Korisnici iPhonea najzadovoljniji

poruka: 465
|
čitano: 51.848
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Korisnici iPhonea najzadovoljniji".
15 godina
neaktivan
RE: Korisnici iPhonea najzadovoljniji
kingmedo kaže...
Ige kaže...

Većina ljudi koji s*ru protiv iphone ga nemaju mogućnost kupit Cool činjenica

Ja sam nekako neutralanOsmijeh

Da mi ga netko oce dat uzeo bih ga, kupio ne bih jer je skup...

Istina skup i neisplativ,ja kad sam kupovao mob,dvoumio sam se između iphona 3g 8Gb i Nokie 5800,na kraju sam uzeo nokiu jer ima stereo zvućnike(iphone ima mono),nokia ima 3.2Mpx kameru(iphone ima 2Mpx),nokia ima 434Mhz procesor(dok iphone ima 412Mhz procesor) nokia je na svim mrežama(iphone samo t-com),(uzimao sam preko oglasa)nokia je koštala 1200Kn(dok iphone 1700/1800),jedino u ćemu je iphone dobio nokiu je 3.5" ekran a nokia ima 3.2" što je po meni zanemarivo...pa sad ti kupi iphoneNevinašce

BTW:Svaka pohvala Vedranu,od njega sam kupio nokiu,nabacijo sam par programa,sve radi savršeno, imam još godinu dana garancije,najeftinije sam prošao i ja sam zadovoljanCool

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.5.2010 22:38 (1BIT).
17 godina
neaktivan
dantex kaže...

ja ne pljujem p iPhoneu sve dok mi se neki genijelac ne javi da ima najbolji mobitel i da drugi nikad neće dostotići iPhone

a niti onda ne pljujem nego uputim ih na elementarne nedostatke njihovog mobitela

a oko ljudi koje ja znam vidim zašto je iPhone popularan - jednostavan je

od svih ljudi koje znam cure imaju više iPhona i to možda u nekom 3:1 omjeru naspram dečkiju

a curama nije bitno to što nema multitasking i bog zna što njima je fora što je mobitelćić ljep, ima facebook i mogu slušat muziku. one ga više koriste kao modni dodatak nego da iskorištavaju njegove pune funkcije

a frend mi je maximum svih homescreenova bog zna kavim plaćenim i ne plaćenim aplikacijama instalirao i "jeej sve je ljepo i fora, ima ovo, ima ono" al nakon nekog vremena se vidi da neke stvari nema u funkciji, trebao bi

iPhone je popularan jer je ljep i ima fora i stabila OS

Bas me zanima od cega ce biti nestabilan ;)

A i cujem da dobijes carapicu uz njega ;)

Ovo je sala na racun jednog forumusa koji je to rekao kao prednos iphonea ;)

17 godina
neaktivan

http://www.engadget.com/2010/05/29/iphone-4g-put-under-a-microscope-960-x-640-looks-like-a-lock/

evo jedna za ljubitelje specifikacija ... saće se jobs kurchiti za tjedan dana da je to industry highest. :D

ma vi niste normalni, realno i objektivno ajfon je predobar uređaj, gadget ... najveća mana mu je nešto lošija kvaliteta zvuka pri razgovoru i baterija koja ne traje predugo ( nažalost ni kod ostalih sličnih tipa nexus nije bolja ) ... sve ostalo ima jednako ili bolje od prosjeka industrije. s tim da je ono što se danas podrazumjeva pod modernim smartphoneom ( većinu stvari ) imao daleko prije konkurencije. Za par dana ionako izlazi novi, a ovaj star godinu dana se više nego dobro nosi sa friškom konkurencijom.

A.

1 3 hvala 1
16 godina

A da uzme nokiu n97 i opet ne iskoristi ništa od tog moba to onda ne bi bilo kur..enje? Nije važna marka nego kako koristiš taj proizvod. Pa ja se sječam kad mi stariji mob bio na popravku i došao u školu sa 3330 nokiom. I bio sam glavna faca kada sam puštao one njegove melodije(još imao i par pjesama skladanih) i bio sam najglasniji u cijeloj školi, to nije kur..enje? Razlika je jedino što dosta tih koji imaju iphona ga upravo zbog toga imaju, i da je neka druga marka takvog brenda kupovali bi nju, ali eto igrom slučaja je baš iphoneBelji se

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

I sad pada u vodu sva prica kako je na 5800 premaleni ekran sa velikom rezolucijom, na tome se nista ne vidi bla bla ;)

Niko dosljedniji od iphoneasa u branjenju iphoen i niko nedosljednjiji u mijenjanju price kako jobs promijeni pricu ;)

Sta ce multitasking to nikome ne trea kad ono u V4 najavljen multitaskin i svi odjednom ucutase. Sad ova prica o rezoluciji jos kad stavi  flash ja bi se umjesto iphoneasa ovdje odmah ispisao sa foruma i odselio u neku zabit ;)

17 godina
neaktivan
Stoja kaže...

A da uzme nokiu n97 i opet ne iskoristi ništa od tog moba to onda ne bi bilo kur..enje? Nije važna marka nego kako koristiš taj proizvod. Pa ja se sječam kad mi stariji mob bio na popravku i došao u školu sa 3330 nokiom. I bio sam glavna faca kada sam puštao one njegove melodije(još imao i par pjesama skladanih) i bio sam najglasniji u cijeloj školi, to nije kur..enje? Razlika je jedino što dosta tih koji imaju iphona ga upravo zbog toga imaju, i da je neka druga marka takvog brenda kupovali bi nju, ali eto igrom slučaja je baš iphoneBelji se

say no more ;)

15 godina

pinokia je zakon!!!!!!!

A single death is a tragedy; a million deaths is a statistic. Joseph Stalin

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Zasto moderatori ne lockaju ove teme koje ne vode nigdje,a teme o thompsonu brisu.

Dosadni ste vise s tim anti-apple i pro-apple postovima.zar nekome ne dosadi,pa postoje i druge teme a ne samo apple.pa najkomentiranija tema je neka o apple-u(bar zadnji put kad sam pogledao)

prekinite
Marko Perkovic
Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina
dantex kaže...

od svih ljudi koje znam cure imaju više iPhona i to možda u nekom 3:1 omjeru naspram dečkiju

a curama nije bitno to što nema multitasking i bog zna što njima je fora što je mobitelćić ljep, ima facebook i mogu slušat muziku. one ga više koriste kao modni dodatak nego da iskorištavaju njegove pune funkcije

Sta ce curama mulstitasking na mobitelu kad ga oni imaju po defaultu. :P

Multitasking na mobitelu je samo za nas muske koji ga drugacije nemaju.. :D

- Psiho246
17 godina
neaktivan

Ne volim jobsa al on barem nije nacionalista. AKo ti je dosadno nemoj citati. Ne postoji forum radi tebe i thompsona. Ti ucestvuj u tememe koje se tebi svidjaju.

15 godina
neaktivan

Ajd ljudi sta sad se*ete. Dobro znate da Nokia, HTC i ekipa nemaju aplikaciju iBeer i iPopcorn. Zato lijepo kupite iPhone i uzivajte mjesecima u tim zabavnim i nadasve korisnim aplikacijama!

Pravi programeri programiraju binarno!
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
dantex kaže...

Sta ce curama mulstitasking na mobitelu kad ga oni imaju po defaultu. :P

Multitasking na mobitelu je samo za nas muske koji ga drugacije nemaju.. :D

Sad se sjeti jednog druga koji je znao lagati da mu baron minhauzen nije bio ravan ;)

Hvali se on jednom kako mu je vecer prije bio sa curom i kaze " ja je je..m a ona mi pu.i ;)"

17 godina
neaktivan
logic kaže...

I sad pada u vodu sva prica kako je na 5800 premaleni ekran sa velikom rezolucijom, na tome se nista ne vidi bla bla ;)

Niko dosljedniji od iphoneasa u branjenju iphoen i niko nedosljednjiji u mijenjanju price kako jobs promijeni pricu ;)

Sta ce multitasking to nikome ne trea kad ono u V4 najavljen multitaskin i svi odjednom ucutase. Sad ova prica o rezoluciji jos kad stavi  flash ja bi se umjesto iphoneasa ovdje odmah ispisao sa foruma i odselio u neku zabit ;)

iskreno, meni je trenutni ekran na iPhoneu jedan od boljih koje sam imao prilike probati. Čitljiv na suncu, boje dobre i oštar.

Uopće me nije briga koja je reza. Što se prevelike reze tj gustoće pixela tiče, tu zaista ima istine, sve ovisi o tome kako to iskorištava OS i aplikacije ... recimo 2560x1440 na 27 ekranu mi je malo presitno u nekim situacijama i mislim da je potrebno malo prilagoditi OS ( srećom dosta toga se može podesiti al ne sve. ) Vidit ćemo kako to podnosi i koristi iPhoneOS.

A.
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.5.2010 22:33 (artfull).
15 godina
protjeran
A sta postoji za prepirke je li apple los ili ne?
Zasto se teme o thompsonu brise a teme tipa "pc-mac" ne?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pentium100 kaže...

Ajd ljudi sta sad se*ete. Dobro znate da Nokia, HTC i ekipa nemaju aplikaciju iBeer i iPopcorn. Zato lijepo kupite iPhone i uzivajte mjesecima u tim zabavnim i nadasve korisnim aplikacijama!

Nemaju? smrc :(

16 godina
Pentium100 kaže...

zapravo ima ibeer za android(neznam kako se zove točno) ali istina fluidnost i optimizanost takvog zahtjevnog koda nije na razini iphona i tu im skidam kapu za uložen trud za tu neizostavnu aplikaciju svakog moba.

15 godina
neaktivan
EnlightenedPhoenix kaže...

A gle ne mozes zamjeriti ni bugovcima...

Apple je platio reklamu... ali jedino sto zamjeram bugovcima je to sto nisu stavili SPONZORIRAN CLANAK negdje... 

To sam i ja cuo. Navodno je Miro kad je bio u Americi tajno posjetio Stevea gdje mu je ovaj, opet navodno, urucio iPhone za cijelu ekipu u zamjenu da Bug objavi barem 3 vijesti o Appleu tjedno.

To je u stvari i lako dokazivo. Miro ne nosi iPhone, a Bug objavljuje vijesti o iPhoneima sto je ocita varka. Miro navodno ima skriven iPhone u ruksaku kojeg nosi samo kad ga nitko ne gleda (kasno navecer kad odlazi s posla). Jedna prijateljica koja radi na aerodromu mi je rekla da su se jos neki Bugovci raspitivali za avionske karte za Ameriku iz cega se lako da zakljuciti o cemu se tu radi, he he, nece oni nas prevariti.

Bugovci, lopine jedne, znamo mi da vi radite zbog plaće, a ne zato da pomognete jadnom narodu. Sve je nama jasno, ne mozete nas vise zavaravati!

17 godina
neaktivan

e baš to!

Ovo je moj potpis...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
logic kaže...

Sad se sjeti jednog druga koji je znao lagati da mu baron minhauzen nije bio ravan ;)

Hvali se on jednom kako mu je vecer prije bio sa curom i kaze " ja je je..m a ona mi pu.i ;)"

Ma i mislio sam si ja iz par tvojih postova da si ti jos dijete, ali si sa ovim bradatim vicem iz mog djetinjstva to i dokazao. Znaci, djeparac za pecivo nije dovoljan za iPhone, pa te sad mrzi sto jos nisi odrasao, ha?

17 godina
neaktivan

Nema ga zli ludjak jer mu nisu dali vizu bez da mu guraju ista u d**e a to je bilo previse za nejga i ostao je bez iphonea ;) A on je osvjedoceni ljubitelj applea i iphonea ;)

17 godina
neaktivan
facewithascar kaže...
logic kaže...

Ma i mislio sam si ja iz par tvojih postova da si ti jos dijete, ali si sa ovim bradatim vicem iz mog djetinjstva to i dokazao. Znaci, djeparac za pecivo nije dovoljan za iPhone, pa te sad mrzi sto jos nisi odrasao, ha?

Ciko das mi za kiflu? ;)

15 godina

e ajmo malo o temi "iz zvučnika mi izlaze čudni zvukovi"  sjećaš se logic??

A single death is a tragedy; a million deaths is a statistic. Joseph Stalin

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
0verlord kaže...

A o onom liku što je htio kupiti iPhone i čekao 2 mjeseca... i na kraju- ništa. hehe

Ja nemam potpis!?
15 godina
neaktivan

Ajde ako vam je iPhone toliko jadan, što onda toliko pričate o njemu umjesto da jednostavno ignorirate temu?

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Imam neki osjecaj kada bi netko izjavio ljubav prema istom spolu ili da ce napasti dio dubrovnika sa atomskim bombama da to nitko ne bi primjetio, ali kada bi netko rekao da obozava svoj iphone i da su svi ostali mobiteli smece bilo bi napada....Smijeh

I da malo pricamo o toj famoznoj cijeni iPhonea....

Kad je moja sestra kupovala mobitel birala je izmedju 5800 i 3G. (srecom izabrala iPhone) Nokia je u Flex obitelj kostala 498kn a iPhone 1kn....

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
logic kaže...
Pentium100 kaže...

Nemaju? smrc :(

Kako ne,Nokia ima

17 godina
neaktivan
Dodge_167 kaže...

Imam neki osjecaj kada bi netko izjavio ljubav prema istom spolu ili da ce napasti dio dubrovnika sa atomskim bombama da to nitko ne bi primjetio, ali kada bi netko rekao da obozava svoj iphone i da su svi ostali mobiteli smece bilo bi napada....Smijeh

Kad je moja sestra kupovala mobitel birala je izmedju 5800 i 3G. (srecom izabrala iPhone) Nokia je u Flex obitelj kostala 498kn a iPhone 1kn....

Jbg uvijek je bilo koliko para toliko muzike ;)

17 godina
neaktivan

Ne razumijem zašto netko ima toliku potrebu raspravljati o nečem, ako ti nije dobar nije. To što ga nemaš naravno te ne spriječava o tome da budeš glavni trol na forumu:D

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Dodge_167 kaže...

hahahahaa baš sam tak nekaj išao napisat, samo spomeni apple i imaš "otvoreno" na bug forumu :)

imam ajfon i okeac mi je, platio sam ga čim je izašao 3500kn 3g 16gb i eto još uvijek mi radi ok i zadovoljan sam.. ima i drugih telefona ali ja sam zadovoljan s ovime..

I'm sorry, I can't hear you over the sound of how awesome I am.
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.5.2010 22:56 (DadoZG).
17 godina
neaktivan
0verlord kaže...

Kako se necu sjecati, predobro je bilo ;)

Imao sam ja takvih jos i prije i plakao sam od smijeha ;)Nedostaju mi xzero i njegovi magneti uz monitor i jos neki biseri ovog foruma ;)

Postalo je preozbiljno ;) Srecom uvijek ima iphoneovaca koji sve uzimaju na noz i pale se kao hepo kockice ;)

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.5.2010 22:48 (logic).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice