1. Jbg, rado bismo mi o nečem drugom ali slabo ima drugih tema jer se stalno forsira ovaj smiješni mid-range telefon i njegove se mogućnosti najavljuju kao čudo iako postoje već 5+ godina. Nitko ne pljuje, samo diskutiramo. Vrlo si dobrodošao u bilo kojoj temi o Android telefonu izraziti svoje mišljenje.
2. Ajde se nemojte više sramotiti s ovim argumentom. Dobar dio nas koji "pljujemo" po iPhoneu imamo mobitele koji koštaju jednako. Nisi bogat ako kupiš iPhone, samo si neupućen.
1. Hvala na gostoprimstvu, ali ne smatram se kompetentnim za komentiranje pošto niti posjedujem koji android trenutno, niti sam upućen u njihove aktualne tehnologije i mogućnosti. Boldano je boldano jer me živo zanima kolko ovdje prisutnih posjeduje novi iPhone :)
Ja ne vidim da se forsira. Kad bude nešto novo na tom području odnosno vezano za taj mid range telefon, bude objavljena vijest kao i za sve drugo samo, čuj, ovo je ipak vezano za iPhone odnosno Apple pa to mora smetat. Čak je i jednom mjesečno previše.
Također, moram reći da ni u kom smislu ne vidim da je ova novost najavljena kao neko neviđeno čudo, kao nešto za što se dosad nije čulo. Ja to vidim kao novost za korisnike iPhona, za koje smatram da bi i trebali raspravljati ovdje vezano uz tu novost, pošto to do sad nismo imali.
2. Smatram krajnje neprimjerenim podjelu ljudi s obzirom na financijsku odnosno platnu moć tako da ovo je definitivno bezveze rečeno, ali opet, zašto smo mi ovce neupućene ako kupujemo iPhone? Koja to znanja posjedujete vi nadprosječno intelektualni pastiri iz drugog tabora?
Samo mi nemoj kao argument ponuditi činjenicu da sve to što nudi iPhone, nudi i neki HaoMao1 iz Hong Konga za 17$ ili da je Android to imao prije xy godina/modela.