Facebook sve popularniji

poruka: 57
|
čitano: 10.634
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Facebook sve popularniji".
17 godina
Facebook sve popularniji

Nadam se da će trenutna ekonomska kriza donijeti i nešto dobro - propast fejsbuka.

GB P35-DS3R || Intel E8200@3.2GHz ...ma jebeš to, imam XBOX 360!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Facebook sve popularniji
NixHR kaže...

Nadam se da će trenutna ekonomska kriza donijeti i nešto dobro - propast fejsbuka.

i ja se nadam......
17 godina
neaktivan
NixHR kaže...

Zašto?

Nitko te ne sili da ga koristiš...
16 godina
NixHR kaže...

šta te cura ostavila preko facebooka pa si ljut?
16 godina
NixHR kaže...

A ja se nadam da će trenutna ekonomska kriza donijeti i nešto dobro - propast vlade.
17 godina
neaktivan
dejo6 kaže...
NixHR kaže...

šta te cura ostavila preko facebooka pa si ljut?
Pubertetske frustracije valjda...
LOL @ http://www.youtube.com/watch?v=Y_uCjnuY9D4
17 godina
neaktivan
Facebook sve popularniji

Nisu mi jasni oni koji "žele propast fajsbuka". Pa ako te ne zanima jednostavno nemoj koristit. nitko te ne sili.

A to ako ti cura rađe provodi vrijeme na fejsbuku nego sa tobom, to više govori o tebi :D :D

Meni osobno fejsbuk dobro dođe da se tu i tamo čujem sa bivšim kolegama koji su se raselili po svijetu...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

potpisujem

AMD Athlon64 X2 5200+ 2.71 GHz , Asus Radeon HD3650, 2 GB RAM, 320 GB, Logitech X-530
16 godina
neaktivan

jebeš face.....sumljam na propast...mada bi volio......

neču nikad više pogoditi razrednicu papiričem u glavi i derati se headshout -:)
17 godina

Ne sili me niko na facebook, ali sam zabrinut za kompletno drustvo. Ne mogu da vjerujem da je doslo do tog nivoa da ljudi vise vrijeme provode na Internetu i facebooku, nego da se druzimo. Da se izadje vani, ode na izlet i slicno. Jel stvarno ljepse na facebooku ili je ovaj Internet i sve uz njega nas tako zaglupio?

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.2.2009 19:15 (Adin).
16 godina
neaktivan

Nažalost facebook i njemu slični su naša budućnost a mislim da će sve to ići samo naprijed...virtualni kafići,gradovi,klubovi,igrači   a
pola od toga već imamo..prema tome nema tu nikakve propasti već i oni koji ga ne koriste (među njima i ja) jednostavno ćemo morati.

Napredak komunikacije većini je takav i sve više ovisan o virtualnom svijetu pa prema tome kakva propast!?

Private
17 godina
Facebook sve popularniji

Ja sam isto bio skeptičan u vezi fejsa, myspace i sl. dok nisam napravio account igrom slučaja i preko njega sam našao ekipu iz osnovne s kojima se nisam vidio 8 godina. Našli sm ose za Božić kad je većina došla doma jer studiraju po Hrvatskoj ( tako da nemogu s njima na kavu kad zaželim ). Dalje, imam dosta rodbine po Hrvatskoj, Americi itd. i kako drugačije da se čujem s njima nego preko tako nečeg! Za mene je fejs sad super i svaki dan sam na njemu da se čujem s ekipom s kojom se nemogu vidjet na kavi! Tako da ubuduće ne osuđujem nepoznato dok ne probam! Cool

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.2.2009 19:55 (Joe Cavallo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Joe Cavallo kaže...

Ja sam isto bio skeptičan u vezi fejsa, myspace i sl. dok nisam napravio account igrom slučaja i preko njega sam našao ekipu iz osnovne s kojima se nisam vidio 8 godina. Našli sm ose za Božić kad je većina došla doma jer studiraju po Hrvatskoj ( tako da nemogu s njima na kavu kad zaželim ). Dalje, imam dosta rodbine po Hrvatskoj, Americi itd. i kako drugačije da se čujem s njima nego preko tako nečeg! Za mene je fejs sad super i svaki dan sam na njemu da se čujem s ekipom s kojom se nemogu vidjet na kavi! Tako da ubuduće ne osuđujem nepoznato dok ne probam! Cool

Slažem se sa tobom, ja sam se tako čuo sa frendovima koje nisam vidio još od osnovne. Ali me nervira kada se neki previše "užive" u fejs.
Dobra mi je izjava jednog forumaša da kad bi fajs pao 90% njegovih korisnika bi palo u depresiju, a preostalih 10% bi im se smijalo(nešto u tom kontekstu)Neodlučan.
AMD 6000+ 3,1 GHz ATI Club 3D3850 512 ddr3 WD 640 GB , Maxtor 80 GB Chieftec 400 W 4 GB DDR2 1000GHz Muskin red line monitor LG FLATRON ez T710BH 17" (crt)
17 godina
neaktivan
Facebook sve popularniji

Meni je fejs ok i nekad odem čujem se sa frendovima ali stvarno mi ide na živce kad se neko uživi u one igre. Onda mi dođe da poludim

Prodajem kravu, crna metalik boja, HI-FI mukanje, sportski rep i alu kopita.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
NixHR kaže...

Oprosti mu oce, ne zna sta prica
17 godina
neaktivan
Facebook sve popularniji

Kakav facebook = takvi korisnici.

Only God (& mod) can judge me

0 0 hvala 0
17 godina
ivan262 kaže...
Dobra mi je izjava jednog forumaša da kad bi fajs pao 90% njegovih korisnika bi palo u depresiju, a preostalih 10% bi im se smijalo(nešto u tom kontekstu)Neodlučan.
 Da to sam vidio i to mi je tako bezveze!  A ovo u vezi igara: znam na šta misilš. To je tako jadno. Ja najviše što sa mproveo na fejsu u tiru je bilo nekih 4-5 sati ali su mi dolazili frend za frendom online pa sam pričao s njima!! Od 11 do 4 ujutro! LOL
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.2.2009 20:49 (Joe Cavallo).
17 godina
neaktivan

Ma Fejs je zakon......to je onaj program za vatat koke online ??? (sarkazam)

Tikviči vladaju svijetom!
17 godina
neaktivan
Facebook sve popularniji

kaj bi gospon Oleg reko na ovo! ;9 ko zna dal taj podatak o broju korisnika realan!

0 0 hvala 0
17 godina
Facebook sve popularniji

Sigurno cu ispast glup,ali nema veze. Ja neznam ni sta je facebook, nisam ga nikad ni otvorio(mislim tu stranicu) ni nikad necu i nezanima me.

Konfa: athlon x2 5000+ BE @3,0Ghz /HD4870 512MB/ 2x2GB kingmax 800MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Gigabyte MA 770-ds3 rev2.0/ logitech x-530, Samsung T220(s-panel) LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd) MSN- drazen016@net.hr Windows 7 x86
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Facebook sve popularniji

Zasto zelite propast facebooka ako vam se nesvida nitko vas ne tjera na njegovo koristenje

a i face je pomagao mnogima da se nadu sa familijom i frendovima koje nisu culi godinama

A to da ima ljudi koji vise na  face 24 sata dnevno takvi bi stvarno trebali malo izac van.

[IMG]http://i41.tinypic.com/dz7zmt.jpg[/IMG]

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Meni dobro dode da se cujem s nekim ljudima koji su po Zg-u i ostalim gradovima pa ih ne vidim tako cesto... i jos jedino sta nekad pogledam su slike od ekipe, ak je nesto zanimljivo... ak nisu neke gluposti..... btw sta se slika tice.. preko 50% ljudi na tim slikama izgleda svakako samo ne onako kako zapravo izgledaju.. pogotovo cure.. kad gledam slike od nekih frendica..ja ne vjerujem.. ono.. moras napucit usnice.. stani ovako onako.. to su polusatne pripreme za sliku koja ce ic na fejs :o ...i jos nesto sta me smeta.. ljudi su postali previse optereceni.. ak ces nesto iskomentirat, moras pazit sta pises.. kao "Sorry morao/la sam izbrisat komentar.. ono.. ne znam kaj ce ostali mislit.. da se ja nekaj preseravam.. ovo ono..." tako da sam se komentiranja ostavio vec odavno.. ljudi vise uopce ne kuze zajebanciju.. koja u RL jos prolazi.. al u virtualnom svijetu ipak malo teze...

Jos sta me smeta sta se ljudi navuku na neke gluposti i gube vrijeme bezveze.... kao nadem se s frendom na cugi i kaze mi kak je cijeli dan visio na pokeru na fejsu :o ..ja ne vjerujem.. pa reko sta nemas sta pametnije za radit ak ces vec bit na kompu.. hvalis se kak se ti kuzis u muziku ..ovo ono.. pa si citaj malo o nekim bendovima.. DJ-ima ..sta bilo.. nadi si neku zanimaciju..... ali ne... on vec nekih mjesec dana visi na pokeru na fejsbuku i nekidan mi je cak reko da se na pokeru skompo s nekom malom iz amerike i da su cak nesto i pricali.... o Isuse..... 

..nisam ja uopce neki protivnik fejsa... a nisam ni ljubitelj... kazem posluzi mi za neke sitnice al eto.. nekako sam ipak dojma da takve stvari oglupljuju ili... otupljuju ljude.. eto mozda nisam u pravu ali kad malo pogledam kakvih sve debila ima.. i kakve se sve grupe osnivaju.. od onih politickih pa na dalje...... Šutim

17 godina
Facebook sve popularniji

Oni ljudi koji su glupi tako i onako će još više otupjet od tih stvari! Ali, ako si normalna osoba i imaš ok ekipu na fejsu onda nemaš beda! Meni je ekipa prva liga i bez beda pišemo svašta bez ikakvog straha! Ali naj naj najveća stvar što me smeta jest kad te dodaju ljudid koje niti ne poznaješ! Postoji grupa na fejsu: "Nisu ljudi pokemoni!! Moraš skupit sve!" Mislim, katastrofa! Ja imam jedva 20 frendova gore na fejsu! Pokušavam nagovorit neke frendove da naprave jer je ok ako ga znaš koristit i ako nećeš cijeli dan igrat poker! Ali kad pogledaš da pun k**** ekipe ima od 200-700 prijatelja gore, a to budu Dario Šimić, gradonačelnici, Ivo Sanader, Mesić i ostali pa glumci i pjevači itd. To je užas!!

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.2.2009 3:04 (Joe Cavallo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja mislim da sam napravio fejs krajem 2007. i onda je samo nekoliko frendova bilo na fejsu pa sam slao FR bezveze bilo kome, jer mi bilo neugodno da iam samo 10 frendova Smijeh ..sad bi najradije zblokao sve te ljude (njih 20-ak cca) jer ionako s nikim ne komuniciram i stoje mi tamo bezveze... slazem se s tobom za sve sta si reko.. a i debilno mi je cak i kad ti posalju FR neki ljudi s kojima se znas u RL al ono "na bok" ste.. znaci tamo neki frend/ica od frenda.. sta ja znam.. na fejsu kao frendovi, a kad se sretnete u gradu, jedva da se pozdravite... ne znam zasto ljudi briju toliko na te stvari Neodlučan

btw iam i ja dio ekipe s kojim se mogu zajebavat.. ljudi za koje znam da su oduvijek kuzili zajebanciju.. tako da sad znam s kim mogu komunicirat kako hocu.. al s nekima sam ipak oprezan i ne govorim vise nista, osim ak me se ne pita ;)

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.2.2009 3:17 (B-52).
16 godina
Facebook sve popularniji

Joe Cavallo i B-52

potpisujem..........Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Sigurno cu ispast glup,ali nema veze. Ja neznam ni sta je facebook, nisam ga nikad ni otvorio(mislim tu stranicu) ni nikad necu i nezanima me.

Oprosti, ali griješiš. Ti si sigurno normalmiji od onih koji očekuju propast facebooka, a nitko ih ne tjera da ulaze unutra. Ne koristim facebook i ne znam zašto bih želio propast tog virtualnog medija. Valda bi trebao željeti da se sruše svi stadioni na svijetu, jer mene ne zanima nogomet.
17 godina
neaktivan
Facebook sve popularniji
Zanimljiv tekst, svakako pročitati:

Nemate vi Facebook. On ima vas. (Nova pravila)
Probaj Linux! - www.linuxzasve.com | Otkrij Linux! - wiki.open.hr

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ambivalent kaže...
Zanimljiv tekst, svakako pročitati:

Nemate vi Facebook. On ima vas. (Nova pravila)
 e ovo je zabrinjavajuce, za vecinu
Made in: Neverland
16 godina
neaktivan
Facebook sve popularniji

Facebook je debilizam,jer ostavljate osobne podatke na Internetu,gdje bilo tko može doči do njih.

Tolko o privatnosti na Internetu.Izlanuo se

Da su svi bogati, nitko nebi krao!!!!!!! ______________ Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Facebook sve popularniji

Što se mene tiče mogu ljudi pristati i na to da je njihov komp Facebook-ov komp.

Ne koristim ga i neću.

Meni malo nategnuto zvuči kada kažete kako vam služi za kontakte sa rodbinom.

Zašto? Pa imate komp, vezu na net, e-mail, web kamere, IM programe... čemu uz sve to Facebook?

Razmjena slika? Svatko od svog kompa napravi server čas posla vrlo jednostavnim i besplatnim aplikacijama kao što je AbyssWebServer.

Da ne spominjemo mogućnosti Windows Home Servera.

Trebate nešto jače? Za par stotina kuna na godinu dobite domenu i prostor gdje ste vi gazda i stvarate pravila.

Prosvjetlite me, ali ja stvarno ne vidim prednosti Facebooka uz samo ove sitnice koje sam gore naveo, a u svrhu

druženja sa prijateljima i kontaktiranja sa rodbinom diljem svijeta.

Biti prilagođen u duboko bolesnom društvu nije mjerilo zdravlja. - J. Krishnamurti

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice