Jobs pred operacijom?

poruka: 9
|
čitano: 2.909
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Jobs pred operacijom?".
17 godina
neaktivan
Jobs pred operacijom?

citiram:

Prema podacima koje Bloomberg ima, Jobsu je tada odstranjen dio gušterače, žučni kanal i dio tankog crijeva. Posljedica ovog postupka je stalna potreba za inzulinskom terapijom kod ovih bolesnika koja mora nadoknaditi manjak inzulina zbog smanjenja funkcije gušterače. U slučaju odstranjivanja čitavog organa, prema doktoru Thomasu, pacijent je na velikim dozama inzulina kojima nije lako upravljati i stoga se nalazi u ozbiljnoj opasnosti od pojave dijabetesa.

mislim da je ovo jako glupo napisano ....

ako nema gusterace automatski je dijabetes sam po sebi buduci da i sa smanjenom funkciom gusterace mozemo reci da ima tip2 ... ovako gusteraca uopce nema funkcije i to ga po meni automatski klasificira medju tip1 bolesnike.

Znaci nije OPASNOST OD DIJABETESA ... vec to je DIJABETES jer prima insulin i zasad ima smanjenju funkciju gusterace ... da sad ne pocnemo pricati beta stanicama i slicno. ...

novinaru ... informiraj se prije prepisivanja ...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jobs pred operacijom?

Sretno mu bilo...

Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Jobs pred operacijom?

Nisam neki njegov fan, ali želim mu sve najbolje...

Kublach
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jobs pred operacijom?

Neki ljudi nemaju sreće. Želim mu sreću.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. Današnja djeca slušaju cajke, priče o Vukovaru njima su bajke. Zmajevi su zakon! I AMD je to priznao.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jobs pred operacijom?

Bolest ne bira niti pita ljude...Steve sretno!

Michael Schumacher World championships:7,Grand prix wins:91,Pole positions:68 http://www.velika-nagrada.hr

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Jobs pred operacijom?
Alex55 kaže...

Samo da ne umre...

Nego da zivi vjecno?
Ovih dana ja sam bolestan od ljudi Nemoj me dirat, sutra me probudi

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Jobs pred operacijom?
centar137 kaže...
Alex55 kaže...

Samo da ne umre...

Nego da zivi vjecno?
  Kao Hajduk?
17 godina
Jobs pred operacijom?

samo da ne umre....??? a ako umre neces si kupit novi iphone kad izađe....

sorry ako sam krivo protumačio ali kaže se sretno a ne samo da ne umre pa umrijet cemo svi jednog dana

jučer sam overclockal WC-papir :P :P :P MSN> leo_labin@hotmail.com
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.1.2009 0:58 (leo_819).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jobs pred operacijom?

Ništa se vi ne sekirajte. Neće on imat mira dok Mac ne preuzme 51% tržišta (znači postoji vrlo dobra šansa da će živjeti vječno)Smijeh

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.5GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17"; "Gravitacija je *učka"
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.1.2009 1:19 (scorpion667).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice