Kompleks Samsung Galaxyja S 4

poruka: 74
|
čitano: 11.066
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Kompleks Samsung Galaxyja S 4".
13 godina
neaktivan
Re: Kompleks Samsung Galaxyja S 4
Ziherica kaže...

Emocije i tehnologija, nula zabava, ful trolanje. Čak se uspoređuje i engleski Jobsa i onog Kineza. Idemo uspoređivati njihov kineski? Oh, wait, jedan od njih je mrtav.

Žene/djevojke bi vam podigle spomenike da toliko energije utrošite u njihovo zadovoljavanje {#}

To je Korejanac. Kao prvo. Koreja nije Kina, stovise bliza je 100 puta Japanu po mentalitetu i politici.

Nikad ne ismijavaj mrtve, cak i kad su ti bili gadovi i gramzivci za zivota.

Jos jednom cu reci... Izgled je subjektivna stvar. Nekima se svidja nekima ne. Meni se svidja jer izgleda mocno i skupo. S3 izgleda meni puuno losije i jeftinije.

Slušaj svoje srce! o_O ..... Eem. Who am I kidding? Samo budi logičan! :-)
16 godina
protjeran
logik kaže...

Americka cijena 16GB modela je 3243 kn. Jeftino. Znaci kod nas 4500 kn u manje poznatim ducanima.

Ja mislim da je to bez pdv-a.

A complex man drawn off of simplicity.
13 godina
neaktivan

Galaxy S4 je bomba uređaj, HTC One također, iPhone 5 isto, naravno tu su još uvijek iPhone 4 i 4S, Galaxy S3 i S2, HTC One X... Sve od reda bomba uređaji i točka!

8 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
qoH kaže...

Galaxy S4 je bomba uređaj, HTC One također, iPhone 5 isto, naravno tu su još uvijek iPhone 4 i 4S, Galaxy S3 i S2, HTC One X... Sve od reda bomba uređaji i točka!

Bombaši ne znaju šta bi izabrali od tolike ponude... {#}

EDIT: ma sigurno neki od Galaxyja... najviše plastike u njima... xD

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.3.2013 20:27 (trap).
14 godina
neaktivan
logik kaže...

Americka cijena 16GB modela je 3243 kn. Jeftino. Znaci kod nas 4500 kn u manje poznatim ducanima.

Iz tvojih usta u božje uši :D Nadam se da če biti 4500 jer to onda stvarno nebi bio problem.

SGS4 je napravio baš ono što sam i očekivao, pretpostavljao sam da neće previše raditi na hardweru, iako su me i tu iznenadili oradili su stvarno puno na softweru. Postigli su svoj orginalan dizain, zašro drugima ne smeta kada Apple izda 2 godine za redom isti dizain, a sgs svake godine drugi?

https://www.facebook.com/pages/Nemoj-dopustiti-da-ti-sru%C5%A1e-snove-jer-ti-nitko-nije-pomogao-da-ih-sagradi%C5%A1/161955973912145
16 godina
protjeran

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pogledaj cijenu $579 to pomnoži s 5,6 i dobiješ koliko je to kn 3242,4kn. A nama su top modeli ovdje s cijenom od 5698kn to je kao da smo platili mobitel $1000. (govorim za cijenu u operatera u distributera je došla samo xperia Z)

https://www.facebook.com/pages/Nemoj-dopustiti-da-ti-sru%C5%A1e-snove-jer-ti-nitko-nije-pomogao-da-ih-sagradi%C5%A1/161955973912145
16 godina
protjeran
77ari kaže...

Pogledaj cijenu $579 to pomnoži s 5,6 i dobiješ koliko je to kn 3242,4kn. A nama su top modeli ovdje s cijenom od 5698kn to je kao da smo platili mobitel $1000. (govorim za cijenu u operatera u distributera je došla samo xperia Z)

A, zakaj nitko ne čita cijeli tekst?

However, the price is most probably before taxes, which are added at the point of sale. Still, the 16GB Samsung Galaxy S4 would be cheaper than the Apple iPhone 5, which currently retails for $649 SIM-free.

15 godina
neaktivan
77ari kaže...

negledajte strane cijene znate kako to kod nas ide neće bit manje od 4000 nema šanse 

16 godina

Ja jednostavno odbijam uzeti ovakav mobitel sve dok nema je*enu bateriju koja mi može omogućiti normalno korištenje.

Razr Maxx hd je nedostupan u hrvaCkoj i sve dok ne izađe mobitel sa poštenom baterijom kupovat ću mobitele poput Optimusa 4x HD ili jeftinije... HTC One otpada, Xperia Z otpada...svi novi, čini mi se, otpadaju.

I dok se tu fanovi kolju koji mobitel/proizvođač je bolji, ne vidim da se netko buni oko baterije na svakom od njih.

1 1 hvala 0
16 godina
protjeran
eevek kaže...

Ja jednostavno odbijam uzeti ovakav mobitel sve dok nema je*enu bateriju koja mi može omogućiti normalno korištenje.

Razr Maxx hd je nedostupan u hrvaCkoj i sve dok ne izađe mobitel sa poštenom baterijom kupovat ću mobitele poput Optimusa 4x HD ili jeftinije... HTC One otpada, Xperia Z otpada...svi novi, čini mi se, otpadaju.

I dok se tu fanovi kolju koji mobitel/proizvođač je bolji, ne vidim da se netko buni oko baterije na svakom od njih.

Note 2 ima odličnu bateriju i uz bok Motorole, tako da...

14 godina
neaktivan
epic kaže...
eevek kaže...

I oružani list koji moraš nosit uz njega... xD

16 godina
epic kaže...

Mhmmm...ta daska za rezanje mesa nije mi na listi aparata koje želim u džepu.

Imam ogromne šape i opet mi nakaradno izgleda u ruci ta školska ploča

13 godina
protjeran
najbolje mi vidit nekoga u gradu kako telefonira sa tim čudom (note 2). odmah mi pada na pamet ono 'sorry about your dick, bro':)))

2 3 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice