HG Spot - stečaj je neminovan

poruka: 93
|
čitano: 15.344
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HG Spot - stečaj je neminovan".
16 godina

Očekivao sam ovakvo nešto

Uvijek kad poletiš nebu nešto snažno vrati te na zemlju.Ne bilo vam to baš prema volji, prava ljubav nigdje ne postoji. Znam, ja to dobro znam. Šta da radi insan kad ostane sam? || Slab karakter x)
Moj PC  
10 0 hvala 0
16 godina

kad san savjetova nekima da ne kupuju kod njih,eto ga to je to adio hg

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: HG Spot - stečaj je neminovan
dery kaže...

Zasto adio? Stecaj nije zatvarenje .. nego i nova mogucnost rada uz dobar plan.

Prodaja i rad ide i dalje po proglasenju stecajnog upravitelja .. otvara se novi ziro racun bez utega starih dugovanja .. = ziva kemija :)

17 godina

Prešla baba s kolačima :D

,,Baš i nije... COD je više razbibriga u odnosu na nadmoćni BF2.'' ROFLCOPTERIMAO
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Bazzinga kaže...
dery kaže...

Zasto adio? Stecaj nije zatvarenje .. nego i nova mogucnost rada uz dobar plan.

Prodaja i rad ide i dalje po proglasenju stecajnog upravitelja .. otvara se novi ziro racun bez utega starih dugovanja .. = ziva kemija :)

propustili su oni svoje mogučnosti,prošla baba s kolačima

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
16 godina

A da oni jednostavno odustanu od svega... neka to šta imaju rasprodaju, jer očito je da im ne ide i da su ljudi izgubili povjerenje.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Da nije bilo vas dragih forumaša,grdno bih se prevario i kupio neko sranje od kompjutera u HG SPOT dućanu.Hvala svima koji su mi rekli za LINKS :)

:)

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MatkoBB kaže...

A da oni jednostavno odustanu od svega... neka to šta imaju rasprodaju, jer očito je da im ne ide i da su ljudi izgubili povjerenje.

Ako nas povijest nešto uči... sada će napraviti redizajn weba u ružniji i nastaviti pričati "pa mi sve radimo baš kako treba, stvarno neobično da nam ne ide...". {#}

14 godina
neaktivan

Lijepo su se nakrali. Od stečajne mase nema ništa kad im je kapital negativan. Tehnomax u blokadi?, Konikom se nudi na prodaju.

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.6.2011 14:18 (atos).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

HGSpot....RIP.

Gledati Lixa dok pjeva hrvatsku himnu...neprocjenjivo!
15 godina
neaktivan
siketa kaže...

HGSpot....RIP.

ma ne zaslužuju ni saučešće{#}

:)
17 godina

Lako za HG, ali što će se zbiti s Bugovim nagradnim natječajem u sastavljanju PC-a ?

Ako to propadne, to je tek katastrofa za Hrvatsku, pa i regiju ;-)

Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Mi moze netko tocno objasniti sto pravno znaci da je firma u stecaju? Kakva su joj prava i obaveze u tom stanju?

You're such an inspiration for the ways that I'll never ever choose to be...... Oh so many ways for me to show you how the savior has abandoned you.....

1 0 hvala 0
15 godina
uuY kaže...

Lako za HG, ali što će se zbiti s Bugovim nagradnim natječajem u sastavljanju PC-a ?

pa nije to bugov nagradni natjecaj..bug je samo trebao biti medijski sponzor

Gamers Don't Die, They Respawn. 1,001 posts and counting...
17 godina
Deus ex machina kaže...

Mi moze netko tocno objasniti sto pravno znaci da je firma u stecaju? Kakva su joj prava i obaveze u tom stanju?

to znači da će se dugovanja HG-a prislino naplatiti, ne mora značiti gašenje firme, no često znači budući da se radi o financijskom slomu

14 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...

Ovisno koji ce se pokrenut .. ima stecaj s preustrojem (pokusaj daljnjeg rada i izlazak iz dubioza) i stecaj s likvidacijom - namirenje drzave, radnika i vjerovnika (ako im se ima sto za dat) uz rasprodaju imovine i totalno gasenje.

Prava i obveze ovise o izboru stecaja koji ce stecajni upravitelj imenovan od trgovackog suda pokrenut u dogovoru s vjerovnicima.  

17 godina

koliko sam informiran hg-spot je uzimao hardware od dobavljaca i prodavao ga,a novac je uplacivao bankama a ne dobavljacima hardwera kako je bilo dogovoreno i sto je normalno. dobavljacima je prekipjelo i poceli su traziti svoje, i hg spot  je morao pokrenuti  stecaj

1 R34LLY L0V3 T0 R1D3 MY 81K3!!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.6.2011 14:26 (crozoki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
alexspalato kaže...
siketa kaže...

HGSpot....RIP.

ma ne zaslužuju ni saučešće{#}

Nije saučešće nego sućut {#}

17 godina
Bazzinga kaže...

Ovisno koji ce se pokrenut .. ima stecaj s preustrojem (pokusaj daljnjeg rada i izlazak iz dubioza) i stecaj s likvidacijom - namirenje drzave, radnika i vjerovnika (ako im se ima sto za dat) uz rasprodaju imovine i totalno gasenje.

Prava i obveze ovise o izboru stecaja koji ce stecajni upravitelj imenovan od trgovackog suda pokrenut u dogovoru s vjerovnicima.  

prema informacijama s neta ovdje se radi o odnosu microlinea (vjerovnik) i hgspota

16 godina
neaktivan
Nadam se da ce opet popust od 50% :D

@deus ex imas na wikipediji o stecaju ako te bas zanima
Ispricati cu vam istinitu pricu. Dok su mi bile sve petice, nikad nisam dobio nista, a kad sam ispravio biologiju sa 1 na 5 dobio sam 200Kn. To je valjda neki poremecaj u mozgu. - Mentalist
14 godina
neaktivan

Sud otvara stečaj, imenuje stečajnog upravitelja, saziva skupštinu vjerovnika...............,od svega ništa jer nema stečajne mase, troškove vođenja stečajnog postupka nem tko pokriti itd.  

17 godina
Fićo_CoD 5 kaže...
Nadam se da ce opet popust od 50% :D

@deus ex imas na wikipediji o stecaju ako te bas zanima

nema od prodaje ništa dok se situacija ne riješi

17 godina
uuY kaže...

Kao da je to bitno u cijeloj toj priči, natječaj nije trebao biti ni objavljen

15 godina
neaktivan

Pošto je HGS izašao na burzu kao d.d. mislim da će stečaj ići na nešto drukčiji način, a iz stečajne mase će se naravno namiriti logikom stvari prvo vjerovnici (hvala na ispravci kolegi). Da li će rastamburati i razhebati sve, što mi se čini nekako najlogičnije obzirom na poslovne rezultate posljednjih godina, ili će se ići na kompletan preustroj samog poduzeća, vjerojatno dijelom ovisi i o dogovoru s upravom. Zgodno bi bilo da je primjerice uprava HGS-a najveći dioničar, pa da vidimo hehe tzv. moralni hazard na djelu, rasturiti firmu iznutra, namiriti se ako je moguće iz stečajne mase i opet win-win situacija kako god okreneš.

Tu je ipak jedan malecki problem, Zaba. Među tri najveća dioničara i vjerojatno najveći vjerovnik. Fail-fail situacija. Jedna banka takvog renomea, u biti već godinama najjača banka u Hrvatskoj si neće dopustiti neozbiljnost u ovoj situaciji.

Ako zaista dođe do stečaja HGS-a mislim da će to značiti i njegovo gašenje.

Evo malo ne tako davnih aktualnosti, i imenom i prezimenom najveći dioničar. {#}

Ako netko ima viška para i ne zna šta će s njima, sad je vrijeme za kupnju HGS-ovih dionica, čista lutrija, a uz malo insiderskih informacija mislim da će biti ekipe koja će masno zaraditi ukoliko firma stane na noge iz svog ovog sranja i dionica se vrati iznad 30kn.

Cemetary gates
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.6.2011 17:54 (thedream).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
protjeran
Sinatra kaže...

Nadam se da stečaj neće utjecati na primanja svima nam drage Ane Matić, koja radi besprijekoran posao online PR-a tvrtke na Bugovom forumu.{#}

tebe bi trebalo staviti u PR,ako misliš da je to zanimljiv i zahvalan posao...no ne brini,dok god te mama i tata hrane i cipelice ti oblače,neš razloga za brigu...{#}

2 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Kada se otvori stečaj nema više razgovora sa upravom, nema trgovanja na burzi.

17 godina
thedream kaže...

Ako netko ima viška para i ne zna šta će s njima, sad je vrijeme za kupnju HGS-ovih dionica, čista lutrija, a uz malo insiderskih informacija mislim da će biti ekipe koja će masno zaraditi ukoliko firma stane na noge iz svog ovog sranja i dionica se vrati iznad 30kn.

uh, to je malo prevelik rizik za ovu situaciju - kao što si i sam rekao čista lutrija

15 godina
neaktivan
igy kaže...
thedream kaže...

uh, to je malo prevelik rizik za ovu situaciju - kao što si i sam rekao čista lutrija

Joj pusti me ja već razmišljam, kako onaj kaže karirani zeleni inspektor, ime mu zaboravio...u crtiću, kombiniram! {#}{#}

Cemetary gates
15 godina
neaktivan
HG Spot je pionir IT-a u Hrvatskoj zato molim respect. U
istom sam napravio prometa oko 100K kuna ( prije 3-4 godine ) i nije mi žao jer su imali najbolju ponudu cjene i kvalitete opreme.

HGSpot respect !

"I've seen things you people wouldnt believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate"

1 3 hvala 0
17 godina
thedream kaže...
igy kaže...
thedream kaže...

Joj pusti me ja već razmišljam, kako onaj kaže karirani zeleni inspektor, ime mu zaboravio...u crtiću, kombiniram! {#}{#}

ja sam isto to pomišljao, ali ipak ne hvala! (tko ne riskira ne profitira :)) go thedream)

mislim da je vrijeme za to bilo kod prvog preustroja, pa prodaja prije koji mjesec)

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.6.2011 14:57 (igy).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice