U Europi iOS dvostruko veći od Androida

poruka: 154
|
čitano: 21.228
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "U Europi iOS dvostruko veći od Androida".
16 godina
Re: U Europi iOS dvostruko veći od Androida
Monopol kaže...
Mitch kaže...

Apple je drugi naziv za najbolji marketing.

Isto tako, cijena i dobra reklama ne opravdavaju kvalitetu.

Meni se Iphone čini skroz kvalitetan?

pa je kvalitetan, ali sve ima manu kao što je meni mana pri kvaliteti ona plastika za zvučnike, ispadala mi je stalno (ona rupičasta mala na dnu)

EDIT - no i to može bit loš primjerak ili nešto, no takvo nešto se ne bi trebalo događat

Atomska bubamara. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.4.2011 23:09 (Mitch).
16 godina
neaktivan

evo bas citam sve komentare,pa sam se skoro pocea smijat od pojedinih komentara.

cini mi se da pojedinci komentiraju na osnovu informacija sa net-a.

Jedan OBJEKTIVNI i REALNI komentar

Posjedujem 2 mobitela:

iphone 4 16gb i motorola milestone(android 2.2 i cyanogenmod6)

1.iphone 4 imam vec 4 miseca,radi brzo,pouzdano,nikad nije zablokira,odlican zaslon,aplikacije su malo skuplje nego verzije za android.

odlicna kamera.negativna stvar je neophodnost itunes-a za normalni rad sa mobitelom,nemogucnost custom rom-a bez cracka

dakle ko ne jailbreak-a nema skidanja "nedopustivog"sadrzaja i instaliranja na mobitel

sve u svemu super pouzdan uredjaj sa dobrom baterijom(naravno ako ne radi nonstop navigacija)

2.milestone

nakon update-a sa 2.1 na 2.2 froyo pocinju problemi.nista kriticno ali ucestalo zablokira.sporiji od iphona ali ogromna mogucnost samostalnog podesavanja mobitela.

unatoc podrske za flash steka do boli cak i kada podignem brzinu procesora na 1000.

cyanogenmod6 je poprilicno brzi nego stock mod,ali i on ponekad zablokira.

jeftiniji sadrzaji sa android apps store-a nego iphon i mogucnost free download-a mase dobrih aplikacija ili bilo cega drugoga sa neta.jednostavno na karticu i instalirat.

dakle android mi je interesantniji zbog mogucnosti "prckanja" po mobitelu i potpune "custom" slobode ali nazalost ne po stabilnosti sustava

dakle molim ne pisite gluposti tipa iphone je bolji android je bolji.jednostavno probajte oba sistema tj mobitela pa onada komentirajte.

ostavite se stalnih statistickih komentara,jer koga zanima koliki je udjel androida ili kolika je zarada od xyz???

ljude zanima kako ce im mobitel tj.sistem radit i da iskoriste ono sta plate (izuzev sminkera koji ionako kupuju samo sto je "in")

dakle, dobri su mi i android  i iOS .svaki ima svoj plus ali i minus ali malu prevagu dajem iOS-u SAMO zbog stabilnosti

Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mitch kaže...

pa je kvalitetan, ali sve ima manu kao što je meni mana pri kvaliteti ona plastika za zvučnike, ispadala mi je stalno (ona rupičasta mala na dnu)

EDIT - no i to može bit loš primjerak ili nešto, no takvo nešto se ne bi trebalo događat

Pojasni nemam pojma o cemu pricas, meni nista ne ispada?

16 godina
Monopol kaže...
Mitch kaže...

čini se da sam naletio na loš primjerak

vidiš ove dve plastike lijevo i desno od porta ? (na zvučnicima), čini se da je to kod mene bilo lijepljeno ili nešto pa sam morao ić zamijenit jer je ispadalo van, pogubilo se po džepu, odem ja fino u t-mobile i zamijenim, nakon toga sam našao jako naivnog kupca kome sam prodo iphone za 6500 kn i od tog uzeo HD2 i ipad

14 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Monopol kaže...
Mitch kaže...

vidiš ove dve plastike lijevo i desno od porta ? (na zvučnicima), čini se da je to kod mene bilo lijepljeno ili nešto pa sam morao ić zamijenit jer je ispadalo van, pogubilo se po džepu, odem ja fino u t-mobile i zamijenim, nakon toga sam našao jako naivnog kupca kome sam prodo iphone za 6500 kn i od tog uzeo HD2 i ipad

Volio bi ga upoznati, kvaliteta Iphone je 10/10!

I kakav je HD2 s obzirom na Iphone 4? Baci koju sliku da vidim jel se izgrebao!!!!!!!!

16 godina
Monopol kaže...

Volio bi ga upoznati, kvaliteta Iphone je 10/10!

I kakav je HD2 s obzirom na Iphone 4? Baci koju sliku da vidim jel se izgrebao!!!!!!!!

bold - Koga ? :P

stavit cu sliku sutra, HD2 je ajmo reć kanta za iphone, no kad dolazi riječ o grebanju tu rula, nema ogrebotine (čak nemam ni futrolu) a kupljen u 11. mj.

stavio sam ubuntu na nand, koja je po meni najveća prednost jer na nand mogu ić čak 5 OS-a (nažalost ne svaki od jednom, no mogu ić u dual boot).

14 godina
neaktivan
Kupca tvog Iphonea, Iphone je daleko kvalitetniji od HD2!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Psyhodad kaže...

(...) zbog stabilnosti

motorolin boot je jako jako nestabilan a još je i zaključan loader.

htc-ov froyo na desireu HD (isti softver sam imao na HD2) npr. je izrazito stabilan, iphone mi nije htio gasit neke aplikacije u multitask manageru dok je froyo na HD2 od DHD-a gasio sve puno brže i stabilnije.

16 godina
Monopol kaže...
Kupca tvog Iphonea, Iphone je daleko kvalitetniji od HD2!

neki klinjo šta ima love, ja neznam šta ćemu iphone 4 u 6. razredu

14 godina
neaktivan
HD 2 sve gasi isto kao i Iphone ali sve ostalo je duplo sporije na HD2!
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan

Razlozi (u postotcima) zašto ne volim apple prizvode:

1. Ne sviđa mi se uređaj (hardware) 4%

2. Ne sviđa mi se software 10%

3. Upoznao sam korisnike 86%

Do the inposible, see the invisible ROW ROW FIGHT THE POWER
Moj PC  
7 1 hvala 0
16 godina
Monopol kaže...
HD 2 sve gasi isto kao i Iphone ali sve ostalo je duplo sporije na HD2!

To ti misliš. Stavi android na njega i da vidiš.

Evo ti jedan test :

15 godina

We didn't start the flame war ..{#}

Gamers Don't Die, They Respawn.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pa ko sa šarafcigerom hoda po ekranu? Ne kuzim sta ovaj video pokazuje?
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Monopol kaže...
Pa ko sa šarafcigerom hoda po ekranu? Ne kuzim sta ovaj video pokazuje?

kvalitetu ekrana.

apple reklamira svoj scratch-resistant a po normalnoj uporabi ima ogrebotina.

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.4.2011 23:42 (Mitch).
14 godina
neaktivan
Nema ogrebotina kupio sam ga 17.12.2010.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Monopol kaže...
Mitch kaže...

To na zvučnicima nije plastika nego al. mrežice. Nekako sumnjam da si ti uopće imao iPhone.

HD2 i iP4 imaju isto Gorilla Glass zaštitno staklo preko ekrana, pa ako se ne može izgrebati na jednom onda ne može ni na drugom. 

Y'know Fry, of all the friends I've had, you're the first!
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.4.2011 23:52 (vjeko).
16 godina
neaktivan

@Mitch

You can't reason with fanatics...they are hopeless

Do the inposible, see the invisible ROW ROW FIGHT THE POWER
Moj PC  
4 1 hvala 1
14 godina
neaktivan
E kaj je ovaj gore fulao forum? Pa je ti ovo Engleska !!!!

Da, sumljam da si imao Iphone to dolje je mrežica koja tesko moze ispasti!
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
vjeko kaže...

To na zvučnicima nije plastika nego al. mrežice. Nekako sumnjam da si ti uopće imao iPhone.

HD2 i iP4 imaju isto Gorilla Glass zaštitno staklo preko ekrana, pa ako se ne može izgrebati na jednom onda ne može ni na drugom. 

hd2 nema gorilla glass.

14 godina
neaktivan
HD2 bi mi bio super da ima bolji touch/ekran!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
vjeko kaže...

šta god da je evo ti slike kako je meni bilo (nije moja slika, nažalost nisam mislio da ćete tražiti dokaz, no rado bih vam dokazao)

imao sam iphone i to nemožeš opovrgnuti.

16 godina
Monopol kaže...
HD2 bi mi bio super da ima bolji touch/ekran!

stylus za hd2 ftw, kad namjestis kalibraciju s njim onda vise nema problema.

14 godina
neaktivan
Da nisi imao neku Kineski kopiju...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Monopol kaže...
Da nisi imao neku Kineski kopiju...

ma jesam sigurno, t mobile 100% dilaju hiPhone.

14 godina
protjeran

Joj joj joj.

Gle.

Standard PC na koje instaliraš Windowse/Linux = Android mobovi

iPhone = Applovi kompovi s MacOSom/iOSom, itd itd

Ljudi koji defendaju iPhone, i to još na forumima koji bi trebali biti orijentirani prema malo naprednijim korisnicima, su telad. Eto, there, I've said it.

Android te općenito smartphoneovi ( note : ne računam iPhone kao smartphone, jer da bi otključao sve mogućnosti uređaja, trebaš izgubit garanciju, kako fucking genijalno :D ) su još bebe u usporedbi s iPhoneom, pogotovo što se tiče marketinga, a već mu konkuriraju i kradu poveći dio tržišta, te je to trend koji će se nastaviti tijekom 2011.

Kad bi pitao korisnike iPhonea ( dok su na detektoru laži ) zašto su ga oni zapravo kupili, 90% njih bi odgovorilo da su ga kupili da se kurče i šepire sa svojom platežnom moći ispred drugih, te da pokažu kako su trendy. Nisam trenutno na svom glavnom kompu, pa ne mogu linkati, ali sjećam se jedne ankete provedene u Švedskoj mislim, gdje su ljudi koji koriste iPhone redom odgovarali kako nemaju pojma što "smartphone" termin znači.

Jedna jedina stvar koju sam vidio u iPhonea da je zapravo nadmoćna Androidu, je iOS stabilnost, kao što je prije par postova jedan poster izjavio, ali i to sve pada u vodu u usporedbi s novim Android 2.3 uređajima, pogotovo sad kad izađu custom ROMovi tipa CyanogenMod, itd.

iPhone je slatki marketinški trik te sjajna igračka, ako se ne slažete, onda spadate u skupinu ljudi koja valjda misli i da je iPad super proizvoid, koji je sasvim vrijedan novca. Shvaćam da postoji tržište za sve, ali promovirati tablete, ops, pardon, touchscreen "PC"-ove, koji se ionako ne mogu koristiti u pokretu, te je normalan laptop sasvim superioran ? Možda sam ja jednostavno budala, ali smartphonovi s velikim ekranom su sasvim dovoljni za bilo kakav posao koji tablet može obaviti dok si u pokretu i gdje ne možeš otvoriti laptop te tipkati na miru.

Ali uglavnom, ja vam neću solit ovdje pamet zato jer nema teoretske šanse da nekome tko misli da je iPhone superioran proizvod zapravo promijenim mišljenje, ali ovo je trebalo biti rečeno. Postoji RAZLOG zašto je standardni PC superioran Macovima, te postoji razlog zašto će Android uređaj kupiti svaki normalan pametan čovjek kojem zapravo i treba smartphone ( ako ne danas, onda u bliskoj budućnosti ). 

p.s. žalosno je što je određeni ljudi smatraju Android preteškim za uporabu, osjećam se intelektualno superioran pored takvih ljudi, što je u najmanju ruku žalosno, jer i petogodišnje dijete može koristiti Androida, a ljudi u pitanju su svi od reda studenti pomalo težih fakseva

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.4.2011 6:05 (encoresx).

8 3 hvala 0
17 godina
neaktivan
superiorna je jedino tvoja ignorancija i neupucenost. :D doduše nisam mogao pročitati čitavu hrpu jer je nefokusirano i nepismeno.
A.

3 4 hvala 0
15 godina
dturko kaže...

htio sam reci da vecina kupuje iPhone zbog reklama, a uopce neznaju sta je iPhone. Bitno je da su oni face jer "tipkaju" po iPhone-u.

Tko kaze da taj spijunski program ne postoji???? Cak i u Apple-u su potvrdili da postoji, ali "magarci" nisu rekli kako ga deaktivirati.

To je krsenje privatnosti i trebali bi zatvorit tvrtku.

a to su naklapanja zašto netko nešto kupuje, jel zbog reklame il??,  ja sam prije bio na nokiji jer mi je prije 4 godine to bio po mojim potrebama najbolji telefon, SIP telefonija, navigacija, brzina, ludnica od telefona,, 

danas imam iPhone jer smatram da je za moje potrebe to najbolje uloženo-dobiveno,, čak me došao više nego duplo jeftiniji od tadašnje Nokije,,  nekom drugom je to totalno drugi telefon i super,, ako je to dovoljno, zašto se opterećivati sa drugim mobitelom,,

a vezano za špijuniranje,, ma daj, pa sasvim je logično da ako ti je upaljen GPS da se prati tvoje kretanje pa to bi trebalo biti svima jasno,,  

a valjda ti je jasno i da na bilo kojem mobitelu počevši od prvih modela,, operateri pomoću triangulacije baznih stanica, imaju LOG file kretanja svakog korisnika unazad bar mjesec, dva,,  i da napraviš bilo kakvo sranje da će na zahtjev policije ljepo vidjeti tvoje kretanje,, tako da najbolje ugasi mobitel,,,

15 godina
neaktivan
encoresx kaže...

Joj joj joj.

Gle.

Ljudi koji defendaju iPhone, i to još na forumima koji bi trebali biti orijentirani prema malo naprednijim korisnicima, su telad. Eto, there, I've said it.

Android te općenito smartphoneovi ( note : ne računam iPhone kao smartphone, jer da bi otključao sve mogućnosti uređaja, trebaš izgubit garanciju, kako fucking genijalno :D ) su još bebe u usporedbi s iPhoneom, pogotovo što se tiče marketinga, a već mu konkuriraju i kradu poveći dio tržišta, te je to trend koji će se nastaviti tijekom 2011.

Kad bi pitao korisnike iPhonea ( dok su na detektoru laži ) zašto su ga oni zapravo kupili, 90% njih bi odgovorilo da su ga kupili da se kurče i šepire sa svojom platežnom moći ispred drugih, te da pokažu kako su trendy. Nisam trenutno na svom glavnom kompu, pa ne mogu linkati, ali sjećam se jedne ankete provedene u Švedskoj mislim, gdje su ljudi koji koriste iPhone redom odgovarali kako nemaju pojma što "smartphone" termin znači.

Jedna jedina stvar koju sam vidio u iPhonea da je zapravo nadmoćna Androidu, je iOS stabilnost, kao što je prije par postova jedan poster izjavio, ali i to sve pada u vodu u usporedbi s novim Android 2.3 uređajima, pogotovo sad kad izađu custom ROMovi tipa CyanogenMod, itd.

iPhone je slatki marketinški trik te sjajna igračka, ako se ne slažete, onda spadate u skupinu ljudi koja valjda misli i da je iPad super proizvoid, koji je sasvim vrijedan novca. Shvaćam da postoji tržište za sve, ali promovirati tablete, ops, pardon, touchscreen "PC"-ove, koji se ionako ne mogu koristiti u pokretu, te je normalan laptop sasvim superioran ? Možda sam ja jednostavno budala, ali smartphonovi s velikim ekranom su sasvim dovoljni za bilo kakav posao koji tablet može obaviti dok si u pokretu i gdje ne možeš otvoriti laptop te tipkati na miru.

Ali uglavnom, ja vam neću solit ovdje pamet zato jer nema teoretske šanse da nekome tko misli da je iPhone superioran proizvod zapravo promijenim mišljenje, ali ovo je trebalo biti rečeno. Postoji RAZLOG zašto je standardni PC superioran Macovima, te postoji razlog zašto će Android uređaj kupiti svaki normalan pametan čovjek kojem zapravo i treba smartphone ( ako ne danas, onda u bliskoj budućnosti ). 

p.s. žalosno je što je određeni ljudi smatraju Android preteškim za uporabu, osjećam se intelektualno superioran pored takvih ljudi, što je u najmanju ruku žalosno, jer i petogodišnje dijete može koristiti Androida, a ljudi u pitanju su svi od reda studenti pomalo težih fakseva

Ah da! Ja koristim OSX i Android telefon znaci da malo, kenjas.

A za ovo drugo o detektru lazi, mislim da tu lezi problem u tebi zato sto si umisljas takve stvari. Al srecom se danas puno stvari moze izlijecit. {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.4.2011 11:52 (popstar).
15 godina
protjeran
encoresx kaže...

Joj joj joj.

Gle.

iPhone je slatki marketinški trik te sjajna igračka, ako se ne slažete, onda spadate u skupinu ljudi koja valjda misli i da je iPad super proizvoid, koji je sasvim vrijedan novca. Shvaćam da postoji tržište za sve, ali promovirati tablete, ops, pardon, touchscreen "PC"-ove, koji se ionako ne mogu koristiti u pokretu, te je normalan laptop sasvim superioran ? Možda sam ja jednostavno budala*, ali smartphonovi s velikim ekranom su sasvim dovoljni za bilo kakav posao koji tablet može obaviti dok si u pokretu i gdje ne možeš otvoriti laptop te tipkati na miru.

* - mislim da je definitivno to u pitanju...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice