu iko? Satra se on pisajuci al ne vidim da mu iko odgovara ;)

A nema veze i ova defaultna je dobra ;)

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.6.2010 20:39 (logic).
Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
protjeran
ansha kaže...

hebes multitouch kad imas fizicku tipkovnicu Belji se beat that

15 godina
protjeran
grimyHR kaže...
ansha kaže...

A sta bi se ja bavio tvojim predrasudama, al ako si tipkao na 5800 onda mi je jasno zasto mislis da su fizicke nuzno bolje.

16 godina
protjeran
ansha kaže...
grimyHR kaže...
ansha kaže...

A sta bi se ja bavio tvojim predrasudama, al ako si tipkao na 5800 onda mi je jasno zasto mislis da su fizicke nuzno bolje.

tipkao sam ja i na 3gs-u i nije ni blizu tipkanja po touch pro

15 godina
protjeran
logic kaže...

Cita li ovog anshhu iko? Satra se on pisajuci al ne vidim da mu iko odgovara ;)

A nema veze i ova defaultna je dobra ;)

Ti me ocito citas, a to mi je najvaznije..

15 godina
protjeran
grimyHR kaže...

I hodanje je brze od voznje bicikle ako ne znas vozit biciklu :P 

Postoji nesto sta se zove ucenje i vjezba i nuzno je za savladavanje novih vjestina..

16 godina
protjeran
ansha kaže...
grimyHR kaže...

I hodanje je brze od voznje bicikle ako ne znas vozit biciklu :P 

Postoji nesto sta se zove ucenje i vjezba i nuzno je za savladavanje novih vjestina..

joj koja analogija, ala

uz istu kolicinu vjezbe na fizickoj i virtualnoj tipkovnici covjek ce jos uvjek brze pisati na fizickoj, plus na fizickoj tipkovnici uz vjezbu mozes pisati bez da gledas u nju, ne virtualnoj ne mozes

e da i fizicka tipkovnica ne zauzima dio ekrana

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.6.2010 20:55 (grimyHR).
15 godina
protjeran
grimyHR kaže...

joj koja analogija, ala

uz istu kolicinu vjezbe na fizickoj i virtualnoj tipkovnici covjek ce jos uvjek brze pisati na fizickoj, plus na fizickoj tipkovnici uz vjezbu mozes pisati bez da gledas u nju, ne virtualnoj ne mozes

Znaci fizicka je brza jer ti tako kazes? Na ekranu od 3.5 incha gledas u tipkovnicu i tekst odjednom, a ako nisi znao, ogromna vecina ljudi nikad ne nauci tipkat bez da gleda u tipkovnicu.

16 godina
protjeran
ansha kaže...
grimyHR kaže...

joj koja analogija, ala

Znaci fizicka je brza jer ti tako kazes? Na ekranu od 3.5 incha gledas u tipkovnicu i tekst odjednom, a ako nisi znao, ogromna vecina ljudi nikad ne nauci tipkat bez da gleda u tipkovnicu.

virtualna je brza jer ti tako kazes? eto i ja tako "inteligentno" mogu argumentirati...

15 godina
protjeran
grimyHR kaže...

virtualna je brza jer ti tako kazes? eto i ja tako "inteligentno" mogu argumentirati...

To je tvoje argumentiranje, ja nisam rekao da je virtualna brža jer to ne mogu znat. Zasto tako "inteligentno" argumentiras ja ne znam, valjda bolje ne znas?

15 godina
neaktivan

Šta nije čudno da u toj anketi nema nokije i symbiana,a nokia je vodeći u industriji mobitela,tu nešto nije u redu,sigurno zato što bi nokia imala veći postotak od iphonea

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma anketa smrdi do neba. Nigdje ti ne pise koliko je korisnika u tih 1000 ima koji mob. Mozda njih 900 ima iphone a 100 sve ostalo.

15 godina
protjeran

dajte dosadni ste vise sa tim prepiranjem! nekome bolje lezi tipkanje na touchscreen tipkovnici a nekome obratno. isto vrijedi za mobitele nekome vise lezi iphone a nekome htc TOČKA

How yes no.
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Virtualna tipkovnica može biti dobra,ali samo u odnosu na druge virtualne,a sa pravom se ne može mjeriti,a i osim toga,apple je stavio super program za ispravljane pogrešno zapisanih riječi(ajd razmisli zašto),a i ima (mnogo)boljih,poput one na nokiji x6

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.6.2010 22:16 (crovalentin).

0 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice