Tipicno. Nista se ne kuzi al kupi skupe spravice radi kur..a. Jer mu za drugo nista i ne sluze. NHF prema tvom frendu al to je tipicno za balkan. I onda dodju ovdje i kazu "moj mob je bolji od tvoga jer mi ikonce imaju 16 m boja i meni se brze otvara" a to sta kad se taj superbrzi meni otvori nema u njemu nista korisno od igrica nema veze jer ioanko ne bi znao sta sa tim opcijama.
Nije, malo si mu ipak fulao psihološki profil Kupio je mob jer je bio povoljan i za 1000kn za njegove potrebe bolji mob ne bi našao. Uopće se ne ku..i snjim nego ga koristi kao i druge mobove, čak ni aplikacija nema pun koš, mislim da nije još ni onaj prvi screen popunio, jednostavno nema potrebe. Njemu je dobro da mu radi ok slikice da je sve brzo i da nemora ni na što misliti dok ga koristi. Malo se bio igrao sa mojim desireom i vrlo je bio zainteresiran za android i njegov koncept i veću slobodu od svog moba, i da recimo se sad može naći desire ili sličan mob u nekoj normalnoj pretplati za 1000kn možda bi ga i uzeo. To jednostavno dobar potez apple + t-mobile da su mu u hrvatskoj jako spustili cijenu na pretplatu na istim pretplatama za nekih 50% je jeftiniji od konkurencije i to je jednostavno što većini ljudi prevagne(koji su na t-comu naravno) jer opet, oni i ovako i onako neće iskoristiti ni 50% tih mobitela pa onda zašto da da 1000kn više za istu stvar samo u drugom pakovanju?