Googleova optika do domova

poruka: 21
|
čitano: 5.333
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Googleova optika do domova".
17 godina
neaktivan

Eeeee..  kad će takva mreža u ZG-u bit postavljena? Namigiva

(pretpostavljam tek za nekih 10tak godina pošto je u Americi tek u eksperimentalnoj fazi)

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Ovo je odlično! Ne iz perspektive da google daje uslugu nego da google radi konkurenciju na koju će drugi ISP-ovi morati reagirati ako žele ostati na tržištu. Nadam se da će google napraviti testiranja i odlučiti globalno pokrenuti projekt. E da onda vidim T-Com i ostale kad dođe tata mata. Uz vjerojatno će i cijene biti niske jer google ide na količinu kao i uvijek. Ah, snovi snovi.

void function(char *str) {char buffer[16];strcpy(buffer,str); } void main() {char large_string[256];int i; for( i = 0; i < 255; i++) large_string[i] = 'A';function(large_string)
Moj PC  
12 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Googleova optika do domova

Po meni google uzima velikog maha.....po svuda je; od obične tražilice (dobro, jedne od najboljih) do mobitela, operativnih sustava, ISP-a, i čega već sve ne. A šta e s reklamama? Plačanjem? Obvezama? Ugovorima?

Mah, bolje google nego t-scam

9A3BMQ
16 godina

Cisco već trlja ruke :))

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina

Google je zapravo "veliki brat", koji ljude drži na oku i pokušava što više prodrijeti u privatnost, a najnoviji dokaz je buzz, koji me je zgrozil kad sam malo više o njemu doznal.

Sad još i optiku, pa da bez ikakvih problema i videom prate ljude (nakon kaj budu proizvođačima monitora naložili postavljanje tajnih kamera:))...a vlade fino plaćaju uslugu i imaju nadzor nad modernim robovima.

Ak se nastave prokletizirati, tj. fejsbukizirati, napuštam gmail, do sad jedinog email klijenta i Google općenito, o kojem sam prije imal drugo, vrlo pozitivno mišljenje.

Još uvijek nije negativno ali ak ovak nastave...

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Je veliki brat ali svaki ISP može biti veliki brat i isto tako baratati tvojim privatnim podacima.

void function(char *str) {char buffer[16];strcpy(buffer,str); } void main() {char large_string[256];int i; for( i = 0; i < 255; i++) large_string[i] = 'A';function(large_string)
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina

Ajmo pisati googleu da smo i mi u HR zaintereirani, pa neka pokusnu mrežu napravi ovdje... ionako smo veličine prosječnog američkog sela... :D

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Oni to nude vec godinama http://www.google.com/tisp/ :D

Moj PC  
3 0 hvala 2
17 godina
neaktivan

Google is evil :D

A.

2 0 hvala 0
16 godina
protjeran
salecg kaže...

haha

Google's hoaxes

Sk8er Boi
17 godina
neaktivan

Mislim da je ugovor sa vragom u potpunosti jednake težine kao i ovaj s googleom, kakve evil eule će se nuditi ISPovima ili end uzerima ... nešto ala sve što napravite koristeći optiku belong to us inc. etc.

... dijete oficira JNA, potomak mješanog srpskog braka, homoseksualac, peder, lezba, crnac, vegetarijanac, komunjara, cigan i ateist ...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Buffer Overflow kaže...

Je veliki brat ali svaki ISP može biti veliki brat i isto tako baratati tvojim privatnim podacima.

Ali niti jedan drugi ISP nema na jednom mjestu ni priblizno toliko podataka kao google. To sto moja susjeda zna gdje zivim, sto teta u banci zna koliko imam na racunu i sto teta u konzumu zna sto kupujem svaki dan mene ne brine. Brine me sto jedna osoba/tvrtka zna sve te podatke o meni.

Think locally, act globally...
17 godina
neaktivan

Google je uspio u dvjema stvarima za što mu treba skinuti kapu, svidjeti se svima i u istom trenutku potpuno prekriti tepihom pitanje privatnosti na netu, pa nije normalno što se sve guta od te kompanije a za isto bi se ostale već pribile na križ i iskrvarile, MS bi npr. trebao učiti od googlea što znači dobar marketing a ne se glupirati sa mankyboyem... Šutim

... dijete oficira JNA, potomak mješanog srpskog braka, homoseksualac, peder, lezba, crnac, vegetarijanac, komunjara, cigan i ateist ...
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
filip avril_fan kaže...
salecg kaže...

haha

Google's hoaxes

Google godinama izbacuje prvoaprilske sale :)))))

Google TiSP

Google TiSP (short for Toilet Internet Service Provider) was a fictitious free broadband service supposedly released by Google. This service would make use of a standard toilet and sewage lines to provide free Internet connectivity at a speed of 8 Mbit/s (2 Mbps upload) (or up to 32 Mbps with a paid plan). The user would drop a weighted end of a long, Google-supplied fiber-optic cable in their toilet and flush it. Around 60 minutes later, the end would be recovered and connected to the Internet by a "Plumbing Hardware Dispatcher (PHD)". The user would then connect their end to a Google-supplied wireless router and run the Google-supplied installation media on a Windows xp or Vista computer ("Mac and Linux support coming soon"). Alternatively, a user could request a professional installation, in which Google would deploy nanobots through the plumbing to complete the process. The free service would be supported by "discreet DNA sequancing" of "personal bodily output" to display online ads that relate to culinary preferences and personal health. Google also referenced the cola-and-mentos-reaction in their FAQ: "If you're still experiencing problems, drop eight mints into the bowl and add a two-liter bottle of diet soda."

dasHHa
17 godina
neaktivan

Google = Skynet 

...nije zlato sve što sja...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kod nas Gigabitna brzina kad se pocne koristiti teleportacija

0 0 hvala 0
17 godina
Monk3 kaže...

Google = Skynet 

Hehe, neznam da li se ljudi sjecaju ali Google odavno radi planove za to:

http://securityandthe.net/2008/09/07/google-navy/

Vjerojatno ce se prebaciti i na podmornice, tako da nakon Judgment Day-a i dalje budu funkcionirali. Satelite vec odavno imaju... Smijeh

Think locally, act globally...
17 godina
Dado_ZG78 kaže...

Eeeee..  kad će takva mreža u ZG-u bit postavljena? Namigiva

(pretpostavljam tek za nekih 10tak godina pošto je u Americi tek u eksperimentalnoj fazi)

ali optika je postavljena po nekim kvartovim u zagrebu skroz do stanova...

i jedank olega je na forumu rekao da oni postavljaju optiku za t-com i po istri...

samo nitko ne prica kada ce krenuti komercijalno

17 godina
neaktivan
sasa kaže...

ali optika je postavljena po nekim kvartovim u zagrebu skroz do stanova...

i jedank olega je na forumu rekao da oni postavljaju optiku za t-com i po istri...

samo nitko ne prica kada ce krenuti komercijalno

Želiš reči da već postoji infrastruktura kod nas za optičku mrežu?

Pa to je sjajno!  U tom slučaju bi se moglo s tim krenuti prilično brzo..

Lijep pozdrav ;)
16 godina
neaktivan

Pogledajte kako se uvodi google-ova optika.

aaaahahahaha

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Smooth Operator kaže...

Pogledajte kako se uvodi google-ova optika.

aaaahahahaha

GFlush™Smijeh

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice