iPad 2 vjerojatno početkom travnja

poruka: 60
|
čitano: 7.649
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iPad 2 vjerojatno početkom travnja".
17 godina
neaktivan
RE: iPad 2 vjerojatno početkom travnja
Jazzer kaže...

Smiješno je komentirati i uspoređivati konkurentnost uređaja koji na tržištu uopće ne možete kupiti s onim koji ima svoju cijenu ma koliko ti bio nezadovoljan s njom. 

Upravo to.

Što se tiče iPada i usporedbi komotno možemo ubaciti i svu silu Japan/Korea ekskluzivnih uređaja.

You can't hit a nail straight when you're laughing Keep on playing maybe it'll happen dear
17 godina
Jazzer kaže...

Što se tiče cijene koje sam naveo su TOČNE, napisao sam da se radi o cijenama vezanim uz ugovor, a poanta nije bila u isplativosti već u DOSTUPNOSTI. Da, istina je, taj uređaj košta i toliko koliko ti kažeš, a ne samo onoliko koliko sam ja napisao, ali je DOSTUPAN tj. može ga se kupiti za razliku od iPad-a koji NIJE dostupan tj. ne možeš ga kupiti u HR. Dostupnost iPad-a u HR je ograničena na nagradne igre. Dakle skinimo kapu Appleovom iPadu, ma skinimo i gače kad smo se već krenuli skidati pa pogledajmo tko je konkurentniji. Smiješno je komentirati i uspoređivati konkurentnost uređaja koji na tržištu uopće ne možete kupiti s onim koji ima svoju cijenu ma koliko ti bio nezadovoljan s njom. 

Manji ekran mnogima je puno praktičniji pa prema tome i prednost - uređaj je usitinu mobilan zahvaljujući tome, a ne da ga imaš za po doma, od dnevnog do kreveta i nazad. Baterija je duplo manjeg kapaciteta, ali je uređaj duplo lakši, a pritom pruža itekako zadovoljavajuće vrijeme autonomije. Dakle duplo lakši uređaj opet je velika prednost i plus prema mobilnosti. Sporiji browser?! To su gluposti i marketinški trikovi za naivne gdje se usporedo gleda sekunda-dvije razlike kod učitavanja i opet ovisi od slučaja do slučaja. U tom sporijem browseru možeš prikazati Flash, pa ako već imaš toliki ekran za surfanje daj ostavi mogućnost da se stranica prikaže onakva kakva jest. Ovo s OS-om koji nije namjenjen za tablete je još jedan dokaz koliko ispiranje mozga dobro funkcionira. OK OS nije namjenjen za tablete, i sad ajmo vidit kako se to očituje u radu sa Galaxy Tabom? Hmm, touch radi, swipe radi, pinch zoom in/out radi, multitouch radi, aplikacije rade, igara ko u priči, navigacija radi (ah da ima GPS za razliku od iPad-a), kartice čita (ups ni to iPad nema a?), na USB se spaja, video pozivi rade (ah da pa uz stražnju ima i prednju kameru), mogu s njim odšetat i van dometa WiFi-ja jer imam SIM karticu (zgodno a?), vidi mogu i pozive obavljat, slušalice ili bluetooth, može i wifi hotspot glumit i tako dalje i dalje....

Stvarno taj OS djeluje ograničavajuće, samo nitko ne zna točno reći u čemu je problem osim da ga idejno nisu zamislili kao OS za tablete. Dakle 1:0 za Apple. Haha...

Ma zapravo uopće ne želim reći kako iPad nije fenomenalan uređaj kojem puno toga nedostaje zato da bi iPad2 imao više smisla, nego želim reći da konkurencija postoji i da je puno bliža, konkretnija i u mnogim stvarima i praktičnija nego što neki to silom ignoriraju.

Koliko ja znam,iPad se spaja na računalo preko USB-a, kao i Galaxy tab

Postoji i WiFi+3G model, tako da ni tu nisi u pravu

I za kraj:

http://www.gpsreview.net/ipad-gps-navigation-preview/

Vidi, ima i GPS, ko bi rekao

Malo se obavijestiti o onome o čemu se piše prije samog pisanja ne bi bilo zgorega {#}

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
17 godina
Idemo kod Petre Sanader na party... nema joj staroga doma!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Meni to i dalje liči na računalo za na šekret.... A za tu srhu imam BUG, tako da ne vidim smisla tome... Možda da sam tehnološko osvješteni amerikanac bi vidio smisla u tom uređaju, ovako mi je to totalna apstrakcija... Baš sam zadrt...

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Žalosno je što se kod nas zna samo pljuvat po nečemu, kad ameri naprave dva koraka unaprijed mi istog trenutka napravimo dva unatrag, i što dobijemo? Pa to da smo u rangu Kirgistana, Tađekistana i sličnih.

Mi smo valjda među prvima(ako ne i prvi) po pljuvanju........

Dok god imamo takva razmišljanja pravit ćemo društvo navedenim Zemljama.

Osim što nas svijet zna po tome da  imamo profi lopove u vladi,  teško da nas znaju po ičem drugom...

Naravno, ovaj moj komentar se ne odnosi samo na Ipad, nego općenito sam mislio na sve ostale novotarije koje nam dolaze.{#}

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/ http://www.mcsi-design.net/
16 godina
protjeran
ipad ima na sebi proprietary konektor, to nije usb, ne budi glup
http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
16 godina
protjeran
SupremeCommander kaže...
Jazzer kaže..

A što radi 'nepostojeća' konkurencija? Pa gospodo Samsung Galaxy Tab je itekako postojeći (da postoji, osobno sam ga držao u ruci i radio s njim) uređaj koji se kratko nakon puštanja u prodaju pojavio i u HR. U ponudi ga naši operateri nude za od 1000, preko cca 1500 do 2000kn na ugovor. Eto to radi 'nepostojeća' konkurencija. Ponudi uređaj zainteresiranim kupcima u trgovinama u njihovoj vlastitoj zemlji.

Taj tvoj uredjaj kosta 6000kn. 2500kn ako ga uzmes uz tarifu 400 na 24 mjeseca:

http://www.vipnet.hr/poslovni-korisnici/mobilni-telefoni/-/phone/3126

Jako povoljno, i nadasve konkurentno...

A sam uredjaj je po svemu losiji od iPad-a (manji ekran, losija baterija, sporiji browser, OS koji nije namjenjen za tablete,  itd...), osim valjda sto mu je OS "open source", pa za one koje to pali... {#}

manji ekran je nekima prednost, nekima nije---- to nije za komentiranje

sporiji browser ? LOL

os koji nije namjenjen tabletima - STA GOD TO ZNACILO...

idt itd?!?!?

pazi sa galaxijem telefoniras,, trulojabucar pad ????

ne pisi gluposti, nego budi objektivan... i jedan i drugi proizvod nicemo pametnom ne sluze ali svaki od njih bude nasao svoju klijentelu... al u konacnici to su samo veliki telefonu... ops... ipad nije.... ops!! :)

16 godina
protjeran
kostolomac kaže...

Žalosno je što se kod nas zna samo pljuvat po nečemu, kad ameri naprave dva koraka unaprijed mi istog trenutka napravimo dva unatrag, i što dobijemo? Pa to da smo u rangu Kirgistana, Tađekistana i sličnih.

Osim što nas svijet zna po tome da  imamo profi lopove u vladi,  teško da nas znaju po ičem drugom...

Naravno, ovaj moj komentar se ne odnosi samo na Ipad, nego općenito sam mislio na sve ostale novotarije koje nam dolaze.{#}

gle

ipad nije novotarija nikakva, kao ni galaxy, nego samo XXL pametni telefon bez funkcija telefona... i apsolutno nista vise...

stvaranje tolkog hajpa je besmislica "nesvijesnih" glupana zvanih ameri... a samo glupan u europi to moze na sebe prenijeti

nismo mi hrvati pljuvaci, nego realisti... i nikad nisam cuo nekog da pljuje nesto sto je zaista revolucionarno, nikad!

to si ti malo umisljas stari.... ili ti ne radi bas vaga :)

17 godina
Kome se ne ceka jos puno vremena do dolaska iPada 2 ima moje tople preporuke za Galaxy Tab. Nakon mjesec dana koristenja nije ni malo izgubio na obrazu. Sve radi kako treba, a ultra je prenosiv. E da, ima sve gadgeterije u sebi koje ce iPad 2 tek dobiti.

1 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
TranceMight kaže...
kostolomac kaže...

gle

ipad nije novotarija nikakva, kao ni galaxy, nego samo XXL pametni telefon bez funkcija telefona... i apsolutno nista vise...

stvaranje tolkog hajpa je besmislica "nesvijesnih" glupana zvanih ameri... a samo glupan u europi to moze na sebe prenijeti

nismo mi hrvati pljuvaci, nego realisti... i nikad nisam cuo nekog da pljuje nesto sto je zaista revolucionarno, nikad!

to si ti malo umisljas stari.... ili ti ne radi bas vaga :)

ne budi lud ... tableti već jedu ručak čitavoj industriji računala ( koja je i podbacila blago i zbog njih ). Imaju i te kako svoju svrhu i publiku, to je 90% prosječnih usera. Ja čekam dvojku ili nešto slično i teško da ću ikad više kupiti lap.

inače iPad ima i gps, i 3G i usb i čitač kartica dodatak na dock konektor i neznam što si još napisao da nema, a ekran manji može nekom biti prednost, al nikako ne može biti skuplji i uspoređivat se sa dva broja većim iPadom ... staklo, aluminij i veći i važnije kvalitetniji ekran. Galaxy je ok, al još nema tableta koji je kompletniji i kvalitetniji od iPada.

A.
17 godina

Sa dockom gubi osnovnu poantu a to je prenosivost...

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
ipad nema veze sa industrijom racunala
ipad je racunalo koliko je to i abakus...
17 godina
neaktivan
grimyHR kaže...

iPad je računalo koje ima sve što prosječnom korisniku "računala" treba. dakle kućni korisnici i ostalo ... poslovna primjena nije još u planu osim za specifične djelatnosti i primjene.

A.
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.1.2011 15:46 (artfull).
16 godina
protjeran
artfull kaže...
grimyHR kaže...

iPad je računalo koje ima SVE što prosječnom korisniku "računala" treba. dakle kućni korisnici i ostalo ... poslovna primjena nije još u planu osim za specifične djelatnosti i primjene.

aha, znaci sjednem u kafic, ukopcam frendovu usb memoriju(ili hdd) u njega da bi nesto prebacio... btw, to je nesto sta i moj mobitel moze, a ipad ne moze, dock ne brojim jer time gubi prenosivost koja ionak vec nije neka, a nema ni normalni file system...

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.1.2011 16:04 (grimyHR).
16 godina
grimyHR kaže...

aha, znaci sjednem u kafic, ukopcam frendovu usb memoriju(ili hdd) u njega da bi nesto prebacio... btw, to je nesto sta i moj mobitel moze, a ipad ne moze, dock ne brojim jer time gubi prenosivost koja ionak vec nije neka, a nema ni normalni file system...

Ili recimo surfaš face-om i naletiš na štosnu flash igru, ti klikneš na to, kada ono redirect na appstore sa istom tom igrom koja dođe samo 0,99${#} 

A nismo se ni dotakli nečega kao spajanje ipada na televiziju da pogledaš slike ili neš slično...

Stoja
17 godina
neaktivan
grimyHR kaže...
artfull kaže...
grimyHR kaže...

iPad je računalo koje ima SVE što prosječnom korisniku "računala" treba. dakle kućni korisnici i ostalo ... poslovna primjena nije još u planu osim za specifične djelatnosti i primjene.

A inace furas HDD u birc i tako to? Don't be stupid(sry, mogao si naci bolji primjer :) ). Ima sve sto ljudima treba. Imas browser (hebes vise taj Flash, nebi da mi treba osim za reklame koje btw ne gledam, za youtube a za to imam posebnu aplikaciju ili nesto trece jos manje korisno), imas notes, brdo igri i ostalih aplikacija. Ako ti treba nesto drugo NECES kupiti tablet. Zvao se on iPad ili Galaxy Tab! Jednostavno neces. Kupit ces laptop.

Usporedivati iPad i Galaxy  tab po velicini dijagonale i prenosivosti je neukusno jer svatko ima svoje zahtjeve. iPad ima 3G modul i bez problema koristis net gdje god pozelis. Iskreno nemam namjeru pricati na nista drugo osim na mobitel koji mi je uvijek u dzepu. Razgovor na tabletu? Ne hvala! Usb mi nije prijeko potreban (mada je to super stvar), citac memorijskih bi isto dobro dosao, ali memorijsku sam u citac ubacio svega par puta u zivotu. O file systemu netreba ni raspravljati. Netreba mi :)

...Scooter Tuning is not A Crime!!...
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.1.2011 17:40 (Lion King).
15 godina
neaktivan
Lion King kaže...
grimyHR kaže...
artfull kaže...
grimyHR kaže...

A inace furas HDD u birc i tako to? Don't be stupid(sry, mogao si naci bolji primjer :) ). Ima sve sto ljudima treba. Imas browser (hebes vise taj Flash, nebi da mi treba osim za reklame koje btw ne gledam, za youtube a za to imam posebnu aplikaciju ili nesto trece jos manje korisno), imas notes, brdo igri i ostalih aplikacija. Ako ti treba nesto drugo NECES kupiti tablet. Zvao se on iPad ili Galaxy Tab! Jednostavno neces. Kupit ces laptop.

Usporedivati iPad i Galaxy  tab po velicini dijagonale i prenosivosti je neukusno jer svatko ima svoje zahtjeve. iPad ima 3G modul i bez problema koristis net gdje god pozelis. Iskreno nemam namjeru pricati na nista drugo osim na mobitel koji mi je uvijek u dzepu. Razgovor na tabletu? Ne hvala! Usb mi nije prijeko potreban (mada je to super stvar), citac memorijskih bi isto dobro dosao, ali memorijsku sam u citac ubacio svega par puta u zivotu. O file systemu netreba ni raspravljati. Netreba mi :)

hm, zasto ti onda treba ipad npr

jer meni je malo nejasno ovo

amo rec da, kad bi se i prodavao u hr, slobodan uredaj bi bio 7-8000kn

mozda 2-3000 u raznim preplatama

dakle, trebas toliko dat da bi surfao internetom, pogledao film, mozda bacio koju angry birds

neznan, meni to pari preskupo za premalo

cak i galaxy tab ne daje puno za svoju cijenu

nema veze, kupujte vi

mozete se poslije hvaliti kolike su appleove dionice

jer, naravno, vi imate korist od toga

ubio si sve moje ljude
16 godina

Možda ne HDD, ali usb stick sigurno, pa svi ih danas furaju i glupo mi je da onda imam takav uređaj(veliki)sa kojim nemogu niš više nego li mogu sa svojim smartphonom, samo eto, veći ekran i jača baterija...

Stoja
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

Svi navodite to da iPad nema USB i to koristite kao + za Tab, ali kada sam ga imao u rukama niti na njemu nisam vidio USB? Gdje je?{#}

Volim jabuke :)
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.1.2011 18:08 (power_user).
Moj PC  
3 0 hvala 2
16 godina
protjeran
ja ne, po meni nije nista bolji od ipada, oboje su igracke
17 godina
power_user kaže...

Svi navodite to da iPad nema USB i to koristite kao + za Tab, ali kada sam ga imao u rukama niti na njemu nisam vidio USB? Gdje je?{#}

http://dvice.com/archives/2010/09/5-reasons-why-s.php

"Another supposed technical advantage of non-iPad tablets was supposed to be more handy jacks. Yes, Tab has a microSD memory card slot, and I assume the Verizon, Sprint, AT&T and T-Mobile will pre-install some memory in addition their Tab's built-in 16GB like they do on the Galaxy S smartphones. But instead of a handy USB jack, Samsung has instead opted for an Apple-like proprietary jack. "

Think locally, act globally...
17 godina
neaktivan

Ok, neki ovdje ne bi kupili tablet. Ja ne bi kupio laptop. Laptop mi služi za surfanje, pisanje mailova, tu i tamo pogledat nešto u nekom dokumentu ili ispraviti, prebacit fotke ili muziku i slično ... sve to iPad radi bolje od laptopa, a nema tog laptopa koji se može usporediti sa monitorom od 27 inča, pravom tipkovnicom, hrpom diskova i slično ... dakle laptop mi više ne služi ničemu. tablet je lakši, brži, ima daleko bolju autonomiju i mogu ga nositi sa sobom u ruksaku a da niti ne osjetim težinu ... i da mogu surfati sa kauča ili iz kreveta ili sa wc-a ako mi treba ili čitati nešto.

A.

5 0 hvala 0
16 godina
protjeran
artfull kaže...

Ok, neki ovdje ne bi kupili tablet. Ja ne bi kupio laptop. Laptop mi služi za surfanje, pisanje mailova, tu i tamo pogledat nešto u nekom dokumentu ili ispraviti, prebacit fotke ili muziku i slično ... sve to iPad radi bolje od laptopa, a nema tog laptopa koji se može usporediti sa monitorom od 27 inča, pravom tipkovnicom, hrpom diskova i slično ... dakle laptop mi više ne služi ničemu. tablet je lakši, brži, ima daleko bolju autonomiju i mogu ga nositi sa sobom u ruksaku a da niti ne osjetim težinu ... i da mogu surfati sa kauča ili iz kreveta ili sa wc-a ako mi treba ili čitati nešto.

pa ja bi mozda kupio tablet, al tablet PC, a ne ovo

17 godina
grimyHR kaže...

Ne budi glup, PC koncept na tabletima je mrtav, isto kao i PC-like OS na telefonima

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
17 godina
neaktivan
grimyHR kaže...
artfull kaže...

neznam čemu, al eto imaš onaj hp ako je napokon dobavljiv. desktop OS na tabletu mi je totalno neupotrebljiv. Možda misliš na neku poslovnu upotrebu gdje ti treba neka desktop aplikacija a da stvar držiš sa jednom rukom? to je jedino gdje mogu vidit tablet sa desktop OSom.

A.
15 godina
neaktivan

Ooooo!! Opet se nazire rasprava bez kraja o Appleu i njegovim proizvodima {#} Dugo nije.

1. flash - uz HTML5 jel mi to doista neophodno. Pogotovo na ekranu od 7-10" i procesorom od 1Ghz.

S tim cudom od Adobove tvornice (dok je bila macromedia bilo je bolje) i komp od 2ghz se zna uzpuhat.

Da ne govorim o sadržaju u flashu:

-igrice -uz stotine tisuca predobrih igara i aplikacija (kako kreativnošcu, grafikom i zabavom) koje 

koriste sve žive senzore i osjetljive zaslone, trebaju li mi primitivne flash igrice? NE

-reklame -to valjda nikom pametnom ne treba tumacit

-youtube -najnormalnije radi na iUređajima a i ima verzija u HTML5

To je skoro kao da tvrdite da uređaj ne valja jer ne podržava Silverlight a ja baš ocu gledat BUG TV {#}

(malo karikiram, ipak je flash sveprisutniji ali eto uvijek postoji neko ogranicenje u odnosu na 

punokrvna racunala ali i neke benificije)

2. USB - tko ovdje nije shvatio da je to prijenosni uređaj. Dakle obicno ne ukapcas druge prijenosne uređaje

u prijenosne uređaje, nego prijenosni uređaj u racunalo.. I stvarno nemogu zamislit da držim u rukama

iPad ili Tab i da mi iz njega vise kablovi za neznam šta. I zapravo nije mi jasno šta bi trebao prikapcat?

Da nebi možda u hodu prištekao printer? Di je i printer, tu je i komp više-manje

Možda kameru koju ce ugradit u 2.verziji.

Ili miš za korištenje touchscreena i njegovog sucelja? ili tipkovnicu za tipkanje u hodu?

Možda vanjski disk jer mi 64gb u njemu nije dovoljno pa nek mi pojede bateriju i ktome visi s njega na kablu.

Ugl.gotovo da nema potrebe za USB-om. I sva nabrojana oprema postoji i wifi/bluetooth verziji vec sad, 

a sve više ce je biti i u buducnosti. Ok za USB flash još nekako kužim, ali onda je korisnije ugradit SD citac kartica.

3. citac kartica - što se tice proširenja memorije to je više manje glupost uz tolke kapacitete iPada dodatnih 8 ili 16gb

mi nebi trebalo neznam koliko znaciti. A osim toga necu na njemu imat cijelu kolekciju filmova, slika, glazbe i sl.

Za to je ipak još dobri stari komp.

Veca primjena kartica mi je u izmjeni podataka i zbog tog bi jedino bilo zgodno imat citac kartica

4.stražnja kamera za tablet mi se cini ok, al nepotrebno, baš kao i telefon. Nemogu se zamislit da idem slikati

nekog s uređajem tih dimenzija kao ni pricati na njemu. Da nebi još dodatno placao razgovore na njemu

uz pretplatu na mobitelu - ne hvala! 

Prednja još da zbog video chata a i to vjerojatno dolazi na dvojci

U svakom slucaju vec sadašnji iPad je više no funkcionalan za ono što je namjenjen. Mogu ga zamislit 

kao zamjenu danas sutra za laptopa (osim u neke ozbiljnije, profesionalnije svrhe).

Mjesta za napredak ima i uvijek ce biti. Osim toga cemu sve adute ispucat odmah kad nemaš konkurencije.

Nebi bome ni ja, vi kao bi? Blago nama s toliko dobrocudnih ljudi {#}
Probao sam i galaxy Tab i mogu reci da mi nije nešto. Nit je dovoljno velik da bude tablet nit dovoljno 

mal da bude za furat u džepu. Još kad dodam cijenu za koju si uzmem macbook od preskupog Applea,

neznam o cemu pricamo..
Osim toga to rade baš sve kompanije. Zašto samsung u Galaxy stavlja 5mpx kameru kad je vec prije 2-3

godine imao modele s 8 i 12mpx. Sve ima svoje zašto {#}

Mi osjećamo da je sve što radimo samo kap u oceanu. Ali ocean bi bio manji da nema te kapi.
Moj PC  
3 1 hvala 0
16 godina

Što laptop nije prijenosni uređaj?? Macbook air od 11,6 inča nije prenosni uređaj? Malo je veći i teži od ipada ali zato možeš sve snjim, i gledati bug video u silverlightu, i  video u flashu i možeš ukapčati druge prijenosne  uređaje u njega. Usb stick nije niti kakvi kabeli niti da će ti 24 sata stajati u uređaju, već samo za transfer podataka...

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ja imam 2 - 3 stika od 32GB... stvarno bi bilo glupo kad bih imao uredjaj u koji ih nebi mogao upiknut. A sve zivo mi je na njima.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Što laptop nije prijenosni uređaj?? Macbook air od 11,6 inča nije prenosni uređaj? Malo je veći i teži od ipada ali zato možeš sve snjim, i gledati bug video u silverlightu, i  video u flashu i možeš ukapčati druge prijenosne  uređaje u njega. Usb stick nije niti kakvi kabeli niti da će ti 24 sata stajati u uređaju, već samo za transfer podataka...

Mislio sam npr.na mobitel, digitalac i sl. Ali istina je da je Air bolja alternativa, ali za transfer mi se kabel,

bluetooth, wifi ili microSD kartice cine zgodnijim metodama.

Svako skoro ima skoro u svakom trenu sa sobom neku microSD karticu makar na mobu.

USB neznam kad sam zadnji put negdje nosao.

A i osim toga buducnost je u bezicnom - od strimanja videa u HD rezoluciji, wifi-u, cloudingu i sl.

Jednostavno mislim da cemo s vremenom sve manje ovisiti i koristiti raznorazne ulaze i izlaze, te kablove...

Kažem vec sad po meni USB na iPadu i nije toliko neophodan. Dobro bi došao ali ne toliko

koliko možda prednja kamera ili još bolje prepoznavanje rukopisa.

Da taj uređaj može prepoznavati moje švrljotine i da ga mogu svakodnevno koristit bez beda na

faxu nebi mi bilo žao dat ni 5000 ni  6000kn. Nadam se da ce makar iPad 3 to imat.

Neznam zašto se nitko nije s tim više pozabavio osim kopiranjem. I nemojte mi sad davati

linkove s Windows tabletima koji prepoznaju rukopis jer to nije pravo prepoznavanje kakvo tražim.

Tražim da s tim mogu brže pisati nego na tipkovnicu. Za sad tog baš i nema...

Mi osjećamo da je sve što radimo samo kap u oceanu. Ali ocean bi bio manji da nema te kapi.
16 godina

Pa većinu toga ipad nema, nema ni kamere niti može trenutno žvakati fullHD video...

Ali opet, kako ćeš sa mobitela poslati na ipad kada bez jailbreaka ne podržava slanje fileova bluetoothom? Uglavnom sa ipadom se može, ali daleko od jednostavnog, jer moraš jailbreakati i stavljati appove da bi dobio mogučnosti, međutim to je samo za bežično, jer usb i dalje nema. Meni je recimo usb odličan za prijensne hardove. Zašto? Zato jer uređaj sam za sebe je malen(macbook air) a vrlo jednostavno mu mogu povečati kapacitet i do 1TB podataka, samo uštekam prijenosni hard koji imam kući, i imaš sve što ti treba na njemu. Jednostavno imaš više mogućnosti nego sa ipadom, jer on je prijenosnik a ipad nije, on je između prijenosnika i smartphona. Dovoljno slab da ga nezovemo prijenosnikom a opet viših mogućnosti od smartphona. Ali nikako u rangu sa ultraprijenosnicima, osim u trajanju baterije...

Stoja
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice