HGspot pred izlazom, a Vemil?

poruka: 638
|
čitano: 179.916
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HGspot pred izlazom, a Vemil?".
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: HG Spot - rasprodaja!
17 godina
neaktivan
RE: HGspot pred izlazom, a Vemil?
tnakir kaže...

U ostalom spasavanje podataka... pa to ti nitko normalan nece radit... Backup glavu cuva, ili bar druga particija... A ako si nafrljio fotke sa obiteljskog druzenja na desktop a windovsi se se shebali... ko te sljivi... sam si kriv...

nebih se slozio...

Ima ljudi koji nude tako nesto u svojem standardnom servisu, ne mislim pritom na labaratorijsku analizu i te fore, cisto ako je disk ziv da se prebaci.

I ima onih koji su i dalje jako zahvalni na tome

potpis :D
15 godina
protjeran

ne znam..povjerenje je poljuljano....možda za koju godinu...da vidimo koliko je to ozbiljno....osobno,mislim da neće opstati...

17 godina
tnakir kaže...

U ostalom spasavanje podataka... pa to ti nitko normalan nece radit... Backup glavu cuva, ili bar druga particija... A ako si nafrljio fotke sa obiteljskog druzenja na desktop a windovsi se se shebali... ko te sljivi... sam si kriv...

Oće, al za jako puno novaca :)

15 godina
neaktivan
naxeem kaže...

A Mihaela, jeste li sigurni da će HGSpot nastaviti poslovati ili je sve ovo samo zbog dioničara?

:) Sada je to puno izglednije nego prije. Vremena su takva da ne možete biti sigurni ni u što, ali za HGspot se otvorila druga šansa i vjerujem da ćemo je znati iskoristiti.

Mihaela Bajkovac
15 godina
neaktivan
benko kaže...
Mihaela Bajkovac kaže...
Hacker-ri kaže...

Imam jedno jednostavno pitanje i molio bih one koji znaju iznutra da odgovore:

- dali se promjenio profil radnika, ili su radnici ostali isti a politika uprave se promjenila?

Radnici su ostali isti, ali su počele prve edukacije u međuvremenu. A između ostalog, uveli smo tajne kupce pa osim putem foruma i vaših savjeta ili upozorenja na nepravilnosti, dobivamo informacije i na taj način.

Politika Uprave se promijenila kad se promijenila i Uprava.

Jako lijepa i dobra informacija..nadam se  da ce se HgSpot uskoro izvuc iz go*ana

Ako netko mozda zna sta je sa onoim prodajnim centrom(blizu Konzuma) u Dubravi, oce li se vratit tamo:)?

Dubrava je zatvorena prije nekoliko mjeseci. Neće biti ponovno otvorena.

Mihaela Bajkovac
17 godina
segregator kaže...
tnakir kaže...

Oće, al za jako puno novaca :)

Mislis da to ulazi pod stavku "reinstalacija OS-a"? Mislim da te nitko u servisu nece pitat hoce li ti spasavati podatke, osim ako sam ne naglasis, ali to ce biti posebna stavka na racunu...

I'm going woo woo
17 godina
neaktivan
Mihaela Bajkovac kaže...
naxeem kaže...

A Mihaela, jeste li sigurni da će HGSpot nastaviti poslovati ili je sve ovo samo zbog dioničara?

:) Sada je to puno izglednije nego prije. Vremena su takva da ne možete biti sigurni ni u što, ali za HGspot se otvorila druga šansa i vjerujem da ćemo je znati iskoristiti.

Hehe. Hajde, neka je i zbog dioničara, pa da se lakše plate dugovi.:) Možda da se iz "one firme" vrati novac u matičnu :P

Iskreno, bilo bi mi drago da nastavi. Iako trgovine računalnom opremom koristim kao skladišta, jer ne trebam ništa osim uvoza od njih (vas), sve manje imam vremena baviti se slaganjem, čišćenjem, zamjenom i servisom računala i bilo bi super da postoji trgovina kojoj i profesionalac može vjerovati dovoljno da ostavi računalo u servisu da mu ugrade novi hardver i preslože kako treba, da mu ugrade novi vent, da pronađu grešku, a da pritom ne pokušaju otvoriti tuđe podatke na diskovima i u pokušaju oštete MBR na disku:). (Ne radi se o HG-Spotu konkretno).

Također, da me ne gledaju čudno i da ne moram prijetiti raznim prezimenima iz uprave kada vraćam neispravan uređaj ili kada tražim cjelokupan sadržaj bundlea koji se izgubio nekim čudom jer su mislili da je mušterija neiskusna.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
17 godina
neaktivan

Neznam koliko ima istine ali u danasnjem broju 24 sata osvanuo je tekst da HG spot otpusta 115 radnika! Jel to neka zabuna ili novogodisnja sprdacina?

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
F1-IVO kaže...

Neznam koliko ima istine ali u danasnjem broju 24 sata osvanuo je tekst da HG spot otpusta 115 radnika! Jel to neka zabuna ili novogodisnja sprdacina?

nije nije

rečeno je da od (228 radnika mislim) se polovica otpušta, a ovo kaj ostane ide na neku edukaciju...

a jbg, propada sve, ne samo hgspot...otkazi padaju ko ludi u zadnje vrijeme (sva sreća pa mi ugovor to kraja ožujka traje)

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Koliko ja znam, našli su im druga radna mjesta

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.12.2009 12:23 (BORN).
16 godina
BORN kaže...
F1-IVO kaže...

Koliko ja znam, našli su im druga radna mjesta

da, na zavodu za zapošljavanjeIzlanuo seMršti se

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/
17 godina
neaktivan

ocito ih polovica nezna radit...

i otkazi su normalna pojava, da su dosli prije i prije smanjili svo ovo preseravanje, ovakvog izvlacenja nebi ni bilo

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

pogledajte im malo na stranici da traže lokacije za svoje trgovine. Zaboravite to o daljnjem radu hgšrota. Najvjerojatnije će hgšrot ostati samo u ZG i tamo propasti jer će ih jaka konkurencija pokopati. A vemil, nekada takva firma a sada samo prašina onoga što je vemil nekada bio!

magog
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

priča se da je i PR u hgšrotu dobila otkaz tako da joj nisam u početku vjerovao na ovom forumu a neću ni od sada.

magog
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
magog kaže...

priča se da je i PR u hgšrotu dobila otkaz tako da joj nisam u početku vjerovao na ovom forumu a neću ni od sada.

jel se pise di?

17 godina

Sumnjam da je Mihaela dobila otkaz, pa jučer navečer je došao newsletter od nje... Cool Uostalo, zašto bi?

A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
4ndY kaže...

Sumnjam da je Mihaela dobila otkaz, pa jučer navečer je došao newsletter od nje... Cool Uostalo, zašto bi?

A stvarno ima glupih ljudi,da je dobila otkaz nebi se sada tu sa nama z*jebavala nego ležala i gledala TV.

duje kapitanović
17 godina
neaktivan
magog kaže...

U toj istoj birtiji se prica i da magog ima malog.

17 godina
neaktivan

trebalo je HG Spotu 5 godina da shvati da je zapadni dio Zagreba profitabilniji od istočnog, LoL

=WZ= Dado_mt http://www.bfwarzone.net "Are you trying to TK me or you're just noob"_ TS2:eurots1.clanservers.com:8820
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.12.2009 16:10 (dado_mt).
16 godina
neaktivan

Čini se da će biti nešto od HGspota, nadam se da će nastaviti sa takvim sniženjima i osim blagdana.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Stigli im novi WD eksterni diskovi. Cijene su niže ili iste nego u ADM-u tj. to su cijene u zagradi, koje su valjda za cash...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Napreduje Hg Spot na veliko,samo neka tako nastave bit če dobro.

BMW

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

svoje komplekse nemoj prenositi na druge a svoje manjkavosti zadrži za sebe! A informacija je dobivena od samog zaposlenika hgspota koji traži posao jer je hgspot u teškoj situaciji.

magog
17 godina
neaktivan

Čuj, dugo se nije javila, tako da je vrlo moguće. Osoba koju znam koja je bila na višem položaju dobila je također otkaz, kao i prodavač kojeg znam.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

mozda zena ima pametnijeg posla nego visit na forumu :D

ili je ne placaju za to

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

svi će trgovci u ovoj našoj smijuriji propast.

samo ako si produktivan možda preživiš.

i vrijeme je da se zakopa sve preprodavače...neš ti filozofije,

kupiš šleper laptopa i grundig lcd tv-a,nabiješ 30% marže i bogatiš se.

čisti neproduktivni paraziti.

na našoj grbači se bogatioli.  od agrokora i konzuma do svoh ostalih keruma.

nema potpisa
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
torrente kaže...

svi će trgovci u ovoj našoj smijuriji propast.

samo ako si produktivan možda preživiš.

i vrijeme je da se zakopa sve preprodavače...neš ti filozofije,

kupiš šleper laptopa i grundig lcd tv-a,nabiješ 30% marže i bogatiš se.

čisti neproduktivni paraziti.

na našoj grbači se bogatioli.  od agrokora i konzuma do svoh ostalih keruma.

sto se onda ne obogatis?

ima jedna a kaze... lako tudim k po k mlatit

16 godina
odjavljen
dado_mt kaže...

trebalo je HG Spotu 5 godina da shvati da je zapadni dio Zagreba profitabilniji od istočnog, LoL

Trebalo je njima gotovo da propadnu da pocnu citati prituzbe.

Masa ljudi se zalila na poslovanje u Dubravi i samom odnosu prema kupcima, ali ove to ocito nije zanimalo, jer je postajalo sve gore i gore.

Takvu hrpu neradnika i nekulturnih ljudi kao sto je bilo na tom malom prostoru u Dubravi nisam skoro vidio. Sve je to pocelo nekako prije 2 godine.

Tada su se bar trudili da i naruce, ako nesto nema, a ovi su samo rekli, ma imate u Mandiu ili gdje vec - onda odem tamo, a nema niti tamo. Blah, samo sam rekao dovidjenja i vise me hgspot nije vidio niti ce me vidjeti.

17 godina

ovo što sam ti napisao je očenaš.

kada ti zemo ili rođo daju bezkamatni kredit i ostale gluposti možeš

i ti počet ovaj preprodavački biznis.

ponavljam...paraziti!!

čak i je i kerum krenuo u građevinu i hoteljerstvo.

sad nastavi ti sa svojim tuć gloginje.

nema potpisa
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan

ajde ne seri...kupi ti sleper, i zaradi kad je to tako lagano.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: HG Spot - rasprodaja!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice