notification LED, bluetotoh, USB OTG,split screen, itunes, OLED ekran (boez kojeg mogu naravno)i cijena naravno.... To je jednostavno cifra koju nikad necu dati za mob...Generalno mi se gadi apple kao firma... Mozda tebi ovo sve zvuci smijesno ali meni je to jednostavno neprobavljivo.... I 3,5mm jack. Ne koristim ga ali sam pojam adaptera za tako banalnu stvar pogotovo sto nista konkretno kuapc nije dobio njegovim izbacivanjem sto bi opravdalo nosanje adaptera i skuplje slusalice ....Nekad sam zelio multitouch slide to unlock i ostale stvari koje je iphone imao a telefoni koje sam ja imao nisu imali. Bio pojam mobilnog telefona ali to je davna proslost i apple je ostao bez ideja. Kad pogledas sta donosi ios 10 korisniku vidis da nema vise ideja nisu tehnoloski lider vec samo jedna bezlicna kompanija kojih ima more. Mrketing kapa dolje nema im ravna...Racunar njhov vec ne bih odbio mada ih nisam probao...
Bojim se da tebi smeta najviše ovo podebljano. Što se cijene tiče, Samsung S7 i S7E koštaju više od iPhonea - 670 i 780 dolara prema 650 i 770 nije baš kritika. Bluetooth imaju i iPhonei, split screen je... a nekako meh feature (meni osobno), OLED je nebitan, ima svoje negativne strane (LCD dulje traje). Android već dugo ne donosi ništa novo u novim verzijama, samo fixa gluposti i performanse. USB uredno možeš koristiti na iOS-u: ja spajam USB stickove, DSRL aparat...