iPhone 4S od ponoći u Hrvatskoj

poruka: 233
|
čitano: 39.619
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iPhone 4S od ponoći u Hrvatskoj".
17 godina
neaktivan

Na kraju krajeva, evo Woodgamesov me post inspirirao.

Ljude koji su čekali u redu to je očito razveselilo i bili su sretni. Sad su(ste) se našli internet pametnjakovići kenjat po njima zbog toga. Sad mi recite tko je jadniji?

Ekipa koja radi nešto i sretna je zbog toga, ili papci i samoprozvani kuleri koji seru po njima.

Strašno.

Tolerancija mi nije jača strana, svi drugi griješe a ja sam bez mana.

7 7 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: iPhone 4S od ponoći u Hrvatskoj
Danny_HR kaže...

Ljude koji su čekali u redu to je očito razveselilo i bili su sretni. Sad su(ste) se našli internet pametnjakovići kenjat po njima zbog toga. Sad mi recite tko je jadniji?

Ekipa koja radi nešto i sretna je zbog toga, ili papci i samoprozvani kuleri koji seru po njima.

Strašno.

Ja sam bio na vagi za prednarudžbu, ali ipak ću pričekat iP5, pošto me 4 za sada sasvim solidno služi :)

PS.

ajd da i ja nekog inspiriram {#}

16 godina
odjavljen
woodgamesfx kaže...

Zgodno je, kako su T-Comovci, brojeve podigli na 300, a u redu je čekalo najviše triput manje ljudi (spominje se "stotinjak"). Reklama much?

17 godina
neaktivan
A moraju malo boostat. :) Standardno.
15 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Zgodno je, kako su T-Comovci, brojeve podigli na 300, a u redu je čekalo najviše triput manje ljudi (spominje se "stotinjak"). Reklama much?

Gledao sam malo tarifne pakete u kojima dolazi 4s i moram prioznat da mi se vipnet-ovi daleko bolje sviđaju.

17 godina
Danny_HR kaže...
(...) internet pametnjakovići kenjat po njima zbog toga.

(...) ili papci i samoprozvani kuleri koji seru po njima.

Hocemo se vrijedjat? Vidim da si uvrijedjen i da ti je zivac malo skocio, cim si poceo nisko i bezobrazno udarat. Oprosti ako si se osjetio prozvanim ili ikako uvrijedjenim icime sto sam napisao. Nije mi namjera trolat ili zapocinjat nesto. Svojim sam se postovima mislio nasalit sa ljudima cije postupke smatram krajnje blesavima (slagao se netko samnom ili ne).

Zao mi je sto ima ljudi koji se lako daju uvrijedit kad se netko ne slaze s njima. Nisam od tebe takvu reakciju ocekivao.

P.S. Da li bi tvoje reakcije (i slaganje sa svime) bile iste da pricamo o isto ovakvoj guzvi zbog neke ponocne kupovine neke modne krpice u nekom Zgb. butiku?

P.P.S. Sorry na {#}, ovo je bilo zadnje

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.11.2011 10:11 (Beno).
17 godina
neaktivan
Ne, opće mi nije skočio živac.
I da, bile bi iste.
17 godina
neaktivan

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...
... internet pametnjakovići kenjat .... tko je jadniji?

... papci i samoprozvani kuleri koji seru ...

... šta se svi izdrkavaju ...

... naivno i trolovski si odlučio ... veliki hejter, koliko trolaš i koliko si zapravo nebitan ...

... idiotizam od sranja po čovjeku ...

Strašno.

Danny_HR kaže...

{#}{#}{#}{#}

17 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...
I da, bile bi iste.

Pa ako su ti reakcije takve dok ti "nije skočio živac", kakve su tek onda kad se naživciraš...?

Fanboy much?

17 godina
neaktivan
Hah! Da, sad sam ja fanboy.

A kad mi živac skoči ne želiš me vidjeti. :) Lete objekti po zraku, žila iskače na vratu i sl.
17 godina
Danny_HR kaže...
Hah! Da, sad sam ja fanboy.

A kad mi živac skoči ne želiš me vidjeti. :) Lete objekti po zraku, žila iskače na vratu i sl.

Odma žila na čelu... {#} E al fkt ne kužim zkj se netko uzrujava oko čekanja iPhonea? Neki forumaš je na prošloj stranici napisao da je čekao za Star Wars karte. Iskreno neam pojma šta je on čekao nit me briga. To je valjda njegova stvar... Kakvo je to retardirano razmišljanje, šta ikoga briga što ja radim i na što trošim svoj novac? Na kraju krajeva svaka budala ima svoje veselje to je valjda svima ovdje jasno...

He who is brave is free.
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.11.2011 10:49 (Dwyane Wade).
15 godina
protjeran
Beno kaže...
ansha kaže...
Beno kaže...

Isto ovako smo se sprdali i s onima koji su u ponoc po kisi cekali ekspanziju za WoW, one koji su u ponoc po kisi cekali novu knjigu Dlakavog Loncara i mene i ostalij luzera koji smo pola dana u redu cekali karte za pretpremijeru StarWarsa... Circle of life... Uvijek postoji "luzer" kojeg mozes sprdat - dakle, pomiri se s tim i cekaj svoj red ;)

Da je cijena ista kao i da ga kupim dan poslije, onda nema smisla stajat u redu i podrzavam sprdnju s takvima, al posto daju par stotina kuna popusta, onda se ne treba cudit ljudima sta zele ustedit..

Vecina njih ima prethodni iPhone doma. Koji radi savrseno. I sad ce USTEDIT kunjom novog, u ponoc... Bravo. Sjedi jedan.

Malo ali glupo, cestitam! Ovaj podatak da ih vecina ima ip4 si izvadio iz svoje guzice ili sta?

I sve da svi imaju ip4 doma, sta to tebe briga? Onaj ko ga je odlucio kupit je ustedio ako je kupio sinoc i to je cinjenica.

14 godina
neaktivan

kad ce neke slikice vas koji ste kupili? :)

Rest In Peace Steve Jobs, YOU CHANGED EVERYTHING
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Mislim uzet iP4S zeni na produljenje pretplate, jer imamo i iPad i iPod, ali me buni jedna stvar. Netko je prije napisao da ne radi iskljucivanje 3Ga?? E, meni doma nazalost 3Ga nema, a nema ga bas ni u ciloj Hrvatskoj, pa me zanima sta se dogadja kad nema 3G signala, jeli upotrebljiv iPhone?? Hvala. Za bateriju me nije briga, ionako punjac imam svugdi, vec samo da radi.
ptspclan.com | visit us ^^
17 godina
ansha kaže...

Malo ali glupo, cestitam! Ovaj podatak da ih vecina ima ip4 si izvadio iz svoje guzice ili sta?

I sve da svi imaju ip4 doma, sta to tebe briga? Onaj ko ga je odlucio kupit je ustedio ako je kupio sinoc i to je cinjenica.

Napisao sam "ip4"? Pod prethodni sam mislio neki od prethodnih iPhoneova. Mozda malo nejasno, mea culpa.

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.11.2011 11:07 (Beno).
15 godina
neaktivan
sardax kaže...
Mislim uzet iP4S zeni na produljenje pretplate, jer imamo i iPad i iPod, ali me buni jedna stvar. Netko je prije napisao da ne radi iskljucivanje 3Ga?? E, meni doma nazalost 3Ga nema, a nema ga bas ni u ciloj Hrvatskoj, pa me zanima sta se dogadja kad nema 3G signala, jeli upotrebljiv iPhone?? Hvala. Za bateriju me nije briga, ionako punjac imam svugdi, vec samo da radi.

Da radit će 100%, ali bez 3G-a nemoj očekivati smooothhhhh surfanje ili gledanje online filmova, sve ostalo će radit savršeno.

14 godina
neaktivan
sardax kaže...

imaš EDGE koji ti je pokriven u cijeloj hrvatskoj, a kod kuće si uključiš wifi i sve normalno surfaš kao i na iPad-u.

Rest In Peace Steve Jobs, YOU CHANGED EVERYTHING
13 godina
neaktivan
dombak1608 kaže...
sardax kaže...

imaš EDGE koji ti je pokriven u cijeloj hrvatskoj, a kod kuće si uključiš wifi i sve normalno surfaš kao i na iPad-u.

Nema ni signala u cijeloj Hrvatskoj - to znaju svi koji putuju malo češće.

Ali EDGE pokrivenost je dosta velika, dapače, gdje god ima signala, mislim da ima i EDGE-a jer su sve antene EDGE based.

iPhone će ti biti potpuno upotrebljiv (s izuzetkom za Siri jer će raditi znatno sporije bez prave internet veze). U nedostatku 3G veze, spojit će se na prvu nižu dostupnu. U Hrvatskoj je to svuda 2G mreža (obični GPRS sam uhvatio svega 2 puta u zadnjih godinu dana).

15 godina

ajfon 4s skup,,,hm,,,,, 1 kutija cigareta dnevno: 15 kuna * 30 dana * 12 mjeseci = 5400 kuna

Moj PC  
7 0 hvala 2
16 godina

hahaha daj se upucaj 
HDZ LOOOL  

Moj PC  
12 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
GRDI-146 kaže...

hahaha daj se upucaj 
HDZ LOOOL  

Pa "Zna se" tko ima para:-(

15 godina
neaktivan
GRDI-146 kaže...

hahaha daj se upucaj 
HDZ LOOOL  

Ček da ga upali kad ono isti uređaj,isti dizajn,Ios 5,ajde bolji procesor al marginalno brži,malo bolja kamera i siri koji je praktički nefunkcionalan u hrvatskoj. Velik upgrade sa 4orke,nema šta.

14 godina
protjeran
Danny_HR kaže...

Strašno.

Ah, da, baš smo jadni jer izražavamo mišljenje. Ili je mišljenje zabranjeno ili jadno?

Što to točno ta ekipa radi? Stoji i čeka sa blesavim smješkom na licu u ponoć na -3 stupnjeva da bi kupili mobitel, koji su mogli isto tako ujutro poslije kave kupiti, ili na pauzi, ili čak sutra, lijepo u subotu u jutarnjoj šetnji gradom.

Ali da, mi smo jadni jer imamo mišljenje o tome.

Trebali smo valjda i mi tamo doći i stisnuti im ruku je oni "nešto rade i sretni su zbog toga". lol

hacktivist
16 godina
odjavljen
GRDI-146 kaže...

hahaha daj se upucaj 
HDZ LOOOL  

Taj šal je nešto kao vrpca raspoznavanja oštećenih :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.11.2011 13:23 (Tonči).
15 godina
neaktivan
Bypass kaže...
Danny_HR kaže...

Strašno.

Ah, da, baš smo jadni jer izražavamo mišljenje. Ili je mišljenje zabranjeno ili jadno?

Što to točno ta ekipa radi? Stoji i čeka sa blesavim smješkom na licu u ponoć na -3 stupnjeva da bi kupili mobitel, koji su mogli isto tako ujutro poslije kave kupiti, ili na pauzi, ili čak sutra, lijepo u subotu u jutarnjoj šetnji gradom.

Ali da, mi smo jadni jer imamo mišljenje o tome.

Trebali smo valjda i mi tamo doći i stisnuti im ruku je oni "nešto rade i sretni su zbog toga". lol

Možda je deny bio preoštar, ali ovo tvoje ne stoji, naime ako ljude uveseljava čekanje u redovima da kupe stvar koju vole , onda je to njihova i samo njihova stvar, recimo da pritom tebe bude zbo toga, recimo lupaju po loncima ili zvižde ispod prozora onda bi to bila i tvoja stvar , ali kada mirno čekaju ispred ulaza u trgovinu to je samo njihova stvar.

Tonči kaže...
GRDI-146 kaže...

hahaha daj se upucaj 
HDZ LOOOL  

Vidiš mu na izrazu lica da je "s poteškoćama u razvoju" - a šal je nešto kao vrpca raspoznavanja oštećenih :)

Nisko..... i nije u granicama ukusa.

16 godina
odjavljen

Nema ti to veze s ukusom i nizinama, nego ti taj šal uistinu tako dođe. K'o lakmus papir.

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Nema ti to veze s ukusom i nizinama, nego ti taj šal uistinu tako dođe. K'o lakmus papir.

To je generaliziranje i ne slažem se generalno s tom tezom.

17 godina
Tonči kaže...
GRDI-146 kaže...

hahaha daj se upucaj 
HDZ LOOOL  

Taj šal je nešto kao vrpca raspoznavanja oštećenih :)

Nisi uopce trebao editirat, ono sto si napisao stoji.

woodgamesfx kaže...
Tonči kaže...
GRDI-146 kaže...

hahaha daj se upucaj 
HDZ LOOOL  

Vidiš mu na izrazu lica da je "s poteškoćama u razvoju" - a šal je nešto kao vrpca raspoznavanja oštećenih :)

Nisko..... i nije u granicama ukusa.

Sta je nisko, daj nemoj nasmijavati.

Nisko je jedino sto uopce branis ovakvog covjek-tuljana.

Imamo HDZovog paladina u redovima!

Stajati u redu na -4 da bi prvi imali iPhone, a jos nose i HDZ salove.

Pa moras me zezati?

Ti ljudi pate od neke vrste psihoze ili nesto, ne ponasaju se racionalno sto pokazuju svojim djelima i svatko ovdje ima pravo komentirati to.

Ako se tebi ne svida ili si se na neki nacin nasao prozvanim - big deal.

Pusti suzu i za mene.

{#}

- Psiho246
13 godina
odjavljen
labudšiljo kaže...

ajfon 4s skup,,,hm,,,,, 1 kutija cigareta dnevno: 15 kuna * 30 dana * 12 mjeseci = 5400 kuna

Stajat vani ko pes na svadbi/restoranu da bi zapalio cigaretu, loodnica! {#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice