Iz BenQa stigao 24-inčni monitor za kuću i posao

poruka: 2
|
čitano: 607
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Iz BenQa stigao 24-inčni monitor za kuću i posao".
17 godina
Iz BenQa stigao 24-inčni monitor za kuću i posao

Imam i ja Benq monitor(AMVA LCD panel), ali ovaj monitor je ofucano smeče za bilo kakvu upotrebu.To je običan smotani 25 TN LCD panel.Ako je kupac barem malo upučen, pored Benq 24 AMVA monitora(1100kn), na ovaj TN model neče potrošit niti pet sekundi razmišljanja.

TN LCD panel je samo za teške gejmere ovisnike, dakle kad se traži brzina panela+100-200hz itd. Za sve ostalo TN je jezuš kristuš kramp na kvadrat, ili smeče koje se danas nažalost nalazi i na Laptopima od 1000eura.

Intel=pokvareni podmukli smradovi!
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.9.2017 16:50 (rambox).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Iz BenQa stigao 24-inčni monitor za kuću i pos
rambox kaže...

Imam i ja Benq monitor(AMVA LCD panel), ali ovaj monitor je ofucano smeče za bilo kakvu upotrebu.To je običan smotani 25 TN LCD panel.Ako je kupac barem malo upučen, pored Benq 24 AMVA monitora(1100kn), na ovaj TN model neče potrošit niti pet sekundi razmišljanja.

TN LCD panel je samo za teške gejmere ovisnike, dakle kad se traži brzina panela+100-200hz itd. Za sve ostalo TN je jezuš kristuš kramp na kvadrat, ili smeče koje se danas nažalost nalazi i na Laptopima od 1000eura.

Ne mogu vjerovati da u članku ne piše koliko Hz ima monitor pogotovo za TN panel... Očito da je obični 60 Hz a netko stvarno treba biti lud za kupiti tako nešto. Ja sam nedavno kupio TN monitor ali od 180 Hz koje i koristim a već gledam da ubodem neki 2k IPS jer boje na TN panelu su hmmm ne baš najbolje :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice