iPad od sutra u prodaji u Hrvatskoj!

poruka: 416
|
čitano: 52.455
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iPad od sutra u prodaji u Hrvatskoj!".
15 godina
neaktivan

Napokon!

Mi osjećamo da je sve što radimo samo kap u oceanu. Ali ocean bi bio manji da nema te kapi.
Moj PC  
2 2 hvala 0
16 godina

Samo 8 mjeseci kasnimo, nismo loši {#} a za mjesec-dva nam dvojka izlazi xD

Ali me iznenađuje cijena od 4000kn, puno manje nego nekakvih 7000kn koliko košta galaxy tab. Mislim da će sada i u oglasnicima pasti cijena{#}

Stoja
Moj PC  
37 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: iPad od sutra u prodaji u Hrvatskoj!

Sreca pa ce uskoro i dvojka. :)

16 godina
neaktivan
civicar kaže...

Ja mislim da cemo opet cekat dvojku isto ko i ovaj....Ili ima neka druga informacija?

Kad narastem bit ću Bill Gates, A'k ne narastem bit ću Steve Jobs
16 godina

A tko zna, ako su ga sada ovi dobili možda dvojka bude prije dostupna, problem je što će potražnja biti ogromna, pa normalno da mi nismo prioritet apple-u da nama prvima isporučuje već velikim zemljama...A ako bi i došao onda bi bio skuplji nego je jedinica...

Stoja
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran

dakle dupla memorija,wifi i 3g i to košta 2500kn više...hmmmm...

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Marohas kaže...

Ovi genijalci u HG Spotu su također objavili prodaju iPada i stavili - 4 kn više cijene od Technomaxa. Moraju biti najskuplji, pa makar i za 4 kn!

4 kune je 4 kune....{#}

22 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mojpismonosa kaže...
civicar kaže...

Ja mislim da cemo opet cekat dvojku isto ko i ovaj....Ili ima neka druga informacija?

Bitno je da dvojka uskoro izlazi, a kod nas tek sad stize jedinica.

Kad izadje dvojka, najjednostavnije je po nju u Austriju otic. ( za slucaj da budemo opet ovoliko morali cekat )

Ko ima para za iPAD ima valjda  i za otic do Graza. :D

17 godina
neaktivan

samo 7 dana prije I2

potpis :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Najbolje od svega je što je cijenom pristupačniji od Samsungova Taba. Baš me zanima hoce li doc do korekcije cijene tog uređaja.

Onda nek netko kaže da je Apple najskuplji{#}

Ocito mu Samsung želi preotet tu titulu, i to im ide, ali u kvaliteti i dizajnu su još dosta iza  {#}

Konkretno Samsung galaxy Tab košta u slobodnoj prodaji (ali mislim kodiran) 5899kn, a iPad koji ima isto kao on 16GB i 3G je 4745kn.

Još iPad ima 10" ekran i duplo bolji App Store, kvalitetu izrade i sve ostalo. Hmm baš se pitam kojeg bi prije odabrao {#}

Mislim i Apple se bahati cijenama, ali ovo što Samsung radi je ipak previše..

Mi osjećamo da je sve što radimo samo kap u oceanu. Ali ocean bi bio manji da nema te kapi.
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.1.2011 17:18 (alen-c).
Moj PC  
14 0 hvala 0
16 godina

Da, baš sam pred malo prije dobio mail od technomaxa gdje opisuju da ako potpišete ugovor za mobilni internet na t-mobile, dobijete bon od 500kn koji možete potrošiti pri kupovini ipada u hgspotu ili technomaxu. A i još besplatno dobijete microsim karticu na kojoj imate 1,5GB prometa.

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Blue_Fatal1ty kaže...

Naravno da se opće ne čudim što nisu naveli kompletnu promotivnu ponudu od T-mobilea jer štite svoje bijelo govno vip!

posjet doktoru mozda?

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
Moj PC  
12 0 hvala 0
16 godina

Stvarno je fascinantno da sam već odavno sažvakao to čudo i prodao ga, jer je skupljao prašinu na stolu, a sada senzacionalno stiže u Hrvatsku.

Moraš to obožavati :D

6 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Galaxy tab za tu cijenu ima 3G. A napravljen je vrhunski, imao sam ga 2 dana na posudbi. Ipad treba gledati samo skuplju varijantu, wifi verzija nema smisla.
17 godina
neaktivan
Ali slazem se da je ovo dobra vijest. Alternativna rjesenja poput iPada srusit ce cijenu Android tabletima:-P
14 godina
protjeran
iPad stigao u Hrvatsku!

Al će mi brat biti sretan,više se nećemo prepirati o tome tko će gledati koji film,inačer ja imam internet,on nema,nemam cd-ova,pa ja skinem neki film (pirata naravno) i mi gledamo film po sat vremena,ja zaspim čoeče,sad ako kupi i nebude bio s time zadovoljan,ja ču mu ipad tresnit u glavu

Moja cura najbolje kuha (Pogled na Avatar)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

a koja je uopće funkcija tih tableta?

zamjena mobitela, računala ili nečega trećeg?

3 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
andre_delambre kaže...

a koja je uopće funkcija tih tableta?

zamjena mobitela, računala ili nečega trećeg?

najveca funkcija mu je kad onako nonsalantno sidis u kaficu sa 2 cure i izvadis ga, i mrknes obe cure odjedanput....

ili ako moras pokazat neki film prijateljima a osao si po pice pa ti moze posluzit i kao tacna za pivu....

nadje se funkcija dosta...

16 godina
protjeran

hahahaha

iPad je jeftiniji od iPhona ????

LOL

hahahahahahaha

Moj PC  
10 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Mojpismonosa kaže...
civicar kaže...

tko je htio ipad ima ga vec i nistan ije cekao i nikoga nije cekao... to sto bi ti i ovce i novce, tvoj je problem,,, nauci biti snalazljiv i kupi si ovo super uber iskustvo korisnicko.... uberrrrr

16 godina
protjeran
linuxjuzer kaže...
Marohas kaže...

Ovi genijalci u HG Spotu su također objavili prodaju iPada i stavili - 4 kn više cijene od Technomaxa. Moraju biti najskuplji, pa makar i za 4 kn!

4 kune je 4 kune....{#}

4kn * milion rvata kojima o prijekopotrebno treba, nije mali to iznos!!! :)

16 godina
protjeran
alen-c kaže...

Najbolje od svega je što je cijenom pristupačniji od Samsungova Taba. Baš me zanima hoce li doc do korekcije cijene tog uređaja.

Ocito mu Samsung želi preotet tu titulu, i to im ide, ali u kvaliteti i dizajnu su još dosta iza  {#}

Konkretno Samsung galaxy Tab košta u slobodnoj prodaji (ali mislim kodiran) 5899kn, a iPad koji ima isto kao on 16GB i 3G je 4745kn.

Još iPad ima 10" ekran i duplo bolji App Store, kvalitetu izrade i sve ostalo. Hmm baš se pitam kojeg bi prije odabrao {#}

ni jedan ni drugi ne vrijede vise od 2000kn,,, a tko misli suprotno

cccc

16 godina
funat kaže...
Galaxy tab za tu cijenu ima 3G. A napravljen je vrhunski, imao sam ga 2 dana na posudbi. Ipad treba gledati samo skuplju varijantu, wifi verzija nema smisla.

Ipad 16GB+3G košta 4700kn, opet puno jeftiniji od galaxy taba, a jeftiniji je i u najskupljoj verziji 64GB+3G gdje dođe 6.300kn nekih 700kn jeftinije od taba. Istina da nema kamere, i proširive memorije, pa mi se stoga on nečini sada kao pametna kupovina. Ako bi uzimao onda rađe bi išao na ipad2 koji sanira te nedostatke. Samo onda treba naći nekoga tko putuje u USA pa da mi ga uzme{#}

Stoja
16 godina
protjeran

boze mili, 6,3k kn... pa toshiba folio sa tegrom 2 je u technomaxu u prednarudbi 3.6k kn....

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
funat kaže...

Ovo što sam ja naveo s cijenom 4745 ima 3G. Po meni uzimat tablet s 3G-om je glupost. Sad se neki nece složiti ali ovo ne govorim bezveze.

Vecina koja ce uzet iPad ili Tab skoro 100% imaju vec neki smartphone tiba iPhone 4, Samsung Galaxy S ili slicno s mogucnoscu djeljenja neta.

I naravno da im je uvijek mob pri ruci. Pa pitam ja vas koja mi je logika placati 2 racuna + tablet koji kosta više zbog 3G dodatka kad isti 

efekt imam i s 1 racunom i jeftinijim tabletom. Ionako tablet upotrebljavaš vecinu vremena doma ili u obrazovnim ustnovama koje su ionako ili ce biti

pokrivene besplatnim wi-fijem. Jednostavno razbacivanje love!

Još kužim kad ljudi nemaju neki mob koji bi mogao dijeliti net pa da uzmu tablet s 3G-om, ali sumnjam da ce puno tahvit nabavljati tablete

kad si do sad nisu uzeli smartphone..

Da zakljucim: tablet + 3G =stvarno nepotreban trošak (iako postoje iznimke)

TranceMight kaže...
alen-c kaže...

ni jedan ni drugi ne vrijede vise od 2000kn,,, a tko misli suprotno

cccc

Slažem se donekle, ali zar npr.netbookovi vrijede 2500-3000kn. Sad je za dodatnih 900kn kudikamo lakše kupit iPad, jer ono za što su stvoreni

oboje, i tableti i netbookovi, tableti rade brže i bolje, a to je pregledavanje neta i opcenito su lakši za držanje i nosanje uokolo.

Neznam zašto radiš 3 posta kad si nas sve skupa fino mogao višestruko citirati i odgovoriti {#}

16 godina
protjeran
alen-c kaže...

Slažem se donekle, ali zar npr.netbookovi vrijede 2500-3000kn. Sad je za dodatnih 900kn kudikamo lakše kupit iPad, jer ono za što su stvoreni

oboje, i tableti i netbookovi, tableti rade brže i bolje, a to je pregledavanje neta i opcenito su lakši za držanje i nosanje uokolo.

Neznam zašto radiš 3 posta kad si nas sve skupa fino mogao višestruko citirati i odgovoriti  {#}

ma da, naravno, ipad, koji je jeftinije za napraviti vrjedi vise od prosjecnog netbooka....

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.1.2011 18:31 (grimyHR).
15 godina
neaktivan
grimyHR kaže...

boze mili, 6,3k kn... pa toshiba folio sa tegrom 2 je u technomaxu u prednarudbi 3.6k kn....

Toshiba folio? Zar nisam citao baš na Bugu prije par mjeseci kako su u UK ili tako nešto vracali te tablete jer nisu bili zadovoljni njima.

Kvalitetom i radom i tako nešto. Nemoram ti valjda ic tražit taj clanak. Ako ga i sam nisi procitao, potraži malo. Nije bilo toliko davno.

A da ne kažem da je iPad od toliko 'uspješnog' pokušaja skuplji tek 300kn!

Ugl.kako god šta mi znaci i i5 ili i7 na tabletu ako mu u tom slucaju baterija traje 5 minuta niti ga mogu kako spada iskoristit jer OS 

nije prilagođen uređaju.

Neznam šta je ljudima, gledate samo koliko cega ima, a ne gledate kako nešto radi i funkcionira.

Da ne govorim da pol ljudi ni nema ni iPad, ni Tab, ni Folio i onda samo gledaju specifikacije i brojke, što cesto

nema veze s upotrebljivoscu. Eto npr.HTC HD 2 i i HTC Desire HD su specifikacijski gotovo identicni, 

a uporabljivost i funkcionalnost im je nebo i zemlja zbog OS-a prvenstveno. O tome ti govorim, to 

ti je samo ilustracija da su ljudi malo previše robovi brojki i jacine komponenti..

grimyHR kaže...
alen-c kaže...

Neznam zašto radiš 3 posta kad si nas sve skupa fino mogao višestruko citirati i odgovoriti {#}

ma da, naravno, ipad, koji je jeftinije za napraviti vrjedi vise od prosjecnog netbooka....

Ovisi kojeg, al u svakom slucaju brijem da je ako ništa drugo touchscreen skuplji od obicnog ekrana, kao i aluminij od plastike. No kako god. 

I da je tako kako kažeš, nije tolika razlika u cijeni proizvodnje. Osim toga ne gledaju se samo materijali nego i proces izrade i kvaliteta samog

uređaja. Al ono najvažnije, funkcionalnost uređaja, je na tabletima ipak veca. Osim toga, mogu ja tu trkeljat tebi šta god, ali tržište ce pokazati svoje,

tj vec pokazuje. Netbookovi izumiru lagano i svi se bacaju na tablete. Na posljetku nije važno ni moje ni tvoje mišljenje, 

nego tržišta. A zakon tržišta je jasan, ono što kupac želi to i prodaj.

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.1.2011 18:50 (alen-c).
16 godina
neaktivan
alen-c kaže...
Da zakljucim: tablet + 3G =stvarno nepotreban trošak (iako postoje iznimke)

ako ćemo iskreno, tablet sam po sebi je nepotreban trošak

kod mene normalno radi.....
17 godina
neaktivan

Sad ce i HG spot nesto zaradit :p (sad ce me Ana razapet) :pppp

ali ima ekipe koja ce sad udarat karticu do boga i nazad, da bi se malo hvalili a nakon toga (kao i 70% ovih koji su ga imali) nece mu moci naci primjenu, pa ih eto na njuskalu po 40% jeftinije :D

potpis :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Meni se posebno svidja ona funkcinalost da mogu skinuti ili napraviti svoj softver i staviti ga na iPad i onda to radi. Ili cekaj... hm... ne radi!

Pozdrav djeci i Bugovcima!

All the best people in life seem to like LINUX. Steve Wozniak
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.1.2011 19:03 (kvark).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice