Facebook proširuje servere

poruka: 17
|
čitano: 2.290
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Facebook proširuje servere".
17 godina
neaktivan

Ma bez obzira na sve...u ovako extremnim uslovima oni se i predobro snalaze....25 terabajta loging Oo....

* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." * Friend: "What is it?" * Me: "An operating system." * Friend: "Like Firefox?"
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
RE: Facebook proširuje servere
Jedan od Rothschild-a je VP za tehnoloski dio gdje su svi ti lijepi podaci o jako puno ljudi :)

Oh joy!
16 godina
neaktivan

Kako bih volio vidjeti reakcije ljudi da serveri crknu na 7 dana...Cool

Vir prudens non contra ventum mingit...

9 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dado kaže...
Jedan od Rothschild-a je VP za tehnoloski dio gdje su svi ti lijepi podaci o jako puno ljudi :)

Oh joy!

da, krasno, poprima me neugodan osjecaj :D

Illusion for your eyes
16 godina
neaktivan

impresivne brojke... jedino što se podaci s fejsa koriste u tko zna kakve svrhe... neiscprne informacije svaki dan...

Athlon X2 4800, 4Gb mem, 8800gts, logitech z-5500
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Mene samo ovo zanima u svoj toj cjeloj kompleksnosti...

Na što se radi backup, tj., ukoliko je backup implementiran, koliko vremena treba proći da se backupirani podaci vrate i da se sustav dovede u punu funkcionalnost? Npr., takva informacija bi mi bila puno zanimljivija od informacije da se na sve to sprema više milijardi slika (BIG DEAL... pukni mass storage i samo štancaj ormare)... :)))

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
MaterAos kaže...

Eh tada bi otkrili da postoji zivot i oko njih Smijeh...

16 godina
neaktivan

ma ajde i da crkne.... imas ljude koji vise tu po bug forumu, iskon forumu, index forumu... itd... nadam se da kužite. Ja koristim fejs iz više razloga, a to je što masa frendova nezna običan icq, msn, skype itd chat program instalirat, a jeftinije mi je onda preko fejsa, nego zivkat svakoga mobitelom. Ionako imam FLATRATE.

Athlon X2 4800, 4Gb mem, 8800gts, logitech z-5500
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Glavno da Rothchild nema podatke o mojem bankovnom računćiću .. pa ne treba sve znati.. lopov jedan mali! ;D

0 0 hvala 0
16 godina

a hebate, bio sam zadnji put na fejsu pred mjesec dana i od tad vise nejdem, a prestao sam ici jer su se stranice vukle i sve je zezalo...nervira me....i nikako mi nejde u glavu zasto svi imaju MSN a niko skype....mislim, jako malo mojih ima skype...a on mene nikad nije zezao, nikad nije bila situacija da se nemoze pricat s ukljucenim kamericama, dok na MSN-u jedva stupim u poziv....tako da kad bi se ponovo rodio, imao bi samo skype Cool

01010100 01001001 01001111

1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Sav taj facebookov hardveraj treba pretvorit u torrent tracker/index. Pa da vidiš veselja Smijeh

Svi Mac useri, brzo se logirat sa guest accountom! // Never underestimate the power of stupid people in large groups.
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.10.2009 20:53 (Sum_of_all_fears).
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
Mrgud Veliki kaže...
MaterAos kaže...

Eh tada bi otkrili da postoji zivot i oko njih Smijeh...

...i onda bi pokusali samoubojstvo.

,,Baš i nije... COD je više razbibriga u odnosu na nadmoćni BF2.'' ROFLCOPTERIMAO
16 godina
MaterAos kaže...

Malo je, skroz je malo, 7 dana bi im bila samo tema za kavicu i još veći hype da imaju o čemu pisat u "podjeli svoje mišljenje svijetu".... jedno 3 mjeseca bila bi prava stvar ;)

Tionio kaže...

i nikako mi nejde u glavu zasto svi imaju MSN a niko skype....mislim, jako malo mojih ima skype...a on mene nikad nije zezao, nikad nije bila situacija da se nemoze pricat s ukljucenim kamericama, dok na MSN-u jedva stupim u poziv....tako da kad bi se ponovo rodio, imao bi samo skype  Cool

Ista stvar u potpunosti, ja bi što se mene tiče fiksni telefon isključio radi Skype. I kod mene jako malo mojih ima Skype ali mislim da znalci znaju itekako.

Sum_of_all_fears kaže...

Sav taj facebookov hardveraj treba pretvorit u torrent tracker/index. Pa da vidiš veselja Smijeh

Lud si kralju al' definitivno :D

16 godina
neaktivan

''..a tvrtkin potpredsjednik za tehnologiju Jeff Rothschild...''

Nije me nimalo ovo iznenadilo..sasvim ocekivano.

A sto se tice facebookovih servera..uf pa te brojke stvarno opako zvuce. Mora da imaju veliku sistemsku salu Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.10.2009 0:03 (!mpact35).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

e ovo!!! :) a netko je spomenuo da bi bilo i nekih samoubojstava da im padnu serveri na 7 dana, hm, znam ja par takvih ljudi koji rade samnom. jbt sjedimo na kvi a oni i onda na fejsu. get yourself a life jbt!!!

There's no SAVE GAME in real life!!!
16 godina

Kad predju googleovih 1000000+ servera onda se mogu hvaliti ;) ...

16 godina
neaktivan

ovo s bekapom i mene zanima..........makar jeßeš admina koji radi bekap :D

kod mene normalno radi.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice