GeForce GTX 550 Ti na 4 GB

poruka: 57
|
čitano: 5.353
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "GeForce GTX 550 Ti na 4 GB".
14 godina

OK.

Shot first, ask later!!! XFire:al3xan3r Steam:jackass2056

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

ovo je pun pogodak samo tako {#}

lol

13 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

no comment XD

Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
Re: GeForce GTX 550 Ti na 4 GB

Not sure if trolling, or PoV is just stupid

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. 3.8.2011. godine, u 11:41, napisao sam svoj 10.000-ti post.
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.8.2011 10:25 (Mitch).
17 godina

ciljaju na jeftini SLI, zato je toliko memorije

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

nije Nvidia, nego PoV...ovo im je prvi biser otkad ih pratim...a inace imaju dobre stvari...samo bi mogli malo nereferentna hladjenja pocet lifrat, jedino vodene blokove ugradjuju osim referentnih

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Neznam za vas, ali meni 4 GB memorije na grafi zvuči apsolutno nepotrebno. 

War - The Only Solution To Keep Humanity
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Not sure if trolling, or Nvidia is just stupid

nije nvidia kriva za nista nego point of viev

edit:preduhitrili me

lol
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.8.2011 10:25 (neznam_ime).
16 godina
evo ispravljeno :D
nisam ni htio citat ovu glupu vijest, bolji su mi komentari
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. 3.8.2011. godine, u 11:41, napisao sam svoj 10.000-ti post.
15 godina

WHYYYYYYYYYYYYYYYY ??? hahah

covejce ne treba mi vise od 1gb

Moj PC  
0 7 hvala 0
17 godina

šta oćete onje njubare će sad kupovat i bit face jer imaju grafu s 4 GB memorije!

Ko drugom jamu kopa trećom šlajdra!
14 godina
neaktivan
D.N.R. kaže...

Neznam za vas, ali meni 4 GB memorije na grafi zvuči apsolutno nepotrebno. 

nepotrebno je obicnim korisnicima npr za monitor sa 1080p ti ne treba vise od 2GB za "max performanse" ,a onima malo "naprednim" sa vise monitora vec treba i i vise v-rama 

lol
15 godina
neaktivan

Msilim da s ovom karticom ciljaju na one budale koje misle da je ova grafička sa 4gb bolja od radeona 6970 sa 2gb.

MUST visit :D http://www.youtube.com/user/ZOJAmoviesProduction?feature=mhee
Moj PC  
39 1 hvala 0
17 godina

Može imati i 8GB, jedna moja HD5850 je pojede za doručak - dvije niti da ne govorim.

It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society
17 godina
protjeran
Kod high end kartice 4 gige bi još nekak prošlo i to ponajviše za sli/cf, ali kod ove, lol, mala sabirnica, 4 gige rama i ddr3. tih 4 gige ta kartica nemože ni u sli-u iskoristit.
I don't need sex, T-com fucks me every day
16 godina

Sad kada GTX550 4GB bude bolja od GTX590 s 3GB. Jedva čekam objašnjavanje tvrdoglavima{#}

Volim jabuke :) | bugcraft.info
Moj PC  
20 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

To je ko da kazes da ce Fico sa dodatnim redom sjedala biti bolji od Porschea.

EDIT: Pala cijena DDR-a pa iskoristili priliku za dobar marketinski trik.

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.8.2011 10:59 (BlueMax).

5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

smradovi.... ne samo da su nabacali nekoliko čipova viška da služe za ukras nego su to napravili sa DDR3 memorijom!! Sad će se to smeće prodavati po većoj cijeni od GTX550 a u konačnici će bit sporija. Prodaja uopće nije upitna jer se njubare dugi niz godina pale na extra gigabajte.

Moj PC  
9 0 hvala 0
17 godina
power_user kaže...

Sad kada GTX550 4GB bude bolja od GTX590 s 3GB. Jedva čekam objašnjavanje tvrdoglavima{#}

Pa mene su uvjek pitali kolko je jaka grafa kad bi prodavao, a ja velim npr OK je za crysis, hl2....''ma ne to, kolko je jaka, jel 128,256 ili 512; 128 mi preslabo''....

Vjerujte mi da taj trik pali i to opako dobro, i nemozes nikom objasnit da to nema vete s mozgom, ne vjeruju ti!

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.8.2011 11:02 (disco).
15 godina
protjeran

Takve dvije u SLI + Adobe Premier // Afterefects + CUDA = super ubrzanje kod renderiranja.

Može se iskoristiti sigurno, bitna je ideja.

Nekad su pričali da više od 2MB neće biti potrebno za računalo - bili su u krivu.

Intel je govorio da su 64 bitni procesori nepotrebi kranjem korisniku, jer ih ne može iskoristiti,

nego da su dobri samo za radne stanice - bili su u krivu, Athlon 64 je rulao, i natjerao Intela da napravi svoj 64 bitni CPU.

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
17 godina
odjavljen

LOL, prema ovome tek 16% posjetitelja BOL-a ima više od 4 gige RAM-a. Možda smo totalno nazadni {#}

Freak Show Inc.

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Sad svi odjednom pametni.

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Molim forumaša Penryna da ne odgovara na moje poruke jer nema potrebe buduci da ga ignoriram.

6 3 hvala 0
16 godina
Don Kihoty kaže...

Takve dvije u SLI + Adobe Premier // Afterefects + CUDA = super ubrzanje kod renderiranja.

Može se iskoristiti sigurno, bitna je ideja.

Nekad su pričali da više od 2MB neće biti potrebno za računalo - bili su u krivu.

Intel je govorio da su 64 bitni procesori nepotrebi kranjem korisniku, jer ih ne može iskoristiti,

nego da su dobri samo za radne stanice - bili su u krivu, Athlon 64 je rulao, i natjerao Intela da napravi svoj 64 bitni CPU.

Da, ali tako će ih iskoristiti možda 1% kupaca, ostali će kupiti jer je bolja od one neke 6970 jer ima 2GB više.

Volim jabuke :) | bugcraft.info
15 godina
neaktivan

X:"Ja imam 4GB grafičku,14,6ghz procesor..."

Y:"Uuuuu ti možeš sve igre na ultra mega super high igrat"

Već vidim one idiote na facebooku.

Moj PC  
10 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

mozda su imali viska memorije, pa da se ne baci..lol

nisam expert i ne znam dal bi ovo u SLI i nekom programu koji koristi cudu bilo korisno, samo zato sto je GDDR3 memorija..shvatam prednost memorije kod takvih aplikacija, ali mozda je GDDR3 ipak bitan faktor..

2-3GB GDDR5 memorije bi vjerovatno davalo bolje performanse u takvim aplikacijama...

ali za sve ima kupca, pa i za ovo..trebalo mu ili ne

14 godina
neaktivan

Možda zvuči glupo ali dobar je to potez..

Npr svi moji frendovi iz škole se pale na gigabajte, nema veze koja je grafička, koji cooler, koja marka uvijek kažu imam grafičku od 512MB moram preć na 1GB grafičku pa će mi sve letit.

Tko god da spomene grafičku napomene samo gigabajte, znači imam procesor od 2.1 GHz (jučer sam ga nabrijo preko nekog programa, prije je bio na 2.0),  2GB rama, 1GB grafičku..

Onda kad sam ja imao 2GB grafčku svi su se čudili, ali im je bila pre skupa (jednom nije pa je i ošla :)

A da sad vide 4GB grafičku za neke male pare pa poludili bi i ništa drugo nebi gledali/kupovali.

Ova će se grafička jako dobro prodavat, već vidim one njubine po onim novinama što prodavaju kompove, u kompove do 2,3,4,5k kn sve ista grafička i samo će napomenut "Nvidia 4GB" LOL

R.I.P. EnlightenedPh oenix 24.6.2011.
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
protjeran

tema je sama po sebi toliko glupa da ne znam zašto je objavljena (da se popuni prostor).

ako se već pisalo o toj budalaštini trebalo je napisati malo stručnije analize kako, kome, zbog čega, prednosti koje ljudi mogu imati od te "mrcine" (ako uopće mogu) ,a ne u stilu bio ja na mount everestu i tri točke....

Reketarim po forumu..

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Malo je neobično uz postojanje kartica sa 6 GB memorije, ovu sa 4 GB proglasiti rekordnom {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
DigiMagic kaže...

Malo je neobično uz postojanje kartica sa 6 GB memorije, ovu sa 4 GB proglasiti rekordnom {#}

rekordna je po gluposti.

ajd da su stavili na GTX 580 4 GB onda bih svatio i one koji pričaju o obradi videa i sl, no na to malo smeće stavit toliko GB zaista nema smisla.

Reketarim po forumu..
15 godina
neaktivan
DigiMagic kaže...

ja ne znam na koje ti mislis kartice, ali ako mislis na tesla il quadro, onda ipak ne spadaju u istu kategoriju..

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice