iPhone SE ima 2 GB RAM-a i bolji je od Galaxyja S7

poruka: 18
|
čitano: 4.134
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iPhone SE ima 2 GB RAM-a i bolji je od Galaxyja S7".
11 godina
neaktivan

Nema više od xiaomi mi5.

5 0 hvala 0
15 godina
Re: iPhone SE ima 2 GB RAM-a i bolji je od Galaxyj

Koliko to košta ?

volim sto vole mladi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Svi ti benchmark testovi su toliko relevantni da je to strasno.. Sad mogu na wc.
Zelenoidne aritmetičke metamorfoze zelenog konja u jednadžbi zelenojeda s travom zelenom

13 2 hvala 0
15 godina
Svi ti benchmark testovi su toliko relevantni da je to strasno.. Sad mogu na wc.
Zelenoidne aritmetičke metamorfoze zelenog konja u jednadžbi zelenojeda s travom zelenom

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ako 5S leti i nikad nije zatrzao onda je ovo zvijer..Iako onaj tko ima 5S jednostavno nema potrebe za prelazak na ovo. 5S im je bio daleko najljepši uređaj ne samo njihov nego općenito i dobro je da su u taj dizajn ugurali zvijer, još kada bi iPhone 7 veća verzija SE izgleda bio bi to pun pogodak.

6 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Hahahahahaha koja hrpa gluposti 😂😂😂😂😂
Smece staro 3 godine je brze od androida 😂😂😂😂😂

0 17 hvala 0
15 godina
neaktivan
MaliRock kaže...

Ne radi se o iPhone-u 5S nego iPhone SE, novi model istog kućišta kao 5S no s novim komponentama. Usporedbe između Androida i iOS-a ne mogu bi relevantne jer je iOS optimiziran do bola isključivo za iPhone uređaje pa je i jedan 5C pa možda čak i običan iPhone 5 bolji na benchmarku od Flagship uređaja s Android OS-om.

Bolje pet do dvanaest, nego nijednu poslije jedan.
16 godina
neaktivan
Bazen21 kaže...
MaliRock kaže...

Ne radi se o iPhone-u 5S nego iPhone SE, novi model istog kućišta kao 5S no s novim komponentama. Usporedbe između Androida i iOS-a ne mogu bi relevantne jer je iOS optimiziran do bola isključivo za iPhone uređaje pa je i jedan 5C pa možda čak i običan iPhone 5 bolji na benchmarku od Flagship uređaja s Android OS-om.

samo šta bi s7 na ekranu te veličine i te rezolucije napravia score od 300 000, glup članak do bola ali fala bogu ima dovoljno idiota koji ne kuže ništa

11 godina
Odlican potez Appla. Slozili su jeftiniji uredaj bez kompromisa i koji tuce sve od reda. Pomrsiti ce mnogima racune

2 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
karlanal kaže...
Bazen21 kaže...
MaliRock kaže...

samo šta bi s7 na ekranu te veličine i te rezolucije napravia score od 300 000, glup članak do bola ali fala bogu ima dovoljno idiota koji ne kuže ništa

Ne moraš bacati hejt odmah, ne koristim iPhone već LG G4, no koristio sam ih pa pričam iz iskustva. Ali, gdje ti je S7 s tom veličinom ekrana i istom rezolucijom.. Ah da, nema ga, bolje napravit još jedan S6 tj S5 i samo promjeniti broj. 

Bolje pet do dvanaest, nego nijednu poslije jedan.
16 godina
neaktivan
Bazen21 kaže...
karlanal kaže...
Bazen21 kaže...
MaliRock kaže...

Ne moraš bacati hejt odmah, ne koristim iPhone već LG G4, no koristio sam ih pa pričam iz iskustva. Ali, gdje ti je S7 s tom veličinom ekrana i istom rezolucijom.. Ah da, nema ga, bolje napravit još jedan S6 tj S5 i samo promjeniti broj. 

ne bacam hejt, ovaj iphone će sigurno bit ok telefon, naravnoako bude u nekom srednjem cjenovnom rangu, ali ga uspoređivat sa high end uređajem kao što je s7 je totalna glupost, a onda još govorit da je brži od istoga već graniči da debilizmom, da se razumimo, nisam pobornik ni samunga, glupost je na toliku dijagonalu ekrana bacat takve rezolucije, po mni to nema nikakvih pozitivnih efekata nego samo negativnih ali opet reć da je ovaj iphone brži itd....ma sve sam već reka

14 godina
neaktivan
karlanal kaže...
Bazen21 kaže...
karlanal kaže...
Bazen21 kaže...
MaliRock kaže...

ne bacam hejt, ovaj iphone će sigurno bit ok telefon, naravnoako bude u nekom srednjem cjenovnom rangu, ali ga uspoređivat sa high end uređajem kao što je s7 je totalna glupost, a onda još govorit da je brži od istoga već graniči da debilizmom, da se razumimo, nisam pobornik ni samunga, glupost je na toliku dijagonalu ekrana bacat takve rezolucije, po mni to nema nikakvih pozitivnih efekata nego samo negativnih ali opet reć da je ovaj iphone brži itd....ma sve sam već reka

Zbog čega nebi bio brži od s7? Po antutu iphone 6s ima veči score od s7, SE onda samo može imati još veći zbog manje rezolucije ekrana. A i ako se ne gleda benchmark, apple je uvjek bio brži u radu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2016 20:07 (cedevita od limuna).
16 godina
neaktivan

Nokia 2110 je još brža u radu

17 godina
neaktivan

Ništa, valjalo bi se ponoviti kad istekne pretplata 

Why so serious?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
A koliko je ta brzina vidljiva u koristenju, koliko minuta zivota "ustedim"? Kada budem koristio privatni mobitel to ce biti neki srednji price point. Sve ostalo smatram bull shit pricama za malu djecu ili kompleksom. Da ne vudem hejter ili fanboy ili koja vec sve imena postoje, napomenut cu da trenutno koristim iphone 6s a prije toga sam koristio samsung s5... naravno nikad ih osobno ne bi kupio a sto se tice uredjaja oba dva mi rade sasvim uredu a vrlo vjerojatno spadam u nesto naprednije korisnike. Price oko ovih brzina su toliko bezveze da mi vise nije ni smijesno vec mi lagano ide na zivce... pusa 😉

2 0 hvala 0
16 godina

Uz ta 4inca mogu i poklonit naočale s dioptrijom. High end uređaj za zvat i poslat poruku, sve ostalo je muka.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2016 23:25 (bik).
Moj PC  
8 6 hvala 0
16 godina

sutra dolazi 64gb space gray novi nabavih za 3719kn :)

Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

jucer sam probao taj "se" i mogu reci sto se tice kucista izgleda isto kao "petica" no nemrem se oteti dojmu da je ono kuciste na petici kudikamo kvalitetnije, ovaj "se" imam osjecaj kao da drzim plastiku u ruci! nekaj ne "stima" s tim kucistem jer to nema veze s 5-icom! izgleda neko suplje sranje od aluminija! jako lose, steta! nek me netko uvjeri da je to isto?!lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.5.2016 20:00 (Stjepanj).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice