Ime mu je iPad!

poruka: 438
|
čitano: 92.665
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Ime mu je iPad!".
17 godina
neaktivan
RE: Ime mu je iPad!
logic kaže...
vjeko kaže...

Zaključak je da je iPad sa 10" ISP zaslonom, knjigama, novinama, aplikacijama, igrama, internetom i glazbom zapravo jedan običan poluproizvod u odnosu na...?

U odnosu na svaki drugi komp, laptop ili netbook koji to sve ima vec godinama. sta smo mi citali prije appleovog tableta? Sta smo igrali na cemu smo radili i kojim alatima? Nije bilo ni novina, igara,aplikacija knjiga niti iceg drugog prije appleovog tableta? Na cemu si ti covjece? daj i nama nesto je opako dobro ;)

u tome i je stvar ljudi neznaju nist drugo osim appleovih proizvoda jer nasi novinari ne prenose nis dugo osim appleovih prezentacija. pola moje grupe na faksu (pmf) nikad nije culo za htc, palm, da postoje i drga all in one racunala osim imaca...

17 godina
dgigibao kaže...

Moja poanta je u tome da to što se većina ne slaže s tobom ne znači da si u krivu. To šta si ti dio ovaca koje sve isto bleju je tvoj problem.

ROFL!

Ironija godine!

- Psiho246
17 godina
protjeran
vjeko kaže...

Zaključak je da je iPad sa 10" ISP zaslonom, knjigama, novinama, aplikacijama, igrama, internetom i glazbom zapravo jedan običan poluproizvod u odnosu na...?

Doci ce i M$ verzija uskoro, negdje u Svibnju, mozda..

17 godina
neaktivan
Ime mu je iPad!

Ovo je najbolji dio: "Ima ugrađen kalendar, adresar, aplikaciju s mapama za navigaciju, satelitske mape i iTunes Store. Moguće ga je koristiti i za gledanje TV-a i filmova." Pobogu pa to danas ganjaju vulgaris mobiteli!

A da je revolucionaran, nije! Tableti nisu ništa novo i pružali su sve to što iPad sad "revolucionarno" pruža i prije par godina. S time da "klasičan" tablet ima jednu veliku prednost: tipkovnicu!

Naravno, Jobs kakav je i karizmu koju ima i priču koju može prodati... Hmmm, redovi ljudi koji čekaju satima da kupe svoj primjerak nečeg tako "običnog"

Chaintech socket 4 MB, Cyrix 486DX2 66Mhz (TURBO mode!), 8MB EDO RAM, 420MB HDD, S3 Trio 2MB, Sound Blaster 16, 3.5" 1.44MB floppy!!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dantex kaže...

http://www.apple.com/ipad/

kad pogledate video zapravo vidite koliko je fora

Nevjerojatno koliko laznog divljenja za jedan prosjecan prozivod.

Jedina smijesna stvar mi je bila ono kako je Jobs obucen na predstavljanju. Zamisli samo kako bi mediji reagirali da se to dogodilo kod nas... :P

http://i49.tinypic.com/2lc07xs.jpg
15 godina
neaktivan
Ime mu je iPad!

Ime mu je iPhone Maxi! Debeli crni rubovi, sa okruglim čoškovima mmmmmmmmmmm, prekrasno. AKO SI SLIJEPAC! :-)

Pravi programeri programiraju binarno!
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ime mu je iPad!

---

EDIT: sorry, double post...

Chaintech socket 4 MB, Cyrix 486DX2 66Mhz (TURBO mode!), 8MB EDO RAM, 420MB HDD, S3 Trio 2MB, Sound Blaster 16, 3.5" 1.44MB floppy!!!
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.1.2010 23:18 (s1m0n).

1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
bestia kaže...
vjeko kaže...

Jedva čekam! Dupli tap - yes - next - next - ok - this application didn't install correctly...

17 godina
Ime mu je iPad!

Neću reći da ne valja ni pod razno, ali ništa posebno ni spektakularno, jest zanimljivo, na prvu  podsječa na veliki iPhon, mozda će evoluirat i postati touchscreen laptop revolucija, kao sto je iPhon ucinio sa mobitelima.

Šminka, ništa više Bogataš volio bih da imam da se foliram malo Belji se

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
dgigibao kaže...

Moja poanta je u tome da to što se većina ne slaže s tobom ne znači da si u krivu. To šta si ti dio ovaca koje sve isto bleju je tvoj problem.

ROFL!

Ironija godine!

javio se ovan

http://www.metacafe.com/watch/1972097/how_to_behave_on_a_forum/
16 godina
neaktivan
Ime mu je iPad!

iskreno nisam ocekivao nista novie,Iphon je bio novo revolucionarno a ovo ja samo poduzenje ovaj ce proizvod i to kako naci kupaca vec od danas imamo na raspolaganje  programe ,igrice za kojesmo cekali dve godine a nih imamo danas,ja cu da ga kupim za 500$ ili 500eu dam klincima da se igraju umesto iphona da mogu mirno da koristim moi pc a kad mi se smrkne od sedenja lepo se uvalim na fotelu i zezamse

art
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ime mu je iPad!

Neću reći da ne valja ni pod razno, ali ništa posebno ni spektakularno, jest zanimljivo, na prvu  podsječa na veliki iPhon, mozda će evoluirat i postati touchscreen laptop revolucija, kao sto je iPhon ucinio sa mobitelima.

Šminka, ništa više Bogataš volio bih da imam da se foliram malo Belji se

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ime mu je iPad!

eo malo o njemu

Apple predstavio iPad - kariku koja nedostaje između laptopa i mobitela

Cell Phone + iPod = iPhone

iPhone + Macbook = iPad

NOVO Appleov tablet računalo zvat će se iPad, objavio je danas u San Franciscu glavni izvršni direktor te kompanije Steve Jobs, predstavljajući napeto očekivani dodatak tehnloškom tržištu, za koji je rekao da će biti zaista čaroban i revolucionaran proizvod.

"Ono što ovaj uređaj čini je izvanredno. To je najbolje iskustvo korištenja interneta koje ste ikad imali. Fenomenalno je vidjeti cijelu web-stranicu na ekranu osjetljivom na dodir. Puno bolje od laptopa. Puno bolje od pametnog mobitela", rekao je.

Novi iPad bit će izvjesna karika koja nedostaje između laptopa i pametnog telefona. Model koji je Jobs predstavio u San Franciscu, radi bez tipkovnice na ekranu od gotovo 10 inča (25 centimetara) osjetljivom na dodir.

Od 499 do 829 dolara

"Možete otkrivati glazbu, kupovati je", rekao je Jobs, napominjući kako se iPad može priključivati na Appleove aplikacije kao iTunes i AppStore. "Filmovi, TV, serije, podcastovi, ITunes, sve je uključeno", rekao je. iPad ima mnoge mogućnosti iPhonea i iPoda, kao orijentacijski senzor koji okreće sliku ovisno o tome kako okrenete sam uređaj. Vizualno, sličan je velikom iPhoneu.

Uređaj je dostupan u verzijama s flash memorijom od 16 i 64 gigabajta. Težak je manje od kilograma, debljine 1,3 centimetra, ima multitouch ekran, procesor od jednog GHz, koristi WiFi i Bluetooth tehnologiju, ima ugrađen zvučnik i mikrofon, ali još se nije spomenulo hoće li se prodavati u sklopu operativnih paketa pružatelja internetskih usluga.

Cijena će se kretati od 499 dolara za verziju sa 16GB memorije, 599 dolara za 32GB i 699 dolara za 64GB. Za iPadove s 3G tehnologijom cijena će biti 629, 729 i 829 dolara. "Kad smo krenuli u projekt, nismo imali samo ambiciozne tehnološke ciljeve, nego vrlo agresivnu cijenu. Htjeli smo da ga mnogi ljudi mogu kupiti", rekao je Jobs.

Puno intimniji od laptopa, puno pametniji od mobitela

Jobs je obećao da će iPad biti strelovito brz: "Tako je brz da leti", rekao je.

"Puno je intimniji  od laptopa i puno sposobniji od pametnog mobitela", dodao je. Baterija mu traje deset sati i Jobs kaže da uređaj može raditi u stand-by modu a da ga se ne mora puniti.

Demonstrirao je kako se iPad koristi za surfanje koristeći Appleov browser Safari. Jobs tvrdi da će iPad biti bolji za čitanje knjiga, igranje igara ili gledanje videosnimaka nego mobiteli i laptopi. Uređaj dolazi u paketu sa softverom koji uključuje kalendar, karte, program za puštanje videa i glazbe.

Spas novinske industrije?

Tablet računala postoje već desetak godina, ali dosad nisu bila pretjerano uspješna. Jobs je priznao da će se Apple morati potruditi uvjeriti potrošače koji već imaju laptope i pametne mobitele, u to da im ovaj uređaj treba.

"Kako bi ste stvorili zaista novu kategoriju uređaja, ti uređaji moraju biti puno bolji u obavljanju nekih temeljnih zadataka, inače nemaju smisla", rekao je Jobs.

Brojne novinske kompanije, koje su u zadnjih nekoliko godina doživjele velik pad naklade zbog novih tehnologija, nadaju se kako će iPad biti uređaj preko kojega će moći doprijeti do većeg broja čitatelja. Jobs je predstavio program za čitanje New York Timesa i igranje igre Electronic Artsa. Publika, u kojoj su bili brojni novinari i blogeri, izlaganje je popratila salvama pljeska, a u jednom trenutku Jobs je dobio i stojeće ovacije.

Video:

Moj PC  
0 6 hvala 0
17 godina
neaktivan
vjeko kaže...
bestia kaže...
vjeko kaže...

Jedva čekam! Dupli tap - yes - next - next - ok - this application didn't install correctly...

Redmond, start your photocopiers! :)

http://www.metacafe.com/watch/1972097/how_to_behave_on_a_forum/
15 godina
neaktivan
Ime mu je iPad!

195 komentara, očito RDF djeluje :-)     (ko ne zna što je RDF nek pogleda na wikipedija-i)

Pravi programeri programiraju binarno!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ime mu je iPad!

Mocno izgleda.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ime mu je iPad!

Mislim da ovaj

u ime svih vasBelji se.

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
vjeko kaže...

Makni željeznu zavjesu sa OSXa, IphoneOSa i ostalih baljezgarija, daj svakom propalitetu SDK i omogući izvršavanje koda koji nije potpisan od strane Applea, omogući rad na svem mogućem hardveru i od tog nebeskog OSXa ne ostane ništa. Mogao bi se kladiti da bi tako otvoren OSX stvarao BSODove i appcrasheve brže nego šta mali Kinezi sastavljaju iphoneove.

Zatvorena platforma + probrani hardware = stabilnost. Još ako je OS tipa Minixa pa da vidiš stabilnosti... Na Windowsima - driver nema certifikat. Nema problema - klik na Continue anyway i sve radi... Probaj složit takvo neš za OSX. Kernel panic!

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
17 godina
neaktivan
artfull kaže...
jeate kolko idiota po ovim forumima :D .....

Ti se svaki put iznenadiš kad vidiš svoje postove na forumu? Pogledaj gore lijevo i vidjet ćeš da to nije više ljudi, već da su sve to tvoji postovi...

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
16 godina
neaktivan
Evo, već vidim kako bi Gitak tv mogao ovo prezentirat
Apple sprema: iPapir za brisanje vaših iGuzica. Iako nije troslojan i ugodan kao Zewa on ima taj Apple dizajn sa prepoznatljivim logom. Predstavljanje za mjesec dana, Steve Jobs će čak demostrirati korištenje tog nikad viđenog i nevjerojatnog iPapira za brisanje guzice.
I onda za mjesec dana Steve Jobs kaže kako je to nevjerojatno iskustvo, nikad viđeno. Onda mu daju 2 min u vijestima, i vidiš sutra okolo djecu kako pričaju o onom iPapiru za brisanje guzica i kako je to 'must have' ove godine.
Ali je*iga Hrvati, za vas imamo samo po cijeni dvije prosječne plaće i nemožete koristiti iTunes s njim
Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
17 godina
ToMisLaW kaže...

eo malo o njemu

Apple predstavio iPad - kariku koja nedostaje između laptopa i mobitela

Cell Phone + iPod = iPhone

iPhone + Macbook = iPad 

Puno intimniji od laptopa, puno pametniji od mobitela

Jobs je obećao da će iPad biti strelovito brz: "Tako je brz da leti", rekao je. 

Nemoj se sramotiti.

1.) Sam Macbook je svjetlosnim godinama ispred iPad-a. Kako onda moze biti iphone+macbook= ipad?

Gluposti pises.

2.) Sta to znaci puno intimniji? Da se mozes trljat o njega i dosegnut vrhunac? ROFL Pametniji od mobitela? Kolki mu je tocno IQ?

Mozda su to samo prazne fraze s kojima se Jobs koristi da ti proda maglu? Ma neeeeee, sigurno nije to.

3.) iPad sad i leti a? Uvijek sam htio uredaj koji leti! Kakav pogon koristi? Impulsni? Ima li warp jezgru? Koliki mu je output? ROFL!

- Psiho246
17 godina
Ime mu je iPad!

igračka je super

al mana je što nema i dalje adobe FLASH

da to ima, bio bi no1, isto kao i iphone

uglavnom idemo ka star treku :) tamo imaju te male gadete :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ime mu je iPad!
jbg, ljudi ne kuze da nije stvar u specifikacijama nego u softwareu i sadržaju a Apple je to ovdje dobrim dijelom isporucio. ms tablet će biti smeće dok god ne izađe na win mobile u sa officeom dizajniranim za rad sa prstima i marketplaceom sa usporedivim izborom sadržaja. Za to ćete se nacekati sto znaci da je Apple opet prvi i pametniji. Inače full fledged OSX na tabletu postoji odavno i zove se modbook. Nije bas ni uspješan ni zanimljiv širem
krugu korisnika. Žalosno je koliko malo ljudi kuzi tehnologiju i trendove i iskoristivost. Nikakvo cudo da Apple radi krugove oko ostalih.
A.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ime mu je iPad!

Tko zapravo cita knjige na zaslonu ekrana?

Ako hoces citati,uzmi fuckin' knjigu i citaj. Nece joj se isprazniti baterija i ne trebas bjezati od sunca.

I jel to cudo ima stylus uopce?

http://i49.tinypic.com/2lc07xs.jpg
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.1.2010 23:33 (VirtUoso).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ime mu je iPad!

Evo malo gledam novosti i gladan što ljudi pišu o ipadu i već sam izgubio volju.

Još nitko nije ni probao uređaj a već horde appleovca brane sve nedostatke i uopće ne dovode u upit kako je to bez ikakve sumnje odličan uređaj i kako ono što on zapravo nema nije ni potrebno. Pa onda malo gledam po forumu i vidim postove stila: odi vidi na appleovu stranici, vidjt ćeš kako je to odličan uređaj. 

Pa naravno tamo zbilja to piše, ali hej, pa zašto bi proizvođač lagao?

Tu je naravno i Steve koji je barem 50 puta rekao ( zapravo nisam gledao ali nagađam jer znam kakav on to običaj ima ) kako je to odličan, super, cool uređaj, poslije kojeg ( naravno nakon što ga kupite), nikad nećete željeti ni trebati neki drugi (osim ako ga naravno ne proizvodi Apple ). Evo kažem ja nisam gledao, pa me slobodno ispravite ako nije bilo tako.

A možda bi bilo dobro da se suzdržite komentirati kako je to dobra odnosno loš uređaj dok ga ne probate ili barem dok se na internetu ne pojavi jedan pravi nezavisni test?

Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
artfull kaže...
jbg, ljudi ne kuze da nije stvar u specifikacijama nego u softwareu i sadržaju a Apple je to ovdje dobrim dijelom isporucio. ms tablet će biti smeće dok god ne izađe na win mobile u sa officeom dizajniranim za rad sa prstima i marketplaceom sa usporedivim izborom sadržaja. Za to ćete se nacekati sto znaci da je Apple opet prvi i pametniji. Inače full fledged OSX na tabletu postoji odavno i zove se modbook. Nije bas ni uspješan ni zanimljiv širem
krugu korisnika. Žalosno je koliko malo ljudi kuzi tehnologiju i trendove i iskoristivost. Nikakvo cudo da Apple radi krugove oko ostalih.

Bravo, ti vidiš budućnost, svaka ti čast.  Apple je glavni. 

16 godina
Xanzzu kaže...

Evo malo gledam novosti i gladan što ljudi pišu o ipadu i već sam izgubio volju.

Još nitko nije ni probao uređaj a već horde appleovca brane sve nedostatke i uopće ne dovode u upit kako je to bez ikakve sumnje odličan uređaj i kako ono što on zapravo nema nije ni potrebno. Pa onda malo gledam po forumu i vidim postove stila: odi vidi na appleovu stranici, vidjt ćeš kako je to odličan uređaj. 

Pa naravno tamo zbilja to piše, ali hej, pa zašto bi proizvođač lagao?

Tu je naravno i Steve koji je barem 50 puta rekao ( zapravo nisam gledao ali nagađam jer znam kakav on to običaj ima ) kako je to odličan, super, cool uređaj, poslije kojeg ( naravno nakon što ga kupite), nikad nećete željeti ni trebati neki drugi (osim ako ga naravno ne proizvodi Apple ). Evo kažem ja nisam gledao, pa me slobodno ispravite ako nije bilo tako.

A možda bi bilo dobro da se suzdržite komentirati kako je to dobra odnosno loš uređaj dok ga ne probate ili barem dok se na internetu ne pojavi jedan pravi nezavisni test?

ma ti tipovi su stvarno luđaci, uređaj je ok, ali nista posebno, nebi ga kupio jedino kad bi mi ga prodali za 1000 kn, a i onda bi dobro razmislio, fali mu multitasking i jos dosta toga, na iphoneu to mogu oprostit, ali na ovome nikako

17 godina
neaktivan
Xanzzu kaže...
artfull kaže...

da se kladimo da će to MS i napraviti?

A.
16 godina
neaktivan
artfull kaže...
Xanzzu kaže...
artfull kaže...

da se kladimo da će to MS i napraviti?

Neću tarot mi nije jača strana. Ne tvrdim ni jedno ni drugo.

17 godina
neaktivan
Ime mu je iPad!

Idealan uređaj, osim svega standardnog što ste naveli, za npr. kućnu automatizaciju. I cijenom i mogućnostima. A prodati će ga se masu, jer je dizajniran za masu, za ljude malog ili nikakvog znanja o uporabi standardnog računala.

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
Moj PC  
2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice