Hehe, cesto sam bio na Indexovom portalu, prepucavanja desnice i ljevice su cesta, ali ovako sta nisam ocekivao. Ajd da se nesto i kod nas desava! :)
e da mi je vidjeti sta ce HR pravosudje napraviti s krivcima kada ih tehnicko osoblje detektira...
hapsenje/zatvor???
Nikad nisam previše volio taj index.hr jer su mi uvijek bili nekako "prežuti" i previše se bave čovjeku nebitnim stvarima, ali s obzirom da su stranice prilično zgodno napravljene i brzo se učitavaju posjećivao sam ih. Osobno mi je svejedno da se ugase istog trena, neće mi faliti, budući da onaj Babić i njegova ekipa ionako nisu novinari i njihovi komentari i afere koje pokreću "me tjeraju na povraćanje".
No, opet ovakav napad je prilično zanimljiva pojava za naše prostore, možda tim više što je glavna vijest dana "afera Facebook". Nebi me začudio da Babić kaže da mu je Sanader smjestio... Možda bolje da ne pričam više o tome da i ja ne završim u policiji ;-)
Kada su DDos napadi pristup je većinom samo usporen, što može učiniti stranicu nedostupnim, ali ovaj index.hr je potpuno zablokiran.
opaki neki napad
Index.hr se zamjerio mnogima: desnici i njihovim pristašama, fanovima Thompsona, huliganima koji se nazivaju navijači, poznatima i nepoznatima, no o motivima napada u ovome trenutku ne želimo špekulirati.
Sto se mene tice nemora se vise ni dignut portal. Vece zutilo i tako nekvalitetno novinarstvo dugo nisam vidio. Oni su se nekom zamjerili moz mislit, citavu koncepciju temelje na pisanju izmisljotina traceva i pljuvanju po "vrucim temama" bez da ikad ista pametno kazu...Jedina kvaliteta indexa je relativno brzo osvjezavanje vijesti i ponekad se zalomi koja kolumna dobra, no uglavnom je to hrpa preseravanja i nekvalitetnog novinarstva
Nije Tompson i njegovi. Ja mislim da mu je to Brajša smjestila.
Ja ipak mislim da su se najviše zamjerili Britney Spears jer o njoj najviše pišu i mislim da ona vrši DDoS napade na index.hr
Kada su DDos napadi pristup je većinom samo usporen, što može učiniti stranicu nedostupnim, ali ovaj index.hr je potpuno zablokiran.
opaki neki napad
http://img227.imageshack.us/img227/1652/hahajl8.png
Mi moze neko ukratko objasnit sto tocno ovi SSovi pokazuju?
Kada napadi budu zaustavljeni Index će obaviti detaljnu analizu prikupljenih podataka o napadima, te će podnijeti kaznene prijave protiv zasad nepoznatih napadača.

Ili možda Đapić... ma ne on bi samo pingao ko' manijak! hehe
Nece oni nista otkriti niti ista analizirati jer o tome njihovo "tehnicko osoblje" nema pojma! Na kraju ce ispasti da im se samo server pokvario.
Baš mi je drago zbog toga jer je to antihrvatski portal koji širi laži i obmane, te nadasve žutilo. Svaka čast ljudima koji su ih napali, siguran sam da ih neće otkriti.
Neka, neka... Dugo su oni srali po drugima! Sad je vrijeme da drugi malo seru po njima... I koliko vidim, jako im dobro ide!!! Hahaha...
opaki neki napad
http://img227.imageshack.us/img227/1652/hahajl8.png
Jebiga kad koriste m$ tehnologije poput aspx-a i iis web servera
Potpisujem.... smeće teško od portala, žutilo za babe tračare, i za frustriranu djecu koja svoje frustracije liječi preko tog smeća i prazni se sa tim nakaradno poluistinitim informacijama...Tko drugome jamu kopa sam u nju pada. Nije da branim hooligane al index.hr mi je nešto otvratnije i pliće a, kao društveno priznato on svih hooligana svijeta oni barem imaju svoju svetinju, koja je indexova....sve severinine i britniine tajne, to je njihova svetinja, to mi izgleda kao masa poremećenih umova .
A ove neizravne optužbe - sigurno su ih shakirali Thompson ili neki BBB. Istina da su najagilniji s prenošenjem vijesti, ali toliko tendenciozno žuti da je to strava.
nisam ja! majke mi! ne bavim se vise time. samo kreditnim hahahaa
e da mi je vidjeti sta ce HR pravosudje napraviti s krivcima kada ih tehnicko osoblje detektira...
hapsenje/zatvor???

Joj što mi je drago što nema više ovog smetlarskog sitea.......
- baš zanimljivo koliko ljudi ovdje ne voli taj Index ;)
Kada napadi budu zaustavljeni Index će obaviti detaljnu analizu prikupljenih podataka o napadima, te će podnijeti kaznene prijave protiv zasad nepoznatih napadača.

Joj što mi je drago što nema više ovog smetlarskog sitea.......
- baš zanimljivo koliko ljudi ovdje ne voli taj Index ;)

Ma ovo su sigurno Simona i Ante Gotovac financirali napad! :-)
Babić, Babić Babić....i on i njegovi crveni, pa to je katastrofa... :(
U samo JEDNOJ rečenici, odnosno izjavi za javnost uspio je strpat Thomsona i desnicu... e pa stvarno... katastrofa. Mora on to povezat SA SVIM što je loše.
on i njegov subjektivni index i subjektivno novinarstvo.... fuj!
A mozda su ih vanzemaljci razvalili, poslali ekipu zombija. Na koliko su vremena namjestili napade, ovo vec traje par sati, ili su im tehnicari nesposobni, ja bih rekao ovo drugo, ekipa na indexu nema pojma sta radi.
Evo sam probao ponovno index.hr... waiting for... probajte i vi!
Danas je moderno sam sebe sredit. Tako svi pomisle kako si jako bitan i ima netko kome je jako stalo da te nema.
Meni se čini da im je ova Facebook situacija u nas dala ideju da sami sebe hakiraju tako da šira javnost (tj. i babe sa pazara) čuje za njiih.
Šta mislite da će se, danas-sutra, kad 'osvane' site desit? Pa imat će više posjeta i moći će srati na njemu isto kao prije protiv nepoznatih, ali moćnih, počinitelja.