Gadgeti kod Amerikanaca

poruka: 33
|
čitano: 11.680
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Gadgeti kod Amerikanaca".
14 godina
neaktivan
Gadgeti kod Amerikanaca

isto kao sto je overhaul reko .....

ali moram vam iskreno reci........ kupih ja prije 1god dana fujitsu siemens amilo gaming laptop za 5k kuna i vec naljeto mi se poceo pregrijavati pa sam ga morao nositi na servis na trosak od 400 kn.

isto tako sam prije 5 god kupio u konzumu na akciji dell-ov laptop za 2200 kn i vrtio mi je igre 2 god na lowdetails bez ikakvog pregrijavanja.....

eto sta vam je kvaliteta....

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Gadgeti kod Amerikanaca

Ma nema ti to osobite veze sa brandom, više je chipset/grafika kombinacija u igri.

Da, u realnom svemiru Dell u USA slovi kao standard, to je istina. Još i danas probajte spotati

Dell monitore po dokumentarcima, 99% su dell monitori, kako na CAT medicinskim uređajima,

kontrolama astronomskih teleskopa, tako na akceleratorima čestica i wall streetu.

Zanimljivo je pratiti kako variraju sa gadgetima u The BigBang theory. Telefoni polako

prešli u isključivo Iphoneove(iako su imali kroz sezone zezanja sa Motorolama-prepoznavanje govora),

ali "rade" uglavnom sa XPS i Alienware (dakle sve Dell) laptopima...

U početku je bio i pokoji mac, onaj indijac Rayesh Kootrappali sa roditeljima imao je weblink

na meku :)

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
RE: Gadgeti kod Amerikanaca
Sve je to stvar srece, ja imam vec 4 godine sattelite a100(c2d 1.83ghz; gf 7600 go 256mb ; 2 gb ram) Radi savrseno od prvog dana, al ta se stvarno naradila, vrteci najvise igre i filmove. Jedino je svako tolko usisem da nema prasine i sve 5. Cak ima i opciju iskljucenja jedne jezgre pa se grije jos manje...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice