Ivana Šoljan - nova članica Uprave IN2

poruka: 7
|
čitano: 2.700
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Ivana Šoljan - nova članica Uprave IN2".
14 godina
neaktivan

Da, sjajna jedna menađerica.

"bivša direktorica švicarsko-britanskog fonda Jupiter-Adria operativno vodila uništenje ovog otočnog škvera"

http://www.057info.hr/vijesti/2014-04-25/kosta-ivana-soljan-je-operativno-vodila-unistenje-nauta-lamjane

5 0 hvala 0
16 godina
Re: Ivana Šoljan - nova članica Uprave IN2

svi ti šta se po novinama reklamiraju rade to za valastitu promociju ...  a obično nemaju pojma o poslu

15 godina
neaktivan

Baš su se usrečili.

To je osoba zbog koje je delebo kaskala implementacija ADSL-a u HR, a redovito je u intervjuima, između ostalih i samom BUG-u, izjavila kako u HR nikad neće biti FLATE rate interneta :D

Sretno IN2 jer ne znaju što cine ;)

Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Mario, reci sve :)
17 godina
neaktivan
Bazzinga kaže...

Baš su se usrečili.

To je osoba zbog koje je delebo kaskala implementacija ADSL-a u HR, a redovito je u intervjuima, između ostalih i samom BUG-u, izjavila kako u HR nikad neće biti FLATE rate interneta :D

Sretno IN2 jer ne znaju što cine ;)

Sjećam se i ja te izjave o flat rateu...totalni promašaj, jer u samo par mjeseci kasnije, flat rate se počeo nuditi kao usluga korisnicima.

Očito u Hr možeš biti vrhunski manager uz takve gafove...i konstantno napredovati u karijeri.

11 godina
neaktivan

Do prije koji mjesec, na početku ljeta, trebala je postati glavna u hrvatskoj turističkoj zajednici..Međutim, nije imala nikakvu diplomu..lol

Čak su je čekali da završi neki brzopotezni faks, kakvi niču ko gljive u hrvatskom akademskom nebu, kolko platiš, toliko znanja dobiješ, jel..

Pa se zakompliciralo, netko je provalio priču..itd..

A o jupiteru neću ni pisati..

Inače, hrvatski menadžeri, općenito, su posebna vrsta..Posebno menadžeri hrvatskih javnih tvrtki..Mogao bi se udžbenik napisati, za buduće generacije..

Toliko o ovome..nije ovo mjesto za više..

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

čudi me da si nije kupila i diplomu prometnog faksa (uz sve ostalo), još dok su bile na rasprodaji, te da još nije bila menadžer u HEP-u, zoološkom vrtu, bandićevom holdingu i dirketorica hrvatskog svemirskog programa "praćkom do zvijezda". i slažem se primjedbom iznad: imao sam, nažalost, priliku sresti mnoštvo "rvackih men'đera" i svjedočim da nemaju pojma ni o čemu (osim biti poslušni nekakvom glavonji iznad). ona je samo jedna od tisuća. {#}

I know that you believe you understand what you think I said, but I'm not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice