HTC utrostručuje prodaju mobitela?

poruka: 20
|
čitano: 3.263
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC utrostručuje prodaju mobitela?".
16 godina
neaktivan

HTC, očekuj i od mene sljedeću godinu da ću ti uzet Desire HD {#}

http://gtabalkan.com
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: HTC utrostručuje prodaju mobitela?
joze kaže...

Pitam se koji će od naših operatera nuditi Desire HD, jer koliko vidim Desire HD i Desire Z su najavljeni i pušteni u prodaju u isto vrijeme a tele2 i vip nude zasada samo Desire Z, imaju li uopče namjeru prodavati i Desire HD ? 

početnici ili napredni posjetite wiki.open.hr ili www.linuxzasve.com i naučit čete više o linuxu
15 godina
linuxuser kaže...
joze kaže...

Pitam se koji će od naših operatera nuditi Desire HD, jer koliko vidim Desire HD i Desire Z su najavljeni i pušteni u prodaju u isto vrijeme a tele2 i vip nude zasada samo Desire Z, imaju li uopče namjeru prodavati i Desire HD ? 

VIP nudiHTC Desire HD.

Never trust a computer you can't throw out a window.
15 godina
linuxuser kaže...
joze kaže...

Ne znam kamo gledaš, ali evo probaj u ovom smjeru...

EDIT: prestigao me BOGDO

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.12.2010 10:26 (miki1981).
16 godina
neaktivan

Nisam opazio, vidio dam samo za desire Z, smijem li pitati koliko dugo je u ponudi kod vipa ? 

edit

Zašto desire hd ima slabiju bateriju ? 

početnici ili napredni posjetite wiki.open.hr ili www.linuxzasve.com i naučit čete više o linuxu
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.12.2010 11:38 (linuxuser).
15 godina
linuxuser kaže...

Nisam opazio, vidio dam samo za desire Z, smijem li pitati koliko dugo je u ponudi kod vipa ? 

edit

Stvarno se ne sjećam, ali sam gotovo siguran da je bio u ponudi pred nekih 2-3 tjedna kad sam ja tražio nešto po njihovim stranicama...

Ali kažem, nisam baš 100% siguran.

16 godina
neaktivan
linuxuser kaže...

edit

Već tri tjedna najmanje. {#}

16 godina

Evo dokaz da je i kvalitetom moguć napredak, a ne samo marketinškim forama (vjerujem da znate na koga apeliram).

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Povećana prodaja ima prvenstveno veze sa širenjem pokrivenosti tržišta.

Kad ste prije koristili HTC telefon? Nikad, odnosno rijetki su ih koristili jer je gotovo svaki HTC telefon bio iz najvišeg cjenovnog razreda.

Od kada su počeli više pažnje posvećivati kompletnom tržištu (sada možete naći HTC za 1000 kn) naravno da im je i prodaja porasla višestruko.

Svaka šuša sad ima HTC. :)

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!

6 0 hvala 0
17 godina

nedavno sam dosta prčkao po wildfire-u i moram priznat da bi čak i taj pokrio sve moje zahtjeve..

jedino me cijena interneta još brine..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
16 godina
nixass kaže...

jedino me cijena interneta još brine..

Ja sam se usrećio sa "Simpom". Svaki mjesec 50 kn bon, od toga ode 10/20 kn za 100/300 MB mjesečno (neiskorišteni iznos se prenosi u sljedeći mjesec) i to mi je i više nego dosta za cijeli mjesec, a ne koristim mobilne stranice.

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
17 godina

ja sad plaćam 15kn za 50MB na vipu..

isključim si slike, tekst mi je bitan, i surfam :D

pokušavam se držat ispod 100kn mjesečno na mobitelu.. teško je, ali ide

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
17 godina
Danny_HR kaže...

Povećana prodaja ima prvenstveno veze sa širenjem pokrivenosti tržišta.

Kad ste prije koristili HTC telefon? Nikad, odnosno rijetki su ih koristili jer je gotovo svaki HTC telefon bio iz najvišeg cjenovnog razreda.

Od kada su počeli više pažnje posvećivati kompletnom tržištu (sada možete naći HTC za 1000 kn) naravno da im je i prodaja porasla višestruko.

Svaka šuša sad ima HTC. :)

Ja sam na HTC-u zadnje 3-4 godine. Možda ne direktno, imao sam MDA Compact III, tj. Brandirani HTC Artemis, no ipak je na bateriji pisalo HTC :).

17 godina
neaktivan
Solo761 kaže...

Ja sam na HTC-u zadnje 3-4 godine. Možda ne direktno, imao sam MDA Compact III, tj. Brandirani HTC Artemis, no ipak je na bateriji pisalo HTC :).

Jep, ja imam još uvijek HTC Tytn 2/Kaiser, odnosno T-Mobile MDA Vario 3.

Svojevremeno je koštao dobrih 4000 kn u slobodnoj prodaji. :)

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.12.2010 16:47 (Danny_HR).
17 godina
neaktivan

Ja sam prije par dana kupio Desire i oduševljen sam njime. HTC doista proizvodi vrhunske mobitela. Popularnost i razvikanost nije potrebna.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ali opet baš da utrostruče prodaju, malo mi je previše. Istina da se polako počinju probijati i da ga sve više ljudi uzima(wildfire se prodaje ko lud, u vipu su stalno na rubu zaliha sa njime{#}) ali zato imaju dosta high end uređaja koji su dosta skupi...

Samo neka zadrže kvalitetu, i da update-aju modele na najnoviji software, bio android/winsi i biti će dobra konkurencija ostalima{#}

Stoja
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
linuxuser kaže...
joze kaže...

Nisi dobro pogledao. VIP ima u ponudu Desire HD, ali je jos uvijek preskup. Vec mjesec dana gledam review-e po netu glede HD-a kao gladna kokos :-) Na jednom sam mejstu pronasao informaciju da ce HTC sl. godine pustiti 3 nova mobitela, top klasa.

17 godina
neaktivan

prvo sto mi padne na pamet kad pomislim smartphone je HTC, pomalo su u sjen ostalih renomiranih proizvodaca, ali prave ponajbolje uredaje... zelim im sto uspjesniju novu godinu...

AMD Athlon64 X2 5200+ 2.71 GHz , Asus Radeon HD3650, 2 GB RAM, 320 GB, Logitech X-530
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Htc je uspio zbog Androida 

Evo nedavno se priča da je i Samsung i LG imaju uspjeh sa Android mobitelima, evo LG je u 40 dana rasprodao  2 milijuna primjeraka Optimusa One-a .  Vjerujem da će zbog nove verzije Android 3.0 koji dolazi iduče god prodaja biti još bolja osim na mobu, također i na tabletu. Pa pretpostavljam da HTC pravi Android 3.0 Tablet kao što i Motorola radi. 

17 godina
neaktivan

HTC tablet...zvuči veoma zanimljivo...{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice