iPhone 6S dozvoljava pristup podacima bez lozinke

poruka: 18
|
čitano: 2.774
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iPhone 6S dozvoljava pristup podacima bez lozinke".
12 godina

I upropastili FBI

0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen

Mi za sigurnosne propuste i malware ne znamo . Windows 10 tukaj ;)

Pa dobro šta sad da se radi ehehehehe heheheheh
Moj PC  
1 4 hvala 0
15 godina
Re: iPhone 6S dozvoljava pristup podacima bez lozi
Malo si vec dosadnjikav sa dizanjem polu-proizvoda poput win 10 na svakoj vijesti o mobitelima. Izazivas flame bez ikakvog razloga..
Zelenoidne aritmetičke metamorfoze zelenog konja u jednadžbi zelenojeda s travom zelenom
13 godina

klasican iOS feature :D

kada je moda ispred tehnologije takvi su rezultati :D

0 4 hvala 0
13 godina
Silwncer kaže...

Mi za sigurnosne propuste i malware ne znamo . Windows 10 tukaj ;)

jok, kako da ne :D

nekima se enkriptira disk, nekima postane spam server a nekima samo permanentno zamijeni search engine sa nekim lijevim :D

a to se dogadja kada re inventas tehnologiju jer si umisljas da si bolji od ostalih a zapravo sve je vec poslozeno a zove se UNIX :D

16 godina

Fascinantno mi je kako se takav "propust" kod Applea smatra svetom greskom.

A s druge strane, kad se na Androidu nadu "propusti" ( a nije da ih fali ) se to smatra "otvorenom platformom".

Moj PC  
4 3 hvala 0
17 godina
neaktivan

A kaj ako nemam Twitter?

I am Guybrush Threepwood, Mighty Pirate!
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

I meni je fascinantno kako fanboy već i sam nedostatak havljenja doživi kao pljuvanje ili nedostatak kritike kao dizanje u nebesa. Nevažno sad od kud taj fb dolazi.

Give a man a mask and he will show you his true face
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ivche kaže...

A s druge strane, kad se na Androidu nadu "propusti" ( a nije da ih fali ) se to smatra "otvorenom platformom".

Zato što je istina?

Koristimo domaće donje rublje (Galeb d.d.)
12 godina

Jel možemo stati s tim iOS/Android. Podsjeća me jako na partizane i ustaše.

17 0 hvala 0
17 godina
Ivche kaže...

Apple praktično nema drugog uređaja. Ima jedan iOS koji bez modifikacija radi isto na istom konceptu nekoliko hardwerski srodnih uređaja. Apple te svoje uređaje naplaćuje po najvišim cijenama na tržištu, dakle to su uređaji premium klase i čitava Apple ekonomija je zasnovana na zaradi od tog uređaja i usluga vezanih uz taj uređaj. Ekonomija po vrijednosti najjača na svijetu. I onda, na premium uređaju u koji se Apple kune u zaštitu podataka svojih korisnika i to brani pred FBI-jem i Američkim Saveznim Sudom, dođe klinac i na zaključanom iPhoneu upita Siri da mu pokaže kontakte i Siri kaže izvoli... :)  

Zašto si PROPUST stavio u "navodnike" kao da je to neki tobože PROPUST, a ne stvarno PROPUST za pop* u čelo se lupit falcepalm totalna je enigma (haha).

Argument kojim izražavaš svoju fascinantnost PROPUSTIMA stavljajući s druge strane na vagu propuste drugih platformi je i sam po sebi fascinantan. Odnosno fascinantno glupav. Postoji sigurnosna rupa i nakon otkrivanja vidi se iz aviona i fascinantno je da, uza svu lovu koju vrti Apple, takvo što postoji u tako banalnom obliku. Takve stvari ne pravdaju se pokazivanjem u tuđe dvorište ma koliko ono bilo zapušteno i prljavo.

Ti se zapravo uopće nisi trebao oglasiti pisanim putem jer svojim pisanjem pobuđuješ sumnju da Apple u svoje uređaje ubacuje još nešto osim samog hardwera. Možda neki LSD derivat u celofan kod otvaranja iPhone kutije ili nešto što se polagano ispušta kroz otvore mikrofona i zvučnika dok noćima pričaš sa Siri... Po nekima je upravo to što još uvijek nisu pronašli tehničko rješenje ispuštanja te tvari i glavni razlog zašto Apple još nije izbacio vodonepropusni uređaj  Sve ovo je naravno samo šala koju je tako lako napisati kad ti neko svojom "fascinacijom" da prostora za pisanje komedije... No Hard Feelings :)

17 godina
neaktivan
ROADRUNNER kaže...

A kaj ako nemam Twitter?

onda ga pod hitno instaliraj, jer buš inače ostal izvan toka tijeka zbivanja i vrijeme bu te stampediralo k'o i mene. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
15 godina

Propust je ispravljen još sinoć, bez izdavanja update za iOS. Kako je propust u biti bio u samom "Siriju" Apple je izbacio server side zakrpu. Eto opet smo sigurni :-)

Kako god bilo, neke kompanije se trude biti što sigurnije, neke se trude i ne uspijevaju, neke se uopće ne trude, ali ovaj propust ide na sramotu Appleu, jer uz toliki budget, tolike bete prije izdavanja finalne verzije iOS-a 9.3 ovo je baš nedopustivo!

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
devotion kaže...

Propust je ispravljen još sinoć, bez izdavanja update za iOS. Kako je propust u biti bio u samom "Siriju" Apple je izbacio server side zakrpu. Eto opet smo sigurni :-)

Kako god bilo, neke kompanije se trude biti što sigurnije, neke se trude i ne uspijevaju, neke se uopće ne trude, ali ovaj propust ide na sramotu Appleu, jer uz toliki budget, tolike bete prije izdavanja finalne verzije iOS-a 9.3 ovo je baš nedopustivo!

Dodaj i extremno malu sarolikost hardwerskih konfiguracija....

17 godina
neaktivan
Ajar kaže...
ROADRUNNER kaže...

A kaj ako nemam Twitter?

onda ga pod hitno instaliraj, jer buš inače ostal izvan toka tijeka zbivanja i vrijeme bu te stampediralo k'o i mene. 

Idem ga odmah metnuti. Ovo je meni super stvar. Ako zaboravim otisak prsta moći ću opet telefonirati.

9 godina
odjavljen
ROADRUNNER kaže...
Ajar kaže...
ROADRUNNER kaže...

A kaj ako nemam Twitter?

Idem ga odmah metnuti. Ovo je meni super stvar. Ako zaboravim otisak prsta moći ću opet telefonirati.

A ja sad jednostavno moram pitati kako mozes zaboraviti otisak prsta? Ne nosis ih uvijek sa sobom ili...? ;)

16 godina
neaktivan

Apple u zadnje vrijeme ima propusta koliko hoćeš..Imam S6 i 5s i ne mogu reći da je iOS ono što je nekad bio. Do verzije 6 je bio zakon sve poslije je bezveze.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Torent kaže...
ROADRUNNER kaže...
Ajar kaže...
ROADRUNNER kaže...

A kaj ako nemam Twitter?

A ja sad jednostavno moram pitati kako mozes zaboraviti otisak prsta? Ne nosis ih uvijek sa sobom ili...? ;)

Zahebancija.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.4.2016 12:41 (ROADRUNNER).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice