HGspot uvodi osobne savjetnike

poruka: 343
|
čitano: 75.706
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HGspot uvodi osobne savjetnike".
16 godina
neaktivan

Ja sam do sada imao posla sa svega tri reklamacije, dvije sa svojim HP prijenosnikom kojem je dobavljač čini mi se M-san grupa i obije sam čeko tjedan dana da mi ga srede. Prvi put je ošao čitać, a drugi put vent za hlađenje. Treči put sam nosio HD5870 u Microline i tu sam čekao dva tijedna da mi pošalju novu.

Uglavnom nikad preko Linksa,ADM-a ili drugih jer tada traju najduže. Dok prvo to oni provijere, pa dok to pošalju nazad dobavljaču, pa dok još oni provijere prođe tih 45 dana.

I'll be back
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

A kad će @Ana.Matić ispunit stavku "moj PC"?Poljubac

Sve je moguće...
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

Neki sam dan dobio jednu jaaako korisnu stvar od HG-SPota!

Letak u obliku lepeze!!!!

Na onoj vručini u gradu sjeo mi ko budali šamar...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
RE: HGspot uvodi osobne savjetnike
rooswelt1991 kaže...

Hehehe...dobio i ja.....u nedjelju kada sam sjedio ujutro na kavi na Jarunu. 

No vidis da se bar trude i to je pohvlno....samo neka jos napune do vrha trgovinu sa KORISNIM stvarima i neka pometu konkurenciju sa cijenama i odlicnim servisom te im garantiram da cu do kraja zivota ici tamo posto mi se neke trgovine u Zg vec pomalo gade svojim ponasanjem, dizanjem cijena i losim i neinformiranim prodavacima.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
16 godina
win32 kaže...
rooswelt1991 kaže...

Hehehe...dobio i ja.....u nedjelju kada sam sjedio ujutro na kavi na Jarunu. 

No vidis da se bar trude i to je pohvlno....samo neka jos napune do vrha trgovinu sa KORISNIM stvarima i neka pometu konkurenciju sa cijenama i odlicnim servisom te im garantiram da cu do kraja zivota ici tamo posto mi se neke trgovine u Zg vec pomalo gade svojim ponasanjem, dizanjem cijena i losim i neinformiranim prodavacima.

Jesi vidio cijene na letku?

Da letak nije u obliku lepeze pao bi u nesvjest xĐ

16 godina

Evo citao jutros u vecernjem da HG Spot uvodi "robu koja se jedino mogla nabavljati preko ebaya". 

Izgleda da ce overklokeri ipak doci na svoje sa novim coolerima i slicno???

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
15 godina
tnakir kaže...

Evo citao jutros u vecernjem da HG Spot uvodi "robu koja se jedino mogla nabavljati preko ebaya". 

sad kad počnu nabavljat one "gadgete" za po euro što se prodaju Belji se

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
14 godina
tnakir kaže...

Je!?!? Imas mozda malo nesto vise info!? Hoce doci i mi na svoje koji pazimo oko hladenja, ventova, vode i sl!?

Lijepo...lijepo......no pusti snovi....IMHO naravno. 

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
16 godina
win32 kaže...
tnakir kaže...

Je!?!? Imas mozda malo nesto vise info!? Hoce doci i mi na svoje koji pazimo oko hladenja, ventova, vode i sl!?

Lijepo...lijepo......no pusti snovi....IMHO naravno. 

Nije nista konkretnije pisalo. Kenjkali su o tome kako je HG Srot postao kao dealer iPada i slicnih djidndji midndji... i na kraju je Hrvoje reko ovo gore sto sam napisao. Vecernji  List... negdje oko sredine, pola stranice. Odi pa vidi.

I'm going woo woo
16 godina

Živi bili pa vidjeli, ali one stvari koje na e-bay-u koštaju 100€ (bzvz cijena) u hrvatskoj će se na to morati platiti porez i još na tome će oni morati zaraditi.

A kakve "provizije" sad uzima HG-Spot već vidim da će se malo tih stvari u biti kupovati.

Jer ako netko već kupuje takve "extreme" stvarčice, valjda onda već ima nekog iskustva kupovine preko e-bay-a tako da mu ovo neće biti od velike koristi.

Samo moje mišljenje...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

evo bio danas tamo...od 10 stvari za koje sam pitao imali su 3, a na stranici uredno stoji da imaju...ionako ne bih kupio...

a neznanje prodavača je fascinantno...moja baka zna više o kompovima...

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

ajd necemo pretjerivatiIzlanuo se

Every time two people have sex, an angel gets a boner
15 godina
AA-d00d kaže...

ajd necemo pretjerivatiIzlanuo se

hehe...pitam ga dal imaju crossover kabel a on mene zbunjeno gleda... Neodlučan

16 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

evo bio danas tamo...od 10 stvari za koje sam pitao imali su 3, a na stranici uredno stoji da imaju...ionako ne bih kupio...

kako to mozes rec...

VIDI i BUG suraduju sa HG SPOTOM i oni su fascinirani znanjem prodavaca? (ili smo tako nesto dobili od PR strucnjaka)...

kazes neznaju sta je crossover... nije to nista, ja pitao crossover a on meni: "iza vas stoje kabeli pa si nadite" TOCNO TIM RIJECIMA...

pocetak kraja je odavno poceo

potpis :D
14 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...

kazes neznaju sta je crossover... nije to nista, ja pitao crossover a on meni: "iza vas stoje kabeli pa si nadite" TOCNO TIM RIJECIMA...

Pa ti si rekao da nisi godinama bio u HGspotu i da neces vise nikad krociti tamo? Sta si opet bio ili samo pričaš price sa šanka?

16 godina

Nije da baš volim pljucati, ali, seriously...

Koliki IQ trebaš imati da nakon 123456. redizajna stranice, one su i dalje u totalnoj banani kada tražiš... Ne znam... 1156 matičnu.

Every hole is a goal!
15 godina
Hacker-ri kaže...

kako to mozes rec...

VIDI i BUG suraduju sa HG SPOTOM i oni su fascinirani znanjem prodavaca? (ili smo tako nesto dobili od PR strucnjaka)...

ovaj nije znao da je to kabel uopće i da oni to imaju...kaj više reć...

16 godina

Jel itko ali bas itko iso u proteklih nekoliko dana u hg spot i vidio kako to sve izgleda, kako ljudi koji tamo rade znaju svoj poso i kakvi su to savjetnici???

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
toxic kaže...

Jel itko ali bas itko iso u proteklih nekoliko dana u hg spot i vidio kako to sve izgleda, kako ljudi koji tamo rade znaju svoj poso i kakvi su to savjetnici???

Nope.

Jesi ti pa da podijeliš svoje utiske. Zanima me kakvo je stanje.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
14 godina
neaktivan
toxic kaže...

Mislim da je ovo najbolji sumarum cijele teme. Svi nesto kenjuckaju, a nitko nije niti bio. Podsjeca me na Apple - Android spiku, svi su protiv, samo se nitko nije koristio s onim protiv cega je.

16 godina
neaktivan
facewithascar kaže...
Hacker-ri kaže...

Pa ti si rekao da nisi godinama bio u HGspotu i da neces vise nikad krociti tamo? Sta si opet bio ili samo pričaš price sa šanka?

Bio u kao pratnja-NAZALOST

Bukva kaže...

Nije da baš volim pljucati, ali, seriously...

Koliki IQ trebaš imati da nakon 123456. redizajna stranice, one su i dalje u totalnoj banani kada tražiš... Ne znam... 1156 matičnu.

Nije bit IQa po pitanju stranice, vec IQ ako neznas pitat pomoc

facewithascar kaže...
toxic kaže...

Mislim da je ovo najbolji sumarum cijele teme. Svi nesto kenjuckaju, a nitko nije niti bio. Podsjeca me na Apple - Android spiku, svi su protiv, samo se nitko nije koristio s onim protiv cega je.

Kad dodes jednom, pa nakon 1,5 god opet, u razlicite poslovnice i dobijes isti odgovor kao na pitanje prije godinu i pol... cemu se vracat?

cime su oni to zasluzili da se mi vratimo?

potpis :D
16 godina

Nije hebeno bitno da li ces ti tamo nes kupit, nego hebeno treba otic tamo i vidjet kako stvari stoje, a ja necu pljuvat po necem sta neznam kako trenutno radi i kakvi su im ljudi trenutno u pogonu mogu pljuvat jedino po cijenama koje vidim u web shopu njihovom i to je to, a da pricam o znanju njihovih radnika ili necem trecem ne mogu jer nisam tamo bio vec vise od 1 godine, ali vidim da ovdje isto nitko nije bio ali se nastavlja pljuvat po njihovim ljudima bez potrebe.. ali ako vam je tak laske g4it

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
XXX-Man kaže...

svi govorite da nije nitko bio tamo pa moram sam sebe citirat...ljudi čitajte pozornije...

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.7.2010 15:48 (XXX-Man).
16 godina
XXX-Man kaže...
XXX-Man kaže...

svi govorite da nije nitko bio tamo pa moram sam sebe citirat...ljudi čitajte pozornije...

A sta si ih tocno pitao podijeli sa nama da se i mi smijemo tom neznanju.

14 godina

SmijehJa znam više od njihovih servisera.Ovak,kažem ja njemu da je u kompu problem sa maticnom i napajanjem,a on meni da je problem sa Vistom.Zove me sutra dan i kaze bio je problem sa maticnom i napajajnjem te smo ih zamjenili.

Inače komp mi je u 9 mj. bio 4 puta zbog istog razloga u ZG na servisu.

Rekao sam sebi nikad više u HG Spot pa makar i zadnju na svijetu koji prodaju kompove.

16 godina
neaktivan

Hebo vaz i neznanje, da mi je znati tko se je toliko pametan rodio da odmah sve zna. ja sam bio nekoliko puta u Hg spotu i nisam dobio dojam da ljudi tamo neznaju šta rade.

Dapače vidi se napredak i susretljiviji su nego što su bili u stare dane. Jedini problem je što je lager PRAZAN i cjene nisu najbolje.Al vidno je da se trude.

I'll be back
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
microman kaže...

Hebo vaz i neznanje, da mi je znati tko se je toliko pametan rodio da odmah sve zna. ja sam bio nekoliko puta u Hg spotu i nisam dobio dojam da ljudi tamo neznaju šta rade.

Dapače vidi se napredak i susretljiviji su nego što su bili u stare dane. Jedini problem je što je lager PRAZAN i cjene nisu najbolje.Al vidno je da se trude.

Slazem se...

Baš sam bio u HGSPOTU u dubravi... i mogu vam reci da su prodavaci izuzetno ljubazni... istina ne znaju neke stvari (ali kao da mi znamo sve), ali znaju vecinu...

Iako skuplji sada idem tamo kupovati manje stvari...

to je kojih 400 - 500 kuna prometa mjesecno kod njih od mene...

In Control
16 godina
neaktivan

Inače bilo kod HG-spota,bilo kod Linksa ili ADM-a ne pali pametovanje, a pogtovo kad se treba reklamirati roba. Trgovci moraju biti ljubazni,al isto tako mora biti ljubazan i kupac.

neznam uopšte što kupac ima pametovati prodavaču, dođeš tamo kupiš što treba, Znači dobar dan, Hvala i Doviđenja. Trgovine informatičke opreme nisu kao Konzum, Kad ideš kupovat računalo ili nešt drugo točno trebaš znati što želiš,a ako kupac osobno nezna ništa o računalima obavezno treba sa sobom povesti nekog tko se razumije, a ne da očekuje od trgovca da zna što ti treba kad ni ti sam neznaš. Kod reklamacije vrijedi isto pravilo. Ljubaznost prije svega. Znači lipo odgovaraš na pitanja koja ti postavi,a u takvim se je situacijama ponekad dobro praviti glup tipa: Tko ja bi prčko po BIOS-u? Neznam ni doči do BIOS-a, a kamoli da bi prčkao po BIOS-u. :)))))))))

Znači Ljubaznost i nenametljivost prije svega(vrijedi i za trgovce i kupce)

I'll be back
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.7.2010 17:26 (microman).
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
microman kaže...

Inače bilo kod HG-spota,bilo kod Linksa ili ADM-a ne pali pametovanje, a pogtovo kad se treba reklamirati roba. Trgovci moraju biti ljubazni,al isto tako mora biti ljubazan i kupac.

neznam uopšte što kupac ima pametovati prodavaču, dođeš tamo kupiš što treba, Znači dobar dan, Hvala i Doviđenja. Trgovine informatičke opreme nisu kao Konzum, Kad ideš kupovat računalo ili nešt drugo točno trebaš znati što želiš,a ako kupac osobno nezna ništa o računalima obavezno treba sa sobom povesti nekog tko se razumije, a ne da očekuje od trgovca da zna što ti treba kad ni ti sam neznaš. Kod reklamacije vrijedi isto pravilo. Ljubaznost prije svega. Znači lipo odgovaraš na pitanja koja ti postavi,a u takvim se je situacijama ponekad dobro praviti glup tipa: Tko ja bi prčko po BIOS-u? Neznam ni doči do BIOS-a, a kamoli da bi prčkao po BIOS-u. :)))))))))

Znači Ljubaznost i nenametljivost prije svega(vrijedi i za trgovce i kupce)

A što u situaciji kad nemaju ono što trebaš (što mi se nije jedanput dogodilo)? Ili kad nemaju dovoljan broj onog što trebaš? A to nešto trebaš hitno? Mislim da je posve u redu da ti preporuče sličan proizvod kojeg imaju na lageru, ali da bi to napravili ipak trebaju znati nešto o tome što prodaju, a ne da glume blagajnike s bar-kod čitačem. Isto tako, ako ja dođem tamo i kažem da želim 'cinče na 3.5 mm džek', očekujem da prokleto znaju što je to i gdje im se to nalazi jer mi ne pada na pamet gubiti vrijeme lutajući njihovom trgovinom u nadi da ću naletiti na to što mi treba. Ne tražim da mi iz glave izbacuje tehničke podatke i radi cross-reference na slične proizvode, nego samo da odradi svoj posao, da mi smislen odgovor ako ga nešto pitam i da se zna snaći u svojem radnom okruženju.

A što se tiče HG Spotovog weba... Baš sam neki dan bio s kolegom na pivi i nekako smo došli na tu temu jer je i on totalno popi*dio na HG Spot kad je išao kupiti X proizvod od njih (namjerno ne pišem naziv proizvoda jer ne bi želio da prodavač ima neugodnosti zbog ovog). Dakle,  prvo ga je (proizvod X) tražio tonu vremena na webu, da bi ga na kraju jedva jedvice uspio naći. Onda je nazvao HG Spot da provjeri imaju li ga. Onda ga je njihov prodavač tražio na tom istom njihovom webu i nije ga uspio pronaći (WTF?) i onda mu je moj kolega morao diktirati šifru kako bi mu taj prodavač provjerio stanje u nekoj Excel (WTF?) tablici. Nakon još malo navlačenja, kolega je odustao od kupovine kod njih...

I nije prodavač kriv, nego način na koji je njihov 'sustav' organiziran. katastrofa web i excelica?? Ajmo još jednom: WTF? Tako se biznis radio prije 10-ak godina, ali danas... Nije ni čudo da su svi pogubljeni, da im ne ide i da su cijene takve kakve jesu. Implementacija kvalitetnog backend/frontend sustava koji međusobno 'komunicira' bi riješilo jako puno toga... Ali bojim se da je problem i u mentalnom sklopu uprave, što se vidi i po tome da su uopće išli na takvo rješenje kakvo imaju sada.

EDIT:

I nije čudo da onda trebaju "osobne savjetnike" da vam pomognu snaći se na njihovom webu. Smijeh

Retry. Reboot. Reinstall. Reformat.
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.7.2010 17:52 (vlad0).
16 godina
neaktivan
vlad0 kaže...

A što u situaciji kad nemaju ono što trebaš (što mi se nije jedanput dogodilo)? Ili kad nemaju dovoljan broj onog što trebaš? A to nešto trebaš hitno? Mislim da je posve u redu da ti preporuče sličan proizvod kojeg imaju na lageru, ali da bi to napravili ipak trebaju znati nešto o tome što prodaju, a ne da glume blagajnike s bar-kod čitačem. Isto tako, ako ja dođem tamo i kažem da želim 'cinče na 3.5 mm džek', očekujem da prokleto znaju što je to i gdje im se to nalazi jer mi ne pada na pamet gubiti vrijeme lutajući njihovom trgovinom u nadi da ću naletiti na to što mi treba. Ne tražim da mi iz glave izbacuje tehničke podatke i radi cross-reference na slične proizvode, nego samo da odradi svoj posao, da mi smislen odgovor ako ga nešto pitam i da se zna snaći u svojem radnom okruženju.

A što se tiče HG Spotovog weba... Baš sam neki dan bio s kolegom na pivi i nekako smo došli na tu temu jer je i on totalno popi*dio na HG Spot kad je išao kupiti X proizvod od njih (namjerno ne pišem naziv proizvoda jer ne bi želio da prodavač ima neugodnosti zbog ovog). Dakle,  prvo ga je (proizvod X) tražio tonu vremena na webu, da bi ga na kraju jedva jedvice uspio naći. Onda je nazvao HG Spot da provjeri imaju li ga. Onda ga je njihov prodavač tražio na tom istom njihovom webu i nije ga uspio pronaći (WTF?) i onda mu je moj kolega morao diktirati šifru kako bi mu taj prodavač provjerio stanje u nekoj Excel (WTF?) tablici. Nakon još malo navlačenja, kolega je odustao od kupovine kod njih...

I nije prodavač kriv, nego način na koji je njihov 'sustav' organiziran. katastrofa web i excelica?? Ajmo još jednom: WTF? Tako se biznis radio prije 10-ak godina, ali danas... Nije ni čudo da su svi pogubljeni, da im ne ide i da su cijene takve kakve jesu. Implementacija kvalitetnog backend/frontend sustava koji međusobno 'komunicira' bi riješilo jako puno toga... Ali bojim se da je problem i u mentalnom sklopu uprave, što se vidi i po tome da su uopće išli na takvo rješenje kakvo imaju sada.

Vrlo jednostavno odeš drugdije gdi imaju: ADM,LINKS,PROTIS?.

I'll be back
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice