Galaxy S5 gotovo sigurno stiže 24. veljače

poruka: 37
|
čitano: 4.330
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Galaxy S5 gotovo sigurno stiže 24. veljače".
14 godina
Re: Galaxy S5 gotovo sigurno stiže 24. veljače
MARKOZD15 kaže...
ATJLučko kaže...

Po čemu zaostaju za njim, jačinom baterije, zamjenljivom baterijom, proširivom memorijom, internom memorijom, nekim WOW dizajnom, ... 

Nadogradnjama, ispoliranosti, pogledaj samo nadogradnje na Nexusu, a pogle na Samsungu, nemaju još ni 4.3 stabilan čovječe

A i zaslon na N5 je daleko bolji od zaslona na S4, bilo to subjektivno ili objektivno 

Pa ti meni sada objasni zašto se navodno ukida NEXUS linija mobitela?!?! Zaslon i sve vezano uz zaslon je strogo subjektivna stavka, u stilu, o ukusu se ne raspravlja, a obzirom do sada nisam uživo vidio N5, mogu samo reći da su najbolji ekrani koje sam ja vidio, SGS4 i LG G2, nije isključeno da postoje već bolji, samo ih ja nisam imao prilike vidjet svojim očima.
ATJ Lučko
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.2.2014 23:49 (ATJLučko).
12 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
MARKOZD15 kaže...
ATJLučko kaže...

Po čemu zaostaju za njim, jačinom baterije, zamjenljivom baterijom, proširivom memorijom, internom memorijom, nekim WOW dizajnom, ... 

Nadogradnjama, ispoliranosti, pogledaj samo nadogradnje na Nexusu, a pogle na Samsungu, nemaju još ni 4.3 stabilan čovječe

A i zaslon na N5 je daleko bolji od zaslona na S4, bilo to subjektivno ili objektivno 

Pa ti meni sada objasni zašto se navodno ukida NEXUS linija mobitela?!?! Zaslon i sve vezano uz zaslon je strogo subjektivna stavka, u stilu, o ukusu se ne raspravlja, a obzirom do sada nisam uživo vidio N5, mogu samo reći da su najbolji ekrani koje sam ja vidio, SGS4 i LG G2, nije isključeno da postoje već bolji, samo ih ja nisam imao prilike vidjet svojim očima.
ja sam imao s4 i presao na nexus 5 - nexus 5 je kopje ispred s4  - one geste i zajebancije na s4 stvarno nisu potrebne - a to navodno da se ukida nexus je samo laz - samo znam da ne mjenjam nexus vise za bilo koji android - samo sljedeci nexus dolazi u obzir 

15 godina
neaktivan
Egregični kaže...

Super. Možeš li naručiti paket sa kalibriranim ekranom? Jednostavnim sučeljem?

Zavisi koja razina jednostavnosti je tebi dovoljno jednostavna? Ja sam pronašao u Samsungu meni odgovarajuće sučelje i meni odgovarajuć ekran (inaće je note3 u igri). Na tržištu postoje mobiteli sa jednostavnijim sučeljem i sa tebi pogodnijim ekranom, pa možeš izabrati i biti zadovoljan. Ja ne znam zašto se ljudi nerviraju jer im se ne sviđa politika razvoja jednog Samsunga, postoje važnije stvari u životu. Samsung je zadovoljan sa svojim brojkama, a vi se okrenite drugom brandu, sačuvati ćete živce i dulje ćete živjeti.

17 godina
Jeli još cool povećanje dijagonale ekrana na Samsunzima? Nisam u tijeku zadnje vrijeme.

0 0 hvala 0
16 godina

što se tiče rasprave o iphonu bože mi oprosti, taj mobitel nebi uzeo ko poklon, 

druga stvar, što se tiče razvijanja androida i razlike između nexusa 5 i s4 je takva da google, koji ga razvija izbacuje 4.4 na svom nexusu 5 dok ga za s4 neda neko vrijeme tek toliko da bude u prednosti što se tiče androida... 4.3 sad šljaka na s4, čeka se 4.4 pa ćemo vidit kakav će bit.. i između ostalog, nexus 5 je izašao nakon s4, normalno da će ga pojačat u odnosu na samsung, samo što su malo fulali s tom baterijom

Umro je Einstein, umro je Newton, ni ja se ne osjećam baš najbolje.. :(

0 4 hvala 0
17 godina
protjeran
Panta_rei kaže...

Ili dobijes brojku koja pokazuje kolko Apple dere svoje korisnike? Koliko malo investiraju u razvoj?

Iz iznosa zarade ne dobivaš takve brojke. Telefon se **nudi** na prodaju, nitko te ne sili na kupnju. Možeš uzeti veći, brži bolji S4 ili 5, tko ti brani... Samo, ti derači iz Cupertina ne zaboravljaju svoje korisnike. Godinama po isteku jamstva nude besplatne nadogradnje uređaja. I u svakoj novoj generaciji nude nove stvari koje su promišljene, korisne i ostaju za ubuduće. Tko od proizvođača televizora ili monitora tvornički kalibrira svaki uređaj za 100% prikaza sRGB raspona boja? Eto, to apple nudi u mobitelima i tabletima. Moj backup podataka sa iphonea 3gs se restore-a na iphone 5 tako da na mi na petici u Safariju budu otvoreni svi tabovi i tekstovi odskrolani tamo gdje sam ih ostavio na trojci. Takve detalje moraš cijeniti... i nemam problema za to izdvojiti nešto više novca jer ću takav uređaj koristiti 3-4 godine, neće ga pojesti moda niti će ga proizvođač zaboraviti...

17 godina
protjeran
Canis kaže...

Zavisi koja razina jednostavnosti je tebi dovoljno jednostavna? Ja sam pronašao u Samsungu meni odgovarajuće sučelje i meni odgovarajuć ekran (inaće je note3 u igri). Na tržištu postoje mobiteli sa jednostavnijim sučeljem i sa tebi pogodnijim ekranom, pa možeš izabrati i biti zadovoljan. Ja ne znam zašto se ljudi nerviraju jer im se ne sviđa politika razvoja jednog Samsunga, postoje važnije stvari u životu. Samsung je zadovoljan sa svojim brojkama, a vi se okrenite drugom brandu, sačuvati ćete živce i dulje ćete živjeti.

Zašto to meni govoriš? Pitao sam te dvije stvari, da li se mogu dobiti? Šta vrijedi 100 modela kad niti jedan nema ispravan prikaz boja? Kao da Porsche proizvodi 50 modela a niti jedan nema dobre kočnice... (Btw, note3 je neka čudna iznimka, ima kalibriran ekran)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice