Facebook u brojkama

poruka: 39
|
čitano: 6.691
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Facebook u brojkama".
17 godina
Facebook u brojkama

Pusti... Takodjer ga HRT krade jer pusta reklame, pa radio isto, pa one reklame po putu... Samo mu novce vade iz djepa... U glavnom... pusti :)

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Facebook u brojkama
a vi imate zaostalu sliku o placanju, adware nije freeware
http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
17 godina
Facebook u brojkama

?!?!?! A tvoja slika je ko Munchov "Vrisak" jer imas skroz iskrivljenu ideju sto je adware, sto su oglasi, kako se zaradjuje na tim web oglasima, sto je freeware i slicno...

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
tnakir kaže...

?!?!?! A tvoja slika je ko Munchov "Vrisak" jer imas skroz iskrivljenu ideju sto je adware, sto su oglasi, kako se zaradjuje na tim web oglasima, sto je freeware i slicno...

ajde mi onda ti to objasni pa cu mozda i promjeniti misljenje

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
17 godina
Facebook u brojkama

Oglasi koje vidis na netu ne placas ti, dakle niti kuna iz tvog novcanika ne ide facebooku, vec im placaju oglasivaci dakle privatne/pravne osobe koje su unajmile prostor za oglase.  Njima facebook naplacuje, sad dali po kliku ili broju prikaza ili cemu, u to necu ulazit. Na taj isti princip radi i google adsense, dakle ne uzimaju tebi iz djepa vec oglasivacima.

Freeware je software/usluga kako god hoces koju mozes koristiti bez ikakve naknade dok god se pridrzavas uvjeta i prava koji su navedeni (najcesce prilikom instalacije imas terms & conditions, te najcesce stoji da se moze koristiti  u privatne svrhe apsolutno besplatno).

Takodjer postoje aplikacije koje zaradjuju prikazom odredjenih bannera, to takodjer ne naplacuje tebi vec oglasivacima.

Pa onda postoje aplikacije koje ti besplatno daju koristenje iste, medjutim smanjene funkcionalnosti, ili eventualno pilaju sa popupima "kupi me i to" ali rade.

A onda imas aplikacije (demo) koje mozes koristiti odredjeni vremenski period i onda vise ne rade. Dakle omogucuju klijentu da ih isproba prije koristenja, i nakon toga je mora kupiti za daljnje koristenje, ili deinstalirati.

A to sto ti vezujes shareware/adware za reklame na facebooku, rekao bih da nemas pojma sto znace ti pojmovi. Google je velik, potrazi informacije tamo!

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
tnakir kaže...

A za to mozes krivit oglase :) Jer se oni takodjer vuku sa svojih servera. Facebook je u biti kostur koji vuce sve to... Koliko su rekli 30 000 servera... uhhhhh koja masinerija :)

Da mi je samo znati koliko ih google ima... a microsoft je reko da ih ima ili 35 ili 45 za svoje stranice ako se dobro sjecam... Kada je izasao Win2008 Server

Sa uključenim ADPom oglasi se uopće ne učitavaju, a FB je još uvijek spor. Chat također radi na FBovim serverima, pa šteka ko *****. Radi se o tome da je sam kostur spor. Bez obzira imali oni 30, 50 ili 600 tisuća servera, ja kao krajnji korisnik nisam zadovoljan brzinom.

Error 404 - Signature not found. The resource you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.
17 godina
Facebook u brojkama

Bez obzira na to sto si ti ukljucio add block ili nesto, on svejedno to ucita na tvoje racunalo, a nakon toga ga taj plugin izbaci iz prikaza na tvom browseru... Cuj... zamisli koliko ljudi ima na facebooku, da imaju cluster od neznam ni ja koliko racunala, svejedno ovise o "vanjskim" racunalima (serverima) koji su bogznakako optereceni, hebiga...

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Bez obzira na to sto si ti ukljucio add block ili nesto, on svejedno to ucita na tvoje racunalo, a nakon toga ga taj plugin izbaci iz prikaza na tvom browseru...

Nije točno. Elementi koji su u postavkama ABP označeni kao reklame se uopće ne učitavaju na računalo, nego se zanemari.

Ever been annoyed by all those ads and banners on the internet that often take longer to download than everything else on the page? Install Adblock Plus now and get rid of them. Right-click on a banner and choose “Adblock” from the context menu — the banner won’t be downloaded again.

Izvor: http://adblockplus.org/

Error 404 - Signature not found. The resource you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.10.2009 22:20 (andy0101).
17 godina
Facebook u brojkama

Da, pardon, krivo sam se izrazio, Facebook ce svejedno morati izvuci iz baze taj oglas, ispisati kod za njegovo prikazivanje. Svejedno ce taj posao morat napravit...

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice