...i bolji TS (sa podrškom za multitouch), ljepši izgled (po meni) i tanji je...
Nadam se da onda barem onda novi ekrani imaju bolji multitouch nego što ima trenutni desire...
...i bolji TS (sa podrškom za multitouch), ljepši izgled (po meni) i tanji je...
Nadam se da onda barem onda novi ekrani imaju bolji multitouch nego što ima trenutni desire...
Info sa mob.hr
Za jučer predstavljene HTC-ove modele Desire HD I Desire Z već se moguće predbilježiti, doduše u Njemačkoj i Velikoj Britaniji. Ono što je nama zanimljivo svakako su cijene jer se po njima možemo barem orijentirati i pretpostaviti koliko će ovi ljepotani zapadati kada stignu u naše krajeve. Cijena modela HTC Desire HD u prebilježbi iznosi između 560 i 600 eura, dok za model HTC Desire Z treba izdvojiti između 515 i 540 eura, ovisno o tome gdje se naručuje.
A kaj mu fali?
Mislim..ne znam ja..možda sam pola sata proveo "s Desire-om"..tako da..
A kaj mu fali?
Mislim..ne znam ja..možda sam pola sata proveo "s Desire-om"..tako da..
A nije punokrvni multitouch, može samo do 2 dodira prepoznati, a u nekim specifičnim situacijama(uglavnom samo igre) zna krivo interpretirati dodire, ali u surfanju i slično(pinch-to-zoom) funkcionira bez problema
Pa kud su krenuli s tim telefonima u HTC-u, u rikverc.? Sad su bar originalni, to sigurno nisu kopije osim ako nisu počeli kopirati nokiju.
Pa kud su krenuli s tim telefonima u HTC-u, u rikverc.? Sad su bar originalni, to sigurno nisu kopije osim ako nisu počeli kopirati nokiju.
S kim si se ti posvađao??
Mene je HTC kao HTC malo razocarao u zadnje vrijeme. Napominjem da ne govorim o androidu vec samo o HW-u.
Mene je HTC kao HTC malo razocarao u zadnje vrijeme. Napominjem da ne govorim o androidu vec samo o HW-u.
To se zove muzenje love, iliti ista pašta drugo pakovanje...uz minimalan trud izbacili nove proizvode koje će ko lude prodavati...mislim da neku konkretniju evoluciju možemo tek za nekih pola godine-godinu očekivat, 6 mjeseci mi je nekako premalo da išta pametno i slože...
Zašto razočarao? Meni je Desire Z baš ono što čekam već neko vrijeme, sigurno ću ga uzeti ako bude prilike.
Ovo izgleda i više nego dobro.
Znači ipak ima napretka u performansama u novom procesoru koji vrti na istom taktu, pohvalno E da su barem mobovi ko kompovi, odeš u dućan, kupiš novi proc, i zamjenim ga sa svojim starim hehe
Zašto razočarao? Meni je Desire Z baš ono što čekam već neko vrijeme, sigurno ću ga uzeti ako bude prilike.
Jer stancaju nove modele koji se razlikuju u sitnicama u odnosu na stare. Jer im je support za starije modele jednak nuli. Jer im je support opcenito jednak nuli kao i odnos prema zajednici. Jer na Legendu imam jako los signal.
Jer stancaju nove modele koji se razlikuju u sitnicama u odnosu na stare. Jer im je support za starije modele jednak nuli. Jer im je support opcenito jednak nuli kao i odnos prema zajednici. Jer na Legendu imam jako los signal.
Istina da štancaju ko ludi, ali žele zaraditi, ne? Ionako razlike u novim modelima nisu toliko velike da bi bi stariji modeli postali zadnje smeće. Što se tiće supporta ja više nego zadovoljan jer desire je prvi mob poslije nexusa da je dobio android 2.2 a i sad pred par dana smo opet dobili update, a šuška se da ćemo i novi sense dobiti. Ja sam vrlo zadovoljan takvim odnosom. A signal te mući zbog aluminijskog kućišta
Istina da štancaju ko ludi, ali žele zaraditi, ne? Ionako razlike u novim modelima nisu toliko velike da bi bi stariji modeli postali zadnje smeće. Što se tiće supporta ja više nego zadovoljan jer desire je prvi mob poslije nexusa da je dobio android 2.2 a i sad pred par dana smo opet dobili update, a šuška se da ćemo i novi sense dobiti. Ja sam vrlo zadovoljan takvim odnosom. A signal te mući zbog aluminijskog kućišta
Gledak kako cu ga se rijesit... Sad cete me na kriz al najzadovoljniji sam bio sa ajfonom :)