HG Spot u Dubravi

poruka: 31
|
čitano: 7.184
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HG Spot u Dubravi".
17 godina
neaktivan
HG Spot u Dubravi

aj drago mi je što se opet u dubravi otvorio

Ovo je moj potpis...
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HG Spot u Dubravi

A je mi smiješno ovo..na što se svodi marketing u RH?

VIP-ove reklame - sve neka mlađarija koja skače, uhvaćena u zraku.

HGSPOT neka mlađarija koja skače, uhvaćena u zraku.

Moja lokalna trgova obućom - dječica koja skaču, ulovljena u zraku, naravno

Izađe bilo kakav Teen časopis, pola reklama u njima su mlađarija koja skače, ulovljena u zraku.

Onda još, uz sve to, obavezno moraju svi koristiti engleski, jer to je valjda cool.

No, da ne kenjam dalje, molim vas, samo mi recite da im na staklu ne piše "Point of inspiraiton"...molim vas Iznenađen

30 0 hvala 4
15 godina
RE: HG Spot u Dubravi
Gluposti valjas.
16 godina
odjavljen
eevek kaže...

VIP-ove reklame - sve neka mlađarija koja skače, uhvaćena u zraku.

HGSPOT neka mlađarija koja skače, uhvaćena u zraku.

Moja lokalna trgova obućom - dječica koja skaču, ulovljena u zraku, naravno

Izađe bilo kakav Teen časopis, pola reklama u njima su mlađarija koja skače, ulovljena u zraku.

Onda još, uz sve to, obavezno moraju svi koristiti engleski, jer to je valjda cool.

No, da ne kenjam dalje, molim vas, samo mi recite da im na staklu ne piše "Point of inspiraiton"...molim vas Iznenađen

Off topic: U pravu si potpuno, kod nas se naš dragocjeni hrvatski jezik ne cijeni dovoljno. Većina kafića ima naziv na engleskom... Takodjer i ostale stvari, žalosno.

On topic: Drago mi je da se HG spot donekle vraca.

Ja nemam potpis!?
15 godina
neaktivan
HG Spot u Dubravi

Uopće ne valja gluposzi istina je i za ovo da piše inspiraiton hahahahahah

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HG Spot u Dubravi

Izlanuo se

:-)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
x18x05x kaže...
Gluposti valjas.

Misliš reći - rolam stupidnosti?

Jel' skačeš trenutno, da te uslikam? Cool

17 godina
eevek kaže...

..., pola reklama u njima su mlađarija koja skače, ulovljena u zraku.

Iznenađen

Gle, ako piše na engleskome, onda je sigurno bolje, kvalitetnije (ili su autori slogana netalentirane lijenčine, kojima je lakše prepisati nešto s engleskog za jednu minutu, nego potrošiti nekoliko sati ili dana u smišljanju nečeg originalnog i pri tome zamarati mozak).

17 godina
neaktivan
HG Spot u Dubravi

Ubrzo će sex-shopovi početi kopirati izgled HG Spot dućana. Ili je, pak, obratno...

0 0 hvala 0
17 godina
Dr. Faustus kaže...

Ubrzo će sex-shopovi početi kopirati izgled HG Spot dućana. Ili je, pak, obratno...

Samo izbace H iz naziva i dobiju odličan naziv za takvu vrstu trgovine G-Spot.

Baš me zanima što će neupućeni stranci misliti da se prodaje unutra s obzirom na naziv tvrtke i novi vizualni identitet.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.4.2010 14:12 (klimama).
17 godina
HG Spot u Dubravi

Ja samo gledam onaj balkon (vidi sliku clanka). Ne bi stajao ispod... Smijeh

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HG Spot u Dubravi

Baš sam neki dan vidio kad sam prolazio - lokacija je tako-tako. Nalazi se u nekoj "na prvi pogled" trošnoj dvokatnici. Čudno.

Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Enterprise Edition, AutoCAD 2009, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
HG Spot u Dubravi

Ja jučer bio u njihovoj trgovini u Novom Zagr. i ne čini mi se baš sjajna situacija. Bio sam unutra cca. 15 min. i na blagajni nije bilo doslovce nikoga, par ljudi u dučanu snimaju cijene(kao i ja). Ne kužim kako se pokrivaju. Iznenađen

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HG Spot u Dubravi

"inspiraiton"
Ovo je još bolje od njihove web trgovine s "core2quad i7" procesorom.

Predlažem im novi slogan:
HG-spot - Pevec nakon Peveca

3 0 hvala 0
15 godina
protjeran
HG Spot u Dubravi

hg spot

opet je u mom kvartu 

nemoram ici u utrine

jogurt nema kičmu

1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
HG Spot u Dubravi

Ukoliko su zaposlili one koji su posljednjih godinu dana rada HGSpota vec radili u Dubravi u HgSpotu, mogu ga slobodno zatvoriti.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
HG Spot u Dubravi

u dubravi uvijek sve drukčije izgleda :D

najjači kvart hehe

http://www.youtube.com/user/zgd2006

2 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
HG Spot u Dubravi

Jucer sam u splitu bio vidjeti novi hg spot i nije bilo zive duse. Dva tupana (zaposlenika) nesto zugaju za blagajnom. Nisam ni usao. Bilo mi je glupo biti jedini.

Set condition one throughout the forum
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.4.2010 17:41 (Bubi).
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
HG Spot u Dubravi

koliko vidim ona poslovnica na jankomiru(KIKA) je zatvorena. ako se dobro sjecam to im je trebala biti perjanica. centar svita;o)

utrine im nekako otuzno izgledaju. nije to ni blizu onoga sto propovjedaju po PR sjedaljkama;)

0 0 hvala 0
17 godina
eevek kaže...

Štef je fulal u tisku Smijeh

17 godina
neaktivan
klimama kaže...

Samo izbace H iz naziva i dobiju odličan naziv za takvu vrstu trgovine G-Spot.

Baš me zanima što će neupućeni stranci misliti da se prodaje unutra s obzirom na naziv tvrtke i novi vizualni identitet.

I obavezno dodaju adekvatan hardver u ponudu.. ;)

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
16 godina
protjeran
HG Spot u Dubravi

jad i bijeda

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HG Spot u Dubravi

Nedavno sam bila u Utrinama, povecali su asortiman, a i kupaca je bilo dosta.

Koliko vidim na slici odlicno mi izgleda ovaj ducan u Dubravi, napokon nest sa guba izgledom.

0 0 hvala 0
15 godina
Lijepo izgleda iz vana, unutra sve po starom, par laptopa malo vise televizora i dva tupana.
15 godina
odjavljen
HG Spot u Dubravi

Wow, napravili su rebranding, obljepili dućane kako se ne bi vidlo kako unutra nema ničega i voila, eto vam novog HG spota ;)

Nažalost... jedan informatički lanac manje... jednako kao i vemil, odjednom su postali jaaako veliki, jako bahati, svi su postali direktorčići i to je lijepo dovelo do svega ovoga... plus kriza, koja nije toliko utjecala na njihovu propast, samo njihova lakomost 

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sabbathian kaže...

Wow, napravili su rebranding, obljepili dućane kako se ne bi vidlo kako unutra nema ničega i voila, eto vam novog HG spota ;)

Kako volim ovakve pametnjakoviće koji su pobrali svu pamet svijeta....

Zed's dead baby, Zed's dead...
16 godina
odjavljen
Sphynx kaže...

Pa rekao je istinu..!!

15 godina
odjavljen
Sphynx kaže...
Sabbathian kaže...

A možda znam malo više o svemu tome od tebe?

Možda razgovaram sa ljudima koji su u tome?

Možda imam neke informacije koje ti npr. nemaš?

Nisam popio svu pamet svijeta, samo znam kako neke stvari funkcioniraju... a ti mi lijepo objasni što sam napisao, a da nije bilo točno.... tenks;)

16 godina
neaktivan
Sabbathian kaže...
Sphynx kaže...
Sabbathian kaže...

A možda znam malo više o svemu tome od tebe?

Možda razgovaram sa ljudima koji su u tome?

Možda imam neke informacije koje ti npr. nemaš?

Nisam popio svu pamet svijeta, samo znam kako neke stvari funkcioniraju... a ti mi lijepo objasni što sam napisao, a da nije bilo točno.... tenks;)

Ne znaš više o tome sigurno od mene, nemaš nikakve informacije i trabunjaš bezveze jer si čuo nekakve poluistine, vjerojatno od bivših radnika pa sad misliš da si popio svu pamet svijeta.

Uglavnom, rebranding je napravljen, robe ima, zastupljena je većina velikih i jakih proizvođača hardwarea, širi se ponuda potrošačke elektronike, servis radi normalno, uglavnom ovo kaj se sad vidi u hgspotu, to je samo mali dio onoga kaj će na kraju biti...

Pozdraf...

Zed's dead baby, Zed's dead...
15 godina
odjavljen
HG Spot u Dubravi

Znaš li kako je HGspot nekada izgledao?

OK, kužim da radiš tamo i da nećeš dati samo tako da netko "pljuje" po firmi u kojoj radiš... opravdavam to... ali opet, treba zadržati dozu realnosti;)

Naravno da Prpa i Riđi rade sada ko konji da bi HG vratili u stanje u kojem je bio, ali, to neće doći preko noći, a to jako dobro znaju i oni.

IMHO, potezi koji su nedavno napravljeni, mislim na rebranding, su napravljeni nabrzinu, kako bi se napravila fasada koja bi pokazala da se nešto radi, a radi se, ali se to još neko vrijeme neće vidjeti... pitanje je čak da li će se u tome uspjeti.

HGspot novaca nema, stišće se na sve moguće strane... i kemija se sve moguće...

Koliko robe ima, o tome ne bih, prošeći se HG-om i onda se prisjeti kako je to izgledalo prije nekoliko godina... Ja sam iskreno bio tužan kada sam zadnji puta tamo ušao ... jer nestao je HG kakvog sam jako dobro poznavao.

Ne želim ja da HG propadne, naprotiv... nemam apsolutno ništa protiv njih, neka rade, neka se vrate na staru slavu, ali to ne znači da ne mogu komentirati nešto vezano uz njihove poteze.

I dok imaju ovako lojalne zaposlenike, imati će uspjeha... ali mnogo ih je izgorjelo u zadnje vrijeme... prebroji sam koliko ti kolega više ne radi u HG-u?

Zašto... stara uprava se malo zayebala (da prostiš)....

Ne želim se svađati sa tobom, ali budi realan i lijepo ipak reci kako ne trabunjam gluposti, kako ovdje ipak ima jako puno istine... a isto tako ću razumijeti ako to i ne kažeš... jer svaka firma ima svoje dedicirane ljude koji se bave odnosima sa ljudima na forumima i sa zadržavanjem dobrog imagea na istima... radio sam to... tako da znam... a sada to radiš ti ;)

Možemo nastaviti PM-om i to je to, ovdje ići u rasprave, prepucavanja itede nikome ne koristi... iako mene to nimalo ne dira ;)

Eh i da, da vidim koliko si lojalan:) Što misliš o novom HGspotovom sajtu ? :)

p.s. - ja više neću pisati u ovom threadu .... lijep pozdrav, Božo Kaurić

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice