Zezancija je jedno, ali činjenice su drugo. U Španjolskoj je zabilježeno TROVANJE NJIHOVIM ULJEM, o čemu je nedavno bilo i na Tv-u...
I sam sam kupio to smeće u Lidlu (neka akcija - 33kn litra), i bome sam skoro povratio od samo gutljaja,a tek ''miris'' po sapunu... Ko ne vjeruje, neka se sam uvjeri :-(( ne bih preporučio...
A onda sam pronašao Marinsko. Zvijezdino nisam htio (punjeno u EU) pa sam uzeo naše, dalmatinsko. I mogu ga svima preporučiti - izvrsno maslinovo ulje (djevičansko i extra djevičansko). Djevičansko im je također odlično i košta samo oko 50kn L, što je čak i jeftinije od smeća kojeg prodaje Zvijezda.
Večina proizvoda iz Lidl-a koje sam probao su daleko kvalitetniji i daleko jeftiniji nego domaći. Čak i to srpsko pivo koje se prodaje kao hrvatsko je bolje od večine pravih hrvatskih piva. Velebitsko je na razini Žuje zadnje 2 godine - frajer se polakomio pa povećao proizvodnju. Vukovarsko je jedino domaće koje liči na nešto.
Što se tiče špijuniranja, zna se koliko sve američke kompanije skupljaju informacija o svim korisnicima-Google, Apple, Facebook. Svaki uređaj skuplja hrpetinu informacija o korisnicima. O kakvom špijuniranju onda oni govore?