Od kolovoza manje prostora na OneDriveu

poruka: 70
|
čitano: 6.935
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Od kolovoza manje prostora na OneDriveu".
14 godina
odjavljen
Re: Od kolovoza manje prostora na OneDriveu
Milka30 kaže...

Sorry ako je offtopic,ali kako bi bilo preljepo kada bi netko pametan napravio tutorijal,kako se registrirati na ovo  ćudo i dobiti nevjerovatnih 36 TB free clouda!

Ja sam probao puno puta,ali svaki puta zapnem negdje u proceduri!

100% je moguće,za Europljane napraviti acc i dobiti ovu ljepotu od acc!

.....Samo kako?

Ja se isto palim kad vidim oglas "masažerka u tvojoj ulici", a znam da nema nikakve masažerke u ulici.

Pališ se džabe.

15 godina
neaktivan

Jest da je tu 36 TB besplatno, ali pitanje je što kinezi rade s tim podacima. Inače, kompanija 360 (Qihoo) je poznata po raznim prevarama i scamu tako da im baš i nije za vjerovati. Osim toga, stranica je na kineskom. Zar bi stvarno koristio stranicu na kineskom?

10 godina
protjeran

Jeli netko uzimao 100gb na google drive? trenutacno imam 17gb, ako kupim od 100, hocu imati 100 ili 100+17? 2$ mjesecno ili 24$ godisnje cini mi se razumna cijena.

14 godina
Marko :D kaže...

Jest da je tu 36 TB besplatno, ali pitanje je što kinezi rade s tim podacima. Inače, kompanija 360 (Qihoo) je poznata po raznim prevarama i scamu tako da im baš i nije za vjerovati. Osim toga, stranica je na kineskom. Zar bi stvarno koristio stranicu na kineskom?

Ah,koja kompanija danas nije iskvarena?

Na tvrdnju sta bi oni radili sa tim podacima,to se isto mozemo pitati sta Ameri rade sa podacima koje stavljamo na njihov cloud.

Bitna mi je samo pohrana,ne moram citati njihove reklame ili vijesti.

Ako želiš pobijediti,ne smiješ izgubiti!
10 godina
protjeran
Kresimir4 kaže...

Jeli netko uzimao 100gb na google drive? trenutacno imam 17gb, ako kupim od 100, hocu imati 100 ili 100+17? 2$ mjesecno ili 24$ godisnje cini mi se razumna cijena.

Znaci free je 15gb, dobio sam 2gb zbog nekog security, nakon placanja paketa od 100gb za 1.99$ mjesecno imat cu 102gb, znaci 100gb + 2gb taj security bonus. Super cijena.

17 godina
Milka30 kaže...

i dobiti nevjerovatnih 36 TB free clouda!

Znači pošto je cloud i zrcalno se mora sve duplat, oni tebi davaju 72TB gratis.  Neka je serverski disk od 3TB, znači samo za tebe je spremno BESPLATNIH 24 diska.  Svu struju, ormare i hlađenje časte kinezi.

Dobar izbor.

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na Bol-u.. WindowsPhone die hard fanboy koji ne napušta brod.
15 godina
neaktivan

Qihoo 360 je kompanija koju je osnovao jedan biznismen koji se bavi izradom virusa. Čovjek je optužen za izradu stranica koje šire malware (neke su još uvijek u funkciji). Moram ti priznati da više vjerujem američkim kompanijama nego kineskima. Znaš li koji je glavni razlog zbog kojeg je propao Copy cloud? Jer je imao mali broj korisnika tj. nitko ga nije htio koristiti, a zašto? Jer su imali jako loš ToS i politiku privatnosti pa ih iz tog razloga nitko nije htio koristiti. Oni su mogli kopati po podacima kako im se htjelo i to se ljudima jednostavno nije sviđalo. Ako je tebi svejedno da ti kinezi hodaju po podacima iz clouda i rade s njima što hoće, u redu. Znaju iz Qihoo-a tj. 360 dobro zašto nude besplatne usluge, bez brige. 

Btw ako se ne znaš registrirati, kako ćeš tek znati koristiti cloud jer je apsolutno sve na kineskom? Ako si mislio prevesti preko Google Translatea, zeznuo si se. Google Translate će ti samo uništiti stranicu, evo ti primjer - kad prevedeš nemaš polja za prijavu i sve je čudno. Ako te i dalje privlači 360, link za registraciju je ovdje.

360+Cloud+Disk+nakon+prevođenja+s+Google+Translate 360+Cloud+Disk+nakon+prevođenja+s+Google+Translate
Registracija+ne+radi Registracija+ne+radi
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.7.2016 22:42 (Marko :D).
17 godina
Ustanova je prijavljena jer mogu normalno pristupati web aplikaciji Officea.
14 godina
odjavljen
Kresimir4 kaže...

Pročitaj uvjete prvo(na našem jeziku).

11 godina
neaktivan
Inovator kaže...
Ustanova je prijavljena jer mogu normalno pristupati web aplikaciji Officea.

Pitaj informatičara u ustanovi o čemu se radi.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice