Ime mu je iPad!

poruka: 438
|
čitano: 92.670
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Ime mu je iPad!".
17 godina
RE: Ime mu je iPad!
Dado_ZG78 kaže...

Zamjeram mu 3 'nedostatka':

1) kamerica

2) podrška za multitasking

3) podrška za Flash media player

No, prvi mačići se ionako u vodu bacaju..   nadam se da će u budućim modelima biti svega navedenoga Namigiva

Sta se nisu mogli nauciti na iPhoneu gdje su im nedostaci (iste su prenijeli u iPad, naravno, osim kamere sa strazne strane)?

Godinama im se zamjera nedostatak multitaskinga, i sad izdaju tablet bez mogucnosti istoga?
Flash player... koliko god ljudi kazu da je to umiruca tehnologija, ja se ne slazem sa tim. Evo, kao banalan primjer cu navesti tonu aplikacija na Fejsu kao sto su farma, bejewled jada jada...

Dakle... ovo nije prvi macic, ovo je 4. iz legla...

I'm going woo woo
17 godina
Apple stvara tržište tam gdi ga nema i ne cilja na nas koji znamo kaj valja.
To smeće se bude prodavala bez obzira na nedostatke isto kak se sve ostalo od Apple-a prodaje.

Borit se protiv Apple nema smisla i ko voli nek izvoli.
17 godina
neaktivan
Ime mu je iPad!

Hmmm...

Nema multitasking i netreba Vam? Čitam knjigu (upitno ugodno s obzirom da je LCD s pozadinskim osvjetljenjem) i htio bi neku laganu muziku u pozadini kao što radim kad čitam prave knjige. Nemože!

Nema Flash i netreba Vam? Samo odvojite 10-tak minuta po webu i izdvojite gdje Vam netreba Flash. Htio bi zaigrati neku igru na webu dok čekam na aerodromu avion. Nemože!

Nema kameru i netreba Vam? Samo dvije riječi: Augmented Reality.

Nema USB, MicroSD, xD, ... i netreba Vam? A baš bi si prebacio neke slike s fotića. Ah, čekaj prvo da prebacim s fotića na stolni komp pa da iPad ubacim u dock pa ću onda prebaciti sa stolnog kompa na iPad.

Moći ću uživati u filmovima? Mkv? Kaj? Tko? Ke?

10 sati traje baterija? U laboratorijskim uvjetima...

Nemogu zamijeniti bateriju? Nakon godinu dana korištenja...

Nemogu koristiti memorijske kartice? iPad je namijenjen za gledanje filmova. Al bi i malo muzike, i malo knjiga, malo dokumenata, malo slika... A gdje da to stavim?

Chaintech socket 4 MB, Cyrix 486DX2 66Mhz (TURBO mode!), 8MB EDO RAM, 420MB HDD, S3 Trio 2MB, Sound Blaster 16, 3.5" 1.44MB floppy!!!

10 0 hvala 1
17 godina
Ime mu je iPad!

Kao i iphone i sva slična čuda, deformacije mobitela (koji nažalost nestaju) i pametnih telefona, ipad je skupa s njima za mene jedno obično sr*** koje zasigurno nikad neću kupiti.

Točnije, imam svoja načela i nikaj od toga nebi htel ni badava!

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

multitasking i flash traže dodatne procesorske snage.to usporuje rad aplikacija, povećava potrošnju baterije. logično je zašto ih apple ne želi 

Sve što sam napisao nije moje mišljenje. Vjerovatno se nisam odlogirao pa ovo piše ili moj brat ili mama
17 godina
Ime mu je iPad!

Na ajfonu je baterija ionako katastrofa... kada bi bila jos malo losija morao bi vuci produzni za sobom...

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
17 godina
hrvooje kaže...

multitasking i flash traže dodatne procesorske snage.to usporuje rad aplikacija, povećava potrošnju baterije. logično je zašto ih apple ne želi 

Kad moze dobro raditi na Nokiji N900 na ARM Cortex A8 600 MHz onda moze i na 1GHz tako da to nije istina.

Takoder ove godine ce flash izaci na smartphonovima u sklpopu Open Screen Projecta.

Zna se zasto se flash zaobilazi, a to je profit i ugroza AppStorea (igre, aplikacije itd).

15 godina
protjeran
17 godina
parizer kaže...
hrvooje kaže...

Kad moze dobro raditi na Nokiji N900 na ARM Cortex A8 600 MHz onda moze i na 1GHz tako da to nije istina.

Takoder ove godine ce flash izaci na smartphonovima u sklpopu Open Screen Projecta.

Zna se zasto se flash zaobilazi, a to je profit i ugroza AppStorea (igre, aplikacije itd).

ajd ima logike, iako i dalje mislim kako žele produžiti vijek baterije. a koji je razlog što nema multitaskinga? zar je stvarno tako teško zamislit da netko sluša glazbu dok čita ili surfa?

Sve što sam napisao nije moje mišljenje. Vjerovatno se nisam odlogirao pa ovo piše ili moj brat ili mama
16 godina
neaktivan
hrvooje kaže...
parizer kaže...
hrvooje kaže...

ajd ima logike, iako i dalje mislim kako žele produžiti vijek baterije. a koji je razlog što nema multitaskinga? zar je stvarno tako teško zamislit da netko sluša glazbu dok čita ili surfa?

Pa može se surfat i slušat glazba!!

Prodajem Logitech G500 nov,neotvoren za 400kn
16 godina
protjeran
cuspajz kaže...
hrvooje kaže...
parizer kaže...
hrvooje kaže...

da, ali samo dok se korist appleov ugradeni player i safari, da ne govorimo o tome kako je to jadan browser u usporedbi sa pravim pc browserima, i da na njega nece ici mobilni firefox

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
17 godina
cuspajz kaže...

ok. a može li se pokrenuti iWork  i surfati? ono što ja volim zbilja na internetu radit jeste gledati neki sport u malom prozoru u kutu ekrana i kladiti se online preko web browsera. može li to?

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.1.2010 14:21 (hrvooje).
16 godina
neaktivan
hrvooje kaže...
cuspajz kaže...

ok. a može li se pokrenuti iWork  i surfati? ono što ja volim zbilja na internetu radit jeste gledati neki sport u malom prozoru u kutu ekrana i kladiti se online preko web browsera. može li to?

Neznam niti me briga

17 godina
Ime mu je iPad!

Stvar je u tome sto to neki gutaju ko glupaci i pushe te price---

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ime mu je iPad!

Ono što jest revolucionarno: vrhunski multitouch ekran - i to je to; tu priča završava.

Ono što je istina je, da je zaista vjerojatno najbolje iskustvo surfanja. Meni su touch sučelja zakon, a pogotovo iPhone sa svojim fantastičnim ekranom.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
naxeem kaže...

Ono što je istina je, da je zaista vjerojatno najbolje iskustvo surfanja. Meni su touch sučelja zakon, a pogotovo iPhone sa svojim fantastičnim ekranom.

i za tipkanje? ma daj!

I'm going woo woo
16 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

Sad sam odgledao prezentaciju iPada i mogu samo reći da se radi o najjadnijoj i najljigavijoj prezentaciji u povijesti. Savršeno prikazuje svu snagu Appleove populističke mašinerije. Mislim kakve gluposti Jobs priča, to je nevjerojatno, i to navodi kao mogućnosti, kao revolucionarne feature: "you can browse the internet with it, it is the best browsing experience ever, I mean, to have the internet in your hands, to be able to see the whole website and just manipulate it with your hands, just incredible. And the keyboard, typing on it is just a dream come true. And all the other features, you can listen to music, you can make notes, share photographs with your friends and family, we even put in a calendar for you, this is way better than a laptop, just an all around incredible and beautiful experience... itd." ROFLMAO!!!

Uostalom, vidite sami, i primijetite samo koliko bullshita taj čovjek izgovara, koliko svakodnevnih stvari koje svaki je_eni uređaj može on promovira kao revolucionarna dostignuća svog proizvoda, ljigavo da ljigavije ne može biti,

zaboravil si reć da možeš i background promijenit :)

kod mene normalno radi.....
Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Ime mu je iPad!

Vi se zamarate načinom na koji Apple prezentira svoje uređaje? Siguran sam da je MSI svoj tablet predstavio kao bezvezan, dosadan i neupotrebljiv uređaj koji nikom ne treba...

2 0 hvala 0
15 godina
Ime mu je iPad!

Mene osobno ovakve igračke ne zanimaju, tim više jer za te novce se može uzet zaista prava zvijer od računala i ostane ti još ohoho.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ime mu je iPad!

Aj mi recite koji proizvođač na prezentaciji iznosi mane svoga uređaja. Svatko se trudi prikazati ga što boljim, iako se slažem da je Apple malo pretjero.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
tnakir kaže...
naxeem kaže...

i za tipkanje? ma daj!

Pa nemaš pojma kolike sam postove na ovom forumu upravo s iPhonea natipkao... a mailove...

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
17 godina
neaktivan

Zato sto su im proizvodi inferiorn konkurenciji koja to sve vrti bez problema po puno manjim cijenama.

17 godina
neaktivan
naxeem kaže...
tnakir kaže...
naxeem kaže...

i za tipkanje? ma daj!

Pa nemaš pojma kolike sam postove na ovom forumu upravo s iPhonea natipkao... a mailove...

Postovi i mailovi se ne mogu svrstati u ozbiljnije kukcanje. I ja sam sa 5800 nakuckao postova i mailova pa mi ne pada na pamet reci da se na njemu moze kucati.

17 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

Sad sam odgledao prezentaciju iPada i mogu samo reći da se radi o najjadnijoj i najljigavijoj prezentaciji u povijesti. Savršeno prikazuje svu snagu Appleove populističke mašinerije. Mislim kakve gluposti Jobs priča, to je nevjerojatno, i to navodi kao mogućnosti, kao revolucionarne feature: "you can browse the internet with it, it is the best browsing experience ever, I mean, to have the internet in your hands, to be able to see the whole website and just manipulate it with your hands, just incredible. And the keyboard, typing on it is just a dream come true. And all the other features, you can listen to music, you can make notes, share photographs with your friends and family, we even put in a calendar for you, this is way better than a laptop, just an all around incredible and beautiful experience... itd." ROFLMAO!!!

Uostalom, vidite sami, i primijetite samo koliko bullshita taj čovjek izgovara, koliko svakodnevnih stvari koje svaki je_eni uređaj može on promovira kao revolucionarna dostignuća svog proizvoda, ljigavo da ljigavije ne može biti,

Jebote pa u kuci imam samo peglu i frizoder sa cega ne mogu surfati sve ostalo mi to omogucava ;)

Karikiram al shvatate poentu ;)

Pa i sa televizora novih mozes surfati. Big deal ;)

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
parizer kaže...
hrvooje kaže...

Moze i na mojoj Nokiji sa 440 Mhz a moze i na starijim i duplo sporijim.

Zapravo sjecam se SX1 koji je imo 133 Mhz i to je mogao.

- Psiho246
17 godina
naxeem kaže...

Ti mora da si mazohist :)

I'm going woo woo
17 godina
neaktivan
Ime mu je iPad!

Ako je netko ozbiljno zagrijan za tablete evo usporedba par nadolazećih tableta

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.

0 0 hvala 0
17 godina
tnakir kaže...
naxeem kaže...

Ti mora da si mazohist :)

e gle ovog mazohista. stallman koji je u svijetu računala barem jednako važan kao gates ili jobs, koristi računalo s 9" ekranom kao jedino računalo za sav rad.

17 godina
neaktivan

Sta je pisac htio reci?

17 godina
Ime mu je iPad!

HP Slate mi sve bolje i bolje izgleda, plus ce dobro pristajati uz moj laptop :P

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.1.2010 20:29 (parizer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice