Uf, puno mi znači 15GB kad mail smije bit MAX 15MB il tak neka sitna cifra...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovo je odlična stvar, jer Drive dosta koristim.
Mene više muči upload brzina ADSL-a providera u HR od Googleovog kapaciteta .
Pa preko drivea uploadaš i pošalješ mailom.
Dali je drive ograničen isto? Iskreno nisam uopće isprobavao.
Nisam ni ja drive isprobao pošto koristim oultlook koji inače nudi neograničen mail prostor (nije da bih 10 googlovih GB ikad napunio) i skydrive sa 25 besplatnih GB (za stare korisnike), a i ako mi bude trebalo više jeftiniji je.
Sviđa mi se ovo je podosta koristim GDrive
Nije, ograničenje nepoznatog formata je 10GB po datoteci:
http://support.google.com/drive/bin/answer.py?hl=en&answer=37603
Ako je vjerovati njihovom helpu na Drivu je limit 10 GB, a na mailu 25mb
Daleko je google dogurao od tvrtke koja je svoje servere držala u lego kockicama...
Koristim Drive i vrlo sam zadovoljan. Sve na jednom mjestu s kojeg god računala pristupam što mi je vrlo bitno, a i 15 GB napunit dokumentima je teško. Čak i ako gore imate druge stvari (kao ja npr pdf knjige) lako se nadogradi, a 50 kn mjesečno za 200 GB je sasvim fer cijena. Google for the win :D
A ja kad sam jednom pokušao uploadat nešto malo veće na drive (oko gigabajt), bilo je užasno sporo.
I ne - nije moj limit problem. Upload mi je 20Mbps.
A ja kad sam jednom pokušao uploadat nešto malo veće na drive (oko gigabajt), bilo je užasno sporo.
I ne - nije moj limit problem. Upload mi je 20Mbps.
Zanimljivo, ja sam na faksu spremao cca 350MB na USB i odmah nakon toga sebi pokrenuo upload na G-Drive jer sam svoj USB zaboravio doma i upload je bio par sekundi brži..
Drive jos ne radi kako treba, sinkronizacija je u banani, uvijek nekakv delay. Vratio sam se na dropbox koji je puno stabilniji, a da ne govorim o APIu.
Drive jos ne radi kako treba, sinkronizacija je u banani, uvijek nekakv delay. Vratio sam se na dropbox koji je puno stabilniji, a da ne govorim o APIu.
Meni je prije Drive radio dobro, ali mi već izvjesno vrijeme ne radi kako treba. Iz nepoznatih razloga, neke se datoteke ne sinkroniziraju, a neke se dupliciraju tako da se u ime doda (1), npr. datoteka(1).txt . Vratio bih se na Dropbox, ali, nažalost, u firmi mi je Dropbox prestao funkcionirati (vjerojatno su administratori nešto izblokirali).