ja bi jednu
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Čestitam!!!
Bila bi mi čast nositi BUG-ovu majicu ^^
Samo tako nastavite
Čestitke ekipi
I mi bi majicu
Ich bin ein Hardcore Bugovac! I wanna tee shirt. Gimme gimme gimme! :P
P.S. Čestitam vam prvi rođendan novog weba. Samo tako nastavite! Puno pozdrava iz Splita!
čestitam i hvala!
čestitam...
vidim raspisalo se a tema tek danas otvorena...
ma nek bude još rođendana, dobrih spamera i svega
Čestitam! Ali niste fer! Trebali bi se onda računat korisnici koji su najduže od novog BOL-a! Ili najduže od promjena na forumu... Pratim redovito vaš časopis. Visim na BOL-u i čitam o novim tehnologijama i novostima na sceni. Tu i tamo posjetim FORUM kada mi je nešto potrebno i kada se želim više informirati; makar odgovor na svoj zadnji post nisam dobio. Pohvale na vaš rad i BOL (koji mi je super btw.) Ali po čemu netko drugi zaslužuje majicu, a ne ja? Ja, koji vas pratim od malih nogu... Koji sam praktički odrastao uz Vas... a za vas sam tek neka... mušica... jedan obični, prosječni kupac...
Evo da se i ja prijavim za majicu, lijep pozdrav. ;)
Samo deset?! Nije baš da je neka fešta kod vas.....
Majica je ipak majica! Sretno BUG.
Kmeeee, staž mi je mizeran, iako redovito čitam BUG online...malo ulizivanja
Al nek, čestitam na godini dana serviranja kontinuiranog i najboljeg IT sadržaja na netu
Samo tako nastavite!
Pozz BUG ekipi!
prijavil sam se sad naravno radi majice,jer ne komentiram inače i ne pišem gluposti,ali mi je bug i 24h prvo kaj otvorim svaki dan,a podrazumijeva se da sam redoviti čitatelj buga,a moj sinac pročava enter.sve dobro želimo za roćkas i nastavite sa još više testova, laptopa,mobitela i ostalog hardvera i softvera.
Sretan rodjendan i od mene... Valjda bi i ja mogao ovdje sta ubosti. Registrovan sam od prvog dana foruma, pa se nadam i ja nekoj majici. Jeste da nisam u zadnje vrijeme bio aktivan, ali nadam se da se i meni sreca osmjehne :D
Nadam se da ću ja dobit majcu.
Ovim putem redakciju BUG-a pohvaljujem za sva dosadašnja postignuća i želim sve najbolje u budućnosti.
A vama koji se svim silama borite za majicu poruka da se tisak na majicu može napraviti za manje od 50 kn. Pa 'ko voli, nek' izvoli.
Da jos 10x toliko rođendana slavili. I budite i dalje živi i zdravi.
U ova krizna i teška olovna vremena uvjek je dobro da se daje badave a kad je BUG pokloncek u pitanju jos bolje fuckaj ga.
Sretan rođendan!
Sretan rođendan i sve najbolje!
Sretan rođendan i samo tako nastavite...
Tema je otvorena danas - ima 408 poruka i pogledana je 2070 puta... Ovo je paranormalno
Iskrene čestitke i još puno BUG godina.
Čestitke-da bar doživjeli 100 puta toliko
nice
Super, idemo dalje
SPAM SPAM SPAM
(čestitke na godišnjici)
Meni se više sviđa torta, sretan Nam rođendan
Opalaa!