Da bar dođu u Hrvatsku i kupe sve nas...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zrak bi poskupio.
Zrak bi poskupio.
Upravo i poskupljuje, eto nam uskoro "ekoloških" poreza. Liniću ipak nitko ravan nije!
Da,nama nabijaju ekološke poreze,a ameri i kinezi najveći zagađivači okoliša,njih boli ona stvar
Lako je skupiti 137 milijardi dolara kada plaćaš radnike u Kini 2 dolara dnevno.....
Lako je skupiti 137 milijardi dolara kada plaćaš radnike u Kini 2 dolara dnevno.....
Istina, steta sta vise tvrtki ne radi sa foxconnom.
Da, stvarno... a svi ostali proizvodnju drže doma, u Texasu, Švedskoj, Engleskoj... LOL.
Apple ne određuje njihovu plaću, nego njihova vlastita poduzeća.
Mogli bi kupiti Bug koji objavljuje svaku glupost vezanu uz Apple.
Pitam se šta bi bilo da neka naša tvrtka surađuje sa Foxconnom...to mora da bi bilo nadrealno.
A čuj,uprava bug-a možda i želi da ih Apple primijeti i kupi.

Mogli bi kupiti Bug koji objavljuje svaku glupost vezanu uz Apple.
Zašto? Znaš kako ameri kažu?
why buy cow if you can get the milk for free
Istina, ali čim sam vidio naslov članka prvo što mi je palo napamet je bilo to da bi mogli kupiti Bug.
Baksa pa cemu ovakve gluposti ?
Barem od tebe nisam to ocekivao
Mogao bi kupiti, ali bi propao za 3 mjeseca.
Ali i apple je sitna ribičica za neke od banaka.
Da, stvarno... a svi ostali proizvodnju drže doma, u Texasu, Švedskoj, Engleskoj... LOL.
Da. Pa kako se eto Samsungu s manjim cijenama i zaradom isplati proizvoditi najmanje trecinu svih svojih proizvoda u Koreji i SADu.

Pa sam si dajes odgovor biseru, manja im je zarada pa je i manje isplativo ccc....
@Bypass
sad malo pretjerujes, apple nije sitna riba kolko god da relativiziras stvar. koja banka ih moze kupit kad vec tako idemo gledat stvari?
Ti koji ih plaćaš 0$ dnevno si zato skupio i više od 137milijardi..
Pa sam si dajes odgovor biseru, manja im je zarada pa je i manje isplativo ccc....
@Bypass
sad malo pretjerujes, apple nije sitna riba kolko god da relativiziras stvar. koja banka ih moze kupit kad vec tako idemo gledat stvari?
On misli na to da je mkt. cap nekih banaka veći (npr. http://www.google.com/finance?q=NSE%3AHDFCBANK&sq=hdfc&sp=2&ei=jaEFUcjwJoqmwAO5TQ), ali mislim da nije ni njima baš jednostavno kupiti nešto vrijedno 0,5 bilijuna dolara (skoro trećinu vrijednosti HDFC-a).
Ovakvi podaci su meni jako razočaravajući. Apple ima ogromne novce na računu i nema blage veze što sa tom lovom. Umjesto da se se zaposle milijoni ljudi, pare stoje na računima. To puno govori i o inventivnosti ljudi koji vode tu firmu.
Ja mogu kupiti romobil,bicikl,mobitel,kondom.
KOGA BRIGA???
Da. Pa kako se eto Samsungu s manjim cijenama i zaradom isplati proizvoditi najmanje trecinu svih svojih proizvoda u Koreji i SADu.
http://www.bug.hr/vijesti/samsung-siri-proizvodnju-kini/121474.aspx
Ovako!
wtf? qualcomm vrijedi vise od intela?
jel ovo zona sumraka? :)
Haha, najbolje. :D