Koji je vama najbolji?

poruka: 157
|
čitano: 39.052
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Koji je vama najbolji?".
12 godina
protjeran
Re: Koji je vama najbolji?
kazo99 kaže...

Koji god da je, meni xperia stiže idući petak :D Iako se ja ne mogu odlučiti između svih tih uređaja, sve je to vrhunski napravljeno.

Očigledno nisi vidio ekran iste, ja gori ekran nisam vidio od prije nekih 4-5 godina

15 godina
neaktivan
Shagmans2 kaže...
kazo99 kaže...

Koji god da je, meni xperia stiže idući petak :D Iako se ja ne mogu odlučiti između svih tih uređaja, sve je to vrhunski napravljeno.

Očigledno nisi vidio ekran iste, ja gori ekran nisam vidio od prije nekih 4-5 godina

Da da, tako je, čak je i Nokia 3310 imala bolji ekran i realniji prikaz slike.

Dajte molim vas, što se tiče tog ekrana za Xperiu Z, lošiji jest od onog na S4 i ONE-u ali da je loš, to nikako. Svi vi koji tvrdite da nije dobar nemate pojma.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
13 godina
Koji je vama najbolji?

Evo što kaže trenutna statistika, da malo to pogledamo grafički...

Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koji je vama najbolji?

Da li znate da HTC ima 4 MP stražnju kameru? Za razliku od drugih koji imaju 13MP. Nerazumijem zašto HTC? Zbog aluminijskog kučišta ili beats zvučnika?

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.5.2013 1:12 (TonyKTM).
Moj PC  
0 15 hvala 0
16 godina

Dali ti TonzKTM znaš da ima 3x veći senzor od svih? 

HTC One dnevne fotografije su malo lošije od S4, ali su sve druge neusporedivo bolje od S4!

Čemu vama služe fotografije s mobitela? Prvo, to su snapshotovi i tu je HTC pogodio sa svim s čim je trebao po meni. 4MPx i filesize od 1.1-1.5 MB, blura nema skoro nikada radi brzog okidača, prednja i stražnja kamera imaju najveći FoV od svih drugih telefona, dnevne fotografije su izvrsne, istina, naravno da ima manje detalja kada se ide na 100% crop, ali zašto da to radim? Pa na niti jednom smartfoneu to ne valja kako spada, za to postoje vrhunski DSLR-ovi i vrhunska optika. Manje je šuma nego na 13 MPx kamerama, što je normalno, jer manje podataka obrađuje. ZOE i njegov video highliths je nešto savršeno i originalno, dok Samsungov Drama shot i slične djinde su samo pokušaj imitacije i to loš! Brzina i vrijeme koje je potrebno da HTC One okine sliku u bilo kojim uvjetima je neusporediva sa ostalima. Lumia 920 ima vrhunsku low light kameru, ali ima problem šta ima spor okidač i ako nije mirna ruka, eto ti blura ko u priči. Na S4 neću ni govorit. Slike koje sam testno isprintao u 15:10 formatu su SAVRŠENE! Preko toga me i ne zanima. Ako hoću postere, uzet ću prijatelja ili njegov DSLR od 40.000 sa optikom pa slikavat i razvijat velike formate. Za to telefoni nisu! Jeli možda netko od Vas ima STATIV za slikat?? :):) A tek MACRO fotografije?!

Aluminij vs. Plastika kod grijanja - naravno da je bolji aluminij, jer više odvodi toplinu, dakle, ne zadržava je. S4 ima velikih problema sa grijanjem i to neugodnim pogotovo u gornjem dijelu telefona. H1 kad se ugrije, cijeli bude topal, ali ne vruć nigdje. 

Pri dnevnom svjetlu, neusporedivi su telefoni i vidljivost, a pogotovo pod kutem. Meni osobno BlikFeed je super stvar i uopće mi ne smeta što je na home screenu. 

BoomSound je savršena stvar za bilo koji aspekt, počevši od conference calla kad je telefon na stolu, pa do puštanja bilo kakvog videa koji moraš pokazat nekome. 

Sense 5 i appdrawer rade savršeno glatko i bez iti jednog i najmanjeg laga. Lagan i brz. I možeš sve widgete koristiti u bilo kojem drugom launcheru, što je oduševilo svih. 

TV aplikacija i daljinski rade savršeno za sve moguće kombinacije uređaja, kućnih kina i slično, a ono što nema u bazi, lako ga naučiš. 

OIS je neusporediv sa S4 i kvaliteta videa je isto bolja, pogotovo jer snima u 20 Mbit/s!

Staklo od kamere je isto Gorila glass.

Baterija je savršena. 3-4 sata on screena, app usage preko 90%, 2h+ razgovora dnevno, bez problema od 07:00h ujutro do 01:00h navečer. Svi syncovi uključeni, GSM/WCDMA/LTE auto, jedino BT i GPS palim po potrebi. WiFi uvik on. Powersaver palim tek ispod 10%. 

Dizajn, tu nemam što reći, možda sam previše subjektivan, ali ljepši telefon nisam vidio do sada, a u VIPu sam radio od 1999 do 2006, pa u drugim telekomima do 2010. Imao sam samo top ili high end uređaje. Jedino što me ovoliko oduševilo je bio prvi Blackberry još davne 2003/2004 godine koji je imao samo data, jer smo koristili A1 kartice dok u nas nije proradila usluga. Nakon toga Nokia Communicator!

Problem kod S4 gimmika, odnosno Eye/Air ovog onog je što to radi samo u jako dobro osvjetljenim uvjetima. No te stvari ionako će se koristiti 1 ili niti toliko puta. Kao i health senzori ... isse, kome to na mobitelu treba?

SXZ je jako velik, kockast i neudoban u ruci. S4 je udoban. SXZ ima odličan ekran, ali samo ako si pogledom okomito na njega. Pod kutem, katastrofa! 

Od nedjelje sam s kolegom, dakle 4 puna dana, koji ima S4 i koji je heavy user kao i ja. Čak je i on nakon dva dana priznao da mu je žao što nije čekao One i prodat će S4 ubrzo kada se tržište One-a stabilizira. On je isto nezadovoljan sa baterijom, ponajviše radi puno mailova i surfanja na isključivo bijelim podlogama. O fluidnosti da ne govorimo i brzini. 

Sorry na podužem postu, no eto, ako mi još što padne na pamet, javim :)

ptspclan.com | visit us ^^
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.5.2013 1:39 (sardax).
16 godina
odjavljen
Koji je vama najbolji?

kamera na one-u je odlična... dok ne zumiraš.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
Shagmans2 kaže...
kazo99 kaže...

A ti si ga vidio valjda samo u ducanu gledajuci sa strane dok je netko drugi isprobavao.
Potpis!
17 godina
skank666 kaže...
NEW_MAN kaže...
Realno gledano je S4 najbolji ali je ONE izgledom "bolji".
Sad kad su najavili S4 sa cistim Androidom je S4 postao jos bolji nego najbolji.
Jedini koji moze biti bolji je novi Nexus a to je prica za neka druga vremena.

realno? kako kome... 

ali koji će mu pimpek onda oni svi silni senzori kad ih softver neće znati koristiti (scrolanje akcelometrom, mahanje iznad telefona itd)... ne znam, možda bude drugačija situacija ali mislim da je tek onda uređaj fail. ovako ga izvlače te điđe miđe

Realno je telefon tanji i laksi od ONE. Samsung ima veci ekran, jaci procesor, moze se stavit memorijska kartica, moze se kupit i stavit nova ili jednostavno imat dodatnu bateriju ako zatreba, fotke izgledaju bolje na Samsungu i macro je puno bolji od ONE, ONE radi bolje fotke u mraku kaj mi je nist korist posto po mraku ne smijem van da me netko ne ukrade :)

Napisat da je uredaj Fail zato jer je HTC ljepsi je argument tipican za jednog trola ili klinca koji ne zna kaj je bitno u zivotu. Te unibodi fore koje Apple prodaje a HTC pokusava profurat pod nekaj posebno pametno me ne zanimaju, a tak skupi uredaj mi ne pada na pamet nosit bez nekog gumenog kondoma jer ekran kosta. Telefon su natovarili s ljepilom te cisto sumnjam da ga je zamijenit samo tako i za samo par kuna. Znaci imam super lijep telefon koji je u gumi ili silikonu ko i S4 te od tog prekrasnog izgleda nemam bas nist.

Navodno dolazi ONE za kineze sa memorijskim utorom, dual sim i izmjenjivom baterijom. Taj telefon je bolji od S4, sve ostalo su price za malu djecu ili one koji se loze na izgled a ne na funkcionalnost.

Meni je bitnije kaj ja mogu s telefonom a ne kak izgleda oblozen gumom. Sa S4 se moze vise, dobil budem nadogradnju na novi Android prije nego ONE i XDA community mi se cini jaci za Samsung nego za HTC.

Kad jednog dana odrastete i prestanete trolat mozda Vam budu neke stvari jasnije do onda TD bitches.

13 godina
protjeran
Koji je vama najbolji?

Ima jaci procesor i poprilicno izrazen lag. Cemu onda tocno sluzi taj procesor?

I ne, ne navijam za htc. Briga me. Ne mislim kupiti ni jedan, no definitivno ne bih dao ni kune za lagoviti plastikaner :)

10 3 hvala 0
17 godina
Ima lag jer su ga natovarili govnima. Ne postoji telefon koji moze s tolko smeca funkcionirat normalno.
Zato mislim da je ultimativni Android telefon Nexus. Problem je kaj ni on nema memory card expanziju.
Ovaj novi S4 kaj bude cisti bez smeca bude telefon to rule them all, jedino ako HTC svoj ONE za kineze ne ponudi nama u EU onda bude on telefon svih telefona.
12 godina

HTC za nijansu bolji, isproba san oba dva, a i benchevi na internetu ne lažu kao ni izbor forumaša ( one ima duplo više glasova od s4).

Gadget freak
15 godina
Koji je vama najbolji?
http://www.gottabemobile.com/2013/05/03/why-the-samsung-galaxy-s4-micro-sd-card-is-useless/ ovaj dio mi je najbolji: "After using the Samsung Galaxy S4 for a week, and only downloading some of the apps I traditionally use, I am left with only 3.5GB of storage left on my 16GB Galaxy S4. That’s after a week of use, and forcing 1080P HD video and my photos onto an SD card." jer pazite: najjeftiniji i trenutno jedini dostupan sgs4 nudi 8.8 Gb a HTC one 26 GB unutarnje memorije.. za istu lovu naravno
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.5.2013 9:26 (freddie).
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
Koji je vama najbolji?
http://www.gottabemobile.com/2013/05/02/samsung-galaxy-s4-problems-battery-life-display/ komentari korisnika su mi najzesva stvar. veli jedan: i had my s4 replaced twice in 4 days …its having heating problem ..i have a screenshot of it at 55 celsius…!! gona shift nback to note 2..!i it start heating up anytime…and last night the battery drained from 40 to 1 percent .. i hate this phone for now!!
Moj PC  
1 1 hvala 1
14 godina
neaktivan
Koji je vama najbolji?

nijedan od ovi na listi.....trenutno mi je najbolji moj prestigio 4500 i ne kukam za modelima dubljeg džepa....danas je jači i bolji ovaj sutra onaj.....GLUPOST

Moj PC  
3 1 hvala 0
16 godina
NEW_MAN kaže...
skank666 kaže...
NEW_MAN kaže...
Realno gledano je S4 najbolji ali je ONE izgledom "bolji".
Sad kad su najavili S4 sa cistim Androidom je S4 postao jos bolji nego najbolji.
Jedini koji moze biti bolji je novi Nexus a to je prica za neka druga vremena.

realno? kako kome... 

ali koji će mu pimpek onda oni svi silni senzori kad ih softver neće znati koristiti (scrolanje akcelometrom, mahanje iznad telefona itd)... ne znam, možda bude drugačija situacija ali mislim da je tek onda uređaj fail. ovako ga izvlače te điđe miđe

Realno je telefon tanji i laksi od ONE. Samsung ima veci ekran, jaci procesor, moze se stavit memorijska kartica, moze se kupit i stavit nova ili jednostavno imat dodatnu bateriju ako zatreba, fotke izgledaju bolje na Samsungu i macro je puno bolji od ONE, ONE radi bolje fotke u mraku kaj mi je nist korist posto po mraku ne smijem van da me netko ne ukrade :)

Napisat da je uredaj Fail zato jer je HTC ljepsi je argument tipican za jednog trola ili klinca koji ne zna kaj je bitno u zivotu. Te unibodi fore koje Apple prodaje a HTC pokusava profurat pod nekaj posebno pametno me ne zanimaju, a tak skupi uredaj mi ne pada na pamet nosit bez nekog gumenog kondoma jer ekran kosta. Telefon su natovarili s ljepilom te cisto sumnjam da ga je zamijenit samo tako i za samo par kuna. Znaci imam super lijep telefon koji je u gumi ili silikonu ko i S4 te od tog prekrasnog izgleda nemam bas nist.

Navodno dolazi ONE za kineze sa memorijskim utorom, dual sim i izmjenjivom baterijom. Taj telefon je bolji od S4, sve ostalo su price za malu djecu ili one koji se loze na izgled a ne na funkcionalnost.

Meni je bitnije kaj ja mogu s telefonom a ne kak izgleda oblozen gumom. Sa S4 se moze vise, dobil budem nadogradnju na novi Android prije nego ONE i XDA community mi se cini jaci za Samsung nego za HTC.

Kad jednog dana odrastete i prestanete trolat mozda Vam budu neke stvari jasnije do onda TD bitches.

Ljepota je subjektivna. 

Lakši je S4, a tih manje od 1 mm visine i debljine kao i H1 manji od 1m širine je zanemarivo. SD? Ja osobno nikakvu potrebnu za tim ne vidim iz više razloga. 32 GB su više nego dovoljna za sve, a dodavanjem SD-a dobijaš samo sporiji medij za pohranu, pa imaš lagove i delayove kod učitavanja podataka. Izmjenjiva baterija? Ok, moći ćeš staviti 5000 mAh bateriju, pa će ti telefon biti i deblji i teži. Ako ćeš stavljati novu istu, onda je ova smeće. Baterija će ti sigurno 1-2 godine imati isti kapacitet ako uredno puniš telefon. 

Ljepilo? Teško rastavljanje? Ovo je bolje ne komentirat. Očito ne kužiš kako se telefon rastavlja i zamjenjuju komponente. 

HTC One u Kini je već došao sa izmjenjivom baterijom i utorom za SD, jer tako tržište traži tamo. 

PS - koliko ti imaš godina kad se postavljaš tako "visoko" ?

ptspclan.com | visit us ^^
13 godina
protjeran
NEW_MAN kaže...
Ima lag jer su ga natovarili govnima. Ne postoji telefon koji moze s tolko smeca funkcionirat normalno.
Zato mislim da je ultimativni Android telefon Nexus. Problem je kaj ni on nema memory card expanziju.
Ovaj novi S4 kaj bude cisti bez smeca bude telefon to rule them all, jedino ako HTC svoj ONE za kineze ne ponudi nama u EU onda bude on telefon svih telefona.

Ima lag. Koji je razlog tome i zasto je tu taj famozni lag - briga mene, ali i ostatak ekipe. To je flagship mob koji kosta kao malo losiji polovni auto, a laga. Samim time da sad kupujem mob ne bih ni razmisljao o SGS4, jer vec sam napisao svoj razlog - plastikaner sa lagom. A taj feature ocito jako cijene cim je cijena takva kakva je.

17 godina

@Sardax

Tvoje potrebe se ocito razlikuju od mojih i to kaj je tebi dovoljno je tebi dovoljno. Postoje SD class 10 kartice i ne utjecu na brzinu. Primarno se kartica koristi za muziku, fotkanje i snimanje videa. Full HD video napuni telefon kad reces keks tak da...
Ne mislim stavljat 5000mAh nego imat rezervnu jer kad odes negdi na duze vrijeme moze se desit da ti zatreba extra struje. Npr. na zadnja tri koncerta mi je sfalilo baterije jer sam snimal pk videa.

Da ljepilo. Znas kaj je ljepilo? Vidim da si popravljal ONE pa mi reci kak si odserafil nepostojece serafe na novome ONE? Ako se ne varam kuciste je zaljepljeno skupa i sigurno prekrasno izgleda kad se rastavi i ponovo zaljepi.
Bas mi je drago za kineze ali meni bi bilo interesantnije da dode k nama.

Za dva mjeseca budem 35. Sam si kupujem telefone zadnjih sedamnaest godina tak da imam iskustva vise nego vecina trolova ima godina.

Btw cisto da Vam srce bude na mjestu mislim zeni preporucit da si kupi ONE jer je za nju savrsen. Meni nije i realno je S4 bolji zbog "nadogradivosti", nema ljepila i na XDA budem prije nasel nekaj korisno.
Cheers

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.5.2013 10:28 (NEW_MAN).
17 godina
jumboY kaže...
NEW_MAN kaže...

Ima lag. Koji je razlog tome i zasto je tu taj famozni lag - briga mene, ali i ostatak ekipe. To je flagship mob koji kosta kao malo losiji polovni auto, a laga. Samim time da sad kupujem mob ne bih ni razmisljao o SGS4, jer vec sam napisao svoj razlog - plastikaner sa lagom. A taj feature ocito jako cijene cim je cijena takva kakva je.

Lag je tak da ga ima i nema te su tu u pitanju cekanja od mozda sekundu. To nije lag na razini Win 95 koji ima fragmentaciju FAT diska od 50% pa moras cekat 15 sekundi da se nekaj desi. Malo dramatizirate i to malo previse.

Koji ostatak ekipe? Ti i jos par nerdova koji sacinjavaju 0.0001% kupaca?

99% ljudi bude kupilo telefon jer su vidli reklamu, ne znaju kolko bude telefon imal memorije, ne budu znali napravit update Androida, ne bude ih smetal taj strasan lag, a to kaj je plasticni niti ne budu gledali.

Cijena je takva kakvu su ljudi spremni platit. Kad padne prodaja mozda padnu i cijene a do onda mozete cendrat po forumima do mile volje.

15 godina
neaktivan
Koji je vama najbolji?

koristim galaxy note II i cini mi se za sada puno boljim izborom nego ova tri,touch wiz je sreden,sa minimalno laga kada ucita imenik i widgete i to je to,ekran je savrsen,720p dovoljan zbog bolje matrice,kut gledanja odlican,prema gsm areni izdrzi skoro 9 sati surfanja,sto je odlicno,a surfati sa s penom je po meni superiorno iskustvo naspram prsta,ljepse se ljepi za linkove,tabove,padajuce izbornike,inace sam heavy user i bateriju je tesko potrosit,screen time redovito od 5 do 7 sati,

preporuka svakome pogotovo sto je na njusci jeftiniji od one i s4,dobit ce sigurno jos nekoliko temeljitih updata...

marroncevic
Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
protjeran
NEW_MAN kaže...
jumboY kaže...
NEW_MAN kaže...

Lag je tak da ga ima i nema te su tu u pitanju cekanja od mozda sekundu. To nije lag na razini Win 95 koji ima fragmentaciju FAT diska od 50% pa moras cekat 15 sekundi da se nekaj desi. Malo dramatizirate i to malo previse.

Koji ostatak ekipe? Ti i jos par nerdova koji sacinjavaju 0.0001% kupaca?

99% ljudi bude kupilo telefon jer su vidli reklamu, ne znaju kolko bude telefon imal memorije, ne budu znali napravit update Androida, ne bude ih smetal taj strasan lag, a to kaj je plasticni niti ne budu gledali.

Cijena je takva kakvu su ljudi spremni platit. Kad padne prodaja mozda padnu i cijene a do onda mozete cendrat po forumima do mile volje.

Hebote... Ako sam te kako uvrijedio - oprosti.

Istina je za cijenu, i istina je ovo za 'geekove'. No kako je ovo 'geekovski' forum, naravno da ce ekipa nabrojati i mane uredjaja, a ne samo reci 'imam sgs4, stricek mi je rekao da je ovo naj mob ikad!'.

Ne moras cekati ni na sta 15sec - istina.

No kako SGS4 ima dosta konkurencije, od Android mobitela pa sve do iP5 i WP telefona, onda ce se na ovom geek forumu mana laga ipak spomenuti. Jer kakvi god razlozi bili, cinjenica je da samsungova perjanica ima osjetan lag naspram konkurencijom. Da je to neki low end mob ne bih isti ni spomenuo. No nije, to je flagship. I meni je presmijesno da su takav mobitel uopce izbacili na trziste. Ponavljam, meni.

Oprosti sto kritiziram plastikanera, necu vise. Obecajem. Pozdrav :)

13 godina
neaktivan
EchoOne kaže...

Mislio sam pročitati recenzije, ali kad sam vidio da Petric piše, odustao sam.

Po meni je gsmarena jedna od najobjektivnijih i stvarno ima kvalitetne recenzije. Tamo je realno stavljeno što je na stranu S4, a što na stranu One-a, i baš navodi kupca tekstom kojeg da kupi i što preferiraju više ljudi.

Od naših, iako neusporedivo skromnijeg budžeta (o povijesti da ne pričamo), mob.hr ima odlične recenzije i bug bi se mogao ugledati malo više u njih. Znate imati i svjetlih trenutaka, ali većinom živite na staroj slavi.

Drži vas ponajviše ovaj forum i ovakvim flame warovima kakve započinjete, a mi (forumaši) naravno naivno nasjedamo, držite ekipu na forumu još donekle...

Pa sad ako sam uvrjedio nekog, napravite nešto po tom pitanju.

GSMarena je najbolji mobilni sajt. Svakako pročitati njihove recenzije.

Slušaj svoje srce! o_O ..... Eem. Who am I kidding? Samo budi logičan! :-)
13 godina
neaktivan

Nije mi jasno kako do sad niste naučili da na Bugu već dugo vlada revolt. Pogotovo u vrijeme kad je sve više mlade populacije ovdje (čitaj: tinejđera).

Kakav je hype bio oko iPhonea (opravdan ili neopravdan, uopće nećemo u te svađe ulaziti), takav je hype trenutno i oko Galaxy S linije.

Svatko tko je onda pokušao reći nešto za iPhone, pa makar bio i upravu, bio bi popljuvan jer nam je, generalno, bilo gušt rušiti ideale, najprodavanije, najuspješnije.. nazovite ih kako hoćete.

Danas tko god pokuša reći nešto za S4, makar bio upravu, i on će biti popljuvan.

Realno gledajući, komentari za jedan i drugi su smješni. Ispada koda je tolika razlika u korist One-a da je S4 zapravo uređaj pretprošle generacije. A razlika se svodi više manje na izradu, zvučnik, kameru, micro sd i izmjenjivu bateriju. Sve ostalo mislim da nema nekog opravdanja velikog.

Po komentarima, da se zaključiti ovako:

S4:

- laga, trokira, užas, nije za koristiti maltene, sramota!

- jeftina plastika, plastik fantastik, plastikanjer....

- hrpa gimmicka, bloatwera, neću to, hoću da nema ništa na njemu...

- grije se, mogu palačinke peć na njemu kad se zagrije

- užasna kamera u lošem osvjetljenju, nema OIS!

- jesam štogod zaboravio?

Osvrt s korisničke strane - http://echo1.blog.hr/
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.5.2013 12:23 (EchoOne).
17 godina

A objektivno je vjerojatno S4 najkompletniji.

Ali meni više odgovara XZ.

Čak bi vrlo rado zamijenio svoj S3 za njega.

15 godina
neaktivan
Koji je vama najbolji?
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.5.2013 12:45 (the_dammed).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
TonyKTM kaže...

Da li znate da HTC ima 4 MP stražnju kameru? Za razliku od drugih koji imaju 13MP. Nerazumijem zašto HTC? Zbog aluminijskog kučišta ili beats zvučnika?

Zato jer su odlučili krenuti drugim putem do kvalitetne fotografije. Ukratko, HTC-ov senzor jednake je veličine kao i Samsungov. Usporedba ovdje prestaje jer su kod HTC-a pojedini osjetilni elementi na senzoru (pikseli) nekoliko puta veći (zato ih i ima manje) dok je utjecaj "mreže" (grid) između piksela pak višestruko manji. Takav ustroj, potpomognut brzom f2.0 lećom, rezultira boljim i bržim "hvatanjem svjetla" u uvjetima slabije vidljivosti. Optička stabilizacija je dodatan bonus koji će omogućiti kvalitetniji (oštriji) output (krajnu fotografiju).

Nadam se da ce HTC nekako uspjeti ubaciti Ultrapixel senzor od 8MP (i dobru optiku) u neki naredni stroj. To bi bila prava stvar.

14 godina
neaktivan
Koji je vama najbolji?

Nokia 3310 FTW

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koji je vama najbolji?

Sudeci po ovom videu galaxy 4 ima bolju kameru cak i pri losem osvjetljenju 

Samo da naglasim da ni jedan od ta dva mobitela ne simpatiziram..

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Koji je vama najbolji?

Evo sad vidim u Harvey Normanovom prospektu:

S4 s Exyons Octa procesorom za 5499kn

Xperia Z za 5699kn

1. Što ima Octa S4 u RH za kupit ili lažu?

2. Toliko da je Xperia Z svugdje jeftinija.

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...

TW je najdovršeniji i najdotjeraniji izgled Andorida, ne može ga nadomjestiti  niti jedan skin niti ROM, isporbao sam ih dosta.

Ali problem je što su loše napisani pa su teški i po pitanju zauzete memorije i po pitanju tog dugog podizanja (stvarno ponekad je dugo i nervira). Ali TW i popratni softver nemožeš nazvat smećem jednostavno.

13 godina
neaktivan
assassin.st kaže...

Evo što kaže trenutna statistika, da malo to pogledamo grafički...

Bugov forum nije cijeli svijet. Nažalost ili nasreću - ne znam. Ali 50% veće narudžbe S4 u odnosu na S3 dovoljno govore koliko su te telefone drugdje drugačije prihvatili.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice