Cijeli taj koncept Fusion-a mi se sviđa al sigurno jedino cijena nebu.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
integracija je uvijek jeftinija nego nekoliko zasebnih komponenti. možda prva generacija bude malo skuplja.
To će koštat do zla boga
možda Intel uzvrati samo sa Nvidijinom podrškom, kako AMD ima čip od HD 5000 serije, možda Intel "zbari" Nvidiju i stave čipset od GT 300 serije.
To će koštat do zla boga
možda Intel uzvrati samo sa Nvidijinom podrškom, kako AMD ima čip od HD 5000 serije, možda Intel "zbari" Nvidiju i stave čipset od GT 300 serije.
Mozda sam sto nvidia nece jezika
Zanimljivo!!! Svaki dan iz AMD-a dolazi sve više lijepih vijesti. Drago mi je što prelaze na 32 nm proizvodni proces. Vjerujem da će se s ovom novom generacijom Fusion procesora još više približiti Intelu.
Što se tiče cijena, i ja mislim da bi prva generacija Fusiona mogla biti nešto skuplja, međutim, AMD je u poziciji da se s konkurencijom mora boriti cijenom tako da vjerujem da ni ta cijena neće biti previsoka.
To će koštat do zla boga
Nvidia ima druge planove, isto tako i Intel.. ali intel će morasti sam pojesti papazjaniju koju si je zakuhao..
Ja stvarno ne znam kakve performanse očekivati. Budemo vidjeli, ali sumnjam da će koštati puno, pošto se AMD nekako usredotočio na mainstream.
To će koštat do zla boga
Po onom sto znam Intele je u vecem ratu s Nvidijom nego s Ati/Amd
Nevirujem da ce intel bas surađivat sa Nvidiom ljudi ako ne znate intel ima svoje graficke premda integrirane a i pripremi je odvojena graficka kodnog imena larrabee tako da cisto sumnjam u tu suradnju. Drzim fige da se amd vrati na stare slavu jer sam uvik bio fan AMD-a