Fusion u 32 nanometra

poruka: 9
|
čitano: 1.841
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Fusion u 32 nanometra".
15 godina
neaktivan
Fusion u 32 nanometra

Cijeli taj koncept Fusion-a mi se sviđa al sigurno jedino cijena nebu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Fusion u 32 nanometra

integracija je uvijek jeftinija nego nekoliko zasebnih komponenti. možda prva generacija bude malo skuplja.

17 godina
neaktivan
Fusion u 32 nanometra

To će koštat do zla boga

možda Intel uzvrati samo sa Nvidijinom podrškom, kako AMD ima čip od HD 5000 serije, možda Intel "zbari" Nvidiju i stave čipset od GT 300 serije. SmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijeh

BOG I HRVATI
Moj PC  
1 5 hvala 0
16 godina
zero cool kaže...

To će koštat do zla boga

možda Intel uzvrati samo sa Nvidijinom podrškom, kako AMD ima čip od HD 5000 serije, možda Intel "zbari" Nvidiju i stave čipset od GT 300 serije. SmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijeh

Mozda sam sto nvidia nece jezika Belji se

Allah U Akbar, everybody just be calm That's the word passed down from the Emonh It came from the Qu'ran, it can't be wrong It's only measure, the time, the God's eons So I suggest you follow Allah wa
17 godina
Fusion u 32 nanometra

Zanimljivo!!! Svaki dan iz AMD-a dolazi sve više lijepih vijesti. Drago mi je što prelaze na 32 nm proizvodni proces. Vjerujem da će se s ovom novom generacijom Fusion procesora još više približiti Intelu.

Što se tiče cijena, i ja mislim da bi prva generacija Fusiona mogla biti nešto skuplja, međutim, AMD je u poziciji da se s konkurencijom mora boriti cijenom tako da vjerujem da ni ta cijena neće biti previsoka.

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
zero cool kaže...

To će koštat do zla boga

Nvidia ima druge planove, isto tako i Intel.. ali intel će morasti sam pojesti papazjaniju koju si je zakuhao.. 

16 godina
neaktivan
Fusion u 32 nanometra

Ja stvarno ne znam  kakve performanse očekivati. Budemo vidjeli, ali sumnjam da će koštati puno, pošto se AMD nekako usredotočio na mainstream.

Crushing Apple Fanboys dreams... One at the time.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
zero cool kaže...

To će koštat do zla boga

Po onom sto znam Intele je u vecem ratu s Nvidijom nego s Ati/Amd

celeron 333mhz / 64sdram / monitor u boji
17 godina
neaktivan
Fusion u 32 nanometra

Nevirujem da ce intel bas surađivat sa Nvidiom ljudi ako ne znate intel ima svoje graficke premda integrirane a i pripremi je odvojena graficka kodnog imena larrabee tako da cisto sumnjam u tu suradnju. Drzim fige da se amd vrati na stare slavu jer sam uvik bio fan AMD-a

2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice